تعمیرات و مباحث نرم افزاری
مباحث و آموزش های تعمیرات نرم افزاری گوشیهای برند سامسونگ
3,754 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 0 پاسخ
- 720 بازدید
پیشنیازات: _شارژ بیشتر از 50 درصد _در صورت امکان قبل از روت یبار فکتوری ریست کنید _نصب درایور های سامسونگ لینک درایور ها: http://downloadcenter.samsung.com/content/SW/201406/20140620182919920/SAMSUNG_USB_Driver_for_Mobile_Phones.exe دانلود: فلشر: Odin3_v3.10.6 - Download - 4shared رام از پیش روت شده: G531HXXU0AOK2_G531HOJV0AOK1_XSG_Arabic_Rooted_5.1.1_.zip | by Tsar3000 for Generic Device/Other آموزش نصب روت: _رام دانلودی رو از حالت فشرده خارج کنید _فلشر رو باز کنید _روی سربرگ ap کلیک کنید و رام اکستکت شده رو وارد کنید _گوشی رو در حالت دانلود مود وصل کنید _دکمه start رو بزنید _بعد از نصب رام شاهد برنامه su هستید که تو لانچر هستش که نشون دهنده…
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 0 پاسخ
- 720 بازدید
فایل روت گوشی سامسونگ A500G http://download.chainfire.eu/655/CF-Root/CF-Auto-Root/CF-Auto-Root-a5lte-a5ltedd-sma500g.zip
آخرین پاسخ توسط J_GSM, -
فایلهای روت J600F
توسط mohsen8- 0 پاسخ
- 720 بازدید
گوشی J600F به مجموعه فایلهای روت اضافه شد تا اندروید 9 باینری 5 اضافه شد تمام فایلها تست شده و توسط خودم درست شدند http://root.gsm-developers.com/samsung-galaxy-sm-j600f-root/
آخرین پاسخ توسط mohsen8, -
- 0 پاسخ
- 719 بازدید
Download twrp-3.0.0-0-nobleltezt-nobleltezt.img.tar
آخرین پاسخ توسط t20mobile, -
مشکل با شبکه 3g
توسط vso- 2 پاسخ
- 719 بازدید
گوشی g531h دارم که وقتی روی شبکه 3g قرار می دم ارور روی شبکه ثبت نشد میده و قسمت 3g مشکل پیدا کرده. با تمام اپراتورها هم تست شده می خواستم ببینم دوستان راه حلی بجز باکس bst و repair 3g سراغ دارن که حل بشه...
آخرین پاسخ توسط vso, -
- 1 پاسخ
- 719 بازدید
سلام گوشی j106f، سیم رو میشناسه. اما اصلا سرچ شبکه نمیکنه. imei هم درسته، بیس باند هم داره. با کد 0011 هم این اطلاعات رو میاره: imei Certi: Verified- Pass ممنون
آخرین پاسخ توسط hacker, -
- 1 پاسخ
- 719 بازدید
دوستان این مدل رو به غیر از چیمرا چه ابزارهای دیگه ای برای ترمیم سریال پشتیبانی میکنن؟؟
آخرین پاسخ توسط alizarei72, -
- 0 پاسخ
- 719 بازدید
A105M ENG FILE BIT3 Version SIZE LINK_GDrive A105M ENG BOOT U3 U3ASH2 10M DOWNLOAD A105M ENG MODEM U3 U3ASH2 18M DOWNLOAD A105M ENG RECOVERY U3 U3ASH2 16M DOWNLOAD A105M ENG FILE BIT2 Version SIZE LINK_GDrive A105M ENG BOOT U2 U2ASH3 10M DOWNLOAD …
آخرین پاسخ توسط OREO2018, -
sboot a310f (فوری)
توسط vso- 0 پاسخ
- 719 بازدید
نیاز مبرم به sboot combination a310f
آخرین پاسخ توسط vso, -
- 1 پاسخ
- 718 بازدید
سلام اساتید این گوشی اومد ایرانسل میخوند همراه اول نمیخوند دیدم سریال صفره دو تا سریال زدم از جمله سریال خودش ولی فایده نداشته دلیل چی میتونه باشه
آخرین پاسخ توسط iran_gsm, -
- 1 پاسخ
- 718 بازدید
با سلام فایل های زیر رو دانلود کنید Odin 3.12.X J7 Nxt [SM-J701F] FRP FILE گوشی رو به حالت دانلودینگ ببرید انتخاب boot.tar در Cp در odin و شروع. پس از فلش پس از تنظیم مجدد سختافزار تلفن به طور خودکار 5) سپس FRP با ابزار z3x_umt_miracle تنظیم مجدد.
