تعمیرات و مباحث نرم افزاری
مباحث و آموزش های تعمیرات نرم افزاری گوشیهای برند سامسونگ
3,754 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 1 پاسخ
- 749 بازدید
سلام من یه n8000 سامسونگ دارم مشکل ریجستری شبکه داشت باروت کردن و . . . درست شد اما الان تو صفحه یه پیغام نشون میده واطلاعات تبلتو میگه چطوری غیر فعالش کنم...
آخرین پاسخ توسط M@HDi, -
- 0 پاسخ
- 749 بازدید
حل مشگل خطایULTICORE CHECKSUM MODE Error درسامسونگ سریj ً@*&،5641بااجازه از استاد عزیز بنده اقای جلیل زاده.ً@*&،5641دوستان با خیال راحت استفاده کنند طرف تست کرده.ً@*&،2111 قابل رایت بر روی مدلهای زیر J105H J120H J320F J320FN J320H دوستان میتونند فایل رو باz3x یاodinرایت کنند. pass:kia9804 دانلود:CHECKSUM MODE OFF By KIA MOBILE دانلود ● OPLOAD.ir - آپلود |آپلود عکس|آپلود فایل| آپلود موزیک|آپلود آهنگ
آخرین پاسخ توسط kia mobile, -
- 0 پاسخ
- 748 بازدید
گوشی را به حالت دانلودینگ برده و گزینه reset frp میزنیم. http://s7.picofile.com/file/8246053800/%DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B6%DB%B0%DB%B4%DB%B0%DB%B5_%DB%B1%DB%B9%DB%B1%DB%B4%DB%B1%DB%B0.jpg
آخرین پاسخ توسط mobile yak, -
- 0 پاسخ
- 748 بازدید
سلام و درود گوشی کد داره بکس z3x ufs hwk ابی ممکنه راهنمایی کنید؟
آخرین پاسخ توسط reza_2344, -
- 0 پاسخ
- 747 بازدید
سلام برای حذف FRP این مدل نیازی به دانگرد کردن یا فلش با فایل کامبینیشن نیست فقط کافیه Z3X رو روی J700H بذارید و ریست کنید تمام تست شده روی اندروی 5.1.1
آخرین پاسخ توسط سجادبیانی, -
- 0 پاسخ
- 747 بازدید
کسی فایل فلش 4 فایل a700yd داره تشکر
آخرین پاسخ توسط rez6, -
- 0 پاسخ
- 747 بازدید
رایت فایل پیت بر روی گوشی i9195 که قسمت پارتیشن گوشی از بین رفته بود و با هیچ رامی بالا نمی آمد با رایت فایل پیت مربوطه بدون حذف هیچ گونه اطلاعاتی وحتی داشتن قفل سابق گوشی روشن شد
آخرین پاسخ توسط sajadsol, -
- 0 پاسخ
- 746 بازدید
خدمت همکاران و دوستان گرامی دانلود فایل
آخرین پاسخ توسط hosseingh810, -
- 0 پاسخ
- 746 بازدید
حل مشکل هنگ روی آرم سامسونگ N910C بعد از برداشتن قفل از طریق نصب ریکاوری کاستوم ******************************************************************************** سلام بر دوستان عزیز... بدون مقدمه بریم سراغ تشریح مشکل و راه حل آن.. بعضی مواقع پیش میاد که بعد از نصب ریکاوری نامناسب پارتیشن گوشی آسیب دیده و به اصطلاح گوشی بریک میشود که حتی با رایت ریکاوری استوک و رامهای دیگر هم مشکل حل نمیشود و روی آرم هنگ و ریستارت میکند. برای حل این مشکل کافیه فریمور زیر رو روی گوشی رایت کنید. دانلود موفق باشید.
آخرین پاسخ توسط jalilzadeh, -
- 0 پاسخ
- 745 بازدید
باسلام خدمت اساتید محترم یه گوشی ace 4 برام اومده که نیاز به ریکاوری کاستوم داره ممنون میشم از دوستان عزیز این فایل رو برام بزارن؟
آخرین پاسخ توسط taher, -
- 1 پاسخ
- 745 بازدید
سلام دوستان عزیز و اساتید من بوت s8 رو گوشیمه میخام ببینم چطور و از کجا آپدیت این بوت رو پیدا کنم کلا سایتی هست که فقط بوت گوشی های دیگر رو ارائه بده ؟؟ سوال بعد اینه از وقتی بوت زدم روی گوشی زبان فارسی به کیبرد گوشیم اضافه نمیشه کیبرد رو هم پاک کردم ورژن جدید نصب کردم نشد ک نشد راه حلی هست ؟؟؟
آخرین پاسخ توسط radical58, -
- 0 پاسخ
- 745 بازدید
این اموزش مخصوص کاربرانی که به هر صورت باکس یا فایل کامباینشین در اختیار ندارند. ابتدا فایل با مشخصه>>> J105HXWU0APB1_OXE0APB1 منطقه > روسیه اندرویید> 5.1.1 چهار فایل رو فلش کنید و بعد از اون میتونید از sidesync وارد فایل منیجر بشید و با برنامه quick shortcut maker اقدام به وارد شدن حساب جدید بشید.
