تعمیرات و مباحث نرم افزاری
مباحث و آموزش های تعمیرات نرم افزاری گوشیهای برند سامسونگ
3,754 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 10 پاسخ
- 2.4k بازدید
با سلام خدمت اساتید محترم j500g برام اوردن که فارسی کنم بنده هم با این فایل فارسی کردم ولی گوشی وایفاش دیگه روشن نمیشه ممنون میشم راهنماییم کنید Dev-Host - J500GXXU1AOH2_J500GOJV1AOH1_v1_Arabic_v5.1.1.zip - The Ultimate Free File Hosting / File Sharing Service
آخرین پاسخ توسط g0dsend313, -
- 3 پاسخ
- 793 بازدید
سلام یه a310f هست frp :on هست ریکاوری رایت نمیشه بدون پاک شدن اطلاعات جیمیلشو دارم راه حلی داره off کنم frp رو
آخرین پاسخ توسط ghodooss, -
مشکل یوزر کد j500h 1 2
توسط mohsen20- 10 پاسخ
- 1.4k بازدید
سلام خدمت دوستان j500h frp:on کارهای انجام شد: تک فایل sboot رایتفایل ریکاوری .بوت .اسبوت .سیستم روی ارم گیر میکنه ممنون میشم راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط mohsen20, -
مشکلj250f drk
توسط ami- 5 پاسخ
- 824 بازدید
سلام یه گوشی j250f فلش که میکنی بوت نمیشه فایل کامبینیشن هم میزنی تو صفحه اول میمونه ome lock هم روشنه اندرویدشم 7.1.1هست ارورdm-verity errorتو ریکاوری مد میده کسی همچین مشکلی داشته؟
آخرین پاسخ توسط ami, -
- 8 پاسخ
- 1.2k بازدید
سلام داداش خدا قوت میخواستم مشکلات و خطاهای بوجود اومده در مورد ترمیم سریال رو توضیح بدین دمورد عدم رایت EFSو نحوه درست رایت کردن این فایل و فایلهای دیگر جهت ترمیم سریال توضیح بدین با تشکر:u_e41d::u_e41d::u_e41d::u_e41d:
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 16 پاسخ
- 1.8k بازدید
سلام و خسته نباشید به دوستان عزیز امروز با یه مورد جیب توی یه یک گوشی J7 روبرو شدم، نمیدونم چطور توصیفش کنم یا توضیح بدم در موردش ولی... هم عکس گذاشتم هم یه ویدیو از گوشی اساتید اگر لطف بکنن نظر بدن مشکل گوشی چیه؟؟ <font size="3"><strong>http://s3.picofile.com/file/8284109726/Project_01_28_1_SD_1_.mp4.html این ویدیو دانلود ویدیو
آخرین پاسخ توسط sfri.arash, -
- 7 پاسخ
- 1.6k بازدید
دوستان تا این گوشی رو روشن میکنی آرم سامسونگ خوبه دیگهبعد از ارم سریعا صفحه گوشی خط خطی میشه تا این بطور کل سفید میشه. ادین شناسایش نمیکنه. سرویس کردم. السیدی تست کردم سوکت السیدی تعویض کردم بازم جواب نداد دوستان مشکل از کجاست؟
آخرین پاسخ توسط rezakeshavarza, -
- 3 پاسخ
- 993 بازدید
دوستان گوشی اندوروید 8 بود مشکل داشت حافظه گوشی هم 32 بود دانگریتش کردم اندروید7 حافظش 16 شده با چه روشی حافظشو درست کنم
آخرین پاسخ توسط Amirmohammad313313, -
- 1 پاسخ
- 539 بازدید
سلام این گوشی اومده یه بار بالا میاد و یه بار روی آرم می مونه منم اومدم فلش کنم روی سیستم گیر میکرد با دو تا فایل تست کردم نشد و ارور میده ممنون میشم راهنمایی کنید الان هم که گوشی رو روشن می کنم ارور زیر رو میده SYSTEM REV. CHECK FAIL. DEVICE:1. BINARY:0 http://uupload.ir/files/16fk_۲۰۱۳۰۱۰۱_۰۳۵۷۱۸.jpg http://uupload.ir/files/8ek_۲۰۱۳۰۱۰۱_۰۳۵۸۰۰.jpg http://uupload.ir/files/1u0m_۲۰۱۳۰۱۰۱_۰۳۵۸۲۴.jpg
- 2 پاسخ
- 550 بازدید
پاسخ پاسخ با نقل قول
آخرین پاسخ توسط behnam1991, -
- 8 پاسخ
- 1.2k بازدید
با سلام در رابطه با مشکل نشان دادن برعکس تاریخ در گرند (g7102) لطفا راهنمایی کنید.
