تعمیرات و مباحث نرم افزاری
مباحث و آموزش های تعمیرات نرم افزاری گوشیهای برند سامسونگ
3,754 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 4 پاسخ
- 699 بازدید
سلام درود تست شده صد در صد طبق عکس زیر انجام دهید من خودم انجام دادام امیدوارم مفید باشه
آخرین پاسخ توسط reza_2344, -
- 1 پاسخ
- 738 بازدید
دوستان سریال این گوشی 01 شده نه با z3x نه با bst ترمیم نمیشه دوستان مودم یا فایلی چیزی دارن براش تست کنم؟؟ یا راهی که بشه سریال رایت کرد
آخرین پاسخ توسط MR.Shafiei, -
- 3 پاسخ
- 761 بازدید
دوستان اگه فایل مودم یا برا حل این مشکل نظری دارن ممنون میشم
- 4 پاسخ
- 785 بازدید
سلام دوستان یه گوشی هست با مدل G800F سریالش نرم افزاری با سریال پشت باطری نمی خونه انتن نمیده بیس باندم سالمه چیکارش کنیم؟ فقط z3x دارم
آخرین پاسخ توسط ARA6, -
- 0 پاسخ
- 777 بازدید
سلام.دوستان اگه کسی فایل efs گوشی samsung g355h رو داره ممنون میشم در اختیار منم قرار بده.تشکر
آخرین پاسخ توسط hunterpars, -
- 0 پاسخ
- 1.3k بازدید
با سلام برای ترمیم سریال این گوشی با باکس z3x ابتدا گوشی رو روت کنید.(تمام درایورهای لازم رو برای گوشی های سامسونگ نصب کنید)=P~:dddddd بعد از روت کردن گوشی رو در حالت روشن و تیک usb دیباگ فعال در حالت دوربین به کامپیوتر وصل کنید تا درایور adb رو بشناسه.(نکتش همینه)=)) پس از شناختن گوشی از طریق کامپیوتر حالا نوبت کار با باکس z3x میرسه :)=P~ مدل گوشی رو انتخاب میکنیم.( I9505) از سمت راست باکس گزینه repair options بعد new security و انتخاب تیک skip بر روی repair کلیک میکنیم ودر کادر باز شده imei رو وارد میکنم و بر روی ok کلیک میکنیم. پس از چند دقیقه گوشی ریستارت میشه و کار تمومه از گوشی خودتون لذت ببرید.><><><>< موفق باشید و کامروا
آخرین پاسخ توسط hamidjoon01, -
- 2 پاسخ
- 2.1k بازدید
حل مشکل وای فای سامسونگ s4مدل i9500 از جی اس ام دولوپرز درود برا حل مشکل کافیست دانگل بست را اجرا و گوشی را روت و گزینه ریپیر WIFI رو بزنید تمام موفق باشید....
آخرین پاسخ توسط ILYA20, -
- 2 پاسخ
- 6.1k بازدید
اموزش روت سامسونگ i9060i برای اولین بار از جی اس ام دولوپر درود دوستان برا روت این مدل از گوشی چند تا قلق خاصی وجود داره که براتون آماده کردیم: Galaxy Grand Neo Plus GT-I9060i/DS : 4.4.4 Kitkat برا روت این مدل بایستی گوشی را یه بار با kies شناسایی کرده ( Download Kies3 ) بعد اینکار گوشی را از یو اس بی جدا کرده و تو تنظیمات گوشی دیباگ را فعال کنید گوشی را به دانلودینگ برده نرم افزار اودین را باز تو قسمت pda فایل زیر را قرا بدین boot.tar.md5 click to download تا پایان کار صبور باشید بعد نرم افزار king root را روی کامپیتور نصب install Kingo ROOT download بعد نصب king root را باز کرده …
آخرین پاسخ توسط hamidjoon01, -
- 0 پاسخ
- 899 بازدید
