تعمیرات و مباحث نرم افزاری
مباحث و آموزش های تعمیرات نرم افزاری گوشیهای برند سامسونگ
3,754 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 4 پاسخ
- 715 بازدید
سلام گوشی i9205 مشکل بوت داشت بعد از ترمیم بوت گوشی کاملا فلش میگیره ولی روی آرم ریست میشه قسمت ریکاوری گوشی این پیغام میده # MANUAL MODE # --appling multi-csc... applied the csc-cod : xef successfully aplied multi-csc. لطفا راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط darabvista, -
- 6 پاسخ
- 1.3k بازدید
عرض سلام گوشی c3520 وقتی دکمه سیر رو میزنم ریست میشه فلشش هم کردم اما بازم مشکل داره لطفا راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط ehsan_zamani_68, -
- 6 پاسخ
- 1.4k بازدید
سلام دوستان گوشی سامسونگ g7102 با تک فایل و چهار فایل و فایل پیت زدم درست نشد گوشی روشن میکنی 1 ثانیه آرم سامسونگ نشون میده ریست میشه
آخرین پاسخ توسط peiman.rps, -
- 2 پاسخ
- 689 بازدید
سلام دوستان، این مدل بعد از نصب twrp و su روی آرم دوم ریست میشه باید آن روت بشه یا ریکاوری اصلی نصب بشه روش؟
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 3 پاسخ
- 932 بازدید
با سلام دوستان بعد از آپدیت اینترنتی بالا میاد ولی بعد از 20 ثانیه خاموش روشن میشه ..... با آخرین ورژن چهار فایل و با فایل پیت زدم ولی فایده نداشت ... لطفا اگر تجربه ای دارید در این زمینه راهنمایی کنید .
آخرین پاسخ توسط siavash sadr, -
- 4 پاسخ
- 821 بازدید
با سلام دوستان گوشی نو هستش و خود به خود بعد مدتی این اتفاق براش افتاده .... هر دو سه دقیقه ای یکبار ریست میشه و مجدد میاد بالا . با چند ورژن اندروید 7 و 8 هم تعویض نسخه کردم تفاوتی نکرد .
آخرین پاسخ توسط امین مختاری, -
- 12 پاسخ
- 1.6k بازدید
سلام...یدونه j200h هارد تعویض کردم بعد فول دامپ زدم سریال و همه چی..میخواستم با ابزاری که دراختیار داستم مثل bst سریالشو تغییر بدم.خلاصه بعد از کش و قوس فراوان فکر کنم efs رو خراب کردم طبق عکس موقع ریکاوری ارور میده....حالا گوشی فقط ریست میشه رو ارم... efs که بک آپ گرفتم ازش رایت نمیشه طبق عکس...
آخرین پاسخ توسط mahmooooo, -
- 8 پاسخ
- 1.3k بازدید
سلام.این گوشی روی آرم سامسونگ ریست میشه.چند بار وایپ کردم ولی درست نشد.روی دانلود مد هم نمیره.منتظر راهنماییتون هستم.
آخرین پاسخ توسط sfri.arash, -
- 1 پاسخ
- 805 بازدید
باسلام خدمت دوستان یه گوشی a71 دارم که مشکل ریست مدام داره خود به خود گوشی اینجوری شده فلش هم زدم باز درست نشد با پیت هم فلش زدم باز نشد یکی دیگه هم داشتم مشتری برد گارانتی 20 دقیقه ای بهش داده بودن ووقتی اومد پیشم پرسیدم گفته بودن مشکل نرم افزاریه ورژن فلش را چک کردم دیدم همون ورژنی که من فلش کردم ولی متوجه نشدم چکار کردن گوشی هم باز نشده بود .راه حل این مشکل چی دوستان تا به حال به مشکل برخوردن من قبلی را اندرویدش 10 بود تا 11 هم بردم وقتی درست شده بود دیدم همون ورژن 11 بود که من زدم.
آخرین پاسخ توسط ILYA20, -
- 5 پاسخ
- 1k بازدید
با سلام یه j710f دارم frp داره باینری xxu5 کامبی زدم بعذ سیستم بوت و ریکاوری الان ریستارت میشه و بالا نمیاد
- 3 پاسخ
- 575 بازدید
با سلام دوستان این گوشی تا آرم سامسونگ بالا میاد و ریست میکنه ..... خود به خود اینطور شده و با هرچی فایل داشتم زدم ولی راه نیافتاد !!!