آخرین پاسخ توسط DawoodZzz, -
آنلاک سامسونگ s7560 با باکس octopus بدون دیباگ و پاک شدن اطلاعات از جی اس ام دولوپرز
توسط sfri.arash- 0 پاسخ
- 744 بازدید
آنلاک سامسونگ s7560 با باکس octopus بدون دیباگ و پاک شدن اطلاعات از جی اس ام دولوپرز درود تصویر زیر گویای همه چیز میباشد=P~
آخرین پاسخ توسط sfri.arash, -
- 0 پاسخ
- 744 بازدید
سلام خدمت دوستان برای فلش این مدل باz3x فایل زمیمه شده رو دانلود کنید سپس مدل را انتخاب کنید قسمت bin.cla فایل با پسوند cla را انتخاب کنید قسمت tfs هم مسلمآ tfs باید انتخاب کنید csc هم که مربوط به زبان فرقی نداره از کدوم فایل فلش باشه این فایلی که من اپلود کردم فارسی داره.خب بعد میرین به قسمت settings model تیک flash mode رازده و تیک format tfs را هم بزنید دقت کنید که باکس پیشنهاد میکنه که شما از کابل j750 استفاده کنید ولی شما از کابل e210 استفاده کنید دقت کنید انتی ویروس را هم غیر فعال کنید سپس باطری گوشی را خارج کرده و فریمور باکس را زده باکس اقدام به فلش کرد شما گوشی رابدون باطری دکمه ok گوشی را نگه داشته کابل را وصل کنید.این روش برا گوشیهایه خاموش بعد از فلش این مدل …
آخرین پاسخ توسط MR.SALAR, -
- 0 پاسخ
- 743 بازدید
با سلام و درود خدمت دوستان امروز بیش از 210 مدل qcn&cert سامسونگ برای ترمیم |چنچ | سریال و بیس باند تا اخرین مدل ارایه شده بازار در سرور قدرتمند انجمن قرار گرفت شامل مدل های زیر میباشد >http://dl.gsm-developers.ir/dl/index.php?folder=SU1FSSZiYXNlYmFuZCBSZXBhaXIvRmlsZS9TYW1zdW5nL0NlcnQmcWNu موفق باشید و ماندگار
آخرین پاسخ توسط ILYA20, -
- 0 پاسخ
- 742 بازدید
I9300i neo rom1 & boot1 ok file ATF - Easy Jtag
آخرین پاسخ توسط فرشاد محمدی, -
- 0 پاسخ
- 741 بازدید
خدمت دوستان عزیز لینک دانلود
آخرین پاسخ توسط hacker, -
- 0 پاسخ
- 741 بازدید
تست شده
آخرین پاسخ توسط ehsan_hd, -
- 0 پاسخ
- 741 بازدید
با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان و اساتید گرامی توضیحی در مورد فایل های تفکیک شده رام های سامسونگ میخواستم که هر فایل چ کاری انجام میده در مورد COMBINATION وقتی گوشی رو با این فایل فلش میزنیم ، باید بتونیم به هر ورژنی که بخوایم گوشی رو فلش بزنیم که متاسفانه من روی چندین گوشی تست کردم جواب نداده و در اکثر موارد فایل sboot و گاهی اوقات فایل cm گیر میکنه و مجبور به حذف این فایل ها از رام شدم ، اگر راهنمایی کنید ممنون میشم و اینکه انجمن تاپیکی تحت عنوان فایل های دانگرید یا همون فایل های تعمیراتی 4 فایله رو یکجا و مرتب کم داره فکر کنم با تشکر از دوستان و همکاران و اساتید عزیز
آخرین پاسخ توسط nokia5800, -
- 0 پاسخ
- 741 بازدید
سلام این گوشی اومد خاموش بود برای تعویض هارد الان روشن شده ولی هر کاری می کنم سریال نمیخوره ارور میده ممنون میشم راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط سجادبیانی, -
- 0 پاسخ
- 740 بازدید
اول گوشی رو توسط این فایل روت کنید (گوشی در هنگام روت چند بار روشن و خاموش میشه که این معمولی هستش) Root S7 بعد وارد باکس شده Read Codes رو بزنید بعد از بدست اومدن کد اول Freeze Code و بعد کد دوم Net Lock رو وارد موبایل کنید حالا موبایل شما با موفقیت آنلاک شد. توجه کنید از گزینه آنلاک استفاده نکنید چون Imei گوشی 0000 میشه
آخرین پاسخ توسط adib, -
درخواست کمک
توسط mobile aria- 1 پاسخ
- 740 بازدید
توضیحی در مورد error drk در j700 و چگونگی رفع این مشکل
آخرین پاسخ توسط hamed67vi, -
- 0 پاسخ
- 740 بازدید
IMEI SAMSUNG - Download - 4shared - Argsm.net Sabry فایل برای مدلهای زیر هستش
آخرین پاسخ توسط siavash sadr, -
- 0 پاسخ
- 740 بازدید
] Note: Before trying * It should work on all country build firmware's as we tested on france,ksa,germany firmware's. * Battery charge should be at least above 70% Setting apk here * And the more important thing is you need to keep your phone 7 to 8 hours without plugin in usb or charge otherwise you will not get the change charging location option. * After access setting, Go to about simply tap on build nuber to enable developer option check oem unlock and reset yur phone. Setting apk here http://www.kaavu.com/lock.apk Password : Get it from attachment Tested firmwares http://samsung-updates.ru/update5/samsgradesa/XEF-G935FXXU1APC8…
آخرین پاسخ توسط kia mobile, -
- 0 پاسخ
- 740 بازدید
لینک دانلود https://yekupload.ir/e732f98b19c3b038/root.rar
آخرین پاسخ توسط OREO2018,