تعمیرات و مباحث نرم افزاری
مباحث و آموزش های تعمیرات نرم افزاری گوشیهای برند سامسونگ
3,754 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 3 پاسخ
- 574 بازدید
سلام اساتید و همکاران گرامی اگه میشه یه راهنمایی مختصر و عالی در مورد روت گوشی های سامسونگ 2017 بکنید مثلا آیا برای روت حتما باید گوشی اول وایپ شود یا نه؟
آخرین پاسخ توسط davoddanialy, -
آنلاک سامسونگ G900H با باکس octopus بدون دیباگ و پاک شدن اطلاعات از جی اس ام دولوپرز
توسط sfri.arash- 0 پاسخ
- 574 بازدید
آنلاک سامسونگ G900H با باکس octopus بدون دیباگ و پاک شدن اطلاعات از جی اس ام دولوپرز خدمت شما =P~=P~
آخرین پاسخ توسط sfri.arash, -
خاموش و روشن شدن s5
توسط vso- 4 پاسخ
- 574 بازدید
گوشی s5 برام اومد که رو آرم میومد و خاموش میشد و من با رام اورجینال خود گوشی فلش کردم و بالا اومد و بازم خاموش میشد تا خودم پاور رو میزدم دوباره روشن میشد ضمنا روی ریکاوری و دانلود مد خاموش روشن نمیشه ( رو این حالتها فشار به گوشی نمیاد البته ) کارهایی که انجام شده: 1. اندروید 5.0.1 ایران روش رایت کردم 2. باطری تعویض کردم
آخرین پاسخ توسط vso, -
- 0 پاسخ
- 573 بازدید
بعد از روت وقتی باطری در حالت روشن خارج میشه گوشی خاموش میشه وبعد از ریست فکتوری شبکه ng میشه راه حلی هست
آخرین پاسخ توسط gognos, -
- 0 پاسخ
- 573 بازدید
note4 flash tool yedek
آخرین پاسخ توسط siavash sadr, -
- 0 پاسخ
- 573 بازدید
سلام فایل را دز قسمت cp گذاشته فلش کنید http://162.209.77.123/volume1/MISC/MODEM_G920A.tar
آخرین پاسخ توسط t20mobile, -
- 0 پاسخ
- 573 بازدید
سلام و درود فایل حذف قفل a320f u4 frp on فقط روی باینری 4 جوابگو هست.... 👇👇 https://drive.google.com/u/0/uc?id=1Q185U0ghaXoIE8tXmF31KMgaRRg8NdhU&export=download
آخرین پاسخ توسط amin.gsm, -
- 0 پاسخ
- 573 بازدید
آموزش روت آسان و بدون مشکل گوشی سامسونگ A9 PRO) SM-A910F) با ورژن اندروید 6.0.1 ******************************************************************************* سلام و درود لینک آموزش در پنل توسعه
آخرین پاسخ توسط jalilzadeh, -
- 0 پاسخ
- 572 بازدید
حذفSamsung account مدلNOTE 3,NOTE4,NOTE5,S6 EDGE,S5 های تست شده تقدیم به دوستان. دانلودبرنامه:Bypass any Samsung Google Account Lock.rar - Google Drive فیلم اموزش با ق ن د ش ک ن:
آخرین پاسخ توسط kia mobile, -
- 0 پاسخ
- 572 بازدید
درود همکاران و دوستان گرامی با روت این مدل بعضی ها به مشکل می خورند با آموزش زیر به راحتی این مدل رو روت کنید ریکاوری زیر رو روی گوشی رایت کنید: دانلود خب بعد از رایت این ریکاوری میبینید که بالا نمیاد ریکاوری که زدیم و ریکاوری قبلی میاد بالا میریم سراغ کرنل , کرنل زیر رو رایت کنید تا کاستوم ریکاوری که زدیم بالا بیاد: دانلود حالا گوشی ببرید توی ریکاوری و آخرین ورژن super su رو بریزید داخل مموری و رایت کنید روی گوشی میبینید که بعد از نصب و ریبوت گوشی روی لوگو میمونه برای حل این مشکل دوباره برید ریکاوری و از منو wipe رو انتخاب کنید و format data رو بزنید و گوشی مثل هلو بالا میاد . تمام.
