تعمیرات و مباحث نرم افزاری
مباحث و آموزش های تعمیرات نرم افزاری گوشیهای برند سامسونگ
3,754 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 3 پاسخ
- 843 بازدید
سلام دوستان گوشی هنگام تماس قفل میشه برای قطع ارتباط باید دو بار روی صفجه نمایش بزنیم تا باز بشه آیا راهی داره که قفل نشه. انروید دستگاه : 4.1.2
آخرین پاسخ توسط mehdi-ghanbarinia, -
- 5 پاسخ
- 1.2k بازدید
با سلام اساتید با z3x میخام انلاک کنم نمیشه فلش هم نمیشه همه حالتها رو امتحان کردم. ولومها رو گرفتم هم با باطری هم بدون باطری ولوم بالا و کلید دوربین هم با باطری هم بدون باطری ولوها و کلید دوربین با باطری و بدون باطری....شروع به شارز میکنه kies . samsung usb drive هم دوباره دانلود و نصبیدم......
آخرین پاسخ توسط AmiR-Ali, -
مشکل قفل سیم c3592
توسط gebal- 0 پاسخ
- 1.2k بازدید
گوشی قفل سیم داره با z3xخواندن کد میزنم شروع به خوانندن کد میکنه گوشی ریستارت میشه رو ارم سامسونگ میمونه لطفا راهنمایی کنید برای پیدا کردن قفل سیم
آخرین پاسخ توسط gebal, -
- 8 پاسخ
- 1.4k بازدید
با سلام گوشی با گذاشتن سیم همراه اول قفل داره
آخرین پاسخ توسط MR.Shafiei, -
- 10 پاسخ
- 2k بازدید
با سلام خدمت اساتید گوشی با گذاشتن سیمکارت قفل میخاد.با کد 2667 ریست کردم حل نشده.باکس ufs micro ,zex هم دارم.با باکس z3x هم با اینکه درایورش وصله انلاک نمیشه نمیشناسه گوشی رو.ازطرفی شنیدم باید با دانلودر فلش کرد دانلودرش و طریقه کارشو نمیدونم اگه میشه کمک کنین 8
آخرین پاسخ توسط hamed67vi, -
- 9 پاسخ
- 1.4k بازدید
سلام دوستان. مشتری میگه آپدیت کردم این مشکل براش پیش اومده؟
آخرین پاسخ توسط ARA6, -
- 1 پاسخ
- 1.5k بازدید
با سلام گوشی سامسونگ GT-S5722 دو سیم کارت (b5722gsmh) هر سیمکارتی میزاری در خواست کد میکنه بدون سیم میاد بالا. کد های زیر هم تست شده. Deactive Auto CP lock: #7465624*2827# Deactive Auto Network Lock: #7465625*28638# Deactive auto SimLock: #7465625*28746# Deactive auto SP lock: #7465625*2877# Deactive Auto Subset Lock: #7465625*28782#
آخرین پاسخ توسط artoor32, -
- 6 پاسخ
- 921 بازدید
سلام دوستان خسته نباشید دوستان این گوشی رمز داشته و صاحبش رمز رو اینقدر اشتباه زده که رفته روی قفل گوگل. یه کاستوم ریکاوری زدم روش و با فایل حذف رمز رمزشو برداشتم اما این قفل هنوز روشه. دوستان میتونن راهنمایی کنند با حذف چه فایلی میشه این قفل رو برداشت؟
آخرین پاسخ توسط iraj, -
- 6 پاسخ
- 1.7k بازدید
درود n920p روی اندروید 6 این کد روش بالا نمیاد که تنظیماتمو انجام بدم برا ترمیم شبکه مشکل از کجاست؟
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 4 پاسخ
- 6.3k بازدید
مشکل کار نکردن کد های *#06# یا *#0*# و... دوستان خیلی از مدل های جدید که میارن یا فلش میکنیم این مشکلو دارن کسی میتونه ی راهکار قطعی ارائه بده ممنون
آخرین پاسخ توسط oxinpol, -
- 18 پاسخ
- 1.8k بازدید
سلام با این فایل زدم اینجور شده تو ریکاوری هم تاچ کار نمیکنه مشکل بیسباند و سریال داشت N900XXUGBNL8_OXAEBNL8_v5.0_Repair_Firmware
آخرین پاسخ توسط repair man68, -
مشکل کد ussd n910c 1 2
توسط iraj- 12 پاسخ
- 1.5k بازدید
دوستان شارژ نمیشه گرفت .بسته اینترنت نمیشه گرفت ...شارژ هم نشون نمیده ....فلش شده وایپ هم کردم ...
