تعمیرات و مباحث نرم افزاری
مباحث و آموزش های تعمیرات نرم افزاری گوشیهای برند سامسونگ
3,754 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 7 پاسخ
- 1.1k بازدید
با عرض سلام به اساتید محترم دیروز یدونه گوشی واسم اوردن هر کاری کردیم 4g رو نمیاره رام هم زدیم فایل های سیستمی رو هم ادیت کردیم جواب نگرفتیم مشکل از چی میتونه باشه؟
آخرین پاسخ توسط siahishab, -
سلام خسته نباشید مشتری گوشی اورده شبکه 4G نمیاد فقط 3G میاد مثل اینکه بردن جای دیگه درست نشده بعد سریال هم با پشت گوشی همخوانی نداره درضمن پشت گوشی زده n920f ولی داخل دانلودینگ زده n920p
آخرین پاسخ توسط fatemeh.fth77, -
- 5 پاسخ
- 1k بازدید
سلام دوستان با رم میومد بالا بدون رم ریستارت .چندین تک فایل زدم نشد یعنی شد میرفت ریکاوری که باید وایپ میکردی اونم پسورد داشت که من نمیدونم چی بود همه چی هم تست کردم نشد .3فایل هم میزدم بعد از ارم سامسونگ خاموش میشد....دوستان راه حلی داره؟
آخرین پاسخ توسط G.S.M, -
- 2 پاسخ
- 722 بازدید
سلام.دوستان این گوشی رو مشتری اورده میگه با کابل aux به باند وصل کرده گوشی خاموش شده الان صدای هنذفری و اسپیکر خش خش داره. اسپیکر تعویض شده ولی مشکل پا برجاست.
آخرین پاسخ توسط hadi000, -
- 3 پاسخ
- 773 بازدید
با درود خدمت همکاران j500h برام اومده که موقع روشن شدن رو آرم هنگ و ریستارت میکنه به محیط ریکاوری نمیره ولی دانلودینگ میره عکس از محیط دانلودینگ در پایین میزارم. فلش اندروید 6 با تک فایل و چهار فایل با آخرین بیلدفلش انجام دادم رو آرم ریستارت به همراه ویبره روشن و خاموش میشه باز هم مشکل پابرجاست . گوشی را باز کردم سرویس و کلید پاور را هم تعویض کردم از باطری گوشی دیگه هم مصرف کردم ولی نشد که نشد در حالت خاموش هم به شارژرر وصل میکنم علامت شارژ بالا میاد ولی تا بیاد شارژز بشه روشن و خاموش میکنه . احتمال داره از آی سی شارژ باشه ؟> لطفا دوستان راهنمایی کنید باتشکر
آخرین پاسخ توسط djaliford, -
مشکل هنگ رو آرم p5100 1 2
توسط apadana22- 11 پاسخ
- 1.6k بازدید
سلام . دوستان p5100 دارم هنگ رو آرم که با odin 3.07 فلش زدم نشد فایل pit خالی زدم نشد هارد ریست کردم نشد. لطفا راهنمایی کنید برای حل مشکل. باتشکر
آخرین پاسخ توسط apadana22, -
- 9 پاسخ
- 1.5k بازدید
سلام و خسته نباشید خدمت همکاران عزیز یه گوشی مدل ذکر شده اوردن برای انلاک بدون حذف اطلاعات و بنده توسط z3x اقدام به انلاک کردم و پروسه کامل انجام شد ولی متاسفانه گوشی همون اول رو ارم مونده و بالا نمیاد اطلاعات گوشی هم مهمه از دوستان اگه کرنل و یا روش تست شده برای حل این مشکل دارن ممنون میشم در اختیاره بنده بزارند سپاس
آخرین پاسخ توسط DawoodZzz, -
- 2 پاسخ
- 735 بازدید
یه گوشی دارم a320f میخواستم change imei کنم فایل efs بکاپ گرفته بودم چنج زدم سریال پرید بعد efs رایت کردم موند رو ارم کامبینشین رایت کردم فلش کردم نشد بازم رو ارم بود چندتا فایل دانلود کردم حل نشد فایل های که فلش کردم A320FXXU1AQD1_CL10903367 A320FXXU1APLD_A320FOJV1APLC A320FXXU1AQA3_CL10346210 A320FXXU1AQA3-A320FOJV1AQA2 لطفا اگه کسی میدونه باید چیکار کنم رهنمایی کنه
آخرین پاسخ توسط omid ghorbani, -
- 4 پاسخ
- 764 بازدید
با سلام.. گوشی روی آرم مونده...چند تا رام نصب کردم روش...فرقی نکرده...توی محیط ریکاوری هم یه ایرورهای میده که عکسشو آپلود کردم//مشاهده بفرمایید... http://s9.picofile.com/file/8291293434/%D8%BA_%D8%BA_%D8%BA_%D8%BA_%D8%BA_%D8%BA_%D8%BA_%D8%BA_%D8%BA_%D8%BA_%D8%BA_%D8%BA_%D8%BA%C2%B5%D8%BA_2_.jpg http://s8.picofile.com/file/8291293468/%D8%BA_%D8%BA_%D8%BA_%D8%BA_%D8%BA_%D8%BA_%D8%BA_%D8%BA_%D8%BA_%D8%BA_%D8%BA_%D8%BA_%D8%BA_%D8%BA_1_.jpg ممنون میشم راهنماییم کنید..
