nokia5800 15 ارسال شده در 10 دی، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، 2016 دوستان یه سری از این گوشی ها روانه بازار شدن که خودشون بار اول منوی فارسی دارن و توسط فایل a510f فارسی شدن الان یکی از این گوشی ها به فایل اورجینال فلش شده crom service رو unlock کردم ریکاوری و روت انجام شده با دانگل و با روش حذف csc هم فارسی نشده فقط نصفش فارسی میشه که نشون میده زبان فارسی ترجمه نشده در حالی که منوی گوشی پیش فرض عربی رو داره منتهی چ پیشنهادی دارید ؟ لینک ارسال
hamed67vi 51 ارسال شده در 10 دی، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، 2016 دوستان یه سری از این گوشی ها روانه بازار شدن که خودشون بار اول منوی فارسی دارن و توسط فایل a510f فارسی شدن الان یکی از این گوشی ها به فایل اورجینال فلش شده crom service رو unlock کردم ریکاوری و روت انجام شده با دانگل و با روش حذف csc هم فارسی نشده فقط نصفش فارسی میشه که نشون میده زبان فارسی ترجمه نشده در حالی که منوی گوشی پیش فرض عربی رو داره منتهی چ پیشنهادی دارید ؟ اگر از این مدل در اختیار دارید به تلگرامم پیام بدید تا بگم چطور باید فارسی بشه بکاپشو بزاریم انجمن دوستان هم استفاده کنند لینک ارسال
jalilzadeh 98 ارسال شده در 10 دی، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، 2016 از پست زیر استفاده کنید. [h=2]رام فارسی سامسونگ sm-a5108 از جی اس ام دولوپرز[/h] GSM-DEVELOPERS THE BEST FORUM There's always a way to solve problems لینک ارسال
siahishab 10 ارسال شده در 10 دی، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، 2016 دوستان یه سری از این گوشی ها روانه بازار شدن که خودشون بار اول منوی فارسی دارن و توسط فایل a510f فارسی شدن الان یکی از این گوشی ها به فایل اورجینال فلش شده crom service رو unlock کردم ریکاوری و روت انجام شده با دانگل و با روش حذف csc هم فارسی نشده فقط نصفش فارسی میشه که نشون میده زبان فارسی ترجمه نشده در حالی که منوی گوشی پیش فرض عربی رو داره منتهی چ پیشنهادی دارید ؟ same problem چطوری از یه گوشی همسان بک اپ بگیرم و روی اونیکی پیادش کنم ؟ ریکاوری کاستوم نداره لینک ارسال
e30-851 29 ارسال شده در 10 دی، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، 2016 same problem چطوری از یه گوشی همسان بک اپ بگیرم و روی اونیکی پیادش کنم ؟ ریکاوری کاستوم نداره درود برای سوالتون تاپیک جدا ایجاد کنید سه چیز رو هیچ وقت یادت نره 1- به همه نمی تونی کمک کنی 2- همه چیز رو نمی تونی عوض کنی 3-همه تو رو دوست نخواهند داشت اسماعیل عطایی کچویی چهارشنبه - ۲ اردیبهشت ۱۳۹۴ الأربعاء - ٣ رجب ١٤٣٦ Wednesday - 2015 22 April لینک ارسال
iraj 104 ارسال شده در 18 تیر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، 2017 دوستان اندروید6 کوک کردید این مدل؟؟ irgsm لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.