تعمیرات و مباحث نرم افزاری
مباحث و آموزش های تعمیرات نرم افزاری گوشیهای برند سامسونگ
3,754 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 11 پاسخ
- 2.3k بازدید
مشتری گوشی آورده یه رام فارسی رو گوشی رایت کرده حالا گوشی تو دوربین خطای متوقف دوربین میده.. چندتا رام تست کردم مشکل حل نشد. لطفا راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط Anonymous, -
- 9 پاسخ
- 886 بازدید
با سلام خدمت اساتید محترم s6500 دو تا برام اوردن که هنگ ارم هستش و ریستارت میشه وقتی هم گوشی رو روشن میکنی مثاث اخطار داره با اودین اول کار فیلد میشه و z3x هم فلش نمیشه وگوشی رو وقتی کلید فلش میزنم ریستارت میشه و اجازه فلش با z3x هم نمیده ممنون میشم بنده رو راهنمایی بفرمایین
آخرین پاسخ توسط Avatar, -
- 0 پاسخ
- 712 بازدید
آموزش آنلاک سامسونگ e1150 با باکس z3x درود این مدل از گوشی موقع درج سیمکارت همراه اول کد قفل شبکه میخواد برا اینکار کافیست تو بخش تنظیمات تیک گزینه یو اس بی را برداشته و direct unlock را بزنید تمام...=))=))
آخرین پاسخ توسط sfri.arash, -
روت g350e
توسط atp_salari- 2 پاسخ
- 1.3k بازدید
سلام اینم روت g350e خدمت همکار های گلم این فایل ریکاوری Free Web Hosting | Free File Hosting | Share Documents Online | Mp3 Songs Download اینم سوپریوزر Free Web Hosting | Free File Hosting | Share Documents Online | Mp3 Songs Download
آخرین پاسخ توسط arash167, -
- 1 پاسخ
- 591 بازدید
در این تاپیک اموزش هارد ریست تمامی گوشی های سامسونگ قرار میگیرد
آخرین پاسخ توسط rasol_mohabbat, -
- 0 پاسخ
- 724 بازدید
حل مشکل صفحه قرمزی سامسونگ گرند 2 مدل G7102 از جی اس ام دولوپرز 4.4.2 درود دیده شده دوستان بعد فلش این مدل از گوشی از اندروید 4.3 به 4.4.2 با قرمز رنگ صفحه نمایش روبرو میشن ما امروز خدمتتان فایلی را که قرار دادیم روی گوشی فلش کنید تا مشکل حل شود تست شده خودم میباشد موفق باشید... خدمت شما: فایل 4 فایله میباشد
- 0 پاسخ
- 655 بازدید
TWRP For Galaxy Tablet S MODEL : SM - T80X
آخرین پاسخ توسط steve jobs, -
- 0 پاسخ
- 1.6k بازدید
سلام خدمت همگی باکس Z3X را باز کنید . 1- داخل تب مورد نظر مدل 5610 را انتخاب کنید. 2- بر روی Direct Unlock کلیک کنید . گوشی را خاموش کنید و کلید 3 و 6 را همزمان نگهدارید و به باکس وصل کنید . بعد همینجور که کلید های 3 و 6 را نگه داشته اید ی بار باطری را در بیارید و دوباره جا بزنید . میبینید بعد از چند لحظه گوشی شما انلاک میشود . توجه : با کایل یو اس بی نمیشه باید با کابل Rj45 گوشی را به باکس وصل کنید.اینم تصویر خدمت عزیزان "]://[/url]
آخرین پاسخ توسط mobilejavan, -
- 17 پاسخ
- 1.6k بازدید
با سلام.دوستان من هفته پیش این گوشی(i9505) رو به اندروید 5.0.1 آپدیت کردم.حالا روی شبکه 3g کار نمیکنه.دانگرید هم کردم ولی جواب نداد.از سریال هم بکاپ گرقته بودم با بازنشانی سریال هم درست نشد.لطفا راهنمایی کنید.
آخرین پاسخ توسط ehsan_zamani_68, -
- 4 پاسخ
- 1.1k بازدید
ویرایش شد ............
