تعمیرات و مباحث نرم افزاری
مباحث و آموزش های تعمیرات نرم افزاری گوشیهای برند سامسونگ
3,754 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 5 پاسخ
- 1.1k بازدید
سلام به اساتید محترم میشه فایل cert n9005 رو برام بزارید ممنون.
آخرین پاسخ توسط e30-851, -
- 0 پاسخ
- 652 بازدید
samsung galaxy ace s5830 unlock done by z3x model: s5830 status: lock to smart need to unlock tools: z3x box Procedure: Quote: 1. Enter code *#7284# - choise phone usb. 2. Enter code *#9090# - choise usb diag. (or *#197328640# -> 9 -> 4 -> usb diag ) then reboot phone 3. Connect cable. Setup drivers 4. Select Diagnostic port in port settings 5. Press Unlock SP button.
آخرین پاسخ توسط سفیر, -
- 0 پاسخ
- 618 بازدید
آموزش : 1. اول گوشی را روت کنید. 2. نرم افزار root explorer را نصب کنید. 3. به مسیر زیر برید و ان را دونبال کنید. کد: 1) Open Root Explorer 2) Navigate To "efs/FactoryApp/" 3) Open "FactoryMode" File As Text And Edit It "FactoryMode"----OFF Need To ON FactoryMode 4) Open "Keystr" File As Text And Edit It "Keystr" -----OFF Need To ON "Keystr" 5) Reboot Phone
آخرین پاسخ توسط سفیر, -
- 1 پاسخ
- 616 بازدید
عرض سلام و خسته نباشید گوشی i9200 به 4.4.2 اپدیت شد الان تاچش کار نمی کنه میخواستم بپرسم چطور میتونم دانگریدش کنم با تشکر
- 0 پاسخ
- 709 بازدید
حل مشکل وصل نشدن سامسونگ not4 وخطای communication faild در دانگل BST درود دوستانی که تو آنلاک و ریپیر IMEI این مدل از گوشی مشکل دارند با آموزشی که قرار داده شده طبق عکس فوق پیش برند و صد در صد مشکل شان حل خواهد شد جز نوت 4 بر روی مدل های G901x_G850x_G800x نیز قابل حل میباشد موفق باشید
آخرین پاسخ توسط sfri.arash, -
- 7 پاسخ
- 1.7k بازدید
با سلام.... سریال و بیس باندش سالمه.....ولی موقع تماس میاره ثبت نشده..... هر کاری که به ذهنم برسه کردم.... رایت مودم دیگه.... آنلاک.... رایت دوباره سریال.... تعویض سریال.... روت و استفاده از ariza pach.... ممنون میشم کمکم کنید... اینم یه اینفو.... REPAIR INSTRUCTIONS: Phone must be rooted! If the software can't root the phone automatically, then you must root your device manually. 1. Power on the phone. 2. Enable 'USB debugging' in 'Settings'-'Developer options' for Android 4.0 - 4.1.2 or tap 7 times on 'Build number' in 'Settings'-'About phone' to enable 'Developer options' in Android 4.2+. 3. Connect the phone to PC …
آخرین پاسخ توسط Cortana, -
- 5 پاسخ
- 1.7k بازدید
سلام برا اولین بار می خوام حل مشکل روت کردن گوشی s7262 رو براتون توضیح بدم بیشتر سایت ها همین مشکلو دارن و تا حالا تو هیچ سایتی راه حلش گذاشته نشده خب بریم سر اصل مطلب من یک رام قرار میدم با این رام فلش می کنید بعد از فلش به راحتی می تونید روتش کنید و هیچ مشکل سفیدی صفحه هم نداره البته فارسی نداره ولی برا فارسی کردنش هم راهی هست این رام: http://4server.info/help-us/4shared.com/get/mGo5IlGXce/S7262XEUAMI6_OXEAMI4.html اینم ریکاوری و سوپر یوزر http://uploadboy.com/9uneabmue1d1.html] http://uploadboy.com/bs7dzgeuxqvb.html امیدوارم تشکر یادتون نره
آخرین پاسخ توسط mohsen_mahdavi, -
- 0 پاسخ
- 715 بازدید
احتمال داره با این موضوع برخورد داشته باشید. کافیه این فایل رو روش رایت کنید مشکل حل میشه. samsung galaxy note 8
آخرین پاسخ توسط steve jobs, -
- 12 پاسخ
- 1.4k بازدید
این مدل رو برام اوردن رو ارمه نه فایل رایت میشه نه efs دوستان ممنون میشم راهنمایی کنید اینم عکس رو ارم موندن گفتن یه فایل رایت کنی حل مشه ولی نمیدونم چی ؟؟ http://s3.picofile.com/file/8195165968/DSC_0003.jpg
آخرین پاسخ توسط ehsan_zamani_68, -
- 3 پاسخ
- 1.7k بازدید
ممنون میشم راهنمایی کنید چطور میشه برگردونم بیس و سریالش رو
- 5 پاسخ
- 1.3k بازدید
سلام دوستان عزیز یه سامسونگ a300h مشتری اورده خودبخود خاموش شده و هیچ عکس العملی نداره. ایا گوشی رو باید ترمیم بوت کنیم؟ روشی برای ترمیم بوت بدون باز کردن و بدون نیاز به باکس هست؟ لطفا دوستان راهنمایی کنند
آخرین پاسخ توسط ei.g.a, -
- 2 پاسخ
- 1.7k بازدید
عرض سلام خدمت دوستان گوشی n900 مشتری اورده بود که مشکل وای فای داشت من فلشش کردم اندروید 5 بود به اندروید 4 دانلگرید کردم الان تماس اضطرای میزنه و انتن نداره لطف بفرمایید چیکار کنم؟
آخرین پاسخ توسط arash167, -
- 4 پاسخ
- 739 بازدید
با سلام خدمت اساتید s8530 بود که رو ارم مونده بود.با ورزن S8530JPLG1_2.0 بادا2 با دانلودر v5.65 فلش کردم وسط فلش ارور داد والان با پاور 16 صدم میکشه و تابت میمونه وتصویر نمیاد.فایل تست شده و ردیف دارین؟؟
- 5 پاسخ
- 893 بازدید
سلام.اگه کسی از دوستان فایل فلش فارسی این مدل رو داره ممنون میشم به اشتراک بزاره.
