loooolak 10 ارسال شده در 27 آذر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، 2016 سلام خدمت استادید یدونه سونی t برام اوردن که صدای اسپیکر و بازر نداره بعد بازرش صدای تماسو داره ولی صدا پخش موزیکو نداره بعد فلش زدم خوب نشده با هندزغری هم هیچ مشکلی نداره بازر و اسپیکرم تعویضم کردم ولی مشکل حل نشده ممنون میشم راهنماییم کنید لینک ارسال
Abbas_2010 15 ارسال شده در 27 آذر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، 2016 سلام خدمت استادید یدونه سونی t برام اوردن که صدای اسپیکر و بازر نداره بعد بازرش صدای تماسو داره ولی صدا پخش موزیکو نداره بعد فلش زدم خوب نشده با هندزغری هم هیچ مشکلی نداره بازر و اسپیکرم تعویضم کردم ولی مشکل حل نشده ممنون میشم راهنماییم کنید سلام شما مسیر بازر و چک کردین؟ لینک ارسال
loooolak 10 ارسال شده در 28 آذر، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، 2016 بله کامل حتی ic شم ریبال کردم ولی جواب نداد لینک ارسال
e30-851 29 ارسال شده در 28 آذر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، 2016 درود سکوت هنذفری تعویض و سکوت شارژ چک کنید سه چیز رو هیچ وقت یادت نره 1- به همه نمی تونی کمک کنی 2- همه چیز رو نمی تونی عوض کنی 3-همه تو رو دوست نخواهند داشت اسماعیل عطایی کچویی چهارشنبه - ۲ اردیبهشت ۱۳۹۴ الأربعاء - ٣ رجب ١٤٣٦ Wednesday - 2015 22 April لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.