تعمیرات و مباحث نرم افزاری
مباحث و آموزش های تعمیرات نرم افزاری گوشیهای برند سامسونگ
3,754 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 0 پاسخ
- 625 بازدید
روت و ریکاوری تست شده g9350خدمت دوستان لینک
آخرین پاسخ توسط sadra.z, -
فایل COMBINATIONبرای حذفFRF ودانگرید دو مدل سامسونگA500.FU-A300FU در از اندورید6به5تست شده سلام دوستان این فایلها تست شده هست وبا خیال راحت استفاده کنید. A300FU MEGA A500FU MEGA
آخرین پاسخ توسط kia mobile, -
- 0 پاسخ
- 625 بازدید
رایت فایل پیت بر روی گوشی i9195 که قسمت پارتیشن گوشی از بین رفته بود و با هیچ رامی بالا نمی آمد با رایت فایل پیت مربوطه بدون حذف هیچ گونه اطلاعاتی وحتی داشتن قفل سابق گوشی روشن شد
آخرین پاسخ توسط sajadsol, -
- 0 پاسخ
- 625 بازدید
این اموزش مخصوص کاربرانی که به هر صورت باکس یا فایل کامباینشین در اختیار ندارند. ابتدا فایل با مشخصه>>> J105HXWU0APB1_OXE0APB1 منطقه > روسیه اندرویید> 5.1.1 چهار فایل رو فلش کنید و بعد از اون میتونید از sidesync وارد فایل منیجر بشید و با برنامه quick shortcut maker اقدام به وارد شدن حساب جدید بشید.
آخرین پاسخ توسط DawoodZzz, -
- 1 پاسخ
- 624 بازدید
سلام گوشی هنگ میکرد و هر سه چهار بار یبار یه آن بالا میاد بردمش رو حالت ریکاوری پایینش یه خط قرمز خطا داد و موقع ریست تصویر دوم گفتن نیاز به تعویض هارد نیست و میشه پارتیشن رو درست کرد ممکنه راهنمایی بیشتری بکنید اگه صحت داره
آخرین پاسخ توسط sajjad-ali, -
- 0 پاسخ
- 624 بازدید
این اموزش رو گذاشتم شاید به کار خیلی از دوستان بیاد من خودم از تبلیغات ad که میاد روی صفحه خیلی بدم میاد این روش تنها مخصوص موبایل های روت شده اندرویدی می باشد و در شرایط متفاوت نتیجه نمی دهد شما می توانید با استفاده از کد فایل Host تبلیغات های موجود در برنامه های اندرویدی را حذف کنید. برای اینکار ابتدا متن فایل هاست را با استفاده از یک مرورگر کامپیوتر از آدرس pgl.yoyo.org دریافت و به عنوان یک فایل با نام “hosts” ذخیره نمایید سپس فایل را به گوشی خود انتقال دهید. پس از انتقال فایل به گوشی فایل را کپی کرده و به آدرس زیر بروید: /system/etc OR /etc folder اما فایل را فعلا پیست نکنید ابتدا به دنبال فایل hosts اصلی بگردید و پسوند فایل را به چیز …
آخرین پاسخ توسط behnam1991, -
آنلاک سامسونگ s7560 با باکس octopus بدون دیباگ و پاک شدن اطلاعات از جی اس ام دولوپرز
توسط sfri.arash- 0 پاسخ
- 624 بازدید
آنلاک سامسونگ s7560 با باکس octopus بدون دیباگ و پاک شدن اطلاعات از جی اس ام دولوپرز درود تصویر زیر گویای همه چیز میباشد=P~
آخرین پاسخ توسط sfri.arash, -
- 0 پاسخ
- 624 بازدید
با سلام ریکاوری تست شده j106h,f تقدیم دوستان J106H_twrp
آخرین پاسخ توسط ahmad mazidi, -
- 0 پاسخ
- 624 بازدید
سلام خدمت دوستان برای فلش این مدل باz3x فایل زمیمه شده رو دانلود کنید سپس مدل را انتخاب کنید قسمت bin.cla فایل با پسوند cla را انتخاب کنید قسمت tfs هم مسلمآ tfs باید انتخاب کنید csc هم که مربوط به زبان فرقی نداره از کدوم فایل فلش باشه این فایلی که من اپلود کردم فارسی داره.خب بعد میرین به قسمت settings model تیک flash mode رازده و تیک format tfs را هم بزنید دقت کنید که باکس پیشنهاد میکنه که شما از کابل j750 استفاده کنید ولی شما از کابل e210 استفاده کنید دقت کنید انتی ویروس را هم غیر فعال کنید سپس باطری گوشی را خارج کرده و فریمور باکس را زده باکس اقدام به فلش کرد شما گوشی رابدون باطری دکمه ok گوشی را نگه داشته کابل را وصل کنید.این روش برا گوشیهایه خاموش بعد از فلش این مدل …
آخرین پاسخ توسط MR.SALAR, -
- 0 پاسخ
- 624 بازدید
دانلود
آخرین پاسخ توسط موبایل حسین, -
فایل دامپ s7270
توسط hacker- 0 پاسخ
- 623 بازدید
خمت دوستان عزیز لینک دانلود لینک دانلود دوم
آخرین پاسخ توسط hacker, -
- 0 پاسخ
- 623 بازدید
IMEI SAMSUNG - Download - 4shared - Argsm.net Sabry فایل برای مدلهای زیر هستش
آخرین پاسخ توسط siavash sadr, -
حل مشکل قفل شبکه سامسونگ j327p بدون روت تنها با چند فایل مگابایتی از سایت جی اس ام دولوپرز بزودی با هماهنگی مدیر کل سایت تو انجمن قرار میگیرد...
