تعمیرات و مباحث نرم افزاری
مباحث و آموزش های تعمیرات نرم افزاری گوشیهای برند سامسونگ
3,754 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 0 پاسخ
- 515 بازدید
سلام دوستان این مدل رو هم میتونید با کابل c3300&s7070و یا با کابل multiboot microusb انجام بدین کابل c3300بدون باطری و وصل کردن مثبت و منفی کابل و انلاک کابل بوت روی 530کیلو قرار بدین و باطری قرار بددید و انلاک :D:D
آخرین پاسخ توسط reza_2344, -
- 4 پاسخ
- 883 بازدید
با سلام دوستان این گوشی رو یکی از مشتریا اورد سریال نول بود چندتا فایل مودم تست کردم حل نشد بعدش ریست efs کردم و با bst ریپیر سوپر سریال کردم حالا اصلا انتن نمیده کسی تا حالا برخورده ممنون میشم راهنماییم کنه
آخرین پاسخ توسط e30-851, -
- 0 پاسخ
- 632 بازدید
تو این لیست دقیقا مشخص شده برای گوشی های سامسونگ چه اندرویدی وجود داره امیدوارم مورد استفاده قرار بگیره...
آخرین پاسخ توسط steve jobs, -
- 0 پاسخ
- 936 بازدید
مرجع بزرگ رام تمامی مدل گوشی ها در مدیا فایر Myanmar Mobile App Store - The Best Mobile Knowledge Sharing Site in Myanmar خدمت همه دوستان
آخرین پاسخ توسط mostafa.mobile, -
- 1 پاسخ
- 1.2k بازدید
رفع محدودیت قفل منطقه ای سیمکارت در سامسونگ حتما میدونید که سامسونگ تو سری جدید گوشیهاش مثل نوت ۳ و گلکسی اس ۴ و نوت ۲ هایی که جدید تولید خواهند شد قفل منطقه ای سیمکارت قرار داده طوری که مثلا اگه گوشی نوت ۳ رو از اروپا خریده باشید سیمکارت های اسیا یا امریکا روش جواب نمیده ! اما یکی از برنامه نویسان خلاق این محدودیت رو با این برنامه برای ما برداشته پس با خیال راحت اگر گوشی از اروپا وارد کردید یا هدیه براتون اومده میتونید با این برنامه که نیاز به روت بودن گوشی داره سیمکارت بزنید و استفاده کنید دانلود پسورد : gsm-developers.ir
آخرین پاسخ توسط rezakeshavarza, -
- 0 پاسخ
- 684 بازدید
آموزش روت سامسونگ I9192 دوسیم از جی اس ام دولوپرز درود این آموزشی که گذاشته صد در صد پاسخگو خواهد بود فایل روت کیت که قرار دادم را در مموری کارتتون کپی کنید: خدمت شما نرم افزار اودین را اجرا کرده و فایل ریکاوری که قرار دادیم را تو قسمت PDA گذاشته و اقدام به فلش نمایید خدمت شما حال بعد اینکه گوشی را فلش زدین با اودین گوشی را به حالت ریکاوری برده فایلی که تو مموری کارتتون هستش را از منوی ریکاوری فلش بزنید تمام حالشو ببر... تهیه و تنظیم: صفری.آرش با جی اس ام دولوپرز قدرت در دستان شماست..
