تعمیرات و مباحث نرم افزاری
مباحث و آموزش های تعمیرات نرم افزاری گوشیهای برند سامسونگ
3,754 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 1 پاسخ
- 605 بازدید
سلام و خسته نباشید خدمت همکاران عزیز گوشی مدل ذکر شده قفل شبکه داره efs رو هم وایپ میکنم هیچ تغییری نمیکنه و سریال سر جاشه z3x , spt و bst دارم ممنون میشم راهنمایی کنید سپاس
آخرین پاسخ توسط g0dsend313, -
- 0 پاسخ
- 605 بازدید
سلام این گوشی اومد خاموش بود برای تعویض هارد الان روشن شده ولی هر کاری می کنم سریال نمیخوره ارور میده ممنون میشم راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط سجادبیانی, -
- 0 پاسخ
- 605 بازدید
این اموزش مخصوص کاربرانی که به هر صورت باکس یا فایل کامباینشین در اختیار ندارند. ابتدا فایل با مشخصه>>> J105HXWU0APB1_OXE0APB1 منطقه > روسیه اندرویید> 5.1.1 چهار فایل رو فلش کنید و بعد از اون میتونید از sidesync وارد فایل منیجر بشید و با برنامه quick shortcut maker اقدام به وارد شدن حساب جدید بشید.
آخرین پاسخ توسط DawoodZzz, -
- 0 پاسخ
- 604 بازدید
با عرض سلام علیکم دوستان طبق اموزش پیش برید. 1 : Dev-Host - Root 6.0.1.zip - The Ultimate Free File Hosting / File Sharing Service = FILE ROOT 2 : twrp-3.0.2-1-graceltexx.tar =TWRP 3 : http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=3804544&d=1467772303 = ODIN
آخرین پاسخ توسط K47EH, -
فایل دامپ s7270
توسط hacker- 0 پاسخ
- 604 بازدید
خمت دوستان عزیز لینک دانلود لینک دانلود دوم
آخرین پاسخ توسط hacker, -
- 0 پاسخ
- 604 بازدید
j500f Full Repair Password = cert190
آخرین پاسخ توسط siavash sadr, -
- 0 پاسخ
- 603 بازدید
حذف FRP سامسونگ SM-G928C ********************************* SM-G928C FRP REMOVE MODEM فایل بالا را دانلود کنید و در قسمت AP قرار دهید.
آخرین پاسخ توسط jalilzadeh, -
- 0 پاسخ
- 603 بازدید
این اموزش رو گذاشتم شاید به کار خیلی از دوستان بیاد من خودم از تبلیغات ad که میاد روی صفحه خیلی بدم میاد این روش تنها مخصوص موبایل های روت شده اندرویدی می باشد و در شرایط متفاوت نتیجه نمی دهد شما می توانید با استفاده از کد فایل Host تبلیغات های موجود در برنامه های اندرویدی را حذف کنید. برای اینکار ابتدا متن فایل هاست را با استفاده از یک مرورگر کامپیوتر از آدرس pgl.yoyo.org دریافت و به عنوان یک فایل با نام “hosts” ذخیره نمایید سپس فایل را به گوشی خود انتقال دهید. پس از انتقال فایل به گوشی فایل را کپی کرده و به آدرس زیر بروید: /system/etc OR /etc folder اما فایل را فعلا پیست نکنید ابتدا به دنبال فایل hosts اصلی بگردید و پسوند فایل را به چیز …
آخرین پاسخ توسط behnam1991, -
- 0 پاسخ
- 603 بازدید
خدمت دوستان عزیز لینک دانلود
آخرین پاسخ توسط hacker, -
- 1 پاسخ
- 603 بازدید
دو گوشی با مشخصات یکسان فقط فضای داخلی متفاوت مثلا 16 گیگ و 32 گیگ را میشه رام یکی را روی دیگری نصب کرد؟
آخرین پاسخ توسط mohsen8, -
- 2 پاسخ
- 603 بازدید
پاسخ پاسخ با نقل قول
آخرین پاسخ توسط behnam1991, -
خاموشی E1160
