تعمیرات و مباحث نرم افزاری
مباحث و آموزش های تعمیرات نرم افزاری گوشیهای برند سامسونگ
3,754 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 1 پاسخ
- 664 بازدید
سلام خسته نباشید دوستان چندتا مشتری داشتم با دوربین سلفی گوشی j5 pro و j7 pro مشکل داشتن دوربین سلفی گوشی جوری بود که مثلا یک خال سمت راسته بعد تو عکس سلفی میاورد سمت چپ بعد باید با نرم افزار حالت اینه ای بزنی تا درست کنه میخواستم بدونم میشه کاری کرد که دیگه اینجوری نباشه ؟ مثلا کوک کرد ؟
آخرین پاسخ توسط ebrahim2e, -
- 0 پاسخ
- 664 بازدید
I9300i neo rom1 & boot1 ok file ATF - Easy Jtag
آخرین پاسخ توسط فرشاد محمدی, -
- 1 پاسخ
- 663 بازدید
سلام گوشی هواوی مدل g615-u10 برام اوردن تصویر نمیاره ، به شارژر وصل میکنم هیچ علامت شارژی نشون نمیده. ممنون میشم راهنمایی کنید مشکل از هارد ؟ یا چیز دیگه هست ؟
آخرین پاسخ توسط hazraty, -
- 0 پاسخ
- 663 بازدید
اول گوشی رو توسط این فایل روت کنید (گوشی در هنگام روت چند بار روشن و خاموش میشه که این معمولی هستش) Root S7 بعد وارد باکس شده Read Codes رو بزنید بعد از بدست اومدن کد اول Freeze Code و بعد کد دوم Net Lock رو وارد موبایل کنید حالا موبایل شما با موفقیت آنلاک شد. توجه کنید از گزینه آنلاک استفاده نکنید چون Imei گوشی 0000 میشه
آخرین پاسخ توسط adib, -
- 0 پاسخ
- 663 بازدید
یا رایت فایل زیر از طریق باکس z3x، تب back up و write cer میتونید این مشکل رو برطرف کنید البته قبلش گوشی root بشه موفق باشید. GT-i8262_357
آخرین پاسخ توسط 123456n, -
- 1 پاسخ
- 663 بازدید
یه گوشی برام اومده خود به خود ریستارت میشه با اندروید 4.4.2 فلش کردم اما دوباره اینجوری میشه ممنون میشم از دوستان کسی به این مشکل خورده راهنمایی کنه
آخرین پاسخ توسط rasol_mohabbat, -
- 0 پاسخ
- 663 بازدید
حل مشگل خطایULTICORE CHECKSUM MODE Error درسامسونگ سریj ً@*&،5641بااجازه از استاد عزیز بنده اقای جلیل زاده.ً@*&،5641دوستان با خیال راحت استفاده کنند طرف تست کرده.ً@*&،2111 قابل رایت بر روی مدلهای زیر J105H J120H J320F J320FN J320H دوستان میتونند فایل رو باz3x یاodinرایت کنند. pass:kia9804 دانلود:CHECKSUM MODE OFF By KIA MOBILE دانلود ● OPLOAD.ir - آپلود |آپلود عکس|آپلود فایل| آپلود موزیک|آپلود آهنگ
آخرین پاسخ توسط kia mobile, -
آنلاک سامسونگ G900H با باکس octopus بدون دیباگ و پاک شدن اطلاعات از جی اس ام دولوپرز
توسط sfri.arash- 0 پاسخ
- 663 بازدید
آنلاک سامسونگ G900H با باکس octopus بدون دیباگ و پاک شدن اطلاعات از جی اس ام دولوپرز خدمت شما =P~=P~
آخرین پاسخ توسط sfri.arash, -
- 0 پاسخ
- 661 بازدید
فایل cert سامسونگc101 با لینک مستقیم از جی اس ام دولوپرز خدمت شما
آخرین پاسخ توسط sfri.arash, -
- 0 پاسخ
- 661 بازدید
خدمت همکاران و دوستان گرامی دانلود فایل
آخرین پاسخ توسط hosseingh810, -
- 0 پاسخ
- 661 بازدید
لینک دانلود Free Web Hosting | Free File Hosting | Share Documents Online | Mp3 Songs Download
آخرین پاسخ توسط mostafa66, -
- 0 پاسخ
- 660 بازدید
حل مشکل هنگ روی آرم سامسونگ N910C بعد از برداشتن قفل از طریق نصب ریکاوری کاستوم ******************************************************************************** سلام بر دوستان عزیز... بدون مقدمه بریم سراغ تشریح مشکل و راه حل آن.. بعضی مواقع پیش میاد که بعد از نصب ریکاوری نامناسب پارتیشن گوشی آسیب دیده و به اصطلاح گوشی بریک میشود که حتی با رایت ریکاوری استوک و رامهای دیگر هم مشکل حل نمیشود و روی آرم هنگ و ریستارت میکند. برای حل این مشکل کافیه فریمور زیر رو روی گوشی رایت کنید. دانلود موفق باشید.
