تعمیرات و مباحث نرم افزاری
مباحث و آموزش های تعمیرات نرم افزاری گوشیهای برند سامسونگ
3,754 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 0 پاسخ
- 785 بازدید
درود فایل زیر رو با اودین رایت کنید و گوشی به راحتی روت میشود A520L by halabtech
آخرین پاسخ توسط adib, -
- 2 پاسخ
- 784 بازدید
سلام این گوشی اومده فارسی نداره زبان عربی هم داخلش نیست ممنون میشم لینک رام فارسی این مدل رو بدید توی سرور سایت هست اما نوشته فارسی ندارد فایل فلش فارسی سامسونگ G130HN بایگانی - مرکز دانلود فریمورهای موبایل
آخرین پاسخ توسط سجادبیانی, -
- 1 پاسخ
- 784 بازدید
با سلام فایل های زیر رو دانلود کنید Odin 3.12.X J7 Nxt [SM-J701F] FRP FILE گوشی رو به حالت دانلودینگ ببرید انتخاب boot.tar در Cp در odin و شروع. پس از فلش پس از تنظیم مجدد سختافزار تلفن به طور خودکار 5) سپس FRP با ابزار z3x_umt_miracle تنظیم مجدد.
آخرین پاسخ توسط rahi_sr, -
- 1 پاسخ
- 783 بازدید
سلام فایل desire hd a9191 فارسی میخواستم کسی لینک داره ممنون میشم
آخرین پاسخ توسط hadi9823, -
- 0 پاسخ
- 783 بازدید
سلام دوستان عزیز حل مشکل imei null samsung 19305 به روش زیر عمل کنید ابتدا فایل زیر را دانلود کنید و سپس فایل را در ادین قسمت pda قرار بدین و روی گوشی رایت کنید دانلود
آخرین پاسخ توسط ei.g.a, -
- 0 پاسخ
- 783 بازدید
فایل Recovery root galaxy s7 [sM-G930F/Exynos] Android 6.0.1 CF-Auto-Root Custom Recovery [Exynos][G930/F/FD/X/S/W8] Twrp 3.0.0 Before Root Enabled “OEM unlock” from “Developer Settings [sM-G935F/Exynos] Android 6.0.1 CF-Auto-Root Custom Recovery: [Exynos][G935f/F/FD/X/S/W8] Twrp 3.0.0
آخرین پاسخ توسط Anonymous, -
خاموش و روشن شدن s5
توسط vso- 4 پاسخ
- 783 بازدید
گوشی s5 برام اومد که رو آرم میومد و خاموش میشد و من با رام اورجینال خود گوشی فلش کردم و بالا اومد و بازم خاموش میشد تا خودم پاور رو میزدم دوباره روشن میشد ضمنا روی ریکاوری و دانلود مد خاموش روشن نمیشه ( رو این حالتها فشار به گوشی نمیاد البته ) کارهایی که انجام شده: 1. اندروید 5.0.1 ایران روش رایت کردم 2. باطری تعویض کردم
آخرین پاسخ توسط vso, -
فایل فلش i9506
توسط vso- 1 پاسخ
- 782 بازدید
دوستان ی گوشی s4 دارم که بیلد نامبرش مال استرالیاست و تو 3تا سایت فقط موجوده که سروراشون واقعا داغونه و free نمیشه دانلودش کرد لطفا اگه کسی راه حلی داره بگه I9506XXSDPK3
آخرین پاسخ توسط vso, -
- 1 پاسخ
- 782 بازدید
سلام گوشی j106f، سیم رو میشناسه. اما اصلا سرچ شبکه نمیکنه. imei هم درسته، بیس باند هم داره. با کد 0011 هم این اطلاعات رو میاره: imei Certi: Verified- Pass ممنون
آخرین پاسخ توسط hacker, -
- 0 پاسخ
- 782 بازدید
با استفاده از نرم افزار POT android tools میتونید به راحتی گوشی سامسونگ خودتون رو به حالت دانلودینگ ببرید برای استفاده از این نرم افزار نیازه که usb debugging گوشی روشن باشه و گوشی رو روشن به کامپیوتر وصل کنید تصویری از محیط نرم افزار POT android tools By POPDA v1.89 - Download - 4shared - nima ba
آخرین پاسخ توسط nima_b0, -
- 1 پاسخ
- 782 بازدید
دوستان این مدل رو میخوام ترمیم سریال کنم، اول با ورژن 34.8 زدم ارور پایین رو داد Operation: Repair Selected model: GT-I8262B Selected port: COM183 SAMSUNG Mobile USB Serial Port Software version: 34.8 If you are looking for 'Repair Network' function then you should use 'Patch Certificate' Waiting ADB device... OK Reading phone info... Model: GT-I8262B Android version: 4.1.2 PDA version: I8262BUBAMG1 CSC version: I8262BUUBAMG1 Phone version: I8262BUBAMG1 Product code: GT-I8262MBBTTT CSC country code: TRINIDAD AND TOBAGO CSC sales code: TTT Phone SN: RV1D929GVXW IMEI: 356430050663037 HW version: MP 0.800 RF cal date: 2013.09.1…
