تعمیرات و مباحث نرم افزاری
مباحث و آموزش های تعمیرات نرم افزاری گوشیهای برند سامسونگ
3,754 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 0 پاسخ
- 1.2k بازدید
سلام به اساتید محترم میشه qcn مدل e700f رو برام بزارید ممنون.
آخرین پاسخ توسط vilson_ali, -
- 2 پاسخ
- 1.1k بازدید
سلام. زمانی که به مشکل imei unknow و baseband unknow برخورد کرید همیشه اول باید baseband درست شه! نبود basband باعث میشه UART وصل نشه! بهترین باکسی که ساپورت میکنه BST هست! بعد از س ---و--------پ===IEMI هم فراموش نکنید repair network کنید. برای حل مشکل baseband هم از فایل modem استفاده کنید با ادین تو قسمت CP بزارید! سپاس.
آخرین پاسخ توسط MR.Ali, -
- 1 پاسخ
- 2k بازدید
با سلام...همین دیروز برای اولین بار من به این مشکل برخورد کرد...تا حالا چند بار همکارا واسه حل مشکل سریال و بیس باند n900-n9005بهم مراجعه کرده بودن که متاسفانه نتونسته بودم حلش کنم...میرم سراغ آموزش... این مشکل در سری سامسونگ به علت رایت مودم اشتباه بوجود میاید...و به علت تکرار در رایت فایل اشتباه هارد دچاره مشکل میشود که این مشکل فقط با تعویض هارد و یا با دانگل بست سامسونگ اونم در بعضی مواردقابل حل است...این فایلی که بنده برای دوستان آپ میکنم...دیروز مشکل منو حل کرد... امیدوارم مشکل شماهارو نیز حل کنه... http://upload7.ir/preview.php?user=&file=0d50a9287eab40dc3600475f7c09eb3e4685ce13 لازم به ذکر است که فایل دارای پسورد میباشد... موفق و پیروز باشید پسو…
آخرین پاسخ توسط arash167, -
- 1 پاسخ
- 748 بازدید
دانلود ورژن جدید Odin3_v3.10.7 از جی اس ام دولوپرز خدمت دوستان
آخرین پاسخ توسط Avatar, -
- 0 پاسخ
- 696 بازدید
با سلام ... شاید برای شما هم پیش اومده باشه که هنگام نصب یک رام جدید با مشکل مواجه شدید و بوت گوشی به صورت ناخداگاه پریده و دیگه کاری از دستتون بر نمیاد و گوشی هم به هیچ صورت وارد قسمت دانلودیگ نمیشه ... برای ترمیم Boot Recovery گوشی هم باید هزینه زیادی رو خرج کنید ولی توسط این آموزش شما میتونید به راحتی هرچه تمام این مشکل رو خودتون برطرف کنید ... توجه : این آموزش درحال حاضر برروی مدل I9500 تست شده ( بزودی مدل I9505 هم قرار خواهد گرفت ) بنده از این روش تا العان استفاده نکردم ولی کاربران XDA جواب گرفتن و مورد تایید گروه JTAG هست این آموزش توسط خود سامسونگ ارائه شده آموزش : 1- ابتدا از لینک زیر فایل GT-I9500_…
آخرین پاسخ توسط MR.Majid, -
- 4 پاسخ
- 908 بازدید
سلام و خسته نباشید خدمت همکاران عزیز یه گوشی مدل ذکر شده اوردن برام که قفل شبکه داره در باکس z3x گزینه انلاک نداره این مدل فقط وایپ ی اف اس هست وقتی هم که میخوام فایل سرت رایت کنم فقط چک سرت میده و رایت نمیشه ممنون میشم از تجربیات تون بیان کنید سپاس Selected model: SM-G900T Selected port: COM25 Z3X BOX Serial Port Selected port speed: 115200 Checking certificate file... OK Done with Samsung Tool v.18.9