آخرین پاسخ توسط sfri.arash, -
- 3 پاسخ
- 959 بازدید
دوستان حتما خیلیا میگید قبلا این مشکلو حل کردید ولی این مربوت به نسخه جدید باکس z3x هستش من مشتری برام یه گوشی i9300 اورد که این مشکلو داش و مثل دفعات قبل گوشیرو روت کردم و شروع به ترمیم شبکه کردم اما باکس اونو شناسایی نمیکرد بعد کلی کلنجار فهمیدم که باید نسخه باکسمو از v20 به v18.5 دانگرید کنم که بعدش به راحتی باکس گوشیرو شناخت و مشکل حل شد
آخرین پاسخ توسط MR.Ali, -
- 1 پاسخ
- 582 بازدید
آنلاک موفقیت آمیز سیم و قفل شبکه سامسونگ S5220با باکس z3x درود آموزشی که قرار داده شده صد در صد جوابگوست برا اینکار شما بایستی ابتدا گوشی را فلش کنید کلید ولوم پایین و ولوم بالا را نگه دارید و usb را وصل کنید بعد اتمام فلش کابل را از گوشی جدا نکنید در صورت جدا کردن بایستی دوباره فلش نمایید بدون جدا کردن گزینه Direct unlock را بزنید تمام
- 0 پاسخ
- 1.1k بازدید
فایل CERT تست شده سامسونگ I9300I برا ترمیم سریال از جی اس ام دولوپرز خدمت شما
- 4 پاسخ
- 694 بازدید
این مدل رو برام اوردن که مشکل دوربین داره camera fild میده با تک فایل فلش زدم جواب نداده 4 فایل کسی داره ممنون میشم بزاره تست کنیم
آخرین پاسخ توسط perspolis, -
- 6 پاسخ
- 1k بازدید
آنلاک سامسونگ I9301 با باکس Z3X از جی اس ام دولوپرز Selected model: I9301I Selected port: COM196 SAMSUNG Mobile USB Serial Port Selected port speed: 115200 Searching ADB device... OK Reading phone info... Model: GT-I9301I Android version: 4.4.2 Product code: GT2I9301RWZXEH Phone version: I9301IXXUANF2 PDA version: I9301IXCUANJ4 CSC version: I9301IOJVUANH1 IMEI: 358316065763474 Phone S/N: RV1G12FHL6R Checking Super user right... true Backuping MMCBLK... OK Checking phone at COM196 Detected ID: 00000FF8 (MSM8626) SW Version: M8626A-AAAANAZM-1.0.4050 Reading ESN... OK Backuping RFNV... OK Backuping Feature Mask... OK Backuping NV…
- 5 پاسخ
- 1k بازدید
آموزش آنلاک شبکه G350H دانلود فایل QCN و CERT >http://uplod.ir/k68k1m921j2u/QCN_&_CERT_file_G530H.rar.htm
- 0 پاسخ
- 544 بازدید
آنلاک موفقیت آمیز سامسونگ G313HN با باکس Z3X درود قبل عملیات فوق گوشی را روت و اقدام به آنلاک نمایید موفق باشید
- 0 پاسخ
- 610 بازدید
سلام خدمت همگی طبق ویدیو که برا شما عزیزان قرار دادم عمل کنید اینم لاک انلاک خدمت عزیزان [ ویدیو انلاک c3530
آخرین پاسخ توسط mobilejavan, -
- 0 پاسخ
- 1k بازدید
آموزش روت سامسونگ j100h کاملا تست شده درود فایلی کرنلی که قرار داده شده را دانلود کنید و با اوین فلش بزنید دانلود بعد با نرم افزار IROOT اقدام به روت نمایید موفق باشید
- 0 پاسخ
- 912 بازدید
مجوعه درایور های سامسونگ samsung Samsung B6520 Omnia PRO 5 USB Drivers ****** Samsung B7320 OmniaPRO USB Drivers ****** Samsung B7330 OmniaPRO USB Drivers ****** Samsung B7350 Omnia PRO 4 USB Drivers ****** Samsung B7610 OmniaPRO USB Drivers ****** Samsung B7620 USB Drivers ****** Samsung B7800 Galaxy M Pro USB Drivers ****** Samsung I777 Galaxy S II AT*T USB Drivers ****** Samsung I5500 Galaxy 5 USB Drivers ****** Samsung I5510 Galaxy 551 USB Drivers ****** Samsung I5700 Galaxy Spica USB Drivers ****** Samsung I5800 Galaxy 3 USB Drivers ****** Samsung I6410 Vodafone 360 M1 USB Drivers ****** Samsung I6500U Galaxy USB Drivers ****** Sam…
آخرین پاسخ توسط Anonymous, -
- 0 پاسخ
- 754 بازدید
درود دوستان میتوانند تمام فایلهای روت سری Note4 را از لینکهای زیر دانلود نمایند: SM-N910F (International, Qualcomm): https://download.chainfire.eu/568/CF-Root/CF-Auto-Root-trlte-trltexx-smn910f.zip SM-N910G (Asia, Qualcomm): https://download.chainfire.eu/576/CF-Root/CF-Auto-Root/CF-Auto-Root-trlte-trltedt-smn910g.zip SM-N910H (Asia, Exynos): https://download.chainfire.eu/577/CF-Root/CF-Auto-Root/CF-Auto-Root-tre3g-tre3gxx-smn910h.zip SM-N910T (T-Mobile USA, Qualcomm): https://download.chainfire.eu/571/CF-Root/CF-Auto-Root-trltetmo-trltetmo-smn910t.zip SM-N910P (Sprint, Qualcomm):https://download.chainfire.eu/585/CF-Root1/CF-Auto-Root-trltespr-trltespr-smn910p.zip …
آخرین پاسخ توسط Gladiator, -
- 2 پاسخ
- 1.2k بازدید
سلام به اساتید محترم میشه نحوه دانگرید n910h از اندروید 5.0.1 به اندروید 4.4.4 رو بگین فایلش هم ندارم ممنون اگه لینک بزارین.
