تعمیرات و مباحث نرم افزاری
مباحث و آموزش های تعمیرات نرم افزاری گوشیهای برند سامسونگ
3,754 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 0 پاسخ
- 528 بازدید
با سلام خدمت دوستان عزیز این گوشی از خارج اومده و قفل شبکه داشت قفل شبکه رو باز کردم اما الان سریالش توی شبکه نیست و میخوام چنجش کنم و بیارمش توی شبکه لطفا اگر فایل سرت این مدل رو دارید قرار بدید با تشکر
آخرین پاسخ توسط royal68, -
اموزش ترمیم بوتi9500
توسط iraj- 0 پاسخ
- 630 بازدید
سلام دوستان اموزش به همراه فایل هست boot i9500 - Download - 4shared - asre gsm
آخرین پاسخ توسط iraj, -
- 0 پاسخ
- 708 بازدید
با سلام و درود این هم فایل روت تست شده سامسونگ c5000 اندروید 6.0.1 لینک دانلود فایل TWRP رو رایت کنید و از طریق ریکاوری BETA-SuperSU رو instal کنید
آخرین پاسخ توسط wahid26, -
- 0 پاسخ
- 1.2k بازدید
شاید شما با این مشکل برخورد داشته اید که این مدل دچار مشکل سریال بشه و سریال 004999010640000 نشون بده. این مشکل نیز قابل حل هستش... برای اینکار کافیه مثل آموزشی که البته لاتین هستش ولی معلوم رو انجام بدید.. همه چیز راحته آموزش EFS-SM-N7505 Security-SM-N7505
آخرین پاسخ توسط steve jobs, -
- 0 پاسخ
- 950 بازدید
حل مشکل صفحه سامسونگ s7580 بعد فلش با رام عربی درود فایل پیت که قرار دادیم را دانلود و فلش کنید: دانلود بعد گوشی را در صورت ممکن با فایلی که با این مشخصه زیر قرار دادیم فلش کنید: این رام رام لهستان هستش S7580XXUBOA1_S7580OXABOA1_XEO اینم فایل csc تست شده تمام گوشی را wipe-cach کنید... موفق باشید
آخرین پاسخ توسط sfri.arash, -
- 0 پاسخ
- 1.1k بازدید
آموزش روت سامسونگ j110f از جی اس ام دولوپرز فایل TWRP را با اودین فلش نمایید حال SUPER SU که قرار دادیم را از طریق TWRP آپدیت نمایید موفق باشید
- 0 پاسخ
- 1.1k بازدید
اگه به دنبال سایتی کامل برای فایل فلشهای سامسونگ هستید من سایت Samsung Updates | Latest News and Firmware for your Samsung Devices! به شما پیشناهاد میکنم که داری قسمت جستجو و به روزترین فایلهای سامسونگ هست
آخرین پاسخ توسط narut, -
- 0 پاسخ
- 1.6k بازدید
با سلام برای حل این مشکل کافیه فایل زیر رو روی گوشی رایت کنید. این گوشی برای بنده همین امروز اومد که مشکل بیس باند و سریال داشت و با رایت این فایل مشکل کامل برطرف شد. فایل فلش فارسی با اندروید 5.1.1 خدمت شما A310F/DS
آخرین پاسخ توسط steve jobs, -
- 0 پاسخ
- 713 بازدید
سلام.دوستان اگه کسی ای اف اس سالم n910c روداره زحمت بکشه اپ کنه ممنون میشم..