- 0 پاسخ
- 1.2k بازدید
سلام گوشیای s4 که بعد از اپدیت به اندروید 5 دچار اختلال در وایفای میشوند طبق تصویر بالا به راحتی قابل حل می باشند فایل فلش فارسی i9500 Download firmware: I9500XXUHOG1_I9500OJVHOG3_THR - SamMobile فایل فلش 9505 4 فایل Dev-Host - 4files.pit.S4.EUR.lollipop5.0.1.I9505XXUHOA7_OXAHOA7.zip - The Ultimate Free File Hosting / File Sharing Service هر دو مدل با فایلای گذاشته شده تست شده و مشکل برطرف شده (نکته مهم زدن تیک بوت اپدیت هنگام فلش هست نه فایل فلش . به هر حال من با این دو فایل نتیجه گرفتم) gsm-developers.ir
- 0 پاسخ
- 1k بازدید
آموزش فارسی سازی و قفل شبکه سامسونگ G850F حل مشکل رفع شبکه: 1. گوشی روت کنید.لینک روت 2. تیک USB رو فعال کنید. 3. با استفاده باکس Z3X گزینه Unlock رو بزنید گوشی بعد از چند ثانیه ریبوت میشه. تمام ... برای فارسی سازی 1. روت ایکسپولور رو نصب کنید 2. بعد از نصب پوشه csc رو پاک کنید 3. گوشی رو ریست کنید و از فارسی دائم لذت ببرید :dddddd
- 5 پاسخ
- 1.2k بازدید
با درود تبلت تقریبا نو هست هیچ کاری باهاش اعم از سخت یا نرم انجام ندادم چند جا روش پولی براش قرار دادن ولی مطمئن نبودم نتیجه میگیرم ممنون میشم کمک کنین مشتری خیلی هم عجوله...
- 9 پاسخ
- 2.6k بازدید
سلام دوستان این اموزش برای وقتی که سریال رو اوکی کرده باشین و مشکل شبکه داشته باشین و آنتن نیاد خب برای اینکه این مشکل رو حل کنید گوشی رو روت کنید و فایل مودم رو با توجه به اندروید روش رایت کنید و در آخر هم با بکس z3x فایل QCN روش رایت کنید که همش رو در لینک زیر براتون قرار دادم.یاعلی دانلود پسورد لینک »sfri.arash پسوردفایل » ایلیا
آخرین پاسخ توسط Avatar, -
- 0 پاسخ
- 643 بازدید
ممنون میشم برام قرار بدین این فایل رو
آخرین پاسخ توسط perspolis, -
g920f روی ارم
توسط reza_2344- 7 پاسخ
- 1.4k بازدید
سلام و درود گوشی میخاستم فارسی کنم cf root رایت کردم بالا نیومد روی ارم میمونه غیر از فلش راه دیگه ای داره اساتید؟ در ضمن اندروید 5.1.1 بوده فایل روت 5.0.2 فایل فلش دارم 5.0.2 اگه بزنم مشکل سریال پیدا نمیکنه ؟ با تشکر
آخرین پاسخ توسط steve jobs, -
- 10 پاسخ
- 2.2k بازدید
با سلام خدمت اساتید محترم j500g برام اوردن که فارسی کنم بنده هم با این فایل فارسی کردم ولی گوشی وایفاش دیگه روشن نمیشه ممنون میشم راهنماییم کنید Dev-Host - J500GXXU1AOH2_J500GOJV1AOH1_v1_Arabic_v5.1.1.zip - The Ultimate Free File Hosting / File Sharing Service
آخرین پاسخ توسط g0dsend313, -
- 7 پاسخ
- 899 بازدید
با سلام گوشي فلش خورده حالا مشكل شبكه داره. با اپراتور اول مشكلي نداره و كار ميكنه سيم irancell رو ريجستر نمي شه . مينويسه emergance call ?
