تعمیرات و مباحث نرم افزاری
مباحث و آموزش های تعمیرات نرم افزاری گوشیهای برند سامسونگ
3,754 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 0 پاسخ
- 1.3k بازدید
دوستان ریکاوری این گوشی با گوشی های دیگه فرق داره برای بردن به ریکاوری باید گوشی را خاموش کنی و یه بار کلید پاور را میزنی بعد 2 ثانیه کلید های پاور و کلید ولوم بالا و هوم را همزان میزنید
آخرین پاسخ توسط rasol_mohabbat, -
- 7 پاسخ
- 1.2k بازدید
در این تاپیک اموزش انلاک کلیه گوشی های سامسونگ قرار میگیره
آخرین پاسخ توسط rasol_mohabbat, -
مشکل در سریال g920f
توسط mavi- 6 پاسخ
- 2k بازدید
دوستان یه گوشی سامسونگ g920f بود مشکل شبکه پیدا کرده بود ما هم به مشتری گفتیم باید انلاک شه گوشی رو روت کردیم یه فیل cert پیدا کردم انلاک شد . مشتری رفت حالا اومده میگه سریال گوشی عوض شده منم بهش گفتم واسه انلاک این باید فایل بخوره . گیر داده سریال خودشو بزن . به نظر دوستان راهه حل چیه ؟
آخرین پاسخ توسط farzadvirus, -
- 6 پاسخ
- 753 بازدید
سلام دوستان گوشی نو هست تقریبا برنامه با شیر وبلوتوث فرستاده به این مشکل خورده .وایپ وفلش کردم درست نشد....؟؟؟
آخرین پاسخ توسط iraj, -
- 5 پاسخ
- 4.4k بازدید
** کاملترین مجموعه فایل های efs_nvm_qcn_cert ویژه سامسونگ ** مجموعه کاملی به صورت کاملا" مرتب شده از فایل های efs_nvm_qcn_cert قرار می گیرد ** مجموعه ای از فایل های cert ** ================================== ** مجموعه ای از فایل های qcn ** ** مجموعه ای از فایل های nvm **بزودی ** مجموعه ای از فایل های efs **بزودی ====================== ===========================================
آخرین پاسخ توسط tifo02, -
- 4 پاسخ
- 725 بازدید
با سلام خدمت اساتید محترم s8530 برام اوردن که فلش کنم که متاسفانه بوتش پرید الان میخوام با ریف این مدل رو فلش کنم طبق عکس میخوام عمل کنم ولی رو برد این مدل نقاط مشخص شده متالیزور برای لحیم کردم پایه وجود نداره از اساتید محترم خواهشمندم منو راهنمایی کنن که چطور این مدل رو سیم به برد لحیم میکنن با تشکر؟؟
آخرین پاسخ توسط taher, -
- 9 پاسخ
- 1.1k بازدید
سللام دوستان خاموش بود فلش کردم روشن شد و سریالش صفر بعد از ترمیم سریال یه اعداد قرمز میاد رو ارن وروشن نمیشه .... با z3x:اریز فول فلش رایت ایپیرام باufs:اریز نور فول فلش رایت ایپیرام انلاک ایپیرام .....فرمت نند هم کردم نشد باز .........
آخرین پاسخ توسط e30-851, -
- 4 پاسخ
- 643 بازدید
سلام خدمت دوستان فایل cwm recovery e5 این مدلو میخواستم و اینکه ایا نیاز هست گوشی روت باشه واسه نصب ریکاوری؟
آخرین پاسخ توسط ramin 68, -
- 1 پاسخ
- 597 بازدید
سلام به اساتید محترم یه g530h سامسونگ برام اومده فلش نمیگیره با چندتا فایل مختلف تست کردم چه تک فایل چه چهار فایل چه با پیت همش ارور میده میشه راهنماییم کنید.
- 7 پاسخ
- 1.2k بازدید
یه گوشی برام امده که قفل هست .حالا مشتری میگه قفل برام باز کنید بدون حذف اطلاعات Samsung Galaxy Note 4 N910C
آخرین پاسخ توسط arash167, -
- 4 پاسخ
- 1.1k بازدید
سلام دوستان تماسمیگیری این پیام میاد ثبت نشده روی شبکه....باکس هم برای ساسمونگz3xدارم
آخرین پاسخ توسط steve jobs, -
- 0 پاسخ
- 1.4k بازدید
سلام به دوستان و همکاران فایل PIT برای Samsung J500H دانلود
آخرین پاسخ توسط BAHMAN, -
- 0 پاسخ
- 624 بازدید
سلام دوستان s6 رو یکی ازهمکار ها با فایل اشتباهی روت کرده بود و تاچ برعکس کار میکرد هر کاری کرد درست نشد بجز روش زیر دوستان برای حل این مشکل در 80 درصد جواب میده در سامسونگ های جدید و تست شده در s6 , j7 کافیه شما کد ستاره مربع دو شش شش سه مربع تماس رو بگید تا منویی باز بشه برای فیکس کردن تاچ و وای فا امیدوارم به کارتون بیاد کسانی که تست میکنن نتیجه رو قرار بدن در این تاپیک یا علی
آخرین پاسخ توسط BAHMAN, -
- 1 پاسخ
- 861 بازدید
با سلام خدمت اساتید محترم s7500l برام اوردن که فارسی کنم از اساتید محترم ممنون میشم رام فارسی این مدل رو برام بزارن با تشکر
- 4 پاسخ
- 2.2k بازدید
فایل روت سامسونگ samsung G350E G350E RooT - Download - 4shared
- 13 پاسخ
- 1.9k بازدید
با سلام خدمت اساتید.گوشی مشکل داشت.تا کلید تماس رو میزدی ریست میشد.با UFS رید اینفو نداد که PATCH MSL کنم با همون باکس فلش کردم همه مراحلشو رایت کرد در اخر این ارور رو داد --- SLAVE --- Slave 1st Boot Failed: والان دیگه روشن نمیشه.کمک کنین لطفا.در ضمن باکس Z3X دارم ولی قلقشو برای این گوشی نمیدونم
آخرین پاسخ توسط موبایل الیکا, -
- 2 پاسخ
- 1.3k بازدید
آموزش روت G130E تست شده توسط خودم بعد از گشتن سایت ها بالآخر روت 100% شده رو پیدا کردم 1. ریکاوری CWM رو از لینک زیر دانلود کنید. Download CWM for G130E @mohsinsomeone zip بعد SUperSu رو از طریق ریکاوری نصب کنید دیگه از روت لطف ببرید........
