تعمیرات و مباحث نرم افزاری
مباحث و آموزش های تعمیرات نرم افزاری گوشیهای برند سامسونگ
3,754 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 0 پاسخ
- 662 بازدید
سلام خدمت دوستان برای فلش این مدل باz3x فایل زمیمه شده رو دانلود کنید سپس مدل را انتخاب کنید قسمت bin.cla فایل با پسوند cla را انتخاب کنید قسمت tfs هم مسلمآ tfs باید انتخاب کنید csc هم که مربوط به زبان فرقی نداره از کدوم فایل فلش باشه این فایلی که من اپلود کردم فارسی داره.خب بعد میرین به قسمت settings model تیک flash mode رازده و تیک format tfs را هم بزنید دقت کنید که باکس پیشنهاد میکنه که شما از کابل j750 استفاده کنید ولی شما از کابل e210 استفاده کنید دقت کنید انتی ویروس را هم غیر فعال کنید سپس باطری گوشی را خارج کرده و فریمور باکس را زده باکس اقدام به فلش کرد شما گوشی رابدون باطری دکمه ok گوشی را نگه داشته کابل را وصل کنید.این روش برا گوشیهایه خاموش بعد از فلش این مدل …
آخرین پاسخ توسط MR.SALAR, -
آنلاک سامسونگ s7560 با باکس octopus بدون دیباگ و پاک شدن اطلاعات از جی اس ام دولوپرز
توسط sfri.arash- 0 پاسخ
- 661 بازدید
آنلاک سامسونگ s7560 با باکس octopus بدون دیباگ و پاک شدن اطلاعات از جی اس ام دولوپرز درود تصویر زیر گویای همه چیز میباشد=P~
آخرین پاسخ توسط sfri.arash, -
- 0 پاسخ
- 661 بازدید
باسلام خدمت دوستان تویه این اموزش به راحتی میشه قفل frp رو برداشت How to Samsung FRP Bypass without PC OR any Box Google account error solve without flashing اموزش ویدیوی
آخرین پاسخ توسط موبایل حسین, -
فایل دامپ s7270
توسط hacker- 0 پاسخ
- 660 بازدید
خمت دوستان عزیز لینک دانلود لینک دانلود دوم
آخرین پاسخ توسط hacker, -
- 0 پاسخ
- 660 بازدید
note4 flash tool yedek
آخرین پاسخ توسط siavash sadr, -
- 0 پاسخ
- 660 بازدید
کسی فایل فلش 4 فایل a700yd داره تشکر
آخرین پاسخ توسط rez6, -
- 0 پاسخ
- 660 بازدید
دانلود
آخرین پاسخ توسط موبایل حسین, -
- 0 پاسخ
- 659 بازدید
بعد از روت وقتی باطری در حالت روشن خارج میشه گوشی خاموش میشه وبعد از ریست فکتوری شبکه ng میشه راه حلی هست
آخرین پاسخ توسط gognos, -
- 0 پاسخ
- 659 بازدید
فایل cert سامسونگ n900t با لینک مستقیم از جی اس ام دولوپرز خدمت شما
- 1 پاسخ
- 659 بازدید
با سلام درود قصد دارم اموزش
آخرین پاسخ توسط farhadsoftware, -
- 0 پاسخ
- 659 بازدید
باسلام خدمت اساتید محترم یه گوشی ace 4 برام اومده که نیاز به ریکاوری کاستوم داره ممنون میشم از دوستان عزیز این فایل رو برام بزارن؟
آخرین پاسخ توسط taher, -
- 0 پاسخ
- 659 بازدید
سلام فایل را دز قسمت cp گذاشته فلش کنید http://162.209.77.123/volume1/MISC/MODEM_G920A.tar
آخرین پاسخ توسط t20mobile, -
حل مشکل قفل شبکه سامسونگ j327p بدون روت تنها با چند فایل مگابایتی از سایت جی اس ام دولوپرز بزودی با هماهنگی مدیر کل سایت تو انجمن قرار میگیرد...
- 1 پاسخ
- 659 بازدید
سلام دوستان میحواستم فایل ریکاوری رایت کنم frp داشت فایل sboot رایت کردم کلا پاور نداره ممنون میشم راهنمای کنید
آخرین پاسخ توسط DawoodZzz, -
- 0 پاسخ
- 659 بازدید
با سلام ریکاوری تست شده j106h,f تقدیم دوستان J106H_twrp
آخرین پاسخ توسط ahmad mazidi, -
- 0 پاسخ
- 659 بازدید
Download File UploadBoy.com Making Your File Sharing Easy!
آخرین پاسخ توسط hadi000, -
خاموشی E1160
توسط ehsan_hd- 0 پاسخ
- 659 بازدید
سلام گوشی فوق بعد از فلش خاموش شد با چندین فایل تست کردم اما فایده نداشت لطفا راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط ehsan_hd, -
- 0 پاسخ
- 659 بازدید
با سلام و درود خدمت دوستان امروز بیش از 210 مدل qcn&cert سامسونگ برای ترمیم |چنچ | سریال و بیس باند تا اخرین مدل ارایه شده بازار در سرور قدرتمند انجمن قرار گرفت شامل مدل های زیر میباشد >http://dl.gsm-developers.ir/dl/index.php?folder=SU1FSSZiYXNlYmFuZCBSZXBhaXIvRmlsZS9TYW1zdW5nL0NlcnQmcWNu موفق باشید و ماندگار
آخرین پاسخ توسط ILYA20, -
- 0 پاسخ
- 658 بازدید
Dev-Host - TWRP_G800H_4.4.2_5.1.1_6.0.1.tar - The Ultimate Free File Hosting / File Sharing Service Dev-Host - Root 6.0.1.zip - The Ultimate Free File Hosting / File Sharing Service
- 0 پاسخ
- 658 بازدید
این سایت فقط روت سامسونگ هایی هست که با ریکاوری روت میشن فایل رو داخل مموری گذاشته و با ریکاوری نصب میکنید Root Samsung In Recovery | Easy Firmware
آخرین پاسخ توسط mehdi-ghanbarinia, -
- 0 پاسخ
- 658 بازدید
cert برای گوشی Galaxy V Plus G318HZ Dev-Host - SM-G318HZ_357957006796429_R51G82V124K_12-11-2015_2-57-59.cert - The Ultimate Free File Hosting / File Sharing Service
آخرین پاسخ توسط g0dsend313, -
- 1 پاسخ
- 658 بازدید
سلام در خواست راهنمایی آنلاک شبکه S4 i337m انجام داده آندروید 5 باکس Octa + Z3xPro
آخرین پاسخ توسط radical58, -
- 0 پاسخ
- 658 بازدید
سلام گوشی رو با فایل زیر فلش و 1 صلوات بفرستید Google Drive – Virenscannerwarnung
- 1 پاسخ
- 658 بازدید
با سلام خدمت دوستان...این گوشیو اورده مشتری که ویروسی بود...نگا کردم دیدم پشت لیبل گوشی n900l بود ولی داخل گوشی n9005 واین روهم بگم وقتی کد دستوری 1234# رومیزدم فایل apوcsc فایل n9005 بود و فایل cp فایل n900l بود...منم اومدم فقط فایل apوcsc گوشیn9005 روچیدم و زدم...حالا گوشیو روشن میکنی میره دانلودینگ...دوستان ممنون میشم راهنمایی کنید..درضمن فایل pit هم گرفتم زدم تغییری نکرد...
آخرین پاسخ توسط hunterpars, -
- 0 پاسخ
- 658 بازدید
MEGA
آخرین پاسخ توسط siavash sadr,