آخرین پاسخ توسط sfri.arash, -
- 0 پاسخ
- 630 بازدید
آنلاک موفقیت امیز سامسونگ G900H مدل S5 با کس اوکتاپوس بدون دیباگ و پاک شدن اطلاعات درود تصویر زیر خدمت شما سامسونگ:G900H اندروید:5
آخرین پاسخ توسط sfri.arash, -
- 3 پاسخ
- 808 بازدید
سلام دوستان اندروید متوقف شده است میزد با 2تا فایل تکی فلش زدم منتها بعد از ارم 2تا ویبره میزنه ریستارت میشه در خواست 3 یا 4 فایله این مدل با اندرید 4.3 دارم
آخرین پاسخ توسط steve jobs, -
- 3 پاسخ
- 1.6k بازدید
با سلام روت و ریکاوری Galaxy J7-J700f اندروید 5.1.1 عواقب کار بر عهده خودتان است به نقل از http://www.winkabarkyaw.net دانلود فایل ریکاوری دانلود فایل روت
آخرین پاسخ توسط sanjabak1368, -
- 9 پاسخ
- 1.2k بازدید
سلام دوستان. مشتری میگه آپدیت کردم این مشکل براش پیش اومده؟
آخرین پاسخ توسط ARA6, -
- 0 پاسخ
- 1.4k بازدید
فیلم اموزشی با همراه فایل ها را داخل زیپ براتون قرار دادم فیلم رو خوب ببنبد اگه تیک هایی که تو گفته نزنید ریکاوری نصب نمیشه pass:rasol_mohabbat root-j700f - Download - 4shared - rasol mohabbat
آخرین پاسخ توسط rasol_mohabbat, -
- 1 پاسخ
- 970 بازدید
فیلم آموزش حل مشکل ثبت شبکه سریال0049 وقفل شبکه i9300 با باکس z3x سلام در فیلم همه چی گویا هستش موفق باشید دانلود فایل Download ۲۰۱۵۱۰۱۴ ۱۷۰۹۰۶ rar از آپلود آی آر از ورژن 19.1 استفاده کنید لینک دانلود این ورژن اگه کسی نداشت SamsungTool_19.1.exe_免费高速下载|百度云 网盘-分享无限制
خاموشی g7102 بعد فلش 1 2
توسط MR.Javad- 12 پاسخ
- 2.4k بازدید
سلام دوستان این گوشی رو یکی از همکارا فلش زده که خاموش شده...ایراد اول گوشی یهویی تاچ کا نمیکرده دوستمونم اومده فلش بزنه که کامل فلش خورده ولی گوشی دیگه روشن نمیشه ...هرکاری میکنم روی دانلودینگ نمیره برا فلش...پاور میکنی 12و 13 میکشه ثابت؟؟؟دوستان نظری دارین
آخرین پاسخ توسط ARA6, -
- 2 پاسخ
- 719 بازدید
سلام یه گوشی i9100 تا ارم بود برام اومد فایل فلش تک فایل زدم توی فکتوری ارور زد خاموش شد الان پاور میکنی 25 تا جریان کشی داره تو حالت دانلود مود نمیره کسی راه حلی داره ممنون میشم برام بزاره با اودین فلش کردم .با کابل دانلود مودم نرفت
آخرین پاسخ توسط majedj2002, -
- 0 پاسخ
- 1.7k بازدید
n910g فایل فارسی من پیدا نکردم برای فارسی کردن گوشی را روت کرده روت اکسپرو نصب کرد و توی csc گذینه زبان را باز کرد و fa_IR را اضافه کنید تست شده 100%
آخرین پاسخ توسط mohsenft, -
- 0 پاسخ
- 3k بازدید
سلام دوستان نرم افزار SamFirm در عین کم حجمی و سبکی کلی امکانات به شما می ده و از سرچ های خسته کننده شما رو خلاص می کنه . یک نرم افزار برای چک کردن و دانلود آخرین ورژن فایل های سامسونگ بر اساس مدل و منطقه ای هست که شما مشخص می کنید و یا حتی اگر اطلاعات PDA-PHONE-CSC رو داشته باشید فایل رو بدید و به شما فایل رو پیدا می کنه و می تونید فایل رو دانلود کنید . برای اینکه ارور دریافت نکنید اطلاعات رو توی ستون Frimware Info مثل عکس زیر وارد کنید و گزینه Check Update رو بزنید . دانلود آخرین ورژن : SamFirm_v0.3.3.zip منبع و توضیحات بیشتر و ..... : XDA
آخرین پاسخ توسط MR.Ali, -
- 3 پاسخ
- 794 بازدید
سلام فایل فلش سامسونگ sgh-i437 میخواستم که اندروید 4.1.2 باشه لطفا
آخرین پاسخ توسط sadra.z,