تعمیرات و مباحث نرم افزاری
مباحث و آموزش های تعمیرات نرم افزاری گوشیهای برند سامسونگ
3,754 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 0 پاسخ
- 702 بازدید
یا رایت فایل زیر از طریق باکس z3x، تب back up و write cer میتونید این مشکل رو برطرف کنید البته قبلش گوشی root بشه موفق باشید. GT-i8262_357
آخرین پاسخ توسط 123456n, -
- 2 پاسخ
- 702 بازدید
سلام یه g570f دارم میخوام سریالش عوض کنم چه باکسی ساپورتش میکنه؟؟؟؟
آخرین پاسخ توسط mr., -
- 0 پاسخ
- 702 بازدید
فایل frp برای سامسونگ j700f دانلود
آخرین پاسخ توسط Anonymous, -
- 0 پاسخ
- 701 بازدید
رایت فایل پیت بر روی گوشی i9195 که قسمت پارتیشن گوشی از بین رفته بود و با هیچ رامی بالا نمی آمد با رایت فایل پیت مربوطه بدون حذف هیچ گونه اطلاعاتی وحتی داشتن قفل سابق گوشی روشن شد
آخرین پاسخ توسط sajadsol, -
- 0 پاسخ
- 700 بازدید
فایل cert سامسونگc101 با لینک مستقیم از جی اس ام دولوپرز خدمت شما
آخرین پاسخ توسط sfri.arash, -
- 0 پاسخ
- 700 بازدید
سامسونگ با ارائه یک به*روزرسانی، مانع شارژ شدن باتری گلکسی نوت 7 خواهد شد.
آخرین پاسخ توسط apadana22, -
- 0 پاسخ
- 700 بازدید
حل مشکل هنگ روی آرم سامسونگ N910C بعد از برداشتن قفل از طریق نصب ریکاوری کاستوم ******************************************************************************** سلام بر دوستان عزیز... بدون مقدمه بریم سراغ تشریح مشکل و راه حل آن.. بعضی مواقع پیش میاد که بعد از نصب ریکاوری نامناسب پارتیشن گوشی آسیب دیده و به اصطلاح گوشی بریک میشود که حتی با رایت ریکاوری استوک و رامهای دیگر هم مشکل حل نمیشود و روی آرم هنگ و ریستارت میکند. برای حل این مشکل کافیه فریمور زیر رو روی گوشی رایت کنید. دانلود موفق باشید.
آخرین پاسخ توسط jalilzadeh, -
- 0 پاسخ
- 700 بازدید
##***آموزش از بین بردن مثلث زرد رنگ بعد از روت کردن گوشیهای گالاکسی ***## سلام خدمت تمامی عزیزان. بعد روت کردن بیشتر کاربران با مثلث زرد رنگ روبرو میشن. این راه سریع ترین راه حذف مثلث زرد رنگ است و بدون دردسر.:4::9: برنامه ضمیمه رو روی گوشی نصب کنید و حالشو ببرید. گوشیهای ساپورت شده: کد HTML: Samsung Galaxy S2 GT-I9100 ** Samsung Galaxy Note GT-N7000 ** Samsung Galaxy Note GT-I9220 ** Samsung Galaxy S3 GT-I9300 ** Samsung Galaxy S3 GT-I9300T ** Samsung Galaxy S3 AT&T Samsung Galaxy S3 Sprint Samsung Galaxy S3 T-Mobile Samsung Galaxy S3 Verizon Samsung Galaxy S3 Canadia Samsung Galaxy S3 US Cellular Samsung Galaxy S3 GT-…
آخرین پاسخ توسط mehrzad0028, -
- 0 پاسخ
- 699 بازدید
خدمت دوستان عزیز لینک دانلود
آخرین پاسخ توسط hacker, -
- 3 پاسخ
- 698 بازدید
سلام دوستان یک سوال درباره فایل کامبینیشن داشتم. مثلا یک گوشی اندروید 7 داریم.باینری u2 هم روش نصب هست. میشه فایل کامبنیشن اندروید 5 روش بزنیم یا ن باید اندروید 7 باشه؟؟
آخرین پاسخ توسط RaminGsm, -
- 0 پاسخ
- 698 بازدید
<OSM> Enter CS for MD5.. <OSM> Check MD5.. Do not unplug the cable.. <OSM> Please wait.. <OSM> CODE_T211XXAMFN_1273223_REV00_user_low_ship.tar.md5 is valid. <OSM> Checking MD5 finished Sucessfully.. <OSM> Leave CS.. <OSM> Enter CS for MD5.. <OSM> Check MD5.. Do not unplug the cable.. <OSM> Please wait.. <OSM> BOOTLOADER_T211XXAMFN_1273223_REV00_user_low_ship.tar.md5 is valid. <OSM> Checking MD5 finished Sucessfully.. <OSM> Leave CS.. <OSM> Enter CS for MD5.. <OSM> Check MD5.. Do not unplug the cable.. <OSM> Please wait.. <OSM> MODEM_T211XXAMFI_1272676_REV00_user_…
آخرین پاسخ توسط iran65, -
- 2 پاسخ
- 697 بازدید
سلام اساتید عزیز یه نوت 4 دارم کاستوم رام eRobot نصب کردم روش کاستوم نوت 8 بود الان رام رسمی خود سامسونگ زدم صفحه اول بوت بجای samsung note 4 میزنه samsung note 8 چندین بارهم رام زدم فول وایپ زدم از ریکاوری ولی بازم همونه چیکارش کنم که صفحه اصلی رام رسمی خود نوت 4 بیاد
آخرین پاسخ توسط mohsen8, -
- 0 پاسخ
- 697 بازدید
این اموزش مخصوص کاربرانی که به هر صورت باکس یا فایل کامباینشین در اختیار ندارند. ابتدا فایل با مشخصه>>> J105HXWU0APB1_OXE0APB1 منطقه > روسیه اندرویید> 5.1.1 چهار فایل رو فلش کنید و بعد از اون میتونید از sidesync وارد فایل منیجر بشید و با برنامه quick shortcut maker اقدام به وارد شدن حساب جدید بشید.
