تعمیرات و مباحث نرم افزاری
مباحث و آموزش های تعمیرات نرم افزاری گوشیهای برند سامسونگ
3,754 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 0 پاسخ
- 648 بازدید
بعد از روت وقتی باطری در حالت روشن خارج میشه گوشی خاموش میشه وبعد از ریست فکتوری شبکه ng میشه راه حلی هست
آخرین پاسخ توسط gognos, -
- 0 پاسخ
- 648 بازدید
درود ب همه همکاران J260FX U7 Android 8.1.0 FIX Repair IMEI AND Patch Cert 👇👇 https://drive.google.com/u/0/uc?id=1Z22XXV_9pU9GwFJt42rXjTX2mXrynHku&export=download
آخرین پاسخ توسط amin.gsm, -
- 0 پاسخ
- 648 بازدید
فایل cert سامسونگ n900t با لینک مستقیم از جی اس ام دولوپرز خدمت شما
آخرین پاسخ توسط sfri.arash, -
حل مشکل قفل شبکه سامسونگ j327p بدون روت تنها با چند فایل مگابایتی از سایت جی اس ام دولوپرز بزودی با هماهنگی مدیر کل سایت تو انجمن قرار میگیرد...
آخرین پاسخ توسط sfri.arash, -
- 0 پاسخ
- 648 بازدید
cert برای گوشی Galaxy V Plus G318HZ Dev-Host - SM-G318HZ_357957006796429_R51G82V124K_12-11-2015_2-57-59.cert - The Ultimate Free File Hosting / File Sharing Service
آخرین پاسخ توسط g0dsend313, -
- 0 پاسخ
- 648 بازدید
] Note: Before trying * It should work on all country build firmware's as we tested on france,ksa,germany firmware's. * Battery charge should be at least above 70% Setting apk here * And the more important thing is you need to keep your phone 7 to 8 hours without plugin in usb or charge otherwise you will not get the change charging location option. * After access setting, Go to about simply tap on build nuber to enable developer option check oem unlock and reset yur phone. Setting apk here http://www.kaavu.com/lock.apk Password : Get it from attachment Tested firmwares http://samsung-updates.ru/update5/samsgradesa/XEF-G935FXXU1APC8…
آخرین پاسخ توسط kia mobile, -
- 0 پاسخ
- 648 بازدید
کسی فایل فلش 4 فایل a700yd داره تشکر
آخرین پاسخ توسط rez6, -
- 0 پاسخ
- 648 بازدید
سلام این گوشی اومد خاموش بود برای تعویض هارد الان روشن شده ولی هر کاری می کنم سریال نمیخوره ارور میده ممنون میشم راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط سجادبیانی, -
فایل دامپ s7270
توسط hacker- 0 پاسخ
- 647 بازدید
خمت دوستان عزیز لینک دانلود لینک دانلود دوم
آخرین پاسخ توسط hacker, -
- 0 پاسخ
- 647 بازدید
درود بر همگی برای انلاک شبکه نیاز به فایل روت a510fd-6.0.1 دارم ممنون میشم قرار بدین
آخرین پاسخ توسط reza-r2, -
- 3 پاسخ
- 647 بازدید
سلام دوستان یک سوال درباره فایل کامبینیشن داشتم. مثلا یک گوشی اندروید 7 داریم.باینری u2 هم روش نصب هست. میشه فایل کامبنیشن اندروید 5 روش بزنیم یا ن باید اندروید 7 باشه؟؟
آخرین پاسخ توسط RaminGsm, -
- 0 پاسخ
- 647 بازدید
دانلود
آخرین پاسخ توسط موبایل حسین, -
- 0 پاسخ
- 646 بازدید
Ali Samsung Cert.s by Arshad A. - Page 2 - 4shared
آخرین پاسخ توسط behroozashrafi, -
- 0 پاسخ
- 646 بازدید