آخرین پاسخ توسط RaminGsm, -
- 7 پاسخ
- 1.2k بازدید
با سلام خدمت دوستان عزیز این گوشی مشتری اپدیت کرده به اندروید 6 الان گوشی روی ارم ریستارت میکنه و توی ریکاوری مشکل drk فیلد زده من با ورژن 6 همراه با پیت فلش کردم و cf root 6 زدم اما جواب نداد با ورژن 5.1.1 انجام دادم همین کار رو بازم جواب نداد با باکس اومدم انجام بدم باکس ها ساپورت نمیکه در ضمن هر چی ریکاوری میزنم روی اندروید 5.1.1 و 6 جواب نمیده تا روت کنم و drk حذف کنم در ضمن frp خاموش هستش لطفا راهنمایی بفرمایید
آخرین پاسخ توسط royal68, -
- 7 پاسخ
- 872 بازدید
گوشی قبل از انروت سالم بود اما بعد از انروت ریستارت روی لوگو سامسونگ فلش با ورژن 6و7 تک و 4 فایل اندروید اما بی نتیجه .. s/n :RF8H40GDFR imei : 355305071393617
آخرین پاسخ توسط DawoodZzz, -
- 1 پاسخ
- 554 بازدید
یه گوشی برام اومده خود به خود ریستارت میشه با اندروید 4.4.2 فلش کردم اما دوباره اینجوری میشه ممنون میشم از دوستان کسی به این مشکل خورده راهنمایی کنه
آخرین پاسخ توسط rasol_mohabbat, -
- 1 پاسخ
- 526 بازدید
عرض ادب N920P twrp کامل روش رایت میشه وارد محیط ریکاوری هم میشه وقتی میخوای گوشی رو ریبوت کنی گوشی پشت سرهم ریستارت میشه twrp 3.1.0 auto reboot uncheked
- 3 پاسخ
- 671 بازدید
سلام دوستان گوشی سامسونگ s7582 اول دو ثانیه رو صفحه میومد بعد صفحه شطرنجی و ریستارت میشد با فایل های موجود صفحه دیگه شطرنجی نمیشه منتهی ریستارت میشه با چهار فایل تک فایل تست کردم درست نشد
آخرین پاسخ توسط hacker, -
- 7 پاسخ
- 1.2k بازدید
با سلام یه g531h مشتری اورده سافت برک شده خاموش با 10صدم جریانکشی وقتی به سیستم وصل میکنی شناسایی میشه به شکل زیر چه طوری میتونم درستش کنم
آخرین پاسخ توسط vilson_ali, -
- 2 پاسخ
- 11.1k بازدید
سلام . یه نوت 4 هست که روش سامسونگ اکانت داره . با bst زدم نشد اندروید 6.0 هست تو اینترنت هم گشتم هیچ کدوم از راحه حلها جواب نداد . چارش خریدن کد یا کاری دیگه میشه کرد ؟
آخرین پاسخ توسط siavash sadr, -
مشکل سامسونگs7562
توسط iraj- 3 پاسخ
- 673 بازدید
سلام دوستان مشکلش اینه secure check fail s7562 تو دانلودینگ نسون میده موقع رایت فایل فقط این رو نشون میده تو تصویر گوشی و بعد از اتمام فلش باز گوشی بالا نمیاد ...
آخرین پاسخ توسط wahid26, -
مشکل سایت گمرک
توسط BALUCH.GSM- 1 پاسخ
- 707 بازدید
دوستان سایت گمرک روزها مشکل داره آیا راهی داره باروشی گوشی ثبت کرد؟
آخرین پاسخ توسط saeedreza, -
- 12 پاسخ
- 1.6k بازدید
سلام دوستان این مدل شوم گوشی N920P اومد زیر دستم الان سریال تغییر کرده با فلش اندروید 7 کلا نباید مودم رایت کرد رو این مدل شد سریال خود اپراتور اسپرینت که با 99 شروع میشه این سریال شبکه نمیداد که با رسیت تنظیمات شبکه به کارخانه ای خط داد و وصل شد رام کاستوم هفت زدم تا اینجا مشکلی نداشت مثل همیشه اومدم دستکاری کردم زدم یه APN رو دستکاری و کانفینگش رو تغییر دادم و سریال شد 35 و سرت هم fail شد سرت دارم ولی رایت نمیشه رو برخی فریمورها تا رایت سرت میره بعد ارور میده رو برخی دیگر تا Initialization AT RIL... error و رایت نمیشه اندروید 7 دانگرید کردم به 6 بازم همونه تغییری ایجاد نشد نزدیک به 10 مودم را تست کردم که شاید بشه سرت رایت کرد بازم نشد چندین فایل sboot زدم …
آخرین پاسخ توسط hamed67vi, -
- 5 پاسخ
- 894 بازدید
با سلام دوستان این گوشی سریال نداره و بیسباند هم ناشناس میزنه وخود به خود هم اینطور شده ...... ممنون میشم دوستانی که تجربه ای دارن راهنمایی کنن
آخرین پاسخ توسط mohsen1987, -
مشکل سریال g570f
توسط eza68- 2 پاسخ
- 638 بازدید
سلام حدمت دوستان و اساتید گوشی مذکور انتن اضطراری شده چک گردم سریالش ۰۱ شده بدون z3x راهی هست ترمیمش کنم
آخرین پاسخ توسط wahid26, -
مشکل سریال 0049 i9300 1 2
توسط perspolis- 10 پاسخ
- 4k بازدید
این مدل برام اومده بود که رو ارم بود و با رایت efs اوکی شد ولی حالا سریالش 0049 شده فایل مودم براش رایت کردم جواب نداد I9300BUUGMJ4_CL1413323 دوستان کسی میت.نه راهنمایی کنه البته متاسفانه باکس سامسونگ ندارم
آخرین پاسخ توسط gsm1, -
- 1 پاسخ
- 792 بازدید
دوستان سریال این گوشی 01 شده نه با z3x نه با bst ترمیم نمیشه دوستان مودم یا فایلی چیزی دارن براش تست کنم؟؟ یا راهی که بشه سریال رایت کرد
آخرین پاسخ توسط MR.Shafiei,