alijaspercom 11 ارسال شده در 14 دی، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، 2016 این راهی که شما رفتین کمی طولانیه من راه حل ساده تری دارم اما اینم خوبه لینک ارسال
MR.Majid 226 ارسال شده در 14 دی، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، 2016 این راهی که شما رفتین خیلی وقتگیره من راه حل ساده تری دارم اما اینم خوبه درود بر شما ... دوست عزیز برای باز کردن قفل frp روش های زیادی هستش اگر شما هم روشی از این ساده تر دارین به اشتراک بذارین تا اینکه دوستان هم بتونند از اون استفاده کنند [sIGPIC][/sIGPIC] لینک ارسال
hiddnn 10 ارسال شده در 14 دی، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، 2016 بله شما و چند تن از دوستان متذکر شدند اما ظاهرا سوال من رو نخوندین ، پرسیدم این frp lock چیه که باید خاموش کرد؟ در ضمن من قبل از فلش اکانت گوگل رو پاک میکنم frp lock خاموش میشه abandoned all hope ... لینک ارسال
e30-851 29 ارسال شده در 14 دی، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، 2016 بله شما و چند تن از دوستان متذکر شدند اما ظاهرا سوال من رو نخوندین ، پرسیدم این frp lock چیه که باید خاموش کرد؟در ضمن من قبل از فلش اکانت گوگل رو پاک میکنم frp lock خاموش میشه درود شما اول باید ویژه بشین سه چیز رو هیچ وقت یادت نره 1- به همه نمی تونی کمک کنی 2- همه چیز رو نمی تونی عوض کنی 3-همه تو رو دوست نخواهند داشت اسماعیل عطایی کچویی چهارشنبه - ۲ اردیبهشت ۱۳۹۴ الأربعاء - ٣ رجب ١٤٣٦ Wednesday - 2015 22 April لینک ارسال
ehsangold 25 ارسال شده در 28 بهمن، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، 2016 لینک دانلود فیلم مشکل داره مردان بزرگ و خوش قلب دکمه تشکر را خواهند زد لینک ارسال
d sezar 28 ارسال شده در 28 بهمن، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، 2016 لینک دنلود فیلم آموزشی:خدمت دوستان پسورد فایل:RA.Majid لینک فایل مشکل داره لطفا اصلاح کنید ممنون لینک ارسال
siavash sadr 274 ارسال شده در 28 بهمن، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، 2016 من با نرم افزار Realterm کار میکنم و رو چند مدل هم امتحان کردم جواب داده هم رو اندروید 5 و هم 6 هفت سالی می شد که راه نرفته بودم. پزشک پرسید : این چوب ها چیست ؟ گفتم : فلجم. گفت : آنچه تو را فلج کرده . همین چوب هاست. سینه خیز . چهار دست و پا . قدم بردار و بیفت. چوب های زیبایم را گرفت . پشتم شکست و در آتش سوزاند. حالا من راه می روم … اما هنوز هم وقتی به چوبی نگاه می کنم . تا ساعت ها . بی رمقم 5teamgsm لینک ارسال
MR.Majid 226 ارسال شده در 28 بهمن، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، 2016 لینک فایل مشکل داره لطفا اصلاح کنید ممنون درود بر شما ... در حال آپلود فیلم میباشمً@*&،632 [sIGPIC][/sIGPIC] لینک ارسال
MR.Majid 226 ارسال شده در 28 بهمن، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، 2016 براحتی با این آموزش میتونید تمامی مدل های سامسونگ رو حذف frp کنید: >https://www.youtube.com/watch?v=dSOFLxKcgQM [sIGPIC][/sIGPIC] لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.