آخرین پاسخ توسط senator, -
- 8 پاسخ
- 1.4k بازدید
سلام این گوشی رو فلش زدن با ورژن بالاتر کارهای که انجام دادم 1.با کابل otg جواب نمیده اصلا نشون نمیده 2.با باکس جواب نمیده ارور میده 3. با نرم افزار SideSync این هم رفتم جلو بازم جواب نمیده بیلد نامبر مورد نیاز دانلگرد رو میخواستم ممنون میشم لیک بدید که بعد با باکس frp رو پاک کنم
آخرین پاسخ توسط mehdi-ghanbarinia, -
- 3 پاسخ
- 747 بازدید
سلام گوگل اکانت داشت از لینک دوستومن رامو دانلود کردم فلش زدم اینجوری شده ممنون میشم راهنمایی کنید که چطوری از این حالت باید خارج شد http://gsm-developers.ir/thread10614.html#post36503 :( اینم عکس
آخرین پاسخ توسط sadra.z, -
- 2 پاسخ
- 817 بازدید
سلام این گوشی اومد هارد عوض کردم سریال میزنم همش همین ارور رو میده قبلا این مدل رو زیاد سریال زدم یکی از همکارا گفت باید کردید بخری تا بتونه سریال رایت کنه دوستان کسی کردید داره ؟ حتی مصرفه شده هم باشه اشکال نداره یعنی میشه از کسی که کردید 30 تای داره و فقط 5 عدد از کردیدتش مونده باشه یوزر و پسورد اون بفروشه چون از کردید برای آنلاک شبکه استفاده نمی کنم فقط میخام سریال بزنم
- 4 پاسخ
- 1k بازدید
درود استادان و دوستان عزیزم یه گوشی نوت 5 کد 06 سریال و meid میاره بالا به این صورت که: 990005832519616/01 99000583251961 sn هم مخفیه داخل about بیس باند مشکلی نداره سیم کارت که میزارم روش میزنه invalid sim card نظری برای رفع این مشکل دارین؟
آخرین پاسخ توسط ali-f16, -
- 9 پاسخ
- 2.8k بازدید
با استفاده از این ابزار میتوانید گوشی های سری کوالکوم را ترمیم سریال کنید تست شده پیشنیاز : گوشی روت باشد در حالت adb وصل کنید با کسب اجازه از استاد عزیز ایلیا صوری و تمامی دوستان توسعه دهنده ارشد مخصوصا محسن 8 عزیز qoulcom repier emwi tool.zip
آخرین پاسخ توسط OREO2018, -
- 0 پاسخ
- 3.1k بازدید
سلام دوستان نرم افزار SamFirm در عین کم حجمی و سبکی کلی امکانات به شما می ده و از سرچ های خسته کننده شما رو خلاص می کنه . یک نرم افزار برای چک کردن و دانلود آخرین ورژن فایل های سامسونگ بر اساس مدل و منطقه ای هست که شما مشخص می کنید و یا حتی اگر اطلاعات PDA-PHONE-CSC رو داشته باشید فایل رو بدید و به شما فایل رو پیدا می کنه و می تونید فایل رو دانلود کنید . برای اینکه ارور دریافت نکنید اطلاعات رو توی ستون Frimware Info مثل عکس زیر وارد کنید و گزینه Check Update رو بزنید . دانلود آخرین ورژن : SamFirm_v0.3.3.zip منبع و توضیحات بیشتر و ..... : XDA
