تعمیرات و مباحث نرم افزاری
مباحث و آموزش های تعمیرات نرم افزاری گوشیهای برند سامسونگ
3,754 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 0 پاسخ
- 725 بازدید
فایل روت تست شده سامسونگ S6 G925f از جی اس ام دولوپرز درود فایل خدمت شما
آخرین پاسخ توسط sfri.arash, -
- 0 پاسخ
- 725 بازدید
COMBINATION_FAC_FA90_A505FDDU1ASB4
آخرین پاسخ توسط OREO2018, -
حذف قفل صفحه
توسط mrc- 1 پاسخ
- 725 بازدید
سلام من گوشی سامسونگ مدل Samsung GT-S7262 دارم رمزش حروفه انگلیسی هستش و یادم رفته داخلش هم کلی اطلاعات دارم چطوری رمزو باز کنم .؟؟؟
آخرین پاسخ توسط jalilzadeh, -
- 0 پاسخ
- 724 بازدید
https://app.box.com/s/3jer1a80xtss2yv73aosspfqxo4a6x00
آخرین پاسخ توسط siavash sadr, -
- 1 پاسخ
- 724 بازدید
J530FXWS3BSA1 android 8.1.0 oem on frp off حذف رمز بدون پاک کردن اطلاعات میخام. با Screen_Locked_Bypass_V1.0 انجام دادم و رمز رو برنمیداره
آخرین پاسخ توسط intel1829, -
- 0 پاسخ
- 724 بازدید
با استفاده از نرم افزار POT android tools میتونید به راحتی گوشی سامسونگ خودتون رو به حالت دانلودینگ ببرید برای استفاده از این نرم افزار نیازه که usb debugging گوشی روشن باشه و گوشی رو روشن به کامپیوتر وصل کنید تصویری از محیط نرم افزار POT android tools By POPDA v1.89 - Download - 4shared - nima ba
آخرین پاسخ توسط nima_b0, -
- 1 پاسخ
- 724 بازدید
محبت میکنید مدل فوق رو بگین با چ روشی بردارم.جا سیم کارتی گوشی خرابه نمیشه سیم کارت گذاشت برای حذف frp
آخرین پاسخ توسط modern soft, -
- 0 پاسخ
- 724 بازدید
درود خب اول از همه باید این ریکاوری رو از لینک زیر دانلود کنید و با ادین ورژن 3.09 در قسمت AP روی گوشی فلش کنید http://www.zunite.org/2016/02/samsun...2016-twrp.html سپس با Aroma تمام فایل هایی ک پسوندشان .Key هست رو پاک کنید حالا گوشی رو ریبوت سیستم کنید و ب جایی رمز پشتیبان هر رمز دیگه ای خواستید بزنید(فرقی نمی کند) توجه: اگر پس از اتمام کار گوشی رو لوگو دائما ریست کرد کرنل A710F ک در لینک زیر هست رو دانلود کنید و رو گوشی فلش کنید تا بیاد بالا https://download.chainfire.eu/940/CF...xx-sma710f.zip
آخرین پاسخ توسط adib, -
- 0 پاسخ
- 724 بازدید
درود فایل زیر رو با اودین رایت کنید و گوشی به راحتی روت میشود A520L by halabtech
آخرین پاسخ توسط adib, -
- 0 پاسخ
- 723 بازدید
فایلها سالم و تست شده هستند..... اموزشش هم که لازم به ذکر نیست قفل OEM رو باز میکنید فایل کاستوم ریکاوری TWRP رو با ادین فلش میکنید. نهایتا فایل supersu رو از همون ریکاوری کاستوم رایت میکنید.گوشی یه دوباری ریستارت میشه بالا میاد.
آخرین پاسخ توسط DawoodZzz, -
- 1 پاسخ
- 723 بازدید
سلام دوستان با این آموزش ساده میتونید رامهای تک فایلی که رو سیستمتون دارید رو به 4 فایل تبدیل بکنید این کار 2 مزیت داره : 1. بعضی وقت ها رام های 4 فایل سخت گیر میاد. 2. مهمتر دانلود دوباره هست که با این کار این مشکل هم حل میشه. آموزش به روایت تصویر : ; Samsung Full Firmware Maker v1.0
آخرین پاسخ توسط سجادبیانی, -
- 0 پاسخ
- 723 بازدید
دانگرید موفق اندروید 11 به اندروید 10 m115f که همون m11 هستش برای حذف جمیل .