- 0 پاسخ
- 622 بازدید
فایل cert سامسونگ c111 با لینک مستقیم از جی اس ام دولوپرز خدمت شما
- 1 پاسخ
- 622 بازدید
با فايل T111XXUANH5_T111OJVANH1_XSG.zip
آخرین پاسخ توسط steve jobs, -
- 0 پاسخ
- 622 بازدید
خدمت دوستان عزیز لینک دانلود
آخرین پاسخ توسط hacker, -
- 2 پاسخ
- 622 بازدید
پاسخ پاسخ با نقل قول
آخرین پاسخ توسط behnam1991, -
- 1 پاسخ
- 622 بازدید
سلام دوستان میحواستم فایل ریکاوری رایت کنم frp داشت فایل sboot رایت کردم کلا پاور نداره ممنون میشم راهنمای کنید
آخرین پاسخ توسط DawoodZzz, -
- 0 پاسخ
- 622 بازدید
این سایت فقط روت سامسونگ هایی هست که با ریکاوری روت میشن فایل رو داخل مموری گذاشته و با ریکاوری نصب میکنید Root Samsung In Recovery | Easy Firmware
آخرین پاسخ توسط mehdi-ghanbarinia, -
- 0 پاسخ
- 622 بازدید
j500f Full Repair Password = cert190
آخرین پاسخ توسط siavash sadr, -
- 0 پاسخ
- 622 بازدید
] Note: Before trying * It should work on all country build firmware's as we tested on france,ksa,germany firmware's. * Battery charge should be at least above 70% Setting apk here * And the more important thing is you need to keep your phone 7 to 8 hours without plugin in usb or charge otherwise you will not get the change charging location option. * After access setting, Go to about simply tap on build nuber to enable developer option check oem unlock and reset yur phone. Setting apk here http://www.kaavu.com/lock.apk Password : Get it from attachment Tested firmwares http://samsung-updates.ru/update5/samsgradesa/XEF-G935FXXU1APC8…
آخرین پاسخ توسط kia mobile, -
- 1 پاسخ
- 622 بازدید
سلام دوستان عزیز و اساتید من بوت s8 رو گوشیمه میخام ببینم چطور و از کجا آپدیت این بوت رو پیدا کنم کلا سایتی هست که فقط بوت گوشی های دیگر رو ارائه بده ؟؟ سوال بعد اینه از وقتی بوت زدم روی گوشی زبان فارسی به کیبرد گوشیم اضافه نمیشه کیبرد رو هم پاک کردم ورژن جدید نصب کردم نشد ک نشد راه حلی هست ؟؟؟
آخرین پاسخ توسط radical58, -
- 0 پاسخ
- 622 بازدید
Download File UploadBoy.com Making Your File Sharing Easy!
آخرین پاسخ توسط hadi000, -
- 3 پاسخ
- 622 بازدید
سلام اساتید و همکاران گرامی اگه میشه یه راهنمایی مختصر و عالی در مورد روت گوشی های سامسونگ 2017 بکنید مثلا آیا برای روت حتما باید گوشی اول وایپ شود یا نه؟
آخرین پاسخ توسط davoddanialy, -
- 2 پاسخ
- 622 بازدید
سلام یه g570f دارم میخوام سریالش عوض کنم چه باکسی ساپورتش میکنه؟؟؟؟
آخرین پاسخ توسط mr.,