آخرین پاسخ توسط رامین ملکی, -
- 2 پاسخ
- 760 بازدید
با سلام خدمت دوستان عزیز این گوشی مشکل شبکه داشت و سرت رایت نمیشد روش منم efs که داخل سایت بود با ادین روش رایت کردم الان هنگ روی ارم شده فلش کامل میگیره ا جایی که سامسونگ توی اندروید 6 چند چشمک میزنه دوباره ریستارت میشه با combation میزنم بالا میاد اما فایل اصلی بالا نمیاد لطفا راهنمایی بفرمایید با تشکر
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 2 پاسخ
- 792 بازدید
این مدل برام اومده که وقتی میری رو دوربین هنگ میکنه و باز نمیشه با وایپ و فلش یکی دو روزی درست میشه ولی دوباره اینجوری میشه راهنمایی لطفا
آخرین پاسخ توسط perspolis, -
- 9 پاسخ
- 2.2k بازدید
با سلام دوستان بعد از فلش روی لوگو گیر کرده و ورژن اولیه گوشی نیز یادداشت نشده در لیبل گوشی مدل g530h میباشد ..بدون dv و ds .. با چندین رام مختلف اندروید5 فلش شده و با رام های اندروید 4 نیز فقط با یه فایل فلش میشه اونم ap و csc که بازم تاثیری نداره البته تمام رام ها تست نشده. کامبینیشن رایت نمیشه. با رام g530hxxu2bqa2 بعد از فلش میاد بالا ولی تاچ کار نمیکنه که با ریستات گوشی صفحه خاکستری و سیاه میشه و خاموش میشه و دیگه بالا نمیاد از دوستان کسی قبلا این مورد رو داشته ممنون میشم راهنمایی کنه تا تمام رام هارو دانلود نکنم. \یشا\یش تشکر
آخرین پاسخ توسط RaminGsm, -
- 5 پاسخ
- 800 بازدید
سلام و عرض ادب! مشکل هنگ روی لوگو بعد از فارسی سازی از روش جایگزینی و یاهم مواجه شدن با ارور E:failed to mount /system {invalid argument) بنده برای فارسی سازی از مدل مشابه و ورژن مشابه استفاده کردم مدل گوشی هم N910T است فایلهای ک فارسی سازی اضافه کردم scsetting/systemui/framwork-res.apk فایلهارو به سه روش رو گوشی ریختم از طریق fileXplorer /Custom recavery و ساخت فایل ext4 اصلی دقیقا نمیدونم مشکل کارم گجاست از اخرین نسخه apktool2.2.2 وApk Stop Fixer هم استفاده میکنم ممنون میشم راهنماییم کنیید
آخرین پاسخ توسط nasirahmadi, -
- 14 پاسخ
- 3k بازدید
با سلام خدمت همکاران و فیلسوفان محترم یه g570f یا همون j5 prime اومده که کامل روشن نمیشه یعنی لوگوی اول رو میاره,بعد که میخواد لوگوی samsung رو بیاره دیگه هنگ میکنه و نمیاره و همون جا گیر میکنه 4 فایل با مشخصه G570FXXU1APIB_G570FOJV1APIB_THR فلش کردم بی فایده بود الان کامبنیشن هم زدم این جوری شد http://uupload.ir/files/vm8d_20171005_122736.jpg آیا راه حلی هست؟
آخرین پاسخ توسط davoddanialy, -
- 27 پاسخ
- 2.8k بازدید
با سلام... گوشی کاملا ویروسی بو که بعد از فلش روی آرم ریستارت میکنه...با چند تا فایل تست کردم..جواب نداد... ممنون میشم راهنماییم کنی.. Xsi-i9505xxuhoh2-20150918102100 این باعث مشکل شده..
