تعمیرات و مباحث نرم افزاری
مباحث و آموزش های تعمیرات نرم افزاری گوشیهای برند سامسونگ
3,754 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 0 پاسخ
- 760 بازدید
https://drive.google.com/uc?export=download&id=13c_OhTr0ozxqdpMGb0CidVrBRyaUxzpV Odin 3.13.1 for flashing Android 8.0 Oreo Samsung
آخرین پاسخ توسط modern soft, -
- 0 پاسخ
- 759 بازدید
با سلام این مدل دقیقا مانند گوشی Samsung Galaxy Ace 3 روت میشه.. من فقط فایل های لازم رو قرار میدم آموزش برای گوشی ACE 3 در انجمن موجود هست... موفق باشید. ODIN 3.09 CWM_6.0.5.1 SDUOS 3 ROOT KINGO ANDROID ROOT
آخرین پاسخ توسط steve jobs, -
فایل دامپ i9082
توسط hacker- 0 پاسخ
- 759 بازدید
خدمت دوستان عزیز لینک دانلود
آخرین پاسخ توسط hacker, -
- 0 پاسخ
- 759 بازدید
فایل cert.efs.nv تست شده جهت ترمیم سریال j5prim خدمت عزیزان g570f
آخرین پاسخ توسط adib, -
- 0 پاسخ
- 759 بازدید
لینک آموزش روت گوشی S7 و S7 EDGE اندروید 7 http://www.gsm-developers.com/روت-گوشی-samsung-s7-samsung-s7-edge/
آخرین پاسخ توسط originalmobileorg, -
- 0 پاسخ
- 759 بازدید
Download Samsung Galaxy J5 Prime G570F Repair Firmware Android 7.0 Nougat: https://drive.google.com/file/d/1aXI8ye7_XO2Bsko_TeX_gX-ZSEFBthRQ/view Download Samsung Galaxy J5 Prime G570F Repair Firmware Android 8.0 Oreo: https://drive.google.com/file/d/1pgu5bbVmJSQhpnh6D1fC0RnAuFHoxD1J/view
آخرین پاسخ توسط OREO2018, -
- 0 پاسخ
- 759 بازدید
دوستان تاحالا براتون پیش اومده گوشی frp آف هست و اون و با فایل twrp و supersu روت میکنین.بعد که یه جیمیل در گوشی وارد میکنین frp روشن میشه و بعد از خاموش روشن شدن گوشی روی ارم گیر میکنه و ارور کاستوم باینری میده.شما اقدام به فلش توسط باکس z3x خواهید کرد ه با ارور روبرو میشید. برای حل این مشکل شما زمانی که فایل رو در z3x قرار میدید فقط تیک boot.recoveryوsystem رو بزارید و اقدام به فلش کنین.گوشی بدون اروری فلش خواهد شد.
آخرین پاسخ توسط Mah0N, -
- 0 پاسخ
- 758 بازدید
سلام من میخوام بدونم چجوری بدون برنامه رام هارو 4 فایل میکنن رو چنتا راحت تونستم اما متوجه شدم رو همه اون روشی که انجام دادم کار نمیکنه کسی هم نمیگه داستان چیه مثلا رو g900h تونستم ولی رو n9005 جواب نداد اون الگوریتمیکه بکار میره رو یسری مدلا رو جواب میده مدلهای دیگه فرق داره اگه کسی بلده کل الگوریتماشو قرار میده بگه
آخرین پاسخ توسط alijaspercom, -
- 0 پاسخ
- 758 بازدید
سلام گوشی خاموش یکی از مشتریا اورده با Atf با ممری تریم بوت نمیشه و فقط این درایور میشناسه ممنون میشم همکاران راهنمایی کنید http://s6.uplod.ir/i/00808/bfm2qm2fp8dv.jpg
آخرین پاسخ توسط saeed barbas, -
- 0 پاسخ
- 758 بازدید
هر دو مدل توی دانلودینگ i9300i نوشته . برای فلش اگه گوشی دو سیم بود i9300i , اگه تک سیم بود i9301i فلش کنین . از معدود مدل هاییکه که مدل گوشی با دانلودینگ مودش فرق میکنه .
