تعمیرات و مباحث نرم افزاری
مباحث و آموزش های تعمیرات نرم افزاری گوشیهای برند سامسونگ
3,754 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 0 پاسخ
- 654 بازدید
گوشی را به حالت دانلودینگ برده و گزینه reset frp میزنیم. http://s7.picofile.com/file/8246053800/%DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B6%DB%B0%DB%B4%DB%B0%DB%B5_%DB%B1%DB%B9%DB%B1%DB%B4%DB%B1%DB%B0.jpg
آخرین پاسخ توسط mobile yak, -
- 0 پاسخ
- 654 بازدید
Download File UploadBoy.com Making Your File Sharing Easy! CF ROOT.rar.html
آخرین پاسخ توسط hadi000, -
- 2 پاسخ
- 654 بازدید
سلام یه g570f دارم میخوام سریالش عوض کنم چه باکسی ساپورتش میکنه؟؟؟؟
آخرین پاسخ توسط mr., -
- 0 پاسخ
- 654 بازدید
##***آموزش از بین بردن مثلث زرد رنگ بعد از روت کردن گوشیهای گالاکسی ***## سلام خدمت تمامی عزیزان. بعد روت کردن بیشتر کاربران با مثلث زرد رنگ روبرو میشن. این راه سریع ترین راه حذف مثلث زرد رنگ است و بدون دردسر.:4::9: برنامه ضمیمه رو روی گوشی نصب کنید و حالشو ببرید. گوشیهای ساپورت شده: کد HTML: Samsung Galaxy S2 GT-I9100 ** Samsung Galaxy Note GT-N7000 ** Samsung Galaxy Note GT-I9220 ** Samsung Galaxy S3 GT-I9300 ** Samsung Galaxy S3 GT-I9300T ** Samsung Galaxy S3 AT&T Samsung Galaxy S3 Sprint Samsung Galaxy S3 T-Mobile Samsung Galaxy S3 Verizon Samsung Galaxy S3 Canadia Samsung Galaxy S3 US Cellular Samsung Galaxy S3 GT-…
آخرین پاسخ توسط mehrzad0028, -
- 3 پاسخ
- 653 بازدید
باسلام خدمت همکاران گرامی گوشی فوق مشتری آورده یه سریال رو گوشی هستش و imei cert:pass هستش با z3x یبار هم آنلاک کردم ولی بازم تماس اضطراری هستش این مدل هم تو z3x که سریال دلخواه نداره که رایت کنی از همکاران گرامی کسی هست راهنمایی کنه ممنون میشم؟؟
آخرین پاسخ توسط mehran72m, -
- 0 پاسخ
- 653 بازدید
خدمت دوستان عزیز لینک دانلود
آخرین پاسخ توسط hacker, -
- 0 پاسخ
- 653 بازدید
این اموزش مخصوص کاربرانی که به هر صورت باکس یا فایل کامباینشین در اختیار ندارند. ابتدا فایل با مشخصه>>> J105HXWU0APB1_OXE0APB1 منطقه > روسیه اندرویید> 5.1.1 چهار فایل رو فلش کنید و بعد از اون میتونید از sidesync وارد فایل منیجر بشید و با برنامه quick shortcut maker اقدام به وارد شدن حساب جدید بشید.
آخرین پاسخ توسط DawoodZzz, -
- 3 پاسخ
- 652 بازدید
باسلام خدمت همکاران گرامی گوشی فوق مشتری اورده میگه توتنظیمات چندتا فایل حذف کردم الان هم بلوتوث و هم وای فای اصلا کار نمیکنه با 4 فایله فلش کردم ولی بازم حل نشد اگه از دوستان کسی نظری داره راهنمایی کنه ممنون میشم
آخرین پاسخ توسط mehran72m, -
- 1 پاسخ
- 651 بازدید
سلام گوشی هنگ میکرد و هر سه چهار بار یبار یه آن بالا میاد بردمش رو حالت ریکاوری پایینش یه خط قرمز خطا داد و موقع ریست تصویر دوم گفتن نیاز به تعویض هارد نیست و میشه پارتیشن رو درست کرد ممکنه راهنمایی بیشتری بکنید اگه صحت داره
آخرین پاسخ توسط sajjad-ali, -
- 0 پاسخ
- 651 بازدید
فایل cert سامسونگ c111 با لینک مستقیم از جی اس ام دولوپرز خدمت شما
آخرین پاسخ توسط sfri.arash, -
- 0 پاسخ
- 651 بازدید
'گوشی قفل الگو هست اف ار پی هم خاموش هست به ای مشخصات A320FXXU2BQI2 7.0
آخرین پاسخ توسط gebal, -
- 0 پاسخ
- 651 بازدید
سلام برای حذف FRP این مدل نیازی به دانگرد کردن یا فلش با فایل کامبینیشن نیست فقط کافیه Z3X رو روی J700H بذارید و ریست کنید تمام تست شده روی اندروی 5.1.1
آخرین پاسخ توسط سجادبیانی, -
آنلاک سامسونگ s7560 با باکس octopus بدون دیباگ و پاک شدن اطلاعات از جی اس ام دولوپرز
توسط sfri.arash- 0 پاسخ
- 651 بازدید
آنلاک سامسونگ s7560 با باکس octopus بدون دیباگ و پاک شدن اطلاعات از جی اس ام دولوپرز درود تصویر زیر گویای همه چیز میباشد=P~
آخرین پاسخ توسط sfri.arash, -
- 2 پاسخ
- 651 بازدید