آخرین پاسخ توسط Merkava, -
- 6 پاسخ
- 952 بازدید
سلام دوستان .روشن نمیشه وای فا بعد از فلش ...دوستان رام این مدل رو بی زحمت کسی داره بده یا مشخصات بده..ممنونم
آخرین پاسخ توسط iraj, -
مشکل وای فای g350e 1 2
توسط eza68- 11 پاسخ
- 4.4k بازدید
سلام خدمت دوستان این گوشی وای فایش روشن نمیشه با چندتا فایل هم امتحان کرددم .
آخرین پاسخ توسط Anonymous, -
مشکل وای فای i8262
توسط eza68- 3 پاسخ
- 2k بازدید
سلام خدمت دوستان و اساتید گوشی فوق وای فایش روشن نمیشه با فلش هم مشکلش حل نشد لطفا راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط Anonymous, -
- 0 پاسخ
- 701 بازدید
مشکل در کانکت شدن وای فای داره فلش کردم درست میشه ولی بعد از یه مدت باز هم همینطور میشه یعنی موقع وصل شدن به وای فای مینویسه در حال وصل شدن ولی وصل نمیشه یه فایل فیکس داشتم براش الان ندارم ممنون میشم یکی اون فایلو برام بفرسته
آخرین پاسخ توسط sajad662, -
- 6 پاسخ
- 1.9k بازدید
با سلام یه سامسونگj500h برام اوردن که وای فای روشن نمیشد فلش زدم وای فای روشن میشه ولی دستگاهی رو شناسایی نمیکنه دستی هم شبکه رو اضافه میکنم وصل نمیشه با فایل های مختلف زدم نشد با فایل اندروید 5 سایت که برای حل مشکل وای فای بود زدم ولی نشد با فایل اندروید 6 هم زدم نشد الان اندروید6 شده . آیا نرم افزاری راه دیگه ای هست یا سخت افزاره؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آخرین پاسخ توسط mostafa66, -
- 8 پاسخ
- 1.4k بازدید
عرض سلام خدمت اساتید محترم گوشی سامسونگ نوت 3 مشتری اورد گفت برده پیش همکار اپدیتش کرده الان وای فایش کار نمی کنه با باکس اختاپوس انلاک کردم دوباره ترمیم نتورک زدم اما بازم وای فای کار نمی کنه فلشش هم کردم اما بازم درست نشد ممنون میشم راهنمایی کنید با تشکر
آخرین پاسخ توسط G.S.M, -
- 2 پاسخ
- 970 بازدید
سامسونگ j700f/dh مشکل وای فای داره وروشن نمیشه بلوتوث روشن میشود با رام چهار فایل زیر هم فلش زدم بازم مشکل پابرجاست دوستان اگر کسی راهنمایی دارد ممنون میشوم با این فایل فلش زدم خودش هم همین رام را داشتJ700FXXU2BPG3_6.0.1_4file
آخرین پاسخ توسط faraz68, -
- 8 پاسخ
- 928 بازدید
سلام...نوت ۳ اپدیت کردم به اندروید ۵ وای فای کاملا بی رنگ شد و اصلا روشن نمیشه بعدش دوباره به اندروید ۴.۴.۲ برگدوندم ولی بازم مشکل باقیه حتی ریست فکتوری کردم و وایپ پاک کردم و رو حالت هواپیما ریست کردم خاموش روشن کردم یه مدت باتری در اوردم ولس جواب نداد....هرکس ک بلده خواهش میکنم جواب بده بهم نمیدونم دیگ چیکارش کنم از ساعت ۷ تا الان دارم فقط میگردم هیچی پیدا نکردم
آخرین پاسخ توسط siavash sadr, -
- 4 پاسخ
- 934 بازدید
درود. عرض خسته نباشید خدمت همکاران گرامی. آپدیت جدید به تازگی برای این گوشی ارائه شده که باینری به ورژن 7 ارتقا پیدا میکنه ( ورژن آندروید 7 باقی می مونه) مشخه باینری: XXU7C بعد از آپدیت مشکل وایفای برای گوشی ایجاد شده به این صورت که وایفای روشن میشه و به روتر متصل میشه ولی نمیشه از وای فای استفاده کرد هنگام دانگرید به XXU6C خطای باینری میده. کارهای انجام شده: با باکس Z3X تست کردم و در حالتای مختلف فلش کردم ولی به نتیجه ای نرسیدم کسی تجربه ای داره؟ ممنونم میشم.
آخرین پاسخ توسط dr.karimian, -
- 4 پاسخ
- 814 بازدید
سلام i9505 به اندروید 5 اپدیت کردم با فایل 4 فایله زیر I9505XXUHOA7_OXAHOA7 متاسفانه وایفای از کار افتاد الانم دارم رام vjuamdm دانلود میکنم دوستان اگه نظری دارن راهنمایی کنن ممنون میشم
آخرین پاسخ توسط arash167,