آخرین پاسخ توسط MR.Ali, -
- 2 پاسخ
- 922 بازدید
جهت دانلود این متد به این آدرس مراجعه کنید. آنلاک FRP On گوشی های سامسونگ بدون حذف اطلاعات جهت آنلاک قفل گوشی
آخرین پاسخ توسط jimiking, -
- 3 پاسخ
- 862 بازدید
سلام دوستان یک توضیحی در این باره میدین یعنی چی؟؟ انلاک شبکه Network Unlock
- 3 پاسخ
- 752 بازدید
با سلام دوستان این اصطلاح دایرکت چیه؟؟
آخرین پاسخ توسط DawoodZzz, -
- 6 پاسخ
- 2.9k بازدید
با سلام دقت کنید این آموزش در هیچ انجمن و هیچ فرومی نیست حتی در یوتیوپ و .... پس قدر این انجمن و مدیراشون رو بدونین. دوستان همونطور که اطلاع دارین در اندروید 7.0 باگ روش تماس اضطراری رو برداشتند و حتی دانگرید کردن هم شده یه دردسر دیگه. من این روش رو خودم روی دوتا S7 G930F تست کردم و با خیال راحت میتونین انجام بدین فقط طبق آموزش انجام بدین. فقط کافیه فایل زیر رو بدون فایل مودم رایت کنین بازم میگم بدون فایل مودم. چون با فایل مودم شما مشکل بیس باند پیدا میکنین. در ضمن با این فایل شما در هر ورژنی از اندروید 7.0 باشین میتونین دانگرید کنین. بعد از دانگرید هم میتونین به روش سیم کارت که آموزشش در انجمن هست به راحتی گوگل اکانت رو بردارین و دوباره به اندروید 7 ارتقا بدین. …
آخرین پاسخ توسط ILYA20, -
- 5 پاسخ
- 787 بازدید
سلام گوشی رو با اینکه فورمت کردم هنوز رمز میخاد مینویسیه (برای باز کردن قفل لطفا رمز عبور حفاظت از حریم شخصی را وارد کنید)
- 10 پاسخ
- 1.3k بازدید
سلام خدمت اساتید محترم یه گوشی مدل j710f برام اومد که وقتی روشن بشه مستقیم رو حالت دانلودینگ میره وقتی هم بخوام رو حالت ریکاوری ببرمش باز رو حالت دانلودینگ میره ؟ فلش با اودین رو هم امتحان کردم 4 فایل که خطا میزنه آیا امکانش هست مشکل سخت افزاری نباشه ؟
آخرین پاسخ توسط amirsdn, -
- 11 پاسخ
- 3.9k بازدید
با سلام و تبریک سال جدید. گوشی sm-j510f رو با ادین cfroot زدم گوشی که اومد بالا کار میکرد.اکانت گوگل ست نبود ولی OEM رو غیر فعال کردم.ی روز بعد گوشی رو ریبوت کردم اومد رو CUSTOM BINARY BLOCKED BY FRP گیر کرده. تو ریکاوری مد هم نمیره فلش هم نمیزاره بزنم.با برنامه FRP Tool Pro که تو سایت بود با Z3X زدم دوباره میاد همونجا گیر میکنه.دوستان راهنمایی کنید راه حل چیه؟
- 2 پاسخ
- 806 بازدید
سلام وقت همگی بخیر بنده آخرین نسخه رام رسمی G928 T با بیلد نامبره G928TUVS5ERD1 زدم بعد باز بالا اومدن گوشی دیدم بیس باند و imei پریده کسی میتونه بهم کمک کنه بد جوری نیاز دارم
آخرین پاسخ توسط rezama,