آخرین پاسخ توسط hosseingh810, -
- 0 پاسخ
- 572 بازدید
SM-A800__MTK6580__V5.1___A800__U1652HA_V018En___BY QASEM PHONE.rar - Google Drive
آخرین پاسخ توسط siavash sadr, -
- 2 پاسخ
- 572 بازدید
سلام دوستان این گوشی مشکل هنگ لوگو داشت با این فایل فلش کردم ولی ارور میداد <ID:0/067> Added!! <OSM> Enter CS for MD5.. <OSM> Check MD5.. Do not unplug the cable.. <OSM> Please wait.. <OSM> S6102JPLL1_S6102OJPLL1_S6102XXLK2_HOME.tar.md5 is valid. <OSM> Checking MD5 finished Sucessfully.. <OSM> Leave CS.. <ID:0/067> Odin v.3 engine (ID:67).. <ID:0/067> File analysis.. <ID:0/067> SetupConnection.. <ID:0/067> Initialzation.. <ID:0/067> Set PIT file.. <ID:0/067> DO NOT TURN OFF TARGET!! <ID:0/067> Get PIT for mapping.. <ID:0/067> Firmware update start.. <ID:0/067>…
آخرین پاسخ توسط arash167, -
فلش نشدن E282t
توسط tixx- 0 پاسخ
- 572 بازدید
از دوستان تا حالا کسی تونسته این گوشیرو e1282t با z3x فلش بزنه یا با هر فلشر دیگه ای
آخرین پاسخ توسط tixx, -
- 1 پاسخ
- 571 بازدید
دو گوشی با مشخصات یکسان فقط فضای داخلی متفاوت مثلا 16 گیگ و 32 گیگ را میشه رام یکی را روی دیگری نصب کرد؟
آخرین پاسخ توسط mohsen8, -
- 2 پاسخ
- 571 بازدید
پاسخ پاسخ با نقل قول
آخرین پاسخ توسط behnam1991, -
- 2 پاسخ
- 571 بازدید
سلام دوستان فایل اندروید 8 با باینری 5 رو میخواستم ... 5 فایله ..... ممنون میشم اگر کسی لینکی داره بزاره
آخرین پاسخ توسط dr.karimian, -
- 0 پاسخ
- 570 بازدید
لاگ عملکرد رایت فایل cert بر روی سامسونگ j500h
آخرین پاسخ توسط adib, -
- 0 پاسخ
- 570 بازدید
آموزش روت و ریکاوری تمام مدلهای Galaxy A7 – SM-A710 با سلام با آموزش روت و ریکاوری کاستوم گوشی Galaxy A7 – SM-A710 در خدمتتان هستیم با ما همراه باشید برای شروع کار درایورها و اودین را از لینک زیر دانلود نمایید درایورها و اودین تیک OEM را نیز طبق آموزش بالا فعال کنید ریکاوری TWRP مختص مدلهای A710F/FD/Y/M و A7108 می باشد از لینک زیر ریکاوری را دانلود نمایید بعد از دانلود ریکاوری گوشی را خاموش و با حالت دانلودینگ ببرید با صفحه زیر رو به رو می شوید ولوم بالا را بزنید تا وارد دانلو…
آخرین پاسخ توسط mohsen8, -
- 0 پاسخ
- 570 بازدید
سلام و درود گوشی کد داره بکس z3x ufs hwk ابی ممکنه راهنمایی کنید؟
آخرین پاسخ توسط reza_2344, -
- 1 پاسخ
- 569 بازدید
سلام گوشی هنگ میکرد و هر سه چهار بار یبار یه آن بالا میاد بردمش رو حالت ریکاوری پایینش یه خط قرمز خطا داد و موقع ریست تصویر دوم گفتن نیاز به تعویض هارد نیست و میشه پارتیشن رو درست کرد ممکنه راهنمایی بیشتری بکنید اگه صحت داره
آخرین پاسخ توسط sajjad-ali, -
- 0 پاسخ
- 569 بازدید
حذف FRP سامسونگ SM-G928C ********************************* SM-G928C FRP REMOVE MODEM فایل بالا را دانلود کنید و در قسمت AP قرار دهید.
آخرین پاسخ توسط jalilzadeh, -
- 1 پاسخ
- 569 بازدید
با سلام درود قصد دارم اموزش
آخرین پاسخ توسط farhadsoftware, -
- 0 پاسخ
- 569 بازدید
a510f 5.1.1 cf-root
آخرین پاسخ توسط morad, -
- 0 پاسخ
- 569 بازدید
با سلام من چند روز بود که روی این گوشی کار میکردم که دیشب ساعت 4 صبح حل کردم اول ار همه Z3x v 25.1 را نصب کنید بعد مدل n910a را انتخاب کنید بعد فایل cert را رایت کنید اندروید گوشی 6 بود که دانگرید کرده بودن به 5.1.1 که اموزش هم گذاشتم http://forum.gsm-developers.com/thread12601.html#post44491 ً@*&،87941
آخرین پاسخ توسط rasol_mohabbat, -
- 0 پاسخ
- 569 بازدید
آموزش حل مشکل وای فا سامسونگ j500h (نرم افزاری) ************************************************** آموزش: کافیه با فایلی که براتون میذارم فلش کنید. >http://dl.androidkade.com/Rom/official/somsung/j-series/GALAXY-J5/rom-android-6.0.1-for-GALAXY-J5-J500HXXU1BPG2-www.androidkade.com.rar پسورد فایل:www.androidkade.com منبع:androidkade
آخرین پاسخ توسط MR.Majid,