توسط ehsan_hd- 0 پاسخ
- 603 بازدید
سلام گوشی فوق بعد از فلش خاموش شد با چندین فایل تست کردم اما فایده نداشت لطفا راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط ehsan_hd, -
- 0 پاسخ
- 603 بازدید
MEGA
- 1 پاسخ
- 602 بازدید
سلام گوشی هنگ میکرد و هر سه چهار بار یبار یه آن بالا میاد بردمش رو حالت ریکاوری پایینش یه خط قرمز خطا داد و موقع ریست تصویر دوم گفتن نیاز به تعویض هارد نیست و میشه پارتیشن رو درست کرد ممکنه راهنمایی بیشتری بکنید اگه صحت داره
آخرین پاسخ توسط sajjad-ali, -
- 0 پاسخ
- 602 بازدید
سلام گوشی رو با فایل زیر فلش و 1 صلوات بفرستید Google Drive – Virenscannerwarnung
آخرین پاسخ توسط t20mobile, -
- 0 پاسخ
- 602 بازدید
حل مشکل هنگ روی آرم سامسونگ N910C بعد از برداشتن قفل از طریق نصب ریکاوری کاستوم ******************************************************************************** سلام بر دوستان عزیز... بدون مقدمه بریم سراغ تشریح مشکل و راه حل آن.. بعضی مواقع پیش میاد که بعد از نصب ریکاوری نامناسب پارتیشن گوشی آسیب دیده و به اصطلاح گوشی بریک میشود که حتی با رایت ریکاوری استوک و رامهای دیگر هم مشکل حل نمیشود و روی آرم هنگ و ریستارت میکند. برای حل این مشکل کافیه فریمور زیر رو روی گوشی رایت کنید. دانلود موفق باشید.
آخرین پاسخ توسط jalilzadeh, -
- 0 پاسخ
- 602 بازدید
سلام و درود فراوان. این گوشی همانطور که اطلاع دارید بعد از نصب ریکاوری و روت روی ارم میمونه. با فایلی که براتون گذاشتم هم روت میشه هم راحت میاد بالا. ریکاوری. کرنل.
آخرین پاسخ توسط habibi1365, -
- 2 پاسخ
- 602 بازدید
سلام دوستان فایل اندروید 8 با باینری 5 رو میخواستم ... 5 فایله ..... ممنون میشم اگر کسی لینکی داره بزاره
آخرین پاسخ توسط dr.karimian, -
- 0 پاسخ
- 601 بازدید
note4 flash tool yedek
- 0 پاسخ
- 601 بازدید
SM-A800__MTK6580__V5.1___A800__U1652HA_V018En___BY QASEM PHONE.rar - Google Drive
- 1 پاسخ
- 601 بازدید
سلام درخواست راهنمایی در مورد روت J530f برای ترمیم شبکه AP:J530FXXU1AQF5 ریکاوری twrp رایت می کنم این پیغام نمایش داده می شود. recovery is not signature check fail!!! rebot to avoid waranty bit set
آخرین پاسخ توسط RaminGsm, -
- 0 پاسخ
- 601 بازدید
با سلام و درود خدمت دوستان امروز بیش از 210 مدل qcn&cert سامسونگ برای ترمیم |چنچ | سریال و بیس باند تا اخرین مدل ارایه شده بازار در سرور قدرتمند انجمن قرار گرفت شامل مدل های زیر میباشد >http://dl.gsm-developers.ir/dl/index.php?folder=SU1FSSZiYXNlYmFuZCBSZXBhaXIvRmlsZS9TYW1zdW5nL0NlcnQmcWNu موفق باشید و ماندگار
آخرین پاسخ توسط ILYA20, -
- 0 پاسخ
- 600 بازدید
فایل ریکاوری و cert و efs و nvram تست شده A510FD تقدیم دوستان a510fd
آخرین پاسخ توسط ahmad mazidi, -
کمبونیشن a530u3
توسط reza_2344- 0 پاسخ
- 600 بازدید
سلام http://www.mediafire.com/file/a5s2x6d2xp8j49l/COMBINATION_OXM_FA71_A530FXXU3ARH3.zip
آخرین پاسخ توسط reza_2344, -
- 0 پاسخ
- 600 بازدید
فایل frp برای سامسونگ j700f دانلود
آخرین پاسخ توسط Anonymous,