تعمیرات و مباحث نرم افزاری
مباحث و آموزش های تعمیرات نرم افزاری گوشیهای برند سامسونگ
3,754 موضوع در این تالار قرار دارد
-
کمبونیشن a530u3
توسط reza_2344- 0 پاسخ
- 599 بازدید
سلام http://www.mediafire.com/file/a5s2x6d2xp8j49l/COMBINATION_OXM_FA71_A530FXXU3ARH3.zip
آخرین پاسخ توسط reza_2344, -
- 0 پاسخ
- 599 بازدید
? خیلی از کاربرانی که ویندوز ۱۰ را بر روی سیستم خود نصب کرده اند، وقتی که آیفون یا آیپاد خود را به کامپیوتر وصل میکنند، دیوایس آنها توسط نرم افزار آیتونز شناخته نمیشود. این مشکل باعث میشود که اقداماتی نظیر ریستور، نصب برنامه، انتقال عکس و فیلم و … انجام نشود و درواقع دست کاربران را به طور کامل میبندد. در این آموزش قصد داریم روش حل این مشکل را آموزش دهیم. 1⃣ مطمئن شوید که آخرین نسخه*ی آیتونز را نصب کرده باشید . 2⃣ سپس کنترل پنل Control Panel را در ویندوز باز کنید و به بخش Hardware and Sound و سپس به قسمت Devices and Printers بروید 3⃣ در بین دیوایس هایی که نشان داده میشوند، احتمالا آیفون یا آیپاد شما در قسمت Unspecified نشان داده میشود 4⃣ بر روی دیوایس خود،…
آخرین پاسخ توسط majid77, -
- 0 پاسخ
- 598 بازدید
فایل cert سامسونگ n900t با لینک مستقیم از جی اس ام دولوپرز خدمت شما
آخرین پاسخ توسط sfri.arash, -
- 0 پاسخ
- 598 بازدید
cert برای گوشی Galaxy V Plus G318HZ Dev-Host - SM-G318HZ_357957006796429_R51G82V124K_12-11-2015_2-57-59.cert - The Ultimate Free File Hosting / File Sharing Service
آخرین پاسخ توسط g0dsend313, -
- 0 پاسخ
- 598 بازدید
طبق تنظیمات زیر پیش برین پیش نیاز اندروید 7 1- از این لینک لانچر گلکسی اس 8 را دریافت و نصب کنید 2- از این لینک Bixby APK را دریافت و نصب کنید 3- فشاری ممتد بر روی دکمه هوم وارد کنید تا تنظیمات لانچر باز شود 4- به بخش تنظیمات Hello Bixby رفته و این دستیار صوتی را فعال کنید 5- پس از این روند باید دستگاه خود را ریبوت کنید 6- با سوایپ کردن (کشیدن انگشت) به سمت چپ بر روی هوم اسکرین این دستیار در دسترس شما قرار خواهد گرفت
آخرین پاسخ توسط behnam1991, -
- 1 پاسخ
- 598 بازدید
سلام وقتتون بخیر یه a8000 سامسونگ مشتری اورده میخوام تغیر سریال(بخاطر مسایل رجیستری) بدم .ممنون میشم از اساتید کسی راهنمایی کنه .اندروید 6 z3x وeft دارم سپاس
آخرین پاسخ توسط hadi9823, -
- 0 پاسخ
- 598 بازدید
با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان و اساتید گرامی توضیحی در مورد فایل های تفکیک شده رام های سامسونگ میخواستم که هر فایل چ کاری انجام میده در مورد COMBINATION وقتی گوشی رو با این فایل فلش میزنیم ، باید بتونیم به هر ورژنی که بخوایم گوشی رو فلش بزنیم که متاسفانه من روی چندین گوشی تست کردم جواب نداده و در اکثر موارد فایل sboot و گاهی اوقات فایل cm گیر میکنه و مجبور به حذف این فایل ها از رام شدم ، اگر راهنمایی کنید ممنون میشم و اینکه انجمن تاپیکی تحت عنوان فایل های دانگرید یا همون فایل های تعمیراتی 4 فایله رو یکجا و مرتب کم داره فکر کنم با تشکر از دوستان و همکاران و اساتید عزیز
آخرین پاسخ توسط nokia5800, -
- 3 پاسخ
- 598 بازدید
سلام اساتید و همکاران گرامی اگه میشه یه راهنمایی مختصر و عالی در مورد روت گوشی های سامسونگ 2017 بکنید مثلا آیا برای روت حتما باید گوشی اول وایپ شود یا نه؟
آخرین پاسخ توسط davoddanialy, -
- 0 پاسخ
- 597 بازدید
فایل cert سامسونگc101 با لینک مستقیم از جی اس ام دولوپرز خدمت شما
- 0 پاسخ
- 597 بازدید
سلام فایل را دز قسمت cp گذاشته فلش کنید http://162.209.77.123/volume1/MISC/MODEM_G920A.tar
آخرین پاسخ توسط t20mobile, -
- 0 پاسخ
- 597 بازدید
] Note: Before trying * It should work on all country build firmware's as we tested on france,ksa,germany firmware's. * Battery charge should be at least above 70% Setting apk here * And the more important thing is you need to keep your phone 7 to 8 hours without plugin in usb or charge otherwise you will not get the change charging location option. * After access setting, Go to about simply tap on build nuber to enable developer option check oem unlock and reset yur phone. Setting apk here http://www.kaavu.com/lock.apk Password : Get it from attachment Tested firmwares http://samsung-updates.ru/update5/samsgradesa/XEF-G935FXXU1APC8…
آخرین پاسخ توسط kia mobile, -
- 0 پاسخ
- 597 بازدید
Download File UploadBoy.com Making Your File Sharing Easy!