این اموزش رو گذاشتم شاید به کار خیلی از دوستان بیاد من خودم از تبلیغات ad که میاد روی صفحه خیلی بدم میاد این روش تنها مخصوص موبایل های روت شده اندرویدی می باشد و در شرایط متفاوت نتیجه نمی دهد شما می توانید با استفاده از کد فایل Host تبلیغات های موجود در برنامه های اندرویدی را حذف کنید. برای اینکار ابتدا متن فایل هاست را با استفاده از یک مرورگر کامپیوتر از آدرس pgl.yoyo.org دریافت و به عنوان یک فایل با نام “hosts” ذخیره نمایید سپس فایل را به گوشی خود انتقال دهید. پس از انتقال فایل به گوشی فایل را کپی کرده و به آدرس زیر بروید: /system/etc OR /etc folder اما فایل را فعلا پیست نکنید ابتدا به دنبال فایل hosts اصلی بگردید و پسوند فایل را به چیز …
آخرین پاسخ توسط behnam1991, -
- 0 پاسخ
- 646 بازدید
note4 flash tool yedek
آخرین پاسخ توسط siavash sadr, -
- 1 پاسخ
- 646 بازدید
دو گوشی با مشخصات یکسان فقط فضای داخلی متفاوت مثلا 16 گیگ و 32 گیگ را میشه رام یکی را روی دیگری نصب کرد؟
آخرین پاسخ توسط mohsen8, -
- 1 پاسخ
- 646 بازدید
سلام دوستان میحواستم فایل ریکاوری رایت کنم frp داشت فایل sboot رایت کردم کلا پاور نداره ممنون میشم راهنمای کنید
آخرین پاسخ توسط DawoodZzz, -
- 0 پاسخ
- 646 بازدید
با سلام ریکاوری تست شده j106h,f تقدیم دوستان J106H_twrp
آخرین پاسخ توسط ahmad mazidi, -
- 0 پاسخ
- 646 بازدید
j500f Full Repair Password = cert190
آخرین پاسخ توسط siavash sadr, -
- 3 پاسخ
- 646 بازدید
سلام اساتید و همکاران گرامی اگه میشه یه راهنمایی مختصر و عالی در مورد روت گوشی های سامسونگ 2017 بکنید مثلا آیا برای روت حتما باید گوشی اول وایپ شود یا نه؟
آخرین پاسخ توسط davoddanialy, -
- 0 پاسخ
- 646 بازدید
سلام این گوشی اومد خاموش بود برای تعویض هارد الان روشن شده ولی هر کاری می کنم سریال نمیخوره ارور میده ممنون میشم راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط سجادبیانی, -
- 0 پاسخ
- 645 بازدید
باسلام خدمت اساتید محترم یه گوشی ace 4 برام اومده که نیاز به ریکاوری کاستوم داره ممنون میشم از دوستان عزیز این فایل رو برام بزارن؟
آخرین پاسخ توسط taher, -
- 0 پاسخ
- 645 بازدید
سلام و درود گوشی کد داره بکس z3x ufs hwk ابی ممکنه راهنمایی کنید؟
آخرین پاسخ توسط reza_2344, -
- 1 پاسخ
- 645 بازدید
سلام دوستان عزیز و اساتید من بوت s8 رو گوشیمه میخام ببینم چطور و از کجا آپدیت این بوت رو پیدا کنم کلا سایتی هست که فقط بوت گوشی های دیگر رو ارائه بده ؟؟ سوال بعد اینه از وقتی بوت زدم روی گوشی زبان فارسی به کیبرد گوشیم اضافه نمیشه کیبرد رو هم پاک کردم ورژن جدید نصب کردم نشد ک نشد راه حلی هست ؟؟؟
آخرین پاسخ توسط radical58, -
- 0 پاسخ
- 645 بازدید
با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان و اساتید گرامی توضیحی در مورد فایل های تفکیک شده رام های سامسونگ میخواستم که هر فایل چ کاری انجام میده در مورد COMBINATION وقتی گوشی رو با این فایل فلش میزنیم ، باید بتونیم به هر ورژنی که بخوایم گوشی رو فلش بزنیم که متاسفانه من روی چندین گوشی تست کردم جواب نداده و در اکثر موارد فایل sboot و گاهی اوقات فایل cm گیر میکنه و مجبور به حذف این فایل ها از رام شدم ، اگر راهنمایی کنید ممنون میشم و اینکه انجمن تاپیکی تحت عنوان فایل های دانگرید یا همون فایل های تعمیراتی 4 فایله رو یکجا و مرتب کم داره فکر کنم با تشکر از دوستان و همکاران و اساتید عزیز
آخرین پاسخ توسط nokia5800,