آخرین پاسخ توسط g0dsend313, -
آموزش حل مشکل روت نشدن-فلش نشدن(که در اخر فلش ارور می ده)تمامی مدل های samsung s6-+S6
توسط mohsen gsm- 0 پاسخ
- 729 بازدید
آموزش حل مشکل روت نشدن-فلش نشدن(که در اخر فلش ارور می ده)تمامی مدل های samsung 6 =+S6 Edge android 5.1.1 فایل ها رو کامل براتون گذاشتم اول اینو تو pda بزارید و رایت کنید S6-UniBase_BOG8_v2 بعد فایل روتم بزارید pda UPDATE-SuperSU-v2.46 با اون odin که گذاشتم رایتش کنید و برا فلش این گوشیم از اون odin استفاده کنید دانلود فایل Download all root rar از آپلود آی آر
آخرین پاسخ توسط mohsen gsm, -
- 1 پاسخ
- 778 بازدید
سلام خدمت همه همکارن عزیز خیلی از دوستان این مشکلو دارن فلش می کنن حل نمیشه شما کافیه با این فایل فلش بزنی مشکلتون حل میشه و این رام هم زبان فارسی داره موفق باشید لینک دانلود G318HZ Camara mohsengsm.blog.ir - Download - 4shared - mohsen sepahvand
آخرین پاسخ توسط MR.Majid, -
- 7 پاسخ
- 1.1k بازدید
سلا خسته نباشید خدمت اساتید چند وقت پیش دوستان یک گوشی برام اوردن مدلش S820L جای سیم داره و سریال هم داره ولی انتن نمیده فایلشم تو سرور سامسونگ ندیدم و فقط فایل فلش در سایت پارس همراه بود تنظیمات شبکه GSM نداره ایا میشه کاری کرد که انتن بده و بشه تماس گرفت
آخرین پاسخ توسط reshad, -
- 3 پاسخ
- 709 بازدید
سلام خدمت دوستان یک گوشی هست مدلش I9105P فلش نمیشه چه با باکس چه با ادین pit روش رایت نمیشه و فلش نه 4 فایل قبول میکنه نه تک فایل ذیکاوری هم نمیره رو ارم مونده من خودم احتمال میدم هارد باشه دوستان نظری دارن در این زمینه Selected model: I9105P Selected port: Selected port speed: 115200 File analysis... OK Total file size: 0x595F9D36 Searching USB Flash Interface... detected COM27 Setup connection... Error Done with Samsung Tool v.19.1 Done with Samsung Tool v.19.1
آخرین پاسخ توسط reshad, -
- 0 پاسخ
- 1.9k بازدید
آموزش حل مشکل بیسباند و ترمیم سریال سامسونگ i9305 درود دوستان در جریان هستن این مدل از گوشی بعد آپدیت و حتی موقع ریست کردن مشکل بیسباند و سریال و ثبت نشده در شبکه رو میزند آموزش و فایلی که قرار دادیم صد در صد جوابگوست ابتدا برا ترمیم بیسباند بایستی یکی از دو فایل زیر را که کاملا تست شده میباشد فلش کنید نسخه:4.3 I9305ZHUCNA1_ I9305ZHUCMK1 نسخه 4.4.4 TIM-I9305XXUFOB2 تو نسخه 4.3 مشکل NO SERVICE داشتین با فلش 4.4.4 هم این مشکل براحتی جواب خواهد داد حال باکس اوکتاپوس رو اجرا کنید و ترمیم سریال رو روش انجام بدین موفق باشید
آخرین پاسخ توسط sfri.arash, -
- 8 پاسخ
- 1.1k بازدید
یه گوشی برام اومده مشکل علامت ورد ممنوع اومده روش چه با سیمکارت یا بدون سیم کارت بازم هست بیس باند سالمه چهار فایله هم زدم نشد با z3x میزنم ترمیم بیس باند میپره سریالم نول میشه دوباره فلش میزنم درست میشه اما علامت هنوز هست دوستان راه حلی دارید بگید انجام بدم ممنون میشم
آخرین پاسخ توسط majedj2002, -
- 2 پاسخ
- 590 بازدید
این مدل رو برام اوردن هر کاری میکنم با z3x انلاک نمیشه دوستان راهی دارن برای این مدل ؟؟؟ انلاک همراه اول مدل سامسونگ کربی 3563 اشتباه نوشتم عنوانش رو
آخرین پاسخ توسط perspolis, -
- 6 پاسخ
- 11.4k بازدید
با سلام خدمت اساتید محترم.گوشی رو وقتی سیم کارت میندازی میگه قفل سیم.هرسیمکارتی باشه.میخام با z3x فلش کنم مشکل دارم.با کابل باکس نمیشناسه با کابل یو اس بی هم همینطور.
آخرین پاسخ توسط dj masud,