آخرین پاسخ توسط reshad, -
- 3 پاسخ
- 1.2k بازدید
آموزش روت کردن گلکسی اس 5 galaxy s5 نکته: حتما نرم افزار روت مربوط به گوشی خود را دانلود کنید. (به نسخه ها توجه نمایید) بخش دانلود: دانلود نرم افزار Odin ورژن ۳٫۰۹ دانلود درایور های سامسونگ دانلود موارد مورد نیاز روت مدل SM-G900F دانلود موارد مورد نیاز روت مدل SM-G900H دانلود موارد مورد نیاز روت مدل SM-G900S دانلود موارد مورد نیاز روت مدل SM-G900L دانلود موارد مورد نیاز روت مدل SM-G900I دانلود موارد مورد نیاز روت مدل SM-G900T دانلود موارد مورد نیاز روت مدل SM-G900T1 دانلود موارد مورد نیاز روت مدل SM-G900W8 دانلود موارد مورد نیاز روت مدل SM-G900M دانلود موارد مورد نیاز روت مدل SM-G900P دانلود موراد مورد نیا…
آخرین پاسخ توسط hasan32, -
- 0 پاسخ
- 488 بازدید
سلام و درود گوشی کد داره بکس z3x ufs hwk ابی ممکنه راهنمایی کنید؟
آخرین پاسخ توسط reza_2344, -
- 1 پاسخ
- 924 بازدید
سلام یه گوشی s7582 برام اوردن مشکل انتن داره سریال و بیسباند سالمه no سرویس میزنه مشتری خودش میگه روت کرده یه چیزی پاک کرده دستش خورده :dddddd فلش زدم ریست efs ولی گوشی هیچ چی ازش پاک نشد مودم رایت کردم سریال ریپیر کردم اما هیچ
آخرین پاسخ توسط بهمن آبسته, -
- 0 پاسخ
- 742 بازدید
جدیدترین ورزن Odin3 به تاریخ Added Odin 3.10.6 @ 11 January 2015 Odin3 v3.10.6.zip Dev-Host - Odin3_v3.10.6.zip - The Ultimate Free File Hosting / File Sharing Service
آخرین پاسخ توسط omidman, -
- 15 پاسخ
- 2k بازدید
عرض سلام خدمت دوستان گوشی سامسونگ G920FD اومده که قفل شبکه داره باکس اختاپوس و z3x هم دارم لطفا راهنمایی کنید با تشکر
- 0 پاسخ
- 783 بازدید
سلام این فایل بیشتر برای دانگرید از اندروید 5 به 4.4.4 به کار میاد دانلود
آخرین پاسخ توسط e30-851, -
- 0 پاسخ
- 902 بازدید
دانلود فایل CERT سامسونگ s6 مدل G925F از جی اس ام دولوپرز دانلود
- 0 پاسخ
- 654 بازدید
آموزش آنلاک قفل سیم سامسونگ E2550 به روایت تصویر با باکس Z3X درود مطابق عکس زیر براحتی گوشی تان آنلاک خواهد شد موفق باشید...
- 3 پاسخ
- 884 بازدید
با سلام گوشی با همراه اول انتن میده ولی با ایرانسل تماس اظطراری میزنه.با z3x فلش و انلاک کردم حل نشد...
آخرین پاسخ توسط e30-851, -
- 0 پاسخ
- 685 بازدید
مشکل سریال این گوشی بجز میکرو با زد3 ایکس هم حل میشه؟ من با ترمیم فقط تونستم سریال1 رو ترمیم کنم ممنونم
آخرین پاسخ توسط persian.gsm, -
- 1 پاسخ
- 1.8k بازدید
اول باطری چند خونه شارژ داشته باشه، برای فلشش دو راه داره اگه باکستون مارک i-Pmart هست با USB و اگر Z3X فلزی دارید هم با کام و هم با USB میتونید انجام بدید برای فلش با کام فایل ها رو انتخاب کرده و سپس فلش بزنید برای فلش با USB قسمت speed رو روی USB بذارید سپس دکمه * را نگه داشته و کابل USB رو وصل کنید تا درایور گوشی شناخته بشه سپس قسمت comport که خالی هست رو انتخاب کنید تا کام مورد نظر که شناخته شده تایید شود و سپس فلش کنید.
آخرین پاسخ توسط persian.gsm, -
- 0 پاسخ
- 1.2k بازدید
سلام فایل بوت زیر با اودین رایت کنید boot.tar سپس توسط iroot اقدام به روت گوشی کنید
- 0 پاسخ
- 603 بازدید
آموزش حل رو آرم سامسونگ e1207t با باکس ufs
آخرین پاسخ توسط Anonymous, -
- 0 پاسخ
- 499 بازدید
آموزش و فایل روت تمامی مدل های سامسونگ نوت 4 از جی اس ام دولوپرز درود فایل مورد نظر را دانلود کنید نرم افزار اودین را باز کرده گوشی را به حالت دانلودینگ برده فایل cf مورد نظرتان را در بخش pda قرار بدین استارت را زده و تا پایان عملیات صبور باشید تمام موفق باشید تمامی فایلها خدت شما: DOWNLOAD SM - N910C version - http://download.chainfire.eu/559/CF-...xx-smn910c.zip SM - N910H version - http://download.chainfire.eu/577/CF-...xx-smn910h.zip SM - N910K version - http://download.chainfire.eu/569/CF-...tt-smn910k.zip SM - N910L version - http://download.chainfire.eu/570/CF-...gt-smn910l.zip SM - N910S version - http://downl…
- 6 پاسخ
- 863 بازدید
سلام خدمت دوستان این گوشی بعد از فلش دورببینش مشکل داره و ارور میده میشه راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط Reza2010,