آخرین پاسخ توسط kuroshe, -
- 0 پاسخ
- 758 بازدید
مراحل زیر راانجام دهید پیام ها(پیام رسانی) تنظیمات تنظیمات پیام متنی sms(پیام متنی) زبان نوشتن را روی حالت خودکار یا روی حالت یونیکد قرار دهید
آخرین پاسخ توسط farhadsoftware, -
- 0 پاسخ
- 757 بازدید
سلام این گوشی قفل frp داره اگه روش تست شده داره برام بذارین اگه هم نه یه فایل دانگرید لطفا بزارین تشکر
آخرین پاسخ توسط tifo02, -
- 0 پاسخ
- 756 بازدید
سلام و درود گوشی با twrpمختلف امتحان کردم جواب نداد اما چون انجام نداده بودم و ریسک داشت و چارهایم نبود انجام دادم طبق تصویر زیر گوشی اندروید 6.0.1 و تو حالت دانلودینگ وصل کرده بقیه کار هم انجام میشه امیدوارم مفید باشه دانلود عکس Download g925f reset pattern gif از آپلود آی آر
آخرین پاسخ توسط reza_2344, -
- 0 پاسخ
- 756 بازدید
بعد از فلش سافت بریک میشه و با همه فایلها فیلد میده بخاطر ریپارتیشن متفاوت فقط کافیه فایل پیت مخصوص زیر را با تک فایل دیگه بچینین و فلش کنید I9502 - Download - 4shared
آخرین پاسخ توسط jandz, -
- 1 پاسخ
- 756 بازدید
سلام دوستان بدون باکس از چه روشی میتونم frp این مدلو بردارم
آخرین پاسخ توسط DawoodZzz, -
- 1 پاسخ
- 755 بازدید
فلش این فایل با اودین twrp_3.0.2-1_sm-a710.tar و فلش supersu beta از طریق مموری . cf زدم رو ارم موند
آخرین پاسخ توسط jalilzadeh, -
فایل دامپ s6810
توسط hacker- 0 پاسخ
- 755 بازدید
خدمت دوستان عزیز لینک دانلود
آخرین پاسخ توسط hacker, -
- 0 پاسخ
- 755 بازدید
ابتدا گوشی رو به این نسخه N910CXXS2CPB3 اپدیت میکنیم که دارای منو فارسی نیز میباشد سپس فایل cf-root با این مشخصه LMY47X.N910CXXU2COJ5 توسط ادین رایت شود. گوشی بدون مشکل هنگ لوگو و حس گر اثر انگشت بالا میاد. http://s6.picofile.com/file/8244191000/fffffd.PNG
آخرین پاسخ توسط mobile yak, -
- 0 پاسخ
- 755 بازدید
حل مشکل صفحه سفیدی بعد از فلش سامسونگ SM-G318HZ ************************************************** سلام بر همه دوستان این مشکل برای اولین بار توسط بنده حل و مطرح شده هست،که اگر در انجمن همسایه هم مشاهده کردید مطمئن باشید به اسم بنده میباشد. هر چند کار شاهکاری نیست ولی بخاطر کپی نبودن مطلب عرض کردم. این مدل گوشی خیلی کم هست در بازار و اغلب دوستان با فلش این گوشی با مشکل صفحه سفیدی مواجه میشند که براحتی با فایل زیر قابل حل میباشد. *****فقط دوستان دقت کنید،بدون فایل CP و تنها با 3 فایل فلش کنید***** دانلود
- 0 پاسخ
- 755 بازدید
حل مشکل هنگ روی آرم و سریال نول سامسونگ N920CDبعد از آپدیت به مارشمالو(6.0.1) با سلام و درود.. دوستانی که بعد از آپدیت گوشی به ورژن 6.0.1 با مشکل هنگ روی آرم و بعد از رایت فایلهای اشتباه،سریال رو نول کردند،خیلی راحت میتونن با رایت فریمور زیر این دو مشکل ذکر شده رو حل کنند. در ضمن این رام برای گوشی N920C دوسیم میباشد. رایت با ورژن Odin3_v3.10.7 D O W N L O A D - GSM-DEVELOPERS موفق باشید... Jalilzadeh
- 0 پاسخ
- 755 بازدید
download
آخرین پاسخ توسط sbr0651, -
- 0 پاسخ
- 755 بازدید
سلام دوستان این مدل رو هم میتونید با کابل c3300&s7070و یا با کابل multiboot microusb انجام بدین کابل c3300بدون باطری و وصل کردن مثبت و منفی کابل و انلاک کابل بوت روی 530کیلو قرار بدین و باطری قرار بددید و انلاک :D:D
آخرین پاسخ توسط reza_2344, -
bit3 آموزش ترمیم سریال سامسونگ a605G با باینری 3 بدون تماس اظطراری شدن بعد ریست فکتوری
توسط sfri.arash- 0 پاسخ
- 754 بازدید
آموزش ترمیم سریال سامسونگ a605G با باینری 3 بدون تماس اظطراری شدن بعد ریست فکتوری سلام ب همگی این فایل تست شده و شما هیچگ.نه مشکلی بعد ریست فکتوری هم با تماس اظطرای نخواهید داشت موفق باشید Repair imei without lose the network after factory reset A605G U3 8.0.0.tar
آخرین پاسخ توسط sfri.arash, -
- 0 پاسخ
- 754 بازدید
سلام خدمت دوستان عزیز دانلود ً@*&،641
آخرین پاسخ توسط MR.Ali, -
- 0 پاسخ
- 753 بازدید
با سلام خدمت عزیزان در ورژن جدید z3x این قابلیت جدیدا قرار داده شده که من رو چند مدل با ورژنهای مختلف تست کردم ونتیجه داده باکس z3x رو اجرا کنید ومدل گوشی رو بروی j510h قرار بدین و در نهایت گزینه rest/react/ee رو انتخاب کرده و قفل frp باز خواهد شد امیدوارم این اموزش ساده کارا مد بوده باشه
آخرین پاسخ توسط adib,