rezakeshavarza 15 ارسال شده در 5 دی، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، 2016 شما به دل نگیرید شاید دوستمون منظورش اینکه مشتری محترم و زحمت کشی هست و کمتر بگیرم بهتره . خدا راضی تر است به دل بگیرم که رو دل میکنمً@*&،03ً@*&،03 اما از نژاد پرستی خوشم نمیاد کلا موفق باشید من فقط عاشق اینم.......... حرف قلبتو بدونم............ لینک ارسال
سجادبیانی 97 ارسال شده در 5 دی، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، 2016 به دل بگیرم که رو دل میکنمً@*&،03ً@*&،03اما از نژاد پرستی خوشم نمیاد کلا موفق باشید گل گفتی داداشً@*&،754 GSM-DEVELOPERS اگه فقط کاری که در توانته انجام بدی از اینکه هستی بهتر نمی شی بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید لینک ارسال
mostafa66 17 ارسال شده در 5 دی، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، 2016 به نظر من هر قدر با مشتری راه بیای خدا باهات راه میاد این تجربه شخصی منه اول وضع مشتریت رو ببین بعد قیمت بده مطمئن باش تو زندگیت موفق میشی لینک ارسال
MR.Shafiei 63 ارسال شده در 6 دی، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، 2016 از دوستان تا حالا از دستگاه تاچ کن استفاده کرده؟آیا ارزشش رو داره بگیرم؟ من دارم استفاده میکنم عالیه. همون دو روز اول پولشو دراوردم. یکی از همکارام داره نو نو هست میخواد بفروشه اگه خواستین بگین براتون بخرم. تمام ال سی دی های جدید رو میشه باز کرد. تعویض کلس هم به راحتی انجام میشه به کسانی که به شما حسودی میکنند ، احترام بگذارید زیرا اینها کسانی هستند که صمیمانه پذیرفته اند شما از آنها برترید.... :dddddd:dddddd لینک ارسال
dj masud 18 ارسال شده در 6 دی، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، 2016 من دارم استفاده میکنم عالیه. همون دو روز اول پولشو دراوردم. یکی از همکارام داره نو نو هست میخواد بفروشه اگه خواستین بگین براتون بخرم. تمام ال سی دی های جدید رو میشه باز کرد. تعویض کلس هم به راحتی انجام میشه قیمت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ لینک ارسال
MR.Majid 226 ارسال شده در 6 دی، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، 2016 من دارم استفاده میکنم عالیه. همون دو روز اول پولشو دراوردم. یکی از همکارام داره نو نو هست میخواد بفروشه اگه خواستین بگین براتون بخرم. تمام ال سی دی های جدید رو میشه باز کرد. تعویض کلس هم به راحتی انجام میشه دوست عزیز نمیدونید چرا میفروشه؟ چند قیمت هستش؟ [sIGPIC][/sIGPIC] لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.