تعمیرات و مباحث نرم افزاری
مباحث و آموزش های تعمیرات نرم افزاری گوشیهای برند سامسونگ
3,754 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 0 پاسخ
- 609 بازدید
حذفSamsung account مدلNOTE 3,NOTE4,NOTE5,S6 EDGE,S5 های تست شده تقدیم به دوستان. دانلودبرنامه:Bypass any Samsung Google Account Lock.rar - Google Drive فیلم اموزش با ق ن د ش ک ن:
آخرین پاسخ توسط kia mobile, -
- 0 پاسخ
- 609 بازدید
سلام oem انلاک شود A810YZ ROOT PASS: halabtech
آخرین پاسخ توسط t20mobile, -
فلش نشدن E282t
توسط tixx- 0 پاسخ
- 609 بازدید
از دوستان تا حالا کسی تونسته این گوشیرو e1282t با z3x فلش بزنه یا با هر فلشر دیگه ای
آخرین پاسخ توسط tixx, -
- 0 پاسخ
- 609 بازدید
رایت فایل پیت بر روی گوشی i9195 که قسمت پارتیشن گوشی از بین رفته بود و با هیچ رامی بالا نمی آمد با رایت فایل پیت مربوطه بدون حذف هیچ گونه اطلاعاتی وحتی داشتن قفل سابق گوشی روشن شد
آخرین پاسخ توسط sajadsol, -
روت تست شده g570f CF-Auto-Root-smg570f
آخرین پاسخ توسط ehsan_hd, -
- 0 پاسخ
- 608 بازدید
سلام لطفا فایل فلش i9515
آخرین پاسخ توسط darabvista, -
- 3 پاسخ
- 608 بازدید
باسلام خدمت همکاران گرامی گوشی فوق مشتری اورده میگه توتنظیمات چندتا فایل حذف کردم الان هم بلوتوث و هم وای فای اصلا کار نمیکنه با 4 فایله فلش کردم ولی بازم حل نشد اگه از دوستان کسی نظری داره راهنمایی کنه ممنون میشم
آخرین پاسخ توسط mehran72m, -
- 0 پاسخ
- 608 بازدید
حل مشگل خطایULTICORE CHECKSUM MODE Error درسامسونگ سریj ً@*&،5641بااجازه از استاد عزیز بنده اقای جلیل زاده.ً@*&،5641دوستان با خیال راحت استفاده کنند طرف تست کرده.ً@*&،2111 قابل رایت بر روی مدلهای زیر J105H J120H J320F J320FN J320H دوستان میتونند فایل رو باz3x یاodinرایت کنند. pass:kia9804 دانلود:CHECKSUM MODE OFF By KIA MOBILE دانلود ● OPLOAD.ir - آپلود |آپلود عکس|آپلود فایل| آپلود موزیک|آپلود آهنگ
- 0 پاسخ
- 608 بازدید
دانلود
آخرین پاسخ توسط موبایل حسین, -
- 0 پاسخ
- 608 بازدید
سلام و درود گوشی j5 داشتم با هات اسپات میشناخت ولی کانکنت نمیشد کافی مراحل زیر انجام بدین در قسمت نام نقطه دستیابی سپس در قسمت apn type مقدار زیر را دقیقا مثل نمونه قرار دهید . default,mms,supl تمام امیدوارم مفید باشه
آخرین پاسخ توسط reza_2344, -
- 0 پاسخ
- 607 بازدید
Ali Samsung Cert.s by Arshad A. - Page 2 - 4shared
آخرین پاسخ توسط behroozashrafi, -
- 0 پاسخ
- 606 بازدید
فایل cert سامسونگ c111 با لینک مستقیم از جی اس ام دولوپرز خدمت شما
آخرین پاسخ توسط sfri.arash, -
- 0 پاسخ
- 606 بازدید
گوشی را به حالت دانلودینگ برده و گزینه reset frp میزنیم. http://s7.picofile.com/file/8246053800/%DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B6%DB%B0%DB%B4%DB%B0%DB%B5_%DB%B1%DB%B9%DB%B1%DB%B4%DB%B1%DB%B0.jpg
آخرین پاسخ توسط mobile yak, -
- 0 پاسخ
- 606 بازدید
DOWNLOAD
آخرین پاسخ توسط steve jobs, -
- 0 پاسخ
- 606 بازدید
Dev-Host - TWRP_G800H_4.4.2_5.1.1_6.0.1.tar - The Ultimate Free File Hosting / File Sharing Service Dev-Host - Root 6.0.1.zip - The Ultimate Free File Hosting / File Sharing Service
آخرین پاسخ توسط t20mobile, -
حل مشکل قفل شبکه سامسونگ j327p بدون روت تنها با چند فایل مگابایتی از سایت جی اس ام دولوپرز بزودی با هماهنگی مدیر کل سایت تو انجمن قرار میگیرد...