آخرین پاسخ توسط rahi_sr, -
- 1 پاسخ
- 717 بازدید
با عرض سلام دوستان شاید در جریان باشن یه سری از گوشیهای جدید از دبی وارد بازار شده که راحت میشه تشخیص داد این گوشیها رفرش هستن برای مثال یه گوشی براتون میاد پشت گوشی n910fنوشته و رام هم n910fهست ولی زمانی که گوشی را به حالت دانلود مد میبریم مدل گوشی n910pزده مدل اصلی گوشی n910pهست منتها این گوشی با رام کاستوم فلش شده و اکثرا هم پیغام امنیتی داره و برای حل این مشکل باید گوشی را با فایل n910pفلش زد منتها بعد از فلش سریال گوشی به 099..تغییر پیدا میکند
آخرین پاسخ توسط mostafa3413, -
فایل فلش i9506
توسط vso- 1 پاسخ
- 716 بازدید
دوستان ی گوشی s4 دارم که بیلد نامبرش مال استرالیاست و تو 3تا سایت فقط موجوده که سروراشون واقعا داغونه و free نمیشه دانلودش کرد لطفا اگه کسی راه حلی داره بگه I9506XXSDPK3
آخرین پاسخ توسط vso, -
- 0 پاسخ
- 716 بازدید
آموزش و فایل روت سامسونگ Samsung Galaxy Note 3 Neo Duos درود برا روت این مدل کافیست فایلی که قرار دادیم را دانلود و در قسمت pda قرار دهید اندروید 4.3 دانلود
آخرین پاسخ توسط sfri.arash, -
- 1 پاسخ
- 716 بازدید
دوستان برا برداشتن frp اندروید ۷ گوشی یه کامبی با باینری خود گوشی دان کنید و بزنید روی گوشی بعد توی تنظیمات تیک usb رو فعال کنید و یه رام تک فایل با همون باینری اندروید ۷ دان کنید و با z3x دوتا تیک cashو hidden رو بردارید و اقدام به فلش کنید بعد از بالا اومدن دیگه گوشی frp نداره تیک oem رو فعال بعد گوشی را ریست فکتوری کنید و تمام
آخرین پاسخ توسط faramarzi, -
- 0 پاسخ
- 715 بازدید
تمام نرم افزار های روت گوشی های اندروید درقالب1برنامهAndroid_total_root _tool DAWONLOD:ANDROID TOTAL ROOT tools By Gsm_zone V1
آخرین پاسخ توسط kia mobile, -
- 0 پاسخ
- 715 بازدید
با سلام چون این گوشی تازه تو بازار اومده و خیلی از دوستان تو روت کردن این گوشی مشکل دارن و شاید نمیتونن ریسک کنن این اموزشی که میزارم تست شده هست و من به این روش گوشی را روت کردم ابتدا گوشی را باید انلاک prfکنید با باکسهای موجود وروشهای که تو سایت ارائه شده ابتدا فایلهای زیر را داخل حافظه گوشی کپی میکنیم فایل شامل super su و کرنل برای بوت کردن گوشی بعد از نصب ریکاوری هست شاید بعضی از دوستان گوشیشون قفل پترن داشته باشه که به دو روش میتونن فایلها را نصب کنن یکی از طریق usb otgو روش دوم muntکردن حافظه داخلی از طریق ریکاوری وکپی فایلها به حافظه گوشی >[url="https://download.chainfire.eu/696/SuperSU/"]super su[/url] >[url="https://tx1.androidfilehost…
آخرین پاسخ توسط sadra.z, -
- 2 پاسخ
- 714 بازدید
سلام دوستان چطوری میتونم قفل این گوشیو بدون پاک شدن اطلاعات بردارم ممنون میشم راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط mehdi_bakhshi, -
- 2 پاسخ
- 714 بازدید
سلام این گوشی اومده فارسی نداره زبان عربی هم داخلش نیست ممنون میشم لینک رام فارسی این مدل رو بدید توی سرور سایت هست اما نوشته فارسی ندارد فایل فلش فارسی سامسونگ G130HN بایگانی - مرکز دانلود فریمورهای موبایل
آخرین پاسخ توسط سجادبیانی, -
- 0 پاسخ
- 714 بازدید
DOWNLOAD
آخرین پاسخ توسط steve jobs, -
- 1 پاسخ
- 714 بازدید
دورد SamSony Rom || سامسوني
آخرین پاسخ توسط siavash sadr, -
- 0 پاسخ
- 714 بازدید
آموزش دانگرید A9000 از 6.0.1 به 5.1.1 اختصاصی forum.gsm-developers.com ****************************************************************** برای هر دلیلی خواستید دانگرید کنید این مدل رو از این فایل استفاده کنید. >http://d-h.st/search?search_by=1&search_for=A9000ZHU1APA8_A9000ZZH1APA8_TGY_FULL
آخرین پاسخ توسط MR.Majid, -
- 0 پاسخ
- 714 بازدید
بعد از فلش سافت بریک میشه و با همه فایلها فیلد میده بخاطر ریپارتیشن متفاوت فقط کافیه فایل پیت مخصوص زیر را با تک فایل دیگه بچینین و فلش کنید I9502 - Download - 4shared
آخرین پاسخ توسط jandz, -
- 3 پاسخ
- 714 بازدید
باکس z3x سیم کارتش سوخنه آیا میشه این مدل رو با bst ترمیم سریال زد ؟ نیاز به روت داره ؟
آخرین پاسخ توسط ..::AtifGsm::.., -
- 2 پاسخ
- 713 بازدید
سلام دوستان گوشی مورد نظر بردم رو حالت دانلودینگ ولی از فلشش منصرف شدم الان هر کار میکنم که خاموشش کنم از این حالت بیام بیرون نمیشه ایا راهی هست یا باید صبر کنم شارژش تموم شه
آخرین پاسخ توسط سجادبیانی,