تعمیرات و مباحث نرم افزاری
مباحث و آموزش های تعمیرات نرم افزاری گوشیهای برند سامسونگ
3,754 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 1 پاسخ
- 693 بازدید
سلام دوستان عزیز و اساتید من بوت s8 رو گوشیمه میخام ببینم چطور و از کجا آپدیت این بوت رو پیدا کنم کلا سایتی هست که فقط بوت گوشی های دیگر رو ارائه بده ؟؟ سوال بعد اینه از وقتی بوت زدم روی گوشی زبان فارسی به کیبرد گوشیم اضافه نمیشه کیبرد رو هم پاک کردم ورژن جدید نصب کردم نشد ک نشد راه حلی هست ؟؟؟
آخرین پاسخ توسط radical58, -
- 0 پاسخ
- 693 بازدید
سلام و درود فراوان. این گوشی همانطور که اطلاع دارید بعد از نصب ریکاوری و روت روی ارم میمونه. با فایلی که براتون گذاشتم هم روت میشه هم راحت میاد بالا. ریکاوری. کرنل.
آخرین پاسخ توسط habibi1365, -
- 1 پاسخ
- 693 بازدید
سلام لطفا حل مشکل تماس اضطراری s7262
آخرین پاسخ توسط AmiR-Ali, -
- 0 پاسخ
- 693 بازدید
سلام این گوشی اومد خاموش بود برای تعویض هارد الان روشن شده ولی هر کاری می کنم سریال نمیخوره ارور میده ممنون میشم راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط سجادبیانی, -
حل مشکل قفل شبکه سامسونگ j327p بدون روت تنها با چند فایل مگابایتی از سایت جی اس ام دولوپرز بزودی با هماهنگی مدیر کل سایت تو انجمن قرار میگیرد...
آخرین پاسخ توسط sfri.arash, -
- 0 پاسخ
- 692 بازدید
سلام و درود گوشی کد داره بکس z3x ufs hwk ابی ممکنه راهنمایی کنید؟
آخرین پاسخ توسط reza_2344, -
- 0 پاسخ
- 692 بازدید
سلام خدمت دوستان برای فلش این مدل باz3x فایل زمیمه شده رو دانلود کنید سپس مدل را انتخاب کنید قسمت bin.cla فایل با پسوند cla را انتخاب کنید قسمت tfs هم مسلمآ tfs باید انتخاب کنید csc هم که مربوط به زبان فرقی نداره از کدوم فایل فلش باشه این فایلی که من اپلود کردم فارسی داره.خب بعد میرین به قسمت settings model تیک flash mode رازده و تیک format tfs را هم بزنید دقت کنید که باکس پیشنهاد میکنه که شما از کابل j750 استفاده کنید ولی شما از کابل e210 استفاده کنید دقت کنید انتی ویروس را هم غیر فعال کنید سپس باطری گوشی را خارج کرده و فریمور باکس را زده باکس اقدام به فلش کرد شما گوشی رابدون باطری دکمه ok گوشی را نگه داشته کابل را وصل کنید.این روش برا گوشیهایه خاموش بعد از فلش این مدل …
آخرین پاسخ توسط MR.SALAR, -
- 0 پاسخ
- 691 بازدید
Download File UploadBoy.com Making Your File Sharing Easy!