آخرین پاسخ توسط jalilzadeh, -
- 0 پاسخ
- 660 بازدید
سلام.متاسفانه با شانس بد من کاستوم ریکاوری مخصوص گوشی من وجود نداره.از طرفی به مونت شدن حافظه دیتا توی کاستوم ریکاوری نیاز دارم.بنابراین با روت کردن انکریپت حافظه رو از بین بردم.حالا حافظه مونت میشد ولی توی اندروید موقع وارد کردن پسورد صفحه خاموش میشد و بعد از کلی دردسر میشد بازش کردمن کاستوم کرنل اکسیژن رو نصب کردم خیلی روان و خوب بود ولی توی یه ساعت فقط ده درصد شارژ میکرد.میخواستم بدونم دوستان کاستوم کرنل خوب سراغ دارن برای من که لطف کنن معرفی کنن؟?
آخرین پاسخ توسط aliyari, -
- 0 پاسخ
- 659 بازدید
سلام این فایل هم مشکل رایت نشدن system رو در j700f حل میکنه و هم تمام ارور های هنگام فلش تست شده و بدون مشکل توسط خودم J700FXXU4BQF3_J700FOLB4BQF1_J700FXXU4BQF4 اندروید 6 مالزی با لینک مستقیم تقدیم همکاران عزیز البته فارسی نداره http://fws02.updato.com/GALAXYJ7/SM-J700F/XME/SM-J700F_1_20170703091953_lw75kikqib.zip موفق باشید
آخرین پاسخ توسط davoddanialy, -
- 0 پاسخ
- 658 بازدید
سامسونگ با ارائه یک به*روزرسانی، مانع شارژ شدن باتری گلکسی نوت 7 خواهد شد.
آخرین پاسخ توسط apadana22, -
ریستارت شدن s4
توسط vso- 1 پاسخ
- 658 بازدید
گوشی s4 سامسونگ یک ریز ریستارت میشه. تو حالت دانلودینگ مود هم نرسیده به صفحه دانلود ریستارت میشه. رو ریکاوری هم نمیره. کلا فقط ریستارت میشه :u_1f61f:
آخرین پاسخ توسط سجادبیانی, -
- 1 پاسخ
- 658 بازدید
سلام درخواست راهنمایی در مورد روت J530f برای ترمیم شبکه AP:J530FXXU1AQF5 ریکاوری twrp رایت می کنم این پیغام نمایش داده می شود. recovery is not signature check fail!!! rebot to avoid waranty bit set
آخرین پاسخ توسط RaminGsm, -
- 1 پاسخ
- 657 بازدید
سلام من یه n8000 سامسونگ دارم مشکل ریجستری شبکه داشت باروت کردن و . . . درست شد اما الان تو صفحه یه پیغام نشون میده واطلاعات تبلتو میگه چطوری غیر فعالش کنم...
آخرین پاسخ توسط M@HDi, -
- 0 پاسخ
- 657 بازدید
رایت فایل پیت بر روی گوشی i9195 که قسمت پارتیشن گوشی از بین رفته بود و با هیچ رامی بالا نمی آمد با رایت فایل پیت مربوطه بدون حذف هیچ گونه اطلاعاتی وحتی داشتن قفل سابق گوشی روشن شد
آخرین پاسخ توسط sajadsol, -
- 1 پاسخ
- 656 بازدید
سلام و خسته نباشید خدمت همکاران عزیز گوشی مدل ذکر شده قفل شبکه داره efs رو هم وایپ میکنم هیچ تغییری نمیکنه و سریال سر جاشه z3x , spt و bst دارم ممنون میشم راهنمایی کنید سپاس
آخرین پاسخ توسط g0dsend313, -
- 1 پاسخ
- 656 بازدید
سلام لطفا حل مشکل تماس اضطراری s7262
آخرین پاسخ توسط AmiR-Ali, -
#1 Oxygen Forensic Tool Recovery Data Extractor Tool فعالسازی رایگان همه خطاها رفع شد #forensics V14
آخرین پاسخ توسط GSMTLSC, -
- 2 پاسخ
- 655 بازدید
پاسخ پاسخ با نقل قول
آخرین پاسخ توسط behnam1991, -
- 0 پاسخ
- 655 بازدید
سلام و درود فراوان. این گوشی همانطور که اطلاع دارید بعد از نصب ریکاوری و روت روی ارم میمونه. با فایلی که براتون گذاشتم هم روت میشه هم راحت میاد بالا. ریکاوری. کرنل.
آخرین پاسخ توسط habibi1365, -
فایل دامپ i9060i
توسط hacker- 0 پاسخ
- 654 بازدید
خدمت دوستان عزیز لینک دانلود
آخرین پاسخ توسط hacker,