آخرین پاسخ توسط iraj, -
- 1 پاسخ
- 635 بازدید
با سلام دوستان این گوشی کد قفل شبکه میخواد .... z3x هم دارم .... ممنون میشم اگر کسی تجربه ای داره در اختیارم بزاره ...
آخرین پاسخ توسط jalilzadeh, -
- 3 پاسخ
- 712 بازدید
سلام دوستان و همکاران گرامی سوالم در رابطه به ریپک و بسته بندی فایل کوک شده به فرمت Ext4 تو سایت زیاد سرچ زدم اما مطلبی در این خصوص یا نبود یا هم اگر بود ریپک به فایل img بود ممنون میشم در این رابطه راهنماییم کنید
آخرین پاسخ توسط ahmad12, -
- 3 پاسخ
- 970 بازدید
با سلام گوشی با همراه اول انتن میده ولی با ایرانسل تماس اظطراری میزنه.با z3x فلش و انلاک کردم حل نشد...
آخرین پاسخ توسط e30-851, -
- 1 پاسخ
- 656 بازدید
سلام اساتید عزیز همکار با g900fd فلش زده الان یه ایکون کم رنگ دوربین پایین سمت چپ تو منو ها میفته با سه تا خط کم رنگ بالا صفحه.با فایل md هم زدم بازم همونجوره تو عکس زیر هم ایکون دوربین پیداس
آخرین پاسخ توسط g0dsend313, -
- 7 پاسخ
- 811 بازدید
یه گوشی g920f برام اومده با رام چهار فایل یا تک فایل اندروید 7 فلش کردم بالا نمیاد گوشی کاملا خاموش فقط تو حالت دانلودینگ میره تو ریکاوری هم نمیره
آخرین پاسخ توسط majedj2002, -
- 5 پاسخ
- 1k بازدید
درود خدمت دوستان..... یک گوشی گلگسی گرند g7102 فلش کردم به اندروید 4.4.2 الان گوشی تا ارم بیشتر نمیاد.. کسی از دوستان لینک جهار فایل اندروید 4.4.2 داره ممنون میشم یا اینکه دوستی ب این مشکل خورده و حل کردن با هم فکری مشکل رو حل کینم ممنون میشم..........
آخرین پاسخ توسط mobnaser, -
- 8 پاسخ
- 1.1k بازدید
با سلام باکس اختابوس و اکتیو z3x ندارم
آخرین پاسخ توسط reza_2344, -
- 3 پاسخ
- 770 بازدید
سلام دوستان گوشی a710 سامسونگ قفل گوگل اکانت داره و فقط bst و ولکانو دارم کسی با اینا اوکی کرده
آخرین پاسخ توسط nokia5800, -
- 8 پاسخ
- 1.2k بازدید
سلام و خسته نباشید خدمت همکاران عزیز یه گوشی a7 2016 اوردن برام گوگل اکانت داره با دانگل bst متاسفانه انلاک نشد و کابل otg هم ساپورت نمیکنه
آخرین پاسخ توسط سجادبیانی, -
- 5 پاسخ
- 816 بازدید
با سلام دوستان من فایل COMBINATION گوشی g925p را از سایت خریداری کردم اما پس از رایت فایل گزینه ای به نام enable oem unlock موجود نیست تا فعالش کنم و با فکتوری هم اکانت پاک نمیشود. لطفا راهنمایی بفرمایید
آخرین پاسخ توسط ei.g.a, -
- 4 پاسخ
- 911 بازدید
با سلام یه گوشی s7 دارم مدل g930f همکار ریست کرده رو گوگل اکانت مونده کسی راه حلی براش داره ؟؟؟؟!!!!!
آخرین پاسخ توسط shahin-gsm, -
مشکل گوگل اکانت J710F 1 2
توسط dj masud- 19 پاسخ
- 1.9k بازدید
با سلام رام گوشی j710FXXU4BRB2 هست ریست کرده الان روی گوگل مونده باکس Z3X اکتیو هم ندارم
آخرین پاسخ توسط navidami, -
- 2 پاسخ
- 668 بازدید
با سلام رام گوشی j710FXXU4BRB2 هست ریست کرده الان روی گوگل مونده باکس Z3X اکتیو هم ندارم
آخرین پاسخ توسط farhadsoftware,