تعمیرات و مباحث نرم افزاری
مباحث و آموزش های تعمیرات نرم افزاری گوشیهای برند سامسونگ
3,754 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 2 پاسخ
- 1.3k بازدید
آموزش روت G130E تست شده توسط خودم بعد از گشتن سایت ها بالآخر روت 100% شده رو پیدا کردم 1. ریکاوری CWM رو از لینک زیر دانلود کنید. Download CWM for G130E @mohsinsomeone zip بعد SUperSu رو از طریق ریکاوری نصب کنید دیگه از روت لطف ببرید........
آخرین پاسخ توسط g0dsend313, -
- 0 پاسخ
- 1.1k بازدید
برای روت این مدل طبق مدل گوشیتون یکی از فایل های زیر رو دانلود کنید.بعد فایل دانلود شده رو اکسترکت کنید واز داخل پوشه ی اکسترکت شده ادین رو اجرا کنید و تک فایل موجود رو روی قسمت PDA قرار بدید و گوشی رو در حالت دانلود مد به کامپیوتر وصل کنید و استارت رو بزنید.تمام. SM-E7000 : https://download.chainfire.eu/720/CF-Root1/CF-Auto-Root-e7ltehktw-e7ltezs-sme7000.zip?retrieve_file=1 SM-E700M : https://download.chainfire.eu/724/CF-Root1/CF-Auto-Root-e7lte-e7lteub-sme700m.zip?retrieve_file=1 SM-E7009 : http://download.chainfire.eu/721/CF-Root1/CF-Auto-Root-e7ltectc-e7ltectc-sme7009.zip?retrieve_file=1 SM-E700F : https://download.chainfire.eu/722/CF-Root1/CF-Auto-Root-e7lte-e7lt…
آخرین پاسخ توسط hunterpars, -
- 10 پاسخ
- 1.7k بازدید
..بدجوری توی حچل افتادم....ممنون میشم کم:-??کم کنید...
آخرین پاسخ توسط Anonymous, -
- 2 پاسخ
- 2.8k بازدید
آموزش خاصی هم که نمیخواد... فایل ریکاوری رو که نصب کنید. فایل روت رو هم از طریق ریکاوری رایت نمایید. TWRP RECOVERY SUPERSU
آخرین پاسخ توسط steve jobs, -
- 0 پاسخ
- 924 بازدید
سلام دوستان فایل زیر برای حل مشکل کد آنلاک شبکه سامسونگ S5282 هست. بعضی مواقع بخاطر تعمیرات نرم افزاری فول فلش کنید ممکنه گوشی قفل شبکه بشه که فایل زیر رو با ادین رایت کنید حله. موفق باشید دانلود فایل Download Modem S5282edited REV06 tar rar از آپلود آی آر
آخرین پاسخ توسط MR.Shafiei, -
- 2 پاسخ
- 747 بازدید
دوستان این گوشی رو برام اوردن که قفل پین داره و میخواد بدون پاک شدن اطلاعات رمزش پاک بشه دوستان کسی ریکاوری کاستوم یا فایلی برای این کار داره ؟؟؟؟؟
آخرین پاسخ توسط z.3.x, -
- 0 پاسخ
- 561 بازدید
باسلام خدمت اساتید محترم یه گوشی ace 4 برام اومده که نیاز به ریکاوری کاستوم داره ممنون میشم از دوستان عزیز این فایل رو برام بزارن؟
آخرین پاسخ توسط taher, -
- 0 پاسخ
- 911 بازدید
N9005XXUGBOA1.....Dev-Host - N9005XXUGBOA1.tar - The Ultimate Free File Hosting / File Sharing Service N9005XXUGBNL8.....Dev-Host - CP_N9005XXUGBNL8.tar.md5 - The Ultimate Free File Hosting / File Sharing Service N9005DXUGNK1.....Dev-Host - CP_N9005DXUGNK1.tar.md5 - The Ultimate Free File Hosting / File Sharing Service N9005ZHUENJ1.....Dev-Host - N9005ZHUENJ1_modem.tar - The Ultimate Free File Hosting / File Sharing Service N9005XXUGNI3.....Dev-Host - CP_N9005XXUGNI3.tar.md5 - The Ultimate Free File Hosting / File Sharing Service N9005DXUGNH1.....Dev-Host - SM-N9005DXUGNH1_modem.zip - The Ultimate Free File Hosting / File Sharing Service N9005XX…
آخرین پاسخ توسط ARA6, -
- 6 پاسخ
- 1.8k بازدید
این مدل رو برام اوردن رو ارمه و داخل ریکاوری نمیره efs براش پیدا نکردم دوستان اگه دارن لینک ریکاوری استوک با ریکاوری کاستوم رو بزارن اگه efs هم داشتین ممنون میشم
آخرین پاسخ توسط perspolis, -
- 3 پاسخ
- 675 بازدید
با سلام خدمت اساتید محترم i9500 برام اوردن که زنگ بیدار باشش کار نمیکنه گوشی اندرویش 5.0.1 هستش بنده هم با یه 4 فایله فلشش کردم ولی تغییری نکرد لازم به ذکر هستش برنامه زنگ الارم هم روش انداختم ولی بازم جواب ندادش ممنون میشم بنده رو راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط taher, -
- 8 پاسخ
- 1.3k بازدید
سلام.این گوشی روی آرم سامسونگ ریست میشه.چند بار وایپ کردم ولی درست نشد.روی دانلود مد هم نمیره.منتظر راهنماییتون هستم.