آخرین پاسخ توسط gebal, -
مشکل وای فای i8262
توسط eza68- 3 پاسخ
- 1.9k بازدید
سلام خدمت دوستان و اساتید گوشی فوق وای فایش روشن نمیشه با فلش هم مشکلش حل نشد لطفا راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط Anonymous, -
- 0 پاسخ
- 603 بازدید
فایل boot repair recovery سامسونگ نوت 4برای تمامی سری های کوالکام درود فایلی که قرار داده شده به همراه آموزش میباشد خدمت شما
آخرین پاسخ توسط sfri.arash, -
فایل روت g110h
توسط MR.Ali- 1 پاسخ
- 1k بازدید
سلام دانلود منبع : Searching for Root G110H - GSM-Forum
آخرین پاسخ توسط mohsinsomeone, -
- 4 پاسخ
- 835 بازدید
سلام و خسته نباشید گرند ورژن 4.4.2 مشکل سرپرست دستگاه .... داشت فلشش کردم الان تماس اضطرای میزنه میخوام روتش کنم از این سایت https://download.chainfire.eu/400/CF-Root/CF-Auto-Root/CF-Auto-Root-ms013g-ms013gxx-smg7102.zip متاسفانه سرعتش خیلی پایینه و 10 درصد میره قطع میشه لینک دیگه دارید تا بتونم این گوشی رو روت کنم؟
- 1 پاسخ
- 586 بازدید
در خواست آموزش روت کردن g7102 با اندروید 4.4.2
آخرین پاسخ توسط MR.Majid, -
- 2 پاسخ
- 910 بازدید
با سلام یک مورد رو یکی از دوستان ارائه کرده بودن و ذکر کرده بودن که با فایل EFS مشکل حل میشه ولی اگه به مشکل زیر برخوردید... کافیه با فایل فلش زیر اقدام به فلش کنید. GT-I9300XXUGMJ9 این فایل تو ساپورت Z3X هستش. اگر فایل فلش چهار فایله هم داشتید که چه بهتر.... گوشی اوکی میشه میاد بالا
آخرین پاسخ توسط steve jobs, -
- 7 پاسخ
- 1.2k بازدید
دوستان فایل روت من پاک شده یه فایل سالم میخوام برای اندروید 4.3 اگه لطف کنید
آخرین پاسخ توسط ghodooss, -
- 8 پاسخ
- 1.3k بازدید
عرض سلام خدمت اساتید محترم گوشی سامسونگ نوت 3 مشتری اورد گفت برده پیش همکار اپدیتش کرده الان وای فایش کار نمی کنه با باکس اختاپوس انلاک کردم دوباره ترمیم نتورک زدم اما بازم وای فای کار نمی کنه فلشش هم کردم اما بازم درست نشد ممنون میشم راهنمایی کنید با تشکر
آخرین پاسخ توسط G.S.M, -
- 14 پاسخ
- 1.8k بازدید
همکاران عزیز جدیدا گوشی های فول کپی اومده به بازار که کاملا شبیه اصلی میباشد فقط cpu mtk روش هست و تشخیصش با اصل خیلی خیلی سخته حتی به فلش مد هم میره حواستون باشه فایل اصلی رایتشون نکنید
آخرین پاسخ توسط MR.Shafiei, -
- 4 پاسخ
- 1.7k بازدید
درود خدمت دوستان برای حل مشکل وای فا وبلوتوث در صورت نرم افزاری بودن فایلی که قرار میدم رو با اودین تب PDA اقدام به فلش کنید.... g7102 wifi problem با GSM-DEVELOPERS به روز باشید.. موفق باشید..
آخرین پاسخ توسط Anonymous, -
- 0 پاسخ
- 896 بازدید
حل مشکل شماره سریال i9505 با اندروید 4.4.2 فایل روت را دانلود کنید وگوشی را روت کنید 4.4.2 - Download - 4shared - rasol mohabbat در این حالت بزنید باکس گوشی را نمیشناسه باید کد #0808#* را زده و گزینه DM+Modem+ADB را انتخاب کنید و کد #9090#* را زده و گزینه 1 را انتخاب کنید و حالا گوشی را به باکس وصل کنید و کلید pord را زده و پورت اول را انتخاب کنید و ریپیر را زده وشماره سریالو وارد کنید
آخرین پاسخ توسط rasol_mohabbat,