تعمیرات و مباحث نرم افزاری
مباحث و آموزش های تعمیرات نرم افزاری گوشیهای برند سامسونگ
3,754 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 0 پاسخ
- 585 بازدید
سلام این فایل هم مشکل رایت نشدن system رو در j700f حل میکنه و هم تمام ارور های هنگام فلش تست شده و بدون مشکل توسط خودم J700FXXU4BQF3_J700FOLB4BQF1_J700FXXU4BQF4 اندروید 6 مالزی با لینک مستقیم تقدیم همکاران عزیز البته فارسی نداره http://fws02.updato.com/GALAXYJ7/SM-J700F/XME/SM-J700F_1_20170703091953_lw75kikqib.zip موفق باشید
آخرین پاسخ توسط davoddanialy, -
- 0 پاسخ
- 585 بازدید
فایل روت J327F پسورد GSM-DEVELOPERS ROOT J327F
آخرین پاسخ توسط hamidooooo, -
- 0 پاسخ
- 584 بازدید
SM-A800I MODEM.rar - Google Drive pass:hamadagsm
آخرین پاسخ توسط siavash sadr, -
- 0 پاسخ
- 583 بازدید
'گوشی قفل الگو هست اف ار پی هم خاموش هست به ای مشخصات A320FXXU2BQI2 7.0
آخرین پاسخ توسط gebal, -
خاموشی s5830i
توسط arash167- 1 پاسخ
- 583 بازدید
سلام گوشی فوق داشن بلوتوث میکردن خاموش شده چند بارم روشن شده ریسیت شده الان روشن نمیشه دانلودینگ نمیره با ریف هم بوت میزنم اخطار میده Resurrection sequence started. Establish communication with the phone...OK Initializing internal hardware configuration...OK Uploading resurrector data into memory...OK Starting communication with resurrector...OK Detected an Initialized FLASH1 Chip, ID: 0x00EC/0x0050 (512MB) Selected Resurrection Data for the NAND Chip with Page size = 4KB Flashing the dead body... ERROR: DCC Loader has reported Error Code = 0x30 (0x000000). Trying to recover...FAILED ERROR: Failed due to multiple communication errors. Term…
آخرین پاسخ توسط vilson_ali, -
- 0 پاسخ
- 583 بازدید
سلام اساتید واسه تغغیر سریال این مدل میخام روتش کنم هرکا میکنم جواب نمیده حتی ریکاوری کاستوم نشد؟؟؟؟
آخرین پاسخ توسط موبایل همسفری, -
- 0 پاسخ
- 582 بازدید
روت سامسونگGalaxy Note7 درgsm-developers.com all Exynos models SM-N930F SM-N930FD SM-N930S SM-N930L SM-N930K اول به قسمتDeveloper options بروید وگزینه OEM unlockرو onیعنی روشن کنید گوشی رو به دانلود مد بردهKernel رو فلش کنیدباOdin3 v3 .12.3 گوشی باهر نرم افزار روت که دارید روت میشه Download:downloads for -Android- Generic Device/Other by ManhIT | AndroidFileHost.com | Download GApps, PA GApps, Roms, Kernels, Themes, Firmware and more. Free file hosting for all Android developers
آخرین پاسخ توسط kia mobile, -
- 0 پاسخ
- 582 بازدید
سلام گوشی رو با فایل زیر فلش و 1 صلوات بفرستید Google Drive – Virenscannerwarnung
آخرین پاسخ توسط t20mobile, -
- 0 پاسخ
- 581 بازدید
فایل cert سامسونگc101 با لینک مستقیم از جی اس ام دولوپرز خدمت شما
آخرین پاسخ توسط sfri.arash, -
- 0 پاسخ
- 581 بازدید
این اموزش رو گذاشتم شاید به کار خیلی از دوستان بیاد من خودم از تبلیغات ad که میاد روی صفحه خیلی بدم میاد این روش تنها مخصوص موبایل های روت شده اندرویدی می باشد و در شرایط متفاوت نتیجه نمی دهد شما می توانید با استفاده از کد فایل Host تبلیغات های موجود در برنامه های اندرویدی را حذف کنید. برای اینکار ابتدا متن فایل هاست را با استفاده از یک مرورگر کامپیوتر از آدرس pgl.yoyo.org دریافت و به عنوان یک فایل با نام “hosts” ذخیره نمایید سپس فایل را به گوشی خود انتقال دهید. پس از انتقال فایل به گوشی فایل را کپی کرده و به آدرس زیر بروید: /system/etc OR /etc folder اما فایل را فعلا پیست نکنید ابتدا به دنبال فایل hosts اصلی بگردید و پسوند فایل را به چیز …
آخرین پاسخ توسط behnam1991, -
- 2 پاسخ
- 581 بازدید
