تعمیرات و مباحث نرم افزاری
مباحث و آموزش های تعمیرات نرم افزاری گوشیهای برند سامسونگ
3,754 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 15 پاسخ
- 2.1k بازدید
با سلام و درود وقتی پارتیشن cache.img رو باز میکنم و فایل language.xml رو از داخل فایل sec_csc.zip ادیت یا حذفش میکنم بعد از بستن cache.img با اودین کاملا روی گوشی رایت میشه اما وقتی گوشی به حالت آپدیتینگ میره ارور میده و کار بی نتیجه میمونه کسی از اساتید میدونه مشکل کجاس؟
آخرین پاسخ توسط mohsen8, -
- 1 پاسخ
- 801 بازدید
سلام و خسته نباشید خدمت همکاران محترم گوشی مدل g925t اوردن برام که قفل شبکه داشت و هر کاری کردم نتونستم انلاک کنم و رام g925fرو پورت کردم روش و بدون هیچ مشکلی بالا اومد ولی متاسفانه موقع انلاک این ارور رو میده Waiting ADB device... Ok Reading phone info... Model: SM-G925F Android version: 5.0.2 Product code: Phone version: G925TUVU1AOCG PDA version: G925FXXU1AODG CSC version: CSC country code: CSC sales code: HW version: Phone SN: 00000000000 Chip name: EXYNOS7420 Modem board: SHANNON333 RF cal date: IMEI: Checking Super user right... true Reading NV data... Ok Checking NV data... Ok Initialization zTool... Ok Running zTool, please wait... er…
آخرین پاسخ توسط shojaee, -
- 5 پاسخ
- 1.3k بازدید
درود مشکل در باز شدن این برنامه الان دو روزه اینطوری شده دوستان یه راهنمایی میکنند با سپاس
آخرین پاسخ توسط ILYA20, -
- 2 پاسخ
- 961 بازدید
همان طور که دوستان گفتند با این فایل معلوم در این پست http://gsm-developers.ir/thread9342-3.html#post35158 که گذاشته شده گفتند که با فلش زدن این فایل قفل frp باز میشود ... اما متاسفانه در آخرای فلش این ارور رو میده!!! اینم لینک فایلی که بنده فلش زدم. Dev-Host - The Ultimate Free File Hosting / File Sharing Service
آخرین پاسخ توسط mobiledaneshjoo, -
- 3 پاسخ
- 916 بازدید
مشکل در باز کردن قفل frp j200gu ********************************* گوشی فوق برام آوردن روی آرم سامسونگ میموند و بالایی آرم سامسونگ زده بود که گوشی قفل frp داره بنده با کلی زحمت تونستم که فایل COMBINATION پیدا کردم و روی گوشی رایت کردم که متاسفانه بازم frp باز نشد!!! که بتونم فایل اورجینال روی گوشی رایت کنم باکس z3x دارم اما اکتیو نیستش آیا راهی داره درستش کنم؟؟؟
آخرین پاسخ توسط Alireza gsm, -
- 5 پاسخ
- 856 بازدید
سلام گوشی سامسونگ j7 prime با مدل عددی G610 قفل یوزر داره میخوام قفل بردارم بدون حذف اطلاعات . امنیت گوشی بالا وقتی کاستوم رایت می کنم مموری مونت نمیشه aroma filemanager نمیتونم نصب کنم، دیتا هم مونت نمی شه . دو تا کاستوم تست کردم هر دو مموری مونت نمیشه . اندروید 6 . راه داره برا باز کردن قفل گوشی ؟ frp=off
آخرین پاسخ توسط ghodooss, -
- 7 پاسخ
- 1.2k بازدید
سلام خسته نباشید frp این گوشی رو دو روش رفتم ولی نشد بیلد روی گوشی j710fXXS3AQG1 ممنون میشم کمکم کنید
آخرین پاسخ توسط رامین ملکی, -
- 3 پاسخ
- 768 بازدید
سلام a920f مشتری برام اورده سیم شناسایی میکنه ولی موقع تماس میزنه تماس اضطراری در حال روشن کردن رادیو. راهنمایی بفرمایید
آخرین پاسخ توسط ..::AtifGsm::.., -
- 1 پاسخ
- 616 بازدید
سلام بزرگواران یه مشتری گوشی a7 رو از داخل خود گوشی آپدیت کرده، میگه دانلود تا آخر انجام میشه، بازم ارور میده حتی با فی لتر شکن هم بهروز رسانی ها رو دانلود میکنه بازم ارور براش میاد آخرشم از کاربر میخواد که گزارشات خطای بهروز رسانی رو به سرور ارسال کنه مشکل از سرورای سامسونگه؟
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 4 پاسخ
- 1k بازدید
سلام دوستان یک گوشی i9500 برام تومده مشکل بیس باند داشت فلش کردم اندروید 5 شد بیس هم برگشت وقتی کد*#06# رو میزدم یه سریال دیگه نشون میداد . سریالو با z3x زدم ولی وقتی کد *#0011# میزنم سرت ارور میده پچ هم میکنم سریال نول میشه بیس هم میپره خیلی درگیرم لطفا راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط mobilemehdi, -
- 7 پاسخ
- 966 بازدید
با سلام گوشی سامسونگ a5، نه اس ام اس میره نه میگیره. برنامه های دیگری هم رو تست کردم نشد. بقیه موارد مشکلی نداره!!!