آخرین پاسخ توسط hadi000, -
فایل دامپ s7270
توسط hacker- 0 پاسخ
- 690 بازدید
خمت دوستان عزیز لینک دانلود لینک دانلود دوم
آخرین پاسخ توسط hacker, -
- 0 پاسخ
- 690 بازدید
Dev-Host - TWRP_G800H_4.4.2_5.1.1_6.0.1.tar - The Ultimate Free File Hosting / File Sharing Service Dev-Host - Root 6.0.1.zip - The Ultimate Free File Hosting / File Sharing Service
آخرین پاسخ توسط t20mobile, -
- 0 پاسخ
- 690 بازدید
j500f Full Repair Password = cert190
آخرین پاسخ توسط siavash sadr, -
- 0 پاسخ
- 690 بازدید
لینک دانلود https://yekupload.ir/e732f98b19c3b038/root.rar
آخرین پاسخ توسط OREO2018, -
- 0 پاسخ
- 690 بازدید
کسی فایل فلش 4 فایل a700yd داره تشکر
آخرین پاسخ توسط rez6, -
خاموشی E1160
توسط ehsan_hd- 0 پاسخ
- 690 بازدید
سلام گوشی فوق بعد از فلش خاموش شد با چندین فایل تست کردم اما فایده نداشت لطفا راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط ehsan_hd, -
- 0 پاسخ
- 690 بازدید
سلام و درود گوشی j5 داشتم با هات اسپات میشناخت ولی کانکنت نمیشد کافی مراحل زیر انجام بدین در قسمت نام نقطه دستیابی سپس در قسمت apn type مقدار زیر را دقیقا مثل نمونه قرار دهید . default,mms,supl تمام امیدوارم مفید باشه
آخرین پاسخ توسط reza_2344, -
- 0 پاسخ
- 690 بازدید
سلام این گوشی اومد خاموش بود برای تعویض هارد الان روشن شده ولی هر کاری می کنم سریال نمیخوره ارور میده ممنون میشم راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط سجادبیانی, -
- 0 پاسخ
- 689 بازدید
IMEI SAMSUNG - Download - 4shared - Argsm.net Sabry فایل برای مدلهای زیر هستش
درخواست فلشر e2222
توسط iraj- 1 پاسخ
- 689 بازدید
سلام دوستان این فلشر رو کسی داره اپ کنه ممنون Flash loader 7.4.7_SSG_v0.1_Lite
آخرین پاسخ توسط iraj, -
- 0 پاسخ
- 689 بازدید
طبق تنظیمات زیر پیش برین پیش نیاز اندروید 7 1- از این لینک لانچر گلکسی اس 8 را دریافت و نصب کنید 2- از این لینک Bixby APK را دریافت و نصب کنید 3- فشاری ممتد بر روی دکمه هوم وارد کنید تا تنظیمات لانچر باز شود 4- به بخش تنظیمات Hello Bixby رفته و این دستیار صوتی را فعال کنید 5- پس از این روند باید دستگاه خود را ریبوت کنید 6- با سوایپ کردن (کشیدن انگشت) به سمت چپ بر روی هوم اسکرین این دستیار در دسترس شما قرار خواهد گرفت
آخرین پاسخ توسط behnam1991, -
- 0 پاسخ
- 689 بازدید
MEGA
درخواست کمک
توسط mobile aria- 1 پاسخ
- 688 بازدید
توضیحی در مورد error drk در j700 و چگونگی رفع این مشکل
آخرین پاسخ توسط hamed67vi, -
- 0 پاسخ
- 688 بازدید
بعد از روت وقتی باطری در حالت روشن خارج میشه گوشی خاموش میشه وبعد از ریست فکتوری شبکه ng میشه راه حلی هست
آخرین پاسخ توسط gognos, -
- 0 پاسخ
- 688 بازدید
با سلام ریکاوری تست شده j106h,f تقدیم دوستان J106H_twrp
آخرین پاسخ توسط ahmad mazidi, -
- 0 پاسخ
- 688 بازدید
cert برای گوشی Galaxy V Plus G318HZ Dev-Host - SM-G318HZ_357957006796429_R51G82V124K_12-11-2015_2-57-59.cert - The Ultimate Free File Hosting / File Sharing Service
آخرین پاسخ توسط g0dsend313, -
- 1 پاسخ
- 688 بازدید
سلام در خواست راهنمایی آنلاک شبکه S4 i337m انجام داده آندروید 5 باکس Octa + Z3xPro
آخرین پاسخ توسط radical58,