آخرین پاسخ توسط Cortana, -
- 0 پاسخ
- 977 بازدید
سلام دوستان در بیشتر مواقع دیده شده بعد دانگرید ای مدل سریالش پریده و نول شده و برای حل ای مشکل فقط کافیه فایل زیر روش رایت کنید.یاعلی دانلود
آخرین پاسخ توسط e30-851, -
- 4 پاسخ
- 917 بازدید
سامسونگ برام اوردن میخوام انلاک شبکه کنم نمیشه ارور میده ایا قلق خاصی داره ؟؟ مدل i9195
آخرین پاسخ توسط MOOSAVI_GSM, -
- 1 پاسخ
- 559 بازدید
با سلام.... من هر کاری کردم این گوشی فارسی نشد....روت-مورلوکال-لنگویج-... ممنون میشم اگه فایلی چیزی براش داره محبت کنه
آخرین پاسخ توسط Cortana, -
- 0 پاسخ
- 870 بازدید
خب دوستان بعضی وقتا شاید در این مدل برای ارتقاء سیستم به 5.1.1 با تک فایل دچار مشکل هنگ روی آرم بشید. این مشکل رو براحتی میشه برطرف کرد. همونطور که اساتید خبر دارن S6 چند تا مدل داره که من فایل فلش 3 مدل رو قرار دادم شما برای حل این مشکل نیاز به فایل فلش 4 فایله دارید که من این فایلهارو براتون ارائه کردم G920F G925F G925T در ابتدا شما عمل وایپ رو کامل انجام میدید. ( WIPE DATA , CACHE ) بعد فایل های AP & BL رو روی گوشی رایت میکنید. ( بعد از رایت این فایلها 5 یا 10 دقیقه صبر کنید. ) اگر گوشی بالا اومد که چه بهتر اگر باز هم مشکل پابرجا بود. در آخر شما دوباره گوشی رو با چهار فایل فلش کنید. ( AP , BL , CP , SCS ) بعد از اتمام فلش گوشی ب…
مشکل فلش نشدن p5100 1 2
توسط arash167- 18 پاسخ
- 2.5k بازدید
سلام سامسونگ P5100 دارم تا لوگو میومد خاموش میشد با اندروید 4.1.2 فلش زدم فلش کامل گرفت بعد رو گوشی علامت اتصال به PC میداد روشن نمیشد دانلودینگ هم نمیره با همون حالت فلش کردم رو PC نشن میده داره فلش میشه اما رو گوشی چیزی نشون نمیده عملیات فلش که تموم میشه گوشی خاموش میشه بعد دوباره خودت روشنش میکنی باز همون شرایط اولیه است اندروید 4.2 هم زدم همینجوره 4 فایله هم زدم باز همینه ترمیم بوت هم زدم این خطا میده Resurrection sequence started. Establish communication with the phone...OK Initializing internal hardware configuration...OK Uploading resurrector data into memory...OK Starting communication with resurrector...OK WARNING: DCC Loader …
آخرین پاسخ توسط ehsan_zamani_68, -
- 2 پاسخ
- 723 بازدید
{آموزش}nul nul t111 اموزش در فایل موجود میباشد اومیدوارم به کار دوستان بیاد لینک ویرایش شده زودی...
آخرین پاسخ توسط سفیر, -
- 4 پاسخ
- 834 بازدید
برای دانگرید این مدل از آندروید 5 به 4.4.2 با اودین 3.9 استفاده بکنید وسپس 4فایل رو تنظیم کرده کلیک mode رو بر میداریم در صورت به سه فایل فلش میشود بدونه مشکل سریال فلش میشود به همین سادگی موفق پیروز باشید اردات سفیر
آخرین پاسخ توسط سفیر,