آخرین پاسخ توسط Merkava, -
- 2 پاسخ
- 1.1k بازدید
این مدل رو برام اوردن بوتش پریده بود با atf فایل بوت رو ریختم تو رم ولی وقتی پاور و ولوم پایین و هوم رو میزنم نمیره دانلود مد دوستان راهی دارن ؟؟؟
آخرین پاسخ توسط MR.Majid, -
- 12 پاسخ
- 1.4k بازدید
با سلام..گوشی رو مشتری آورد که گوشی توی دستم یه هویی خاموش شده..با منبع تست کردم..2صدم جریان کشی ثایت داره.. با آموزش توی سایت برای ترمیم بوت اقدام کردم..خوشبختانه گوشی به حالت دانلود مد رفت..ولی هر کاری میکنم موقع فلش ایرور میره.... اینم تصویر http://uupload.ir/files/w8xi_۲۰۱۶۰۶۱۴_۱۲۳۱۵۷.jpg ممنون میشم راهنماییم کنید لازم به ذکر هست با تک فایل..چهار فایله...با فایل پیت...بدون پیت....با تیک ریپارتیشر..بدون تیک..همجورشو زدم...نشد که نشد..
آخرین پاسخ توسط رامین ملکی, -
- 4 پاسخ
- 820 بازدید
با سلام خدمت اساتید محترم s8530 برام اوردن که فلش کنم که متاسفانه بوتش پرید الان میخوام با ریف این مدل رو فلش کنم طبق عکس میخوام عمل کنم ولی رو برد این مدل نقاط مشخص شده متالیزور برای لحیم کردم پایه وجود نداره از اساتید محترم خواهشمندم منو راهنمایی کنن که چطور این مدل رو سیم به برد لحیم میکنن با تشکر؟؟
آخرین پاسخ توسط taher, -
- 0 پاسخ
- 424 بازدید
سلام خدمت دوستان من هر گوشی با z3x میخوام سریال ترمیم کنم با این ارور روبرو میشم Running zTool, please wait... error Done with Samsung Tool v.19.1
آخرین پاسخ توسط eza68, -
- 1 پاسخ
- 614 بازدید
دوستان این مدل رو میخوام ترمیم سریال کنم، اول با ورژن 34.8 زدم ارور پایین رو داد Operation: Repair Selected model: GT-I8262B Selected port: COM183 SAMSUNG Mobile USB Serial Port Software version: 34.8 If you are looking for 'Repair Network' function then you should use 'Patch Certificate' Waiting ADB device... OK Reading phone info... Model: GT-I8262B Android version: 4.1.2 PDA version: I8262BUBAMG1 CSC version: I8262BUUBAMG1 Phone version: I8262BUBAMG1 Product code: GT-I8262MBBTTT CSC country code: TRINIDAD AND TOBAGO CSC sales code: TTT Phone SN: RV1D929GVXW IMEI: 356430050663037 HW version: MP 0.800 RF cal date: 2013.09.1…
آخرین پاسخ توسط ILYA20, -
- 3 پاسخ
- 1.3k بازدید
سلام دوستان یه i9070 بوتش هنگام فلش پریده بود ترمیم کردم ولی سریالش نول شده بیس باند سالمه اما سریال نوله فلشم زدم اما 49 نشد با z3x هم ترمیم نمیشه با همه ورژن ها تست کردم چیکار باید کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟//
آخرین پاسخ توسط rezakeshavarza, -
- 2 پاسخ
- 1.4k بازدید
سلام لطفا راهنمایی کنید j700f اندروید 5.1.1 با بیلد نامبر j700fxxu1aofj گوشی بیس باند داره سریال گوشی شده 350000000000006 هر کاری میکنم عوض نمشه اینم لاگ از z3x Waiting ADB device... OK Reading phone info... Model: SM-J700F Android version: 5.1.1 Product code: Phone version: J700FXXU1AOGG PDA version: J700FXXU1AOFJ CSC version: J700FOJV1AOFJ CSC country code: UAE CSC sales code: XSG HW version: Phone SN: Chip name: EXYNOS7580 Modem board: SHANNON310 RF cal date: IMEI: 350000000000006 Checking Super user right... true Reading NV data... OK Checking NV data... error Security damaged (2) Done wi…
