rezakeshavarza 15 ارسال شده در 28 آذر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، 2016 سلام دوستان این تبلت برای اومده روی ارم هست می خوام فلش بزنم وقتی روی ریکاوری میره قرمز رنگ و بزرگ نوشته: error: Invalid boot image من فقط عاشق اینم.......... حرف قلبتو بدونم............ لینک ارسال
raze 10 ارسال شده در 28 آذر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، 2016 شما با چه فایلی و از چه طریقی فلش میزنید؟ لطفا بیلد نامبری که فلش میزنید و طریقه فلش رو هم بفرمایید لینک ارسال
rezakeshavarza 15 ارسال شده در 30 آذر، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، 2016 هنوز فلش نزدم جناب مشکلش اینه اصلا باید بره ریکاوری تا فلش بشه اما نمیره من فقط عاشق اینم.......... حرف قلبتو بدونم............ لینک ارسال
saeid9819 22 ارسال شده در 1 دی، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، 2016 شما تبلت رو با کلید های ولوم بالا و پاور به فست بوت برده و فایل بوت رو از رام اصلی بگیر و رایت کن و بعد فایل ریکاوری رو . دستورات فست بوت : fastboot flash fastboot droidboot.img fastboot flash recovery recovery.img fastboot flash boot boot.img fastboot flash system system.img fastboot format userdata fastboot format cache fastboot reboot لینک ارسال
rezakeshavarza 15 ارسال شده در 2 دی، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، 2016 تو هر قسمت که می خوای ببری بازم نوشته : error: Invalid boot image من فقط عاشق اینم.......... حرف قلبتو بدونم............ لینک ارسال
hamed67vi 51 ارسال شده در 2 دی، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، 2016 ولوم بالا به همراه پاور رو بگیرید تا به حالت csc مد بره بعد ولوم پایین به همراه پاور رو بگیرید و select upadte from sd ر انتخاب کنید تا رامی که رو مموری دارید فلش شه لینک ارسال
rezakeshavarza 15 ارسال شده در 3 دی، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، 2016 ولوم بالا به همراه پاور رو بگیرید تا به حالت csc مد بره بعد ولوم پایین به همراه پاور رو بگیرید و select upadte from sd ر انتخاب کنید تا رامی که رو مموری دارید فلش شه ولوم بالا و پاور رو میگیرم بازم: error: Invalid boot image من فقط عاشق اینم.......... حرف قلبتو بدونم............ لینک ارسال
farhadsoftware 312 ارسال شده در 27 مرداد، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، 2018 ولوم پایین به همراه پاور رو بگیرید و select upadte from sd ر انتخاب کنید تا رامی که رو مموری دارید فلش شه این روش امروز جواب داد لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.