سلام دوستان این گوشی مشکل هنگ لوگو داشت با این فایل فلش کردم ولی ارور میداد <ID:0/067> Added!! <OSM> Enter CS for MD5.. <OSM> Check MD5.. Do not unplug the cable.. <OSM> Please wait.. <OSM> S6102JPLL1_S6102OJPLL1_S6102XXLK2_HOME.tar.md5 is valid. <OSM> Checking MD5 finished Sucessfully.. <OSM> Leave CS.. <ID:0/067> Odin v.3 engine (ID:67).. <ID:0/067> File analysis.. <ID:0/067> SetupConnection.. <ID:0/067> Initialzation.. <ID:0/067> Set PIT file.. <ID:0/067> DO NOT TURN OFF TARGET!! <ID:0/067> Get PIT for mapping.. <ID:0/067> Firmware update start.. <ID:0/067>…
آخرین پاسخ توسط arash167, -
- 0 پاسخ
- 651 بازدید
سلام خدمت دوستان برای فلش این مدل باz3x فایل زمیمه شده رو دانلود کنید سپس مدل را انتخاب کنید قسمت bin.cla فایل با پسوند cla را انتخاب کنید قسمت tfs هم مسلمآ tfs باید انتخاب کنید csc هم که مربوط به زبان فرقی نداره از کدوم فایل فلش باشه این فایلی که من اپلود کردم فارسی داره.خب بعد میرین به قسمت settings model تیک flash mode رازده و تیک format tfs را هم بزنید دقت کنید که باکس پیشنهاد میکنه که شما از کابل j750 استفاده کنید ولی شما از کابل e210 استفاده کنید دقت کنید انتی ویروس را هم غیر فعال کنید سپس باطری گوشی را خارج کرده و فریمور باکس را زده باکس اقدام به فلش کرد شما گوشی رابدون باطری دکمه ok گوشی را نگه داشته کابل را وصل کنید.این روش برا گوشیهایه خاموش بعد از فلش این مدل …
آخرین پاسخ توسط MR.SALAR, -
- 2 پاسخ
- 650 بازدید
درود خدمت دوستان گوشی سامسونگ g610f گوگل اکانت (frp) روشنه میخوام خاموشش کنم اندروید گوشی 6.0.1 با بیلد نامبر g610fddu1ag2 هست. فایل فلشش رو هم دارم میخوام بدونم برای حذف frp کدوم فایل رو استخراج کنم ؟ ممنون میشم . البته راه های دیگه رو بلدم . میخوام ببینم از فریمور خود گوشی ک گفتم. میشه فایلی استخراج کنم بزنم frp ریست بشه
آخرین پاسخ توسط alirez.harivandi, -
- 0 پاسخ
- 650 بازدید
Dev-Host - TWRP_G800H_4.4.2_5.1.1_6.0.1.tar - The Ultimate Free File Hosting / File Sharing Service Dev-Host - Root 6.0.1.zip - The Ultimate Free File Hosting / File Sharing Service
آخرین پاسخ توسط t20mobile, -
- 0 پاسخ
- 650 بازدید
سلام و درود گوشی j5 داشتم با هات اسپات میشناخت ولی کانکنت نمیشد کافی مراحل زیر انجام بدین در قسمت نام نقطه دستیابی سپس در قسمت apn type مقدار زیر را دقیقا مثل نمونه قرار دهید . default,mms,supl تمام امیدوارم مفید باشه
آخرین پاسخ توسط reza_2344, -
- 0 پاسخ
- 649 بازدید
سلام فایل را دز قسمت cp گذاشته فلش کنید http://162.209.77.123/volume1/MISC/MODEM_G920A.tar
آخرین پاسخ توسط t20mobile, -
- 0 پاسخ
- 649 بازدید
این سایت فقط روت سامسونگ هایی هست که با ریکاوری روت میشن فایل رو داخل مموری گذاشته و با ریکاوری نصب میکنید Root Samsung In Recovery | Easy Firmware
آخرین پاسخ توسط mehdi-ghanbarinia, -
- 0 پاسخ
- 649 بازدید
Download File UploadBoy.com Making Your File Sharing Easy!
آخرین پاسخ توسط hadi000, -
- 0 پاسخ
- 649 بازدید
با سلام و درود خدمت دوستان امروز بیش از 210 مدل qcn&cert سامسونگ برای ترمیم |چنچ | سریال و بیس باند تا اخرین مدل ارایه شده بازار در سرور قدرتمند انجمن قرار گرفت شامل مدل های زیر میباشد >http://dl.gsm-developers.ir/dl/index.php?folder=SU1FSSZiYXNlYmFuZCBSZXBhaXIvRmlsZS9TYW1zdW5nL0NlcnQmcWNu موفق باشید و ماندگار
آخرین پاسخ توسط ILYA20, -
- 2 پاسخ
- 649 بازدید
سلام خدمت دوستان در خواست رام کاستوم اندروید 4 برای گالکسی s5830i
آخرین پاسخ توسط eza68, -
- 0 پاسخ
- 649 بازدید
فایل frp برای سامسونگ j700f دانلود
آخرین پاسخ توسط Anonymous, -
- 0 پاسخ
- 649 بازدید
باسلام خدمت دوستان تویه این اموزش به راحتی میشه قفل frp رو برداشت How to Samsung FRP Bypass without PC OR any Box Google account error solve without flashing اموزش ویدیوی
آخرین پاسخ توسط موبایل حسین,