آخرین پاسخ توسط ILYA20, -
- 0 پاسخ
- 781 بازدید
DOWNLOAD
آخرین پاسخ توسط steve jobs, -
- 2 پاسخ
- 781 بازدید
گوشی خواستم ارتقاع بدم با اودین فایل ها چیدمان کردم 4 فایله استارت کردم یهو برق مغازه رفت بدون اینکه یه درصد فایل رایت بشه دوباره برق اومد باطری گوشی در اوردم که گوشی به حالت دانلودینگ ببرم دیگه گوشی روشن نمیشه هرکاری هم میکنم به دانلودینگ نمیره با باطری دیگه هم تست کردم با منبع تغذیه هم تست کردم لطفا راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط gebal, -
- 0 پاسخ
- 781 بازدید
http://uploadboy.me/52itcv5syciy/SM-N910F-5.0.1.zip.html
آخرین پاسخ توسط hadi000, -
- 0 پاسخ
- 781 بازدید
مراحل زیر راانجام دهید پیام ها(پیام رسانی) تنظیمات تنظیمات پیام متنی sms(پیام متنی) زبان نوشتن را روی حالت خودکار یا روی حالت یونیکد قرار دهید
آخرین پاسخ توسط farhadsoftware, -
- 1 پاسخ
- 781 بازدید
دورد SamSony Rom || سامسوني
آخرین پاسخ توسط siavash sadr, -
- 0 پاسخ
- 780 بازدید
درود خدمت عزیزان برای برادشتن FRP کافیه فقط فایل BL با مشخصه J700FXXU2APC4-OJV2APC3 بر روی گوشی رایت و از طریق کابل OTG بقیه مراحل حالا به هر دلیلی سریال شما پریده و در تنظیمات گوشی بیس باند ناشناخته هستش رایت فایل CP از نسخه J700FXXU2APC4-OJV2APC3 و راه حل سریال 35000000000000 که بعد روت و رایت سرت شما با ارور سکوریتی دیمیج مواجه میشین و با فول فلش و هر کاری که میکنید مشکل حل نمیشه و یه جورای کلافتون میکنه کافیه فایل NV زیر رو از طریق باکس Z3X ACTIV بر روی گوشی رایت کنید http://www.mediafire.com/download/u3...+for+j700f.rar
آخرین پاسخ توسط adib, -
- 1 پاسخ
- 780 بازدید
با سلام دوستان کسانی که اطلاعات دارن لطف کنن مطرح کنن ممنون میشم
آخرین پاسخ توسط reza_2344, -
- 0 پاسخ
- 780 بازدید
فایل روت گوشی سامسونگ A500G http://download.chainfire.eu/655/CF-Root/CF-Auto-Root/CF-Auto-Root-a5lte-a5ltedd-sma500g.zip
آخرین پاسخ توسط J_GSM, -
باکس و کرک باکس
توسط siahishab- 2 پاسخ
- 780 بازدید
با عرض سلام و ادب خدمت دوستان و اساتید گرامی میخواستم 2تا سوال از شما بپرسم اولی این که باکس و کرک باکس چیه و چه فرقی دارند دوما جدیدا به یه ورژن هایی برخوردم به اسم Knox_sw_firmware این فایل چی هست و به چه دردی میخوره با تشکر از دوستان و اساتید گرامی
آخرین پاسخ توسط siahishab, -
- 0 پاسخ
- 780 بازدید
نیاز به فلش فارسی G900P در اندروید 6.0.1 یا فایل فلش چهار فایل فارسی G900f در اندروید 6.0.1 یا 5
آخرین پاسخ توسط faramarzi, -
- 3 پاسخ
- 780 بازدید
با سلام دوستان آیا فایل امده که با ادین فلش بشه و فارسی بشه؟
آخرین پاسخ توسط saeiduniquej, -
- 1 پاسخ
- 780 بازدید
دوستان در جریان هستید که دانگل BST تو سرورش اینارو قرار داده دیدم تمام سایتها گذاشتن من براتون میزارمشون............ >http://uploadboy.com/pfjv8kddpgu0/1227/7z >http://uploadboy.com/4f19qo6xcnkb/1227/7z
آخرین پاسخ توسط M@HDi, -
- 0 پاسخ
- 780 بازدید
مجموعه سرت های سالم برای مدل های مختلف g800 و g850 G850 F_K_l_M G85
آخرین پاسخ توسط g0dsend313, -
- 0 پاسخ
- 779 بازدید
آموزش و فایل روت سامسونگ Samsung Galaxy Note 3 Neo Duos درود برا روت این مدل کافیست فایلی که قرار دادیم را دانلود و در قسمت pda قرار دهید اندروید 4.3 دانلود
آخرین پاسخ توسط sfri.arash,