آخرین پاسخ توسط javadxboy, -
- 0 پاسخ
- 531 بازدید
این اموزش زمانی بدرد میخوره که ریکاوری های دانلود شده از سایت شاید جواب ندن اموزش 1- درایور گوشی و فست بوت حتما نصب باشه 2-تیک گزینه ی های Unknown Sources و Usb debugging فعال باشه 3-در اکثر گوشی ها هم باید بوت لودر آنلاک باشه روش کار: گوشی رو به حالت فست بوت، دانلودینگ،s-off ببرید وکابل رو به گوشی وصل کنید برنامه رو اجرا،برند و مدل و ورژن ریکاوری رو انتخاب کنید روی گزینه ی next کلیک کنید تا نرم افزار شروع به دانلود ریکاوری کنه پس از اتمام دانلود گزینه ی next فعال میشه که با فشار دادن اون به مرحله ی آخر یعنی نصب ریکاوری می رسید حال کمی صبر کنید تا نرم افزار مرحله ی نصب رو با موفقیت به اتمام برسانه لینک دانلود نرم افزار
آخرین پاسخ توسط hacker, -
- 0 پاسخ
- 2.2k بازدید
سلام آموزش برداشتن رمز گوشی سامسونگ gt-s5660 samsung Galaxy Gio بدون حذف اطلاعات اندروند 2.3.6 گوشی به محیط دانلودینگ ببرید با دکمه ولوم پایین + دکمه هوم+ دکمه پاور بعد صفحه دانلودینگ ظاهر می شود گوشی به کامپیوتر وصل کنید توجه : اگر مدلی از گوشی های قدیمی که دارای فایل osp هستند و شما فایل را به اودین معرفی کردید و فایل قابل رایت مانند کاستوم ریکاوری هم اضافه کردید و دکمه استارت را زدید وتایمر شروع به کار کرد ولی فایل رایت نشد فایل ops را به تغییر نام دهید مانند زیر Galaxy_Gio_v1.0.ops Cooper_v1.0.ops ابتدا 1-برنامه Odin_multi_downloader_v4.42.exe را باز کنید 2-تیک one pakage , auto reboo…
آخرین پاسخ توسط farhadsoftware, -
- 0 پاسخ
- 563 بازدید
سلام این گوشی اومد خاموش بود برای تعویض هارد الان روشن شده ولی هر کاری می کنم سریال نمیخوره ارور میده ممنون میشم راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط سجادبیانی, -
- 0 پاسخ
- 892 بازدید
فایل پیت سامسونگ j500h با اندروید 5.1.1 از جی اس ام دولوپرز درود فایل خدمت شما
- 0 پاسخ
- 438 بازدید
سلام خسته نباشید یه گوشی g7102 اومده روشن میکنی روی ارم میاد بعد ریست میشه داخل دانلودینگ میرم مشکلی نداره ریست نمیشه ولی میخوام روشن کنم ریست میشه یعنی کلید پاور درگیر نیست کامل هم فلش میخوره ولی روی ارم میاد ریست میشه ( هر یک ثانیه ریست میشه ) ممنون میشم راهنمایی کنین
آخرین پاسخ توسط Naruto, -
- 0 پاسخ
- 552 بازدید
سلام این گوشی اومد خاموش بود برای تعویض هارد الان روشن شده ولی هر کاری می کنم سریال نمیخوره ارور میده ممنون میشم راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط سجادبیانی, -
- 0 پاسخ
- 824 بازدید
دانگرید موفق اندروید 11 به اندروید 10 A115f برای حذف جمیل .
آخرین پاسخ توسط faramarzi, -
- 0 پاسخ
- 611 بازدید
آنلاک موفقیت آمیز سامسونگ G313HN با باکس Z3X درود قبل عملیات فوق گوشی را روت و اقدام به آنلاک نمایید موفق باشید
- 0 پاسخ
- 1.8k بازدید
n910g فایل فارسی من پیدا نکردم برای فارسی کردن گوشی را روت کرده روت اکسپرو نصب کرد و توی csc گذینه زبان را باز کرد و fa_IR را اضافه کنید تست شده 100%
آخرین پاسخ توسط mohsenft, -
- 0 پاسخ
- 881 بازدید
آموزش و آنلاک موفقیت آمیز frp سامسونگ G531h با اندروید 5.1.1.با دانگل bst
- 0 پاسخ
- 496 بازدید
سلام مشکل گوشی این هست که خود به خود خاموش شده و حالا روی آرم ریست میشه 4فایل فلش زدم بازم درست نشد g920fxxs3dpf3
آخرین پاسخ توسط darabvista, -
- 0 پاسخ
- 585 بازدید
با سلام و درود فایل روت تست شده SM-j710f اندروید7 لینک دانلود
آخرین پاسخ توسط wahid26, -
- 0 پاسخ
- 587 بازدید
حل آنتن n7100 بعد از آپدیت و فلش کافیست فایل پچ ضمیه رو از طریق ریکاوری نصب کنید تمام >http://www.4shared.com/zip/Y8TGd3kDce/Patched_Modem_n7100_CWM.html موفق باشید
آخرین پاسخ توسط majid.gsm11, -
- 0 پاسخ
- 659 بازدید
تاپیک کلیه فایل sboot تست شده سری G @@@@@@@@@@@@@2@@@@@ با عرض سلام خسته نباشید خدمت دوستان عزیزم در این تاپیک قست دارم تمامی فایل SBOOT تست شده توسط خودم در این تاپیک قرار بدم برای باز کردن قفل FRP بدون دردسر
آخرین پاسخ توسط MR.Majid, -
- 0 پاسخ
- 1.2k بازدید
سلام فایل بوت زیر با اودین رایت کنید boot.tar سپس توسط iroot اقدام به روت گوشی کنید
آخرین پاسخ توسط arash167, -
- 0 پاسخ
- 679 بازدید
اضافه کردن زبان فارسی به قسمت زبان های گوشی g351 سامسونگ با رایت csc فایل فارسی
آخرین پاسخ توسط sajadsol,