آخرین پاسخ توسط DawoodZzz, -
- 1 پاسخ
- 696 بازدید
سلام این گوشی اومده یه بار بالا میاد و یه بار روی آرم می مونه منم اومدم فلش کنم روی سیستم گیر میکرد با دو تا فایل تست کردم نشد و ارور میده ممنون میشم راهنمایی کنید الان هم که گوشی رو روشن می کنم ارور زیر رو میده SYSTEM REV. CHECK FAIL. DEVICE:1. BINARY:0 http://uupload.ir/files/16fk_۲۰۱۳۰۱۰۱_۰۳۵۷۱۸.jpg http://uupload.ir/files/8ek_۲۰۱۳۰۱۰۱_۰۳۵۸۰۰.jpg http://uupload.ir/files/1u0m_۲۰۱۳۰۱۰۱_۰۳۵۸۲۴.jpg
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 1 پاسخ
- 695 بازدید
سلام گوشی هنگ میکرد و هر سه چهار بار یبار یه آن بالا میاد بردمش رو حالت ریکاوری پایینش یه خط قرمز خطا داد و موقع ریست تصویر دوم گفتن نیاز به تعویض هارد نیست و میشه پارتیشن رو درست کرد ممکنه راهنمایی بیشتری بکنید اگه صحت داره
آخرین پاسخ توسط sajjad-ali, -
فایل دامپ i9060i
توسط hacker- 0 پاسخ
- 695 بازدید
خدمت دوستان عزیز لینک دانلود
آخرین پاسخ توسط hacker, -
- 1 پاسخ
- 695 بازدید
با سلام درود قصد دارم اموزش
آخرین پاسخ توسط farhadsoftware, -
- 0 پاسخ
- 694 بازدید
گوشی را به حالت دانلودینگ برده و گزینه reset frp میزنیم. http://s7.picofile.com/file/8246053800/%DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B6%DB%B0%DB%B4%DB%B0%DB%B5_%DB%B1%DB%B9%DB%B1%DB%B4%DB%B1%DB%B0.jpg
آخرین پاسخ توسط mobile yak, -
- 0 پاسخ
- 694 بازدید
Download File UploadBoy.com Making Your File Sharing Easy! CF ROOT.rar.html
آخرین پاسخ توسط hadi000, -
- 0 پاسخ
- 694 بازدید
سلام دوستان گوشی A037F با رام A037FXXU1AVA1 و با مجیسک روت کردم با z3x میزنم اوکی میده ولی همچنان ng هست با چیمرا هم تست کردم نشد، فایل قدیمی تر هم زدم خاموش شد دوباره با فایل قبلی روشنش کردم
آخرین پاسخ توسط ahmad006, -
آنلاک سامسونگ G900H با باکس octopus بدون دیباگ و پاک شدن اطلاعات از جی اس ام دولوپرز
توسط sfri.arash- 0 پاسخ
- 694 بازدید
آنلاک سامسونگ G900H با باکس octopus بدون دیباگ و پاک شدن اطلاعات از جی اس ام دولوپرز خدمت شما =P~=P~
آخرین پاسخ توسط sfri.arash, -
- 0 پاسخ
- 693 بازدید
note4 flash tool yedek
آخرین پاسخ توسط siavash sadr, -
- 0 پاسخ
- 693 بازدید
'گوشی قفل الگو هست اف ار پی هم خاموش هست به ای مشخصات A320FXXU2BQI2 7.0
آخرین پاسخ توسط gebal, -
- 0 پاسخ
- 693 بازدید
سلام برای حذف FRP این مدل نیازی به دانگرد کردن یا فلش با فایل کامبینیشن نیست فقط کافیه Z3X رو روی J700H بذارید و ریست کنید تمام تست شده روی اندروی 5.1.1
آخرین پاسخ توسط سجادبیانی, -
- 1 پاسخ
- 693 بازدید
سلام دوستان میحواستم فایل ریکاوری رایت کنم frp داشت فایل sboot رایت کردم کلا پاور نداره ممنون میشم راهنمای کنید
آخرین پاسخ توسط DawoodZzz,