سلام دوستان گلم . خیلیا با روت کردن این گوشی مشکلات زیادی دارن. گاها دیده شده بعد از روت از طریق cf-roo گوشیشون روی آرم مونده و یا اینکه بریک شده. من این روش رو خودم تست کردم ولی من انجمن در قبال کارای ناشیانه هیچ تضمینی نداریم. پس لطفا طبق این آموزش پیش برین تا بدون مشکل گوشی روت بشه و بالا بیاد. چیزایی که نیاز هست که باید دانلود کنین: 1. کرنل Alex-V_Kernel_S6_Edge_1.2.zip از لینک https://www.androidfilehost.com/?fid=24052804347765201 2. ریکاوری TWRP مخصوص گوشی از لینک https://www.androidfilehost.com/?fid=24052804347765202 این ریکاوری فلش از طریق ادین هست. 3. فایل super su از لینک https://www.androidfilehost.com/?fid=24052804347765203 حالا به ترتیب او…
- 0 پاسخ
- 3.4k بازدید
سلام.بعضی از دوستان فایل فلش این گوشی رو داخل سایت قرار داده بودند ولی فلشر و آموزش فلش وجود نداشت. این لینک فایل فلش فارسی :C3592JPML1_OJPML1 - Download - 4shared - Bodey Messi اینم لینک فلشر:دانلود فایل Download flashtool C3592 rar از آپلود آی آر پسورد فلشر : persian-gulf نحوه فلش : وقتی فلشر رو اجرا میکنید نحوه چیدن فایل فلش رو نوشته.
آخرین پاسخ توسط hunterpars, -
- 7 پاسخ
- 1.1k بازدید
سلام به اساتید محترم آیا امکانش هس رمز گوشی s5 را بدون حذف اطلاعات برداشت یا خیر؟ جیمیل هم نداره؟؟؟
آخرین پاسخ توسط Anonymous, -
- 0 پاسخ
- 832 بازدید
فایل پیت سامسونگ j500h با اندروید 5.1.1 از جی اس ام دولوپرز درود فایل خدمت شما
آخرین پاسخ توسط sfri.arash, -
- 1 پاسخ
- 953 بازدید
از دوستان کسی فایل روت t705 اندروید 5 داره ممنون میشم بزاره
آخرین پاسخ توسط steve jobs, -
- 4 پاسخ
- 848 بازدید
گوشی بعد وایپ کردن در خواست samsung Account میده
آخرین پاسخ توسط arash167, -
مشکل بوت s3653
توسط reza_2344- 7 پاسخ
- 929 بازدید
سلام دوستان با ufs با باطری بدون باطری این پیغام میده Connect Phone to RJ-45 Without Battery ! ExtBL Failed: no BOOT Signal DeadBL Failed, not Run: 0 با z3x hdk این پیغام---- Connect phone and press power on 10 second Start repair boot zone type 1... Unpress power button on phone ! Bad Ask ! Repair boot - false Elapsed time: 15 second, sw ver: 3.5.0040 riff ساپورت نمیکنه دوستان میتونند راهنمایی کنن؟
آخرین پاسخ توسط reza_2344, -
- 2 پاسخ
- 531 بازدید
سلام یه گوشی گرند با مشخصه sgh-i9082 دارم فایل gt-i9082 روش فلش میشه ولی بالا نمیات
آخرین پاسخ توسط g0dsend313, -
- 1 پاسخ
- 906 بازدید
درخواست qcn و cert برای i9082 برای حل مشکل wifi
آخرین پاسخ توسط mobilejavan, -
- 0 پاسخ
- 834 بازدید
آموزش دانگرید گوشی های سامسونگ با سلام خدمت همه همکاران 1-دوستان تا جای که امکان داره دانگرید نکنید 2-قبل از دانگرید از قسمت cert-qcn بکاپ بگیرید 3-از رام 4 فایل استفاده کنید ولی فایل مدم یا فون یا cp رو گوشی رایت نکنید 4-اگه از تک فایل استفاده می کنید فایلو تحت برنامه winrar باز کنید و فایل مودمو ازش جدا کنید وبعد روی گوشی رایت کنید بعد از طریق ریکاوری وایپ کنید این روش های که بهتون گفتم 100درصد عملی نیستن ولی 80 درصد جواب می دن بازم می گم در صورت امکان دانگردید نکید شاید خیلی از همکاران پیش خودشون بگن من زدم مشکلی برام پیش نیومده ولی فقط 1 بار خدای نکرده مشکل پیش بیاد احتمال خسارت دادن هست تهیه و تنظیم=محسن سپهوند mohsen gsm