- 0 پاسخ
- 606 بازدید
'گوشی قفل الگو هست اف ار پی هم خاموش هست به ای مشخصات A320FXXU2BQI2 7.0
آخرین پاسخ توسط gebal, -
آنلاک سامسونگ s7560 با باکس octopus بدون دیباگ و پاک شدن اطلاعات از جی اس ام دولوپرز
توسط sfri.arash- 0 پاسخ
- 606 بازدید
آنلاک سامسونگ s7560 با باکس octopus بدون دیباگ و پاک شدن اطلاعات از جی اس ام دولوپرز درود تصویر زیر گویای همه چیز میباشد=P~
- 0 پاسخ
- 606 بازدید
این سایت فقط روت سامسونگ هایی هست که با ریکاوری روت میشن فایل رو داخل مموری گذاشته و با ریکاوری نصب میکنید Root Samsung In Recovery | Easy Firmware
آخرین پاسخ توسط mehdi-ghanbarinia, -
- 0 پاسخ
- 606 بازدید
با سلام ریکاوری تست شده j106h,f تقدیم دوستان J106H_twrp
آخرین پاسخ توسط ahmad mazidi, -
خاموشی s5830i
توسط arash167- 1 پاسخ
- 606 بازدید
سلام گوشی فوق داشن بلوتوث میکردن خاموش شده چند بارم روشن شده ریسیت شده الان روشن نمیشه دانلودینگ نمیره با ریف هم بوت میزنم اخطار میده Resurrection sequence started. Establish communication with the phone...OK Initializing internal hardware configuration...OK Uploading resurrector data into memory...OK Starting communication with resurrector...OK Detected an Initialized FLASH1 Chip, ID: 0x00EC/0x0050 (512MB) Selected Resurrection Data for the NAND Chip with Page size = 4KB Flashing the dead body... ERROR: DCC Loader has reported Error Code = 0x30 (0x000000). Trying to recover...FAILED ERROR: Failed due to multiple communication errors. Term…
آخرین پاسخ توسط vilson_ali, -
- 0 پاسخ
- 606 بازدید
سلام خدمت دوستان برای فلش این مدل باz3x فایل زمیمه شده رو دانلود کنید سپس مدل را انتخاب کنید قسمت bin.cla فایل با پسوند cla را انتخاب کنید قسمت tfs هم مسلمآ tfs باید انتخاب کنید csc هم که مربوط به زبان فرقی نداره از کدوم فایل فلش باشه این فایلی که من اپلود کردم فارسی داره.خب بعد میرین به قسمت settings model تیک flash mode رازده و تیک format tfs را هم بزنید دقت کنید که باکس پیشنهاد میکنه که شما از کابل j750 استفاده کنید ولی شما از کابل e210 استفاده کنید دقت کنید انتی ویروس را هم غیر فعال کنید سپس باطری گوشی را خارج کرده و فریمور باکس را زده باکس اقدام به فلش کرد شما گوشی رابدون باطری دکمه ok گوشی را نگه داشته کابل را وصل کنید.این روش برا گوشیهایه خاموش بعد از فلش این مدل …
آخرین پاسخ توسط MR.SALAR, -
- 0 پاسخ
- 606 بازدید
روت و ریکاوری تست شده g9350خدمت دوستان لینک
آخرین پاسخ توسط sadra.z, -
فایل COMBINATIONبرای حذفFRF ودانگرید دو مدل سامسونگA500.FU-A300FU در از اندورید6به5تست شده سلام دوستان این فایلها تست شده هست وبا خیال راحت استفاده کنید. A300FU MEGA A500FU MEGA
- 1 پاسخ
- 605 بازدید
سلام دوستان عزیز و اساتید من بوت s8 رو گوشیمه میخام ببینم چطور و از کجا آپدیت این بوت رو پیدا کنم کلا سایتی هست که فقط بوت گوشی های دیگر رو ارائه بده ؟؟ سوال بعد اینه از وقتی بوت زدم روی گوشی زبان فارسی به کیبرد گوشیم اضافه نمیشه کیبرد رو هم پاک کردم ورژن جدید نصب کردم نشد ک نشد راه حلی هست ؟؟؟
آخرین پاسخ توسط radical58,