ghalbehamed 10 ارسال شده در 10 دی، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، 2016 سلام دوستان. G930F زمانی که میخام ریکاوری نصب کنم ارور میده: Custom Binary(recovery) Blocked By FRP Lock که باید OEM Lock فعال بشه اما به دلیل الگو داشتن این کار شدنی نیست. راهنمایی کنید. ممنون. لینک ارسال
e30-851 29 ارسال شده در 10 دی، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، 2016 درود اقدام به رایت COMBINATIONکنید و بعدشم غیرفعال کردن OEM Lock و باقی کارها اینم فایل خدمتت دانلود از سرور لینک در ضمن اگه z3xاکتیو دارین راحت انلاک frp میشه سه چیز رو هیچ وقت یادت نره 1- به همه نمی تونی کمک کنی 2- همه چیز رو نمی تونی عوض کنی 3-همه تو رو دوست نخواهند داشت اسماعیل عطایی کچویی چهارشنبه - ۲ اردیبهشت ۱۳۹۴ الأربعاء - ٣ رجب ١٤٣٦ Wednesday - 2015 22 April لینک ارسال
ghalbehamed 10 ارسال شده در 10 دی، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، 2016 ممنون دوست من. اما من نمیخام اطلاعات پاک بشه. با فایل combination کل اطلاعات پاک میشه. لینک ارسال
e30-851 29 ارسال شده در 10 دی، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، 2016 با باکس اقدام به انلاک frp کنید سه چیز رو هیچ وقت یادت نره 1- به همه نمی تونی کمک کنی 2- همه چیز رو نمی تونی عوض کنی 3-همه تو رو دوست نخواهند داشت اسماعیل عطایی کچویی چهارشنبه - ۲ اردیبهشت ۱۳۹۴ الأربعاء - ٣ رجب ١٤٣٦ Wednesday - 2015 22 April لینک ارسال
ghalbehamed 10 ارسال شده در 10 دی، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، 2016 با اختاپوس reset frp میکنم روی ارم میمونه چیکار کنم؟ لینک ارسال
MR.Majid 226 ارسال شده در 10 دی، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، 2016 با اختاپوس reset frp میکنم روی ارم میمونهچیکار کنم؟ دوست عزیز گوشی رو فلش دستی بزنید اگه اوکی نشد با تک فایل اقدام به فلش کنید. [sIGPIC][/sIGPIC] لینک ارسال
jalilzadeh 98 ارسال شده در 10 دی، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، 2016 دوست عزیز گوشی رو فلش دستی بزنید اگه اوکی نشد با تک فایل اقدام به فلش کنید. دوست عزیز قرار نیستید که به هر نحوی شده ،سوال پست رو جواب دهید ایشون نمیخوان اطلاعات گوشی پاک شه و همچنین frp هم روشنه راهنمایی اشتباه نکنید.در ضمن بکار بردن اصطلاح فلش دستی برای یک کارآموز دولوپر خوب نیست. GSM-DEVELOPERS THE BEST FORUM There's always a way to solve problems لینک ارسال
MR.Majid 226 ارسال شده در 10 دی، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، 2016 دوست عزیز قرار نیستید که به هر نحوی شده ،سوال پست رو جواب دهید ایشون نمیخوان اطلاعات گوشی پاک شه و همچنین frp هم روشنه راهنمایی اشتباه نکنید.در ضمن بکار بردن اصطلاح فلش دستی برای یک کارآموز دولوپر خوب نیست. دوست عزیز وقتی که گوشی روی آرم مونده دیگه راهی جز رایت فایل combination نداره تا اینکه بیاد بالا بنده منظورم از تک فایل فایل combination بود شرمنده که بعد تایپ کردم ... [sIGPIC][/sIGPIC] لینک ارسال
hamed67vi 51 ارسال شده در 10 دی، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، 2016 با z3x آنلاک میشه تست شده قبلا لینک ارسال
MR.Shafiei 63 ارسال شده در 11 دی، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، 2016 دوست عزیز وقتی که گوشی روی آرم مونده دیگه راهی جز رایت فایل combination نداره تا اینکه بیاد بالا بنده منظورم از تک فایل فایل combination بود شرمنده که بعد تایپ کردم ... دوست من گوشی که بر اثر اقدام نرم افزاری روی آرم باشه به راحتی با رام تک فایل و بدون پاک شدن اطلاعات بالا میاد و باز میشه روش کار کرد که frp رو برداشت. لطفا اطلاعات اشتباه ندین به کاربران. به کسانی که به شما حسودی میکنند ، احترام بگذارید زیرا اینها کسانی هستند که صمیمانه پذیرفته اند شما از آنها برترید.... :dddddd:dddddd لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.