آخرین پاسخ توسط mohsen gsm, -
درخواست رام i9301i
توسط ei.g.a- 2 پاسخ
- 658 بازدید
سلام دوستان گوشی i9301i با تک فایل فلش شده الان مشکل دوربین داره.بیزحمت فایلی برای حل مشکلش لطف کنید. با تشکر
آخرین پاسخ توسط ei.g.a, -
- 25 پاسخ
- 5k بازدید
سلام خدمت دوستان گوشی g355h برای فلش پیشم اوردن بعد زدن رام 4 فایله خاموش شد کسی راح حل برای درست کردنش داره ممنون میشم بزاره
آخرین پاسخ توسط steve jobs, -
- 3 پاسخ
- 727 بازدید
با سلام خدمت اساتید محترم یه تبلت n5100 برام اوردن که قفل امنیتی داره وصاحبش نمیخواد اطلاعاتش به هیچ وجه پاک بشه ممنون میشم از اسالتید بزرگوار بنده رو راهمنمایی کنن که بدون پاک شدن اطلاعات قفلش رو باز کنم لازم به ذکر هستش که با bst انلاک نمیشه ممنون میشم فایل ریکاوری کاستوم وفایل انلاک این مدل رو برام بزارین با تشکر
آخرین پاسخ توسط sadra.z, -
- 3 پاسخ
- 1.2k بازدید
سلام خدمت دوستان من یک n9005 قبلا برام اوردن با کمک دوستان با باکس spt super imei زدم انتن امد اکی شد رفت الان امده میگه ضعف انتن داره یعنی میتونه نرم افزار باشه چون گوشیش باز شده احساس میکنم سخت افزاره ممنون میشم راهنماییم کنید
آخرین پاسخ توسط reshad, -
- 3 پاسخ
- 1.2k بازدید
سلام دوستان یه i9070 بوتش هنگام فلش پریده بود ترمیم کردم ولی سریالش نول شده بیس باند سالمه اما سریال نوله فلشم زدم اما 49 نشد با z3x هم ترمیم نمیشه با همه ورژن ها تست کردم چیکار باید کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟//
آخرین پاسخ توسط rezakeshavarza, -
- 3 پاسخ
- 690 بازدید
سلام دوستان یه گوشی g530h هست که وقتی روی دانلودینگ میبرم و به کامپیوتر وصل میکنم صدای اتصال میاد ولی در برنامه ادین تو قسمت id com شناخته نمیشه.گوشی ریسیت شده و این مشکل حل نشده با چند تا سیستم تست شده و همه همین مشکل رو داشتن گوشی رو روت کردم و با نرم افزار mobile odine pro هم باز نشد.مشکل گوشی هم این هست که ویروسی بود و ویروس ها رو پاک کردم ولی همینجور الکی حافظه رم کامل پر میشه و کل نرم افزار ها بسته میشه.دوستان اگه میتونید در این موارد کمک کنید ممنونتون میشم.تشکر
آخرین پاسخ توسط hamedhhpp, -
- 2 پاسخ
- 776 بازدید
دوستان این گوشی با z3x فلش کردم که کامل فلش نشد وقطع شد ...الان گوشی خاموش شده ودوباره فلش نمیشه و usb not recognized میده....ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن ..اینم لاگ عملکرد Z3x Selected model: E2202 Selected port: COM7 Z3X BOX Serial Port Selected port speed: 921600 Waiting phone... detected COM197 Sending FDL... OK Reconnecting phone... OK Reading NV... OK Saved to C:\Program Files\Z3X\Samsung\SamsungTool\Backup\nvitem_E2202_21-4-2013_14-27-43.bin Sending SSBoot... OK Sending PS... OK Sending CSC... OK Erasing UDISC... error Done with Samsung Tool v.14.1
آخرین پاسخ توسط hamed1028,