درود خدمت دوستان گوشی سامسونگ g610f گوگل اکانت (frp) روشنه میخوام خاموشش کنم اندروید گوشی 6.0.1 با بیلد نامبر g610fddu1ag2 هست. فایل فلشش رو هم دارم میخوام بدونم برای حذف frp کدوم فایل رو استخراج کنم ؟ ممنون میشم . البته راه های دیگه رو بلدم . میخوام ببینم از فریمور خود گوشی ک گفتم. میشه فایلی استخراج کنم بزنم frp ریست بشه
آخرین پاسخ توسط alirez.harivandi, -
- 0 پاسخ
- 581 بازدید
] Note: Before trying * It should work on all country build firmware's as we tested on france,ksa,germany firmware's. * Battery charge should be at least above 70% Setting apk here * And the more important thing is you need to keep your phone 7 to 8 hours without plugin in usb or charge otherwise you will not get the change charging location option. * After access setting, Go to about simply tap on build nuber to enable developer option check oem unlock and reset yur phone. Setting apk here http://www.kaavu.com/lock.apk Password : Get it from attachment Tested firmwares http://samsung-updates.ru/update5/samsgradesa/XEF-G935FXXU1APC8…
- 1 پاسخ
- 581 بازدید
سلام دوستان عزیز و اساتید من بوت s8 رو گوشیمه میخام ببینم چطور و از کجا آپدیت این بوت رو پیدا کنم کلا سایتی هست که فقط بوت گوشی های دیگر رو ارائه بده ؟؟ سوال بعد اینه از وقتی بوت زدم روی گوشی زبان فارسی به کیبرد گوشیم اضافه نمیشه کیبرد رو هم پاک کردم ورژن جدید نصب کردم نشد ک نشد راه حلی هست ؟؟؟
آخرین پاسخ توسط radical58, -
فایل COMBINATIONبرای حذفFRF ودانگرید دو مدل سامسونگA500.FU-A300FU در از اندورید6به5تست شده سلام دوستان این فایلها تست شده هست وبا خیال راحت استفاده کنید. A300FU MEGA A500FU MEGA
- 0 پاسخ
- 581 بازدید
MEGA
آخرین پاسخ توسط siavash sadr, -
- 0 پاسخ
- 580 بازدید
فایل cert سامسونگ n900t با لینک مستقیم از جی اس ام دولوپرز خدمت شما
آخرین پاسخ توسط sfri.arash, -
- 0 پاسخ
- 580 بازدید
با سلام و درود خدمت دوستان امروز بیش از 210 مدل qcn&cert سامسونگ برای ترمیم |چنچ | سریال و بیس باند تا اخرین مدل ارایه شده بازار در سرور قدرتمند انجمن قرار گرفت شامل مدل های زیر میباشد >http://dl.gsm-developers.ir/dl/index.php?folder=SU1FSSZiYXNlYmFuZCBSZXBhaXIvRmlsZS9TYW1zdW5nL0NlcnQmcWNu موفق باشید و ماندگار
آخرین پاسخ توسط ILYA20, -
- 0 پاسخ
- 580 بازدید
روت کردن گوشی سامسونگg360f با اندروید ۵٫۱٫۱ خدمت دوستان عزیز Free Web Hosting | Free File Hosting | Share Documents Online | Mp3 Songs Download
آخرین پاسخ توسط adib, -
- 0 پاسخ
- 580 بازدید
سلام این گوشی اومد خاموش بود برای تعویض هارد الان روشن شده ولی هر کاری می کنم سریال نمیخوره ارور میده ممنون میشم راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط سجادبیانی, -
- 1 پاسخ
- 579 بازدید
سلام خسته نباشید دوستان چندتا مشتری داشتم با دوربین سلفی گوشی j5 pro و j7 pro مشکل داشتن دوربین سلفی گوشی جوری بود که مثلا یک خال سمت راسته بعد تو عکس سلفی میاورد سمت چپ بعد باید با نرم افزار حالت اینه ای بزنی تا درست کنه میخواستم بدونم میشه کاری کرد که دیگه اینجوری نباشه ؟ مثلا کوک کرد ؟
آخرین پاسخ توسط ebrahim2e, -
- 3 پاسخ
- 579 بازدید
با سلام دوستان آیا فایل امده که با ادین فلش بشه و فارسی بشه؟
آخرین پاسخ توسط saeiduniquej, -
- 0 پاسخ
- 579 بازدید
فایل frp برای سامسونگ j700f دانلود
آخرین پاسخ توسط Anonymous, -
فایل دامپ s7270
توسط hacker- 0 پاسخ
- 578 بازدید
خمت دوستان عزیز لینک دانلود لینک دانلود دوم
آخرین پاسخ توسط hacker, -
ریستارت شدن s4
توسط vso- 1 پاسخ
- 578 بازدید
گوشی s4 سامسونگ یک ریز ریستارت میشه. تو حالت دانلودینگ مود هم نرسیده به صفحه دانلود ریستارت میشه. رو ریکاوری هم نمیره. کلا فقط ریستارت میشه :u_1f61f:
آخرین پاسخ توسط سجادبیانی, -
- 0 پاسخ
- 578 بازدید
خدمت دوستان عزیز لینک دانلود
آخرین پاسخ توسط hacker,