آخرین پاسخ توسط hadi000, -
- 2 پاسخ
- 597 بازدید
سلام یه g570f دارم میخوام سریالش عوض کنم چه باکسی ساپورتش میکنه؟؟؟؟
آخرین پاسخ توسط mr., -
- 0 پاسخ
- 597 بازدید
روت کردن گوشی سامسونگg360f با اندروید ۵٫۱٫۱ خدمت دوستان عزیز Free Web Hosting | Free File Hosting | Share Documents Online | Mp3 Songs Download
آخرین پاسخ توسط adib, -
- 1 پاسخ
- 597 بازدید
سلام لطفا حل مشکل تماس اضطراری s7262
آخرین پاسخ توسط AmiR-Ali, -
- 0 پاسخ
- 596 بازدید
درود بر همگی برای انلاک شبکه نیاز به فایل روت a510fd-6.0.1 دارم ممنون میشم قرار بدین
آخرین پاسخ توسط reza-r2, -
- 0 پاسخ
- 596 بازدید
باسلام خدمت اساتید محترم یه گوشی ace 4 برام اومده که نیاز به ریکاوری کاستوم داره ممنون میشم از دوستان عزیز این فایل رو برام بزارن؟
آخرین پاسخ توسط taher, -
- 0 پاسخ
- 596 بازدید
کسی فایل فلش 4 فایل a700yd داره تشکر
آخرین پاسخ توسط rez6, -
- 0 پاسخ
- 596 بازدید
سلام دوستان عزیز روت g925f در اندروید7 با اینکه خودم تست کردم و مشکلی نداشتم مسیولیت کار با خودتون چون جدیدا توی اندروید7 همکارا با روت مشکل داشتن مخصوصا s7 و s7 edge . ابتدا oem رو فعال کنید فایل زیر رو دانلود کنید ریکاوری twrp رو رایت کنید و فایل روت رو از طریق ریکاوری فلش کنید موفق باشید ROOT G925F 7.0
آخرین پاسخ توسط hamidooooo, -
- 0 پاسخ
- 595 بازدید
فایل cert سامسونگ c115 با لینک مستقیم از جی اس ام دولوپرز خدمت شما
- 0 پاسخ
- 595 بازدید
بعد از روت وقتی باطری در حالت روشن خارج میشه گوشی خاموش میشه وبعد از ریست فکتوری شبکه ng میشه راه حلی هست
آخرین پاسخ توسط gognos, -
- 1 پاسخ
- 595 بازدید
با فايل T111XXUANH5_T111OJVANH1_XSG.zip
آخرین پاسخ توسط steve jobs, -
- 0 پاسخ
- 595 بازدید
سرت a710f - برای اولین بار gsm-developers.ir 2 فایل سرت برای گوشی a710f Dev-Host - a710f_g0dsend313.zip - The Ultimate Free File Hosting / File Sharing Service رمز gsm-devElopers.ir
آخرین پاسخ توسط g0dsend313, -
- 2 پاسخ
- 595 بازدید
سلام دوستان این گوشی مشکل هنگ لوگو داشت با این فایل فلش کردم ولی ارور میداد <ID:0/067> Added!! <OSM> Enter CS for MD5.. <OSM> Check MD5.. Do not unplug the cable.. <OSM> Please wait.. <OSM> S6102JPLL1_S6102OJPLL1_S6102XXLK2_HOME.tar.md5 is valid. <OSM> Checking MD5 finished Sucessfully.. <OSM> Leave CS.. <ID:0/067> Odin v.3 engine (ID:67).. <ID:0/067> File analysis.. <ID:0/067> SetupConnection.. <ID:0/067> Initialzation.. <ID:0/067> Set PIT file.. <ID:0/067> DO NOT TURN OFF TARGET!! <ID:0/067> Get PIT for mapping.. <ID:0/067> Firmware update start.. <ID:0/067>…
آخرین پاسخ توسط arash167, -
- 0 پاسخ
- 595 بازدید
فقط کافیه فایل تو ساپورت z3x را به ای مشخصه دانلود کنید توجه کنید چهار فایل شبیه همه دقیقا همین رو دانلود کنید بنده خودم تست کردم بدون مشکل دانگرید شد G928F_XXS3BQA7_DBT3BPJ3
آخرین پاسخ توسط iman1991,