آخرین پاسخ توسط saeedreza, -
- 8 پاسخ
- 2.2k بازدید
دوستان سلام این مدل گوشی رو میخوام با z3x ترمیم سریال کنم ولی ارور Can not detected modem type میده ممنون میشم دوستان راهنمایی کنید تشکر
آخرین پاسخ توسط b.sajad1371, -
- 14 پاسخ
- 1.9k بازدید
با سلام یه تبلت n5120 برام اومده بود که روی ارم مونده بود فلش کردم با رام 4.4.2 بالا اومد ولی سریال 00/ شده و با bst و z3x هر کار میکنم ترمیم نمیشه دستگاه روت شده و usb seting هم روی DM+MODEM+ADB تنظیم شده این ارور رو میده :
آخرین پاسخ توسط mostafa66, -
- 7 پاسخ
- 1.1k بازدید
سلام دوستان یه گوشی n750 برام اومده با مشکل ثبت سرویس من روت کردم سرت زدم روش درست شد صاحبش برد بعد سه روز اورد و مشکل رجیستر دارم الان باهاش یعنی هر سرتی روش میزنم سه روز بعد سرویس قط میشه چجوری میتونم سریال پشت دستگاه رو بزنم روش تو z3 x نداره برای این مدل repair imie
آخرین پاسخ توسط sagez gsm, -
- 6 پاسخ
- 1.1k بازدید
دوستان سلام یه گوشی J7 Pro دارم که به دلیل مشکل رجیستری آنتنش قطع شده. تو سایت گمرک حق گمرکی رو پرداخت کردم و طبق روال اطلاعات پرداخت رو داد. اما الان تو سایت همتا میرم قسمت ثبت اطلاعات مسافری با پیغام خطای زیر مواجه میشم: شناسه پرداخت/شماره سفارش در سامانه موجود نیست لازم به ذکر هست از شناسه پرداختم هم عکس گرفتم و هم کپیش کردم و قطعا اشتباه نیست. کسی میتونه راهنمایی کنه... همچنین چنتا گوشی دیگه رو سه چهار روز پیش بدون مشکل فعال کردم.
آخرین پاسخ توسط One_Gunner1988, -
- 7 پاسخ
- 1.2k بازدید
سلام دوستان این گوشی مشکل در ثبت شبکه رایتل داشت و بعضا سیمکارت راهم نمیشناخت فلش 4.3 4.4 repier imei repier s/n رایت سرت رایت مودم هیچکدوم فایده نداشت البته الان فقط با 3جی مشکل دارهممنون راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط MR.Shafiei, -
مشکل در حذف frp c7000 1 2
توسط mili_n- 19 پاسخ
- 2.2k بازدید
با سلام .گوشی c7000 با بیلدc7000zhu2brb1 که هر فایل کامب میزنم اررور frp میده..دانگرید هم نمیشه
آخرین پاسخ توسط mili_n, -
- 2 پاسخ
- 1.7k بازدید
سلام خسته نباشید. قربان بنده Galaxy J7 SM-J700f دارم و رام رو دانلود کردم. با همه ی اودین ها هم اقدام به نصب کردم. ولی همش این ارور ظاهر میشه. این لوگ اودین Added!! Enter CS for MD5.. Check MD5.. Do not unplug the cable.. Please wait.. j700FXXU1AOL1_A700FOJAOL2_HOME.tar.md5 is valid. Checking MD5 finished Sucessfully.. Leave CS.. Odin v.3 engine (ID:4).. File analysis.. SetupConnection.. Initialzation.. Get PIT for mapping.. Firmware update start cm.bin NAND Write Start!! Complete(Write) operation failed. All threads completed. (succeed 0 / failed 1) همش Fail میشه. ممنون میشم بتونید راهنمایی کنید.
آخرین پاسخ توسط iraj,