BAHMAN 48 ارسال شده در 22 آذر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، 2016 سلام گوشی a500h برام اومده که به گفته مشتری هیچ مشکلی نداشت فقط اپدیت میخواست که اندرودید 6 کردم دیگه بالا نمیاد تو لوگو هی ریست میشه خستم کرده با هرچی فایل بود زدم هیچ نمیدونم چیکار کنم فلش رو کامل میگیره فکتوری ریست میشه Bahman59547@Gmail.com ------------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک ارسال
sbr0651 23 ارسال شده در 22 آذر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، 2016 با 4 فایل تست کردید ؟؟؟ سلام گوشی a500h برام اومده که به گفته مشتری هیچ مشکلی نداشت فقط اپدیت میخواست که اندرودید 6 کردم دیگه بالا نمیاد تو لوگو هی ریست میشه خستم کرده با هرچی فایل بود زدم هیچ نمیدونم چیکار کنم فلش رو کامل میگیره فکتوری ریست میشه الإمامُ الصّادقُ عليهالسلام : إنَّ لِكُلِّ شَيءٍ زَكاةً ، وزَكاةُ العِلمِ أن يُعَلِّمَهُ أهلَهُ امام صادق عليهالسلام : هرچيزی زكاتى دارد و زكات دانش، آموختن آن است به اهلش. لینک ارسال
0098gsm.si 12 ارسال شده در 23 آذر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، 2016 اول فایل cobination رایت کنید و بعد با اندروید 5.0.2 اقدام ب فلش کنید یا بعد از رایت cobination به وسیله باکس remove safe mod کنید . لینک ارسال
BAHMAN 48 ارسال شده در 24 آذر، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، 2016 سلام بله با 4 فایل تست کردم با فایل cobination تست کردم وقتی فلش میکنم کامل میگره ولی تا میاد بالا این پیغام رو میده Bahman59547@Gmail.com ------------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک ارسال
ali-f16 12 ارسال شده در 24 آذر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، 2016 سلام گوشی تو شارز هم باشه باز هم ریست میکنه لینک ارسال
z.3.x 13 ارسال شده در 24 آذر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، 2016 سلام بله با 4 فایل تست کردم با فایل cobination تست کردم وقتی فلش میکنم کامل میگره ولی تا میاد بالا این پیغام رو میده این مشکل مربوط کرنل گوشی هست بعد رایت اندروید 6 کرنل رایت کنید 100% جواب میده دوست عزیز موفق باشید وقتی بچه بودم دعا میکردم که خدا به من یه دوچرخه بده بعد فهمیدم که تخصص خدا در دادن چیزهای دیگریست بخاطر همین یک دوچرخه دزدیدم و از خدا تقاضا کردم که مرا ببخشد آل پاچینو لینک ارسال
BAHMAN 48 ارسال شده در 25 آذر، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، 2016 دوستان نشد که نشد 4 فایل زدم نشد تو شارژ زدم نشد کرنل زدم نشد فایل دوباره 6 دانلود کردم نشد نمیدونم داره تاوان میشه Bahman59547@Gmail.com ------------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.