آخرین پاسخ توسط sfri.arash, -
- 0 پاسخ
- 619 بازدید
با سلام این مدل دقیقا مانند گوشی Samsung Galaxy Ace 3 روت میشه.. من فقط فایل های لازم رو قرار میدم آموزش برای گوشی ACE 3 در انجمن موجود هست... موفق باشید. ODIN 3.09 CWM_6.0.5.1 SDUOS 3 ROOT KINGO ANDROID ROOT
آخرین پاسخ توسط steve jobs, -
- 0 پاسخ
- 547 بازدید
حل مشکل Network unregistered در سامسونگ SGH-S959G گوشی را با فایل زیر فلش کنید دانلود
آخرین پاسخ توسط Anonymous, -
- 9 پاسخ
- 1.1k بازدید
n900 اندروید 5 https://download.chainfire.eu/353/CF-Root/CF-Auto-Root/CF-Auto-Root-ha3g-ha3gxx-smn900.zip
آخرین پاسخ توسط rasol_mohabbat, -
مشکل شبکه i9070 1 2
توسط iraj- 15 پاسخ
- 1.5k بازدید
سلام دوستان اس ام اس که میخوای بدی نمیفرسته مگه جستجوی شبکه کنی بعد ثبت تا اس بده.زنگ میخوره اس هم دریافت میکنه ...درضمن فلش کردم اما و وایپ کردم از داخل گوشی هیچ چیزی پاک نشده.... دوستان 4 فایله اندروید4.1.2دارید اپ کنید 4فایله بزنم
- 0 پاسخ
- 618 بازدید
آموزش روت سامسونگ e500h با اندروید 4.4.4. از جی اس ام دولوپرز درود فایل تست شده ای که قرار دادیم را با اودین در قسمت PDA قرار داده و اقدام به فلش نمایید موفق باشید خدمت شما
- 0 پاسخ
- 819 بازدید
آموزش ترمیم سریال سامسونگ e1207t با باکس z3x از جی اس ام دولوپرز درود این مدل از گوشی زیادی با مشکل سریال رو برو میشه برا ترمیم این مدل از گوشی خیلی ها به مشکل بر خوردن کافیست مدل را تو تب E1202 قرار بدین و اقدام به ریپیر کنین تمام.. موفق باشید...
- 0 پاسخ
- 866 بازدید
آموزش قفل شبکه سامسونگ g531h با اندروید 5.1.1 از جی اس ام دولوپرز درود باکس octoplus/octopus را اجرا کرده مدل سامسونگ را تو تب g361hقرار بدید یکم زمان خواهد برد تا پایان عملیات صبور باشید حال خواهید دید براحتی آنلاک شد تمام موفق باشید... تهیه و تنظیم: صفری آرش
- 9 پاسخ
- 998 بازدید
سلام دوستان ببخشید یه s4هست که میخوام سریالش رو چنج کنم (مشکل هم نداره خود گوشی)اگه امکان داره راهنمایی بفرمائید باکس هم z3xدرام
آخرین پاسخ توسط iraj, -
- 6 پاسخ
- 1.3k بازدید
سلام و درود به دوستان گوشی روت کردم انلاک اوکی میده ولی بازم کد شبکه میخاد باکس z3x دارممممکنه راهنمایی کنن دوستان با تشکر
- 7 پاسخ
- 1.6k بازدید
دوستان تا این گوشی رو روشن میکنی آرم سامسونگ خوبه دیگهبعد از ارم سریعا صفحه گوشی خط خطی میشه تا این بطور کل سفید میشه. ادین شناسایش نمیکنه. سرویس کردم. السیدی تست کردم سوکت السیدی تعویض کردم بازم جواب نداد دوستان مشکل از کجاست؟
آخرین پاسخ توسط rezakeshavarza, -
- 3 پاسخ
- 795 بازدید
سلام به اساتید محترم یه سامسونگ s5 اومده برام بعد از این که فکتوری ریست شده اکانت سامسونگ میخواد بیشتر فیلم هایی که بود رو امتحان کردم نشد و دانگل bst هم گزینه remove samsoung account برای S5 خاموش بود خواستم بدونم این روش دیگه ای نداره ؟
آخرین پاسخ توسط e30-851, -
- 0 پاسخ
- 912 بازدید
آموزش آنلاک شبکه سامسونگ j100 dous تست شده از جی اس ام دولوپرز درود برا انجام اینکار ابتدا گوشی را با فایلی که قرار دادیم با اودین روت کرده: خدمت شما حال باکس z3x را اجرا کرده v18.9 مدل را دقیق انتخاب کنید اینفو و رید گرفته حال گوشی را خارج کرده دوباره سیمکارت را وارد کنید روی گوشی پاور کرده و گزینه NET LOCK را بزنید تمام...:-B
- 0 پاسخ
- 998 بازدید
فایل CERT وQCN کمیاب سامسونگ A700H از جی اس ام دولوپرز فایل خدمت شما پسورد:sfri.arash
- 1 پاسخ
- 701 بازدید
با سلام خدمت اساتید محترم i9003 برام اورده بودن که مشکا هارد داشت بنده هم هارد رو خارج کردم ویه رم 8 گیگ گذاشتم و گوشی بالا اومدش وبنده گوشی رو روتش کردم والان میخوام رم رو به عنوان حافظه داخلی به گوشی معرفی کنم ولی هر کاری میکنم با موبوروبو نمیتونم فایلش رو روگوشی نصب کنم ممنون میشم از اساتید که بنده رو راهنمایی کنید وباقی مراحل رو به بنده بفرمایید که چکار کنم
آخرین پاسخ توسط taher,