آخرین پاسخ توسط faramarzi, -
- 0 پاسخ
- 722 بازدید
درود خدمت عزیزان برای برادشتن FRP کافیه فقط فایل BL با مشخصه J700FXXU2APC4-OJV2APC3 بر روی گوشی رایت و از طریق کابل OTG بقیه مراحل حالا به هر دلیلی سریال شما پریده و در تنظیمات گوشی بیس باند ناشناخته هستش رایت فایل CP از نسخه J700FXXU2APC4-OJV2APC3 و راه حل سریال 35000000000000 که بعد روت و رایت سرت شما با ارور سکوریتی دیمیج مواجه میشین و با فول فلش و هر کاری که میکنید مشکل حل نمیشه و یه جورای کلافتون میکنه کافیه فایل NV زیر رو از طریق باکس Z3X ACTIV بر روی گوشی رایت کنید http://www.mediafire.com/download/u3...+for+j700f.rar
آخرین پاسخ توسط adib, -
- 0 پاسخ
- 722 بازدید
حذف frp گوشی ساسونگ j530f j5 pro اندروید 7 اول فایل کامبینشن و فایل فلش زیرو دانلود کنین COMBINATION_FAC_FA70_J530FXXU1AQE5 - Download - 4shared - عبد الصمد الجزولي بعد J530FXXU1AQF5_OXA1AQF5 رام چهار فایل از سرور z3x دانلود کنین گوشیرو با فایل اول فلش کنین بعد با فایل فلش فقط system+sboot+boot+recovery+cache رو فلش کنین بعد که گوشی بالا اومد تیک oem بزنین هارد ریست کنین فقط بهتر با z3x فلش کنین راحت تیک فایلهای که میخوای رایت بشه بزنین تموم تست شده
آخرین پاسخ توسط sa33d, -
- 3 پاسخ
- 722 بازدید
باسلام درود گوشی فوق مشتری آورده مشکل سریال داشت قط شده بود الان سریال خودشو رایت کردم ولی وضعیتimei cert:fail هستش خیلی گیرم کسی راهنمایی کنه ممنون میشم درضمن این گوشی تو محیط دانلودینگ i9300i زده ولی تو محیط ریکاوریi9301i زده اندروید روی گوشی هم 4.4.2 هست ؟؟؟؟
آخرین پاسخ توسط mehran72m, -
- 0 پاسخ
- 722 بازدید
ابزاری برای بک آپ و ریستور EFS مخصوص سامسونگ S6 ************************************************ سلام دوستان نیاز به دسترسی روت [h=1]S6 EFS Backup and Restore tool V.7.0.rar[/h]
- 2 پاسخ
- 722 بازدید
سلام دوستان. A510FD دارم بلوتوث روشن میشه اما نه قابل رویته نه چیزی پیدا میکنه.. فایل هم زدم تا 7 هم ارتقا دادم نشد. کسی میتونه راهنمایی کنه که با فایل کامبینیشن درست میشه یا سخت افزاریه؟!!!!!
آخرین پاسخ توسط mahdi2050, -
- 0 پاسخ
- 722 بازدید
نیاز به فلش فارسی G900P در اندروید 6.0.1 یا فایل فلش چهار فایل فارسی G900f در اندروید 6.0.1 یا 5
آخرین پاسخ توسط faramarzi, -
- 0 پاسخ
- 722 بازدید
با سلام با این برنامه براحتی میتونید از اطلاعات دستگاه خود بکاپ بگیرید سرعت فوق العاده بالا رابط کاربری آسان کم حجم پیشنهاد میدم حتما استفاده کنید لینک دانلود http://www.syncios.com/
آخرین پاسخ توسط davood0523, -
- 0 پاسخ
- 721 بازدید
سلام دوستان عزیز حل مشکل imei null samsung 19305 به روش زیر عمل کنید ابتدا فایل زیر را دانلود کنید و سپس فایل را در ادین قسمت pda قرار بدین و روی گوشی رایت کنید دانلود
آخرین پاسخ توسط ei.g.a, -
- 1 پاسخ
- 721 بازدید
با سلام دوستان این گوشی کد قفل شبکه میخواد .... z3x هم دارم .... ممنون میشم اگر کسی تجربه ای داره در اختیارم بزاره ...
- 0 پاسخ
- 721 بازدید
سلام کاستوم ریکاوری برای GAlaxy Note 3 Neo N7502 میخواستم من هر ریکاوری امتحان کردم mount /system نمیکنه
آخرین پاسخ توسط mohsinsomeone, -
- 0 پاسخ
- 721 بازدید
مجموعه سرت های سالم برای مدل های مختلف g800 و g850 G850 F_K_l_M G85
آخرین پاسخ توسط g0dsend313, -
- 0 پاسخ
- 720 بازدید
سلام دوستان اگه براتون اس6 مدل G920F آردن که روی آرم بود و ریکاوری هم نره و هیچ فایل فلشی هم نگیره و یا اگه هم بگیره فایل بوت رو نگیره میتونین از این روش حلش کنین. اون گوشی هایی که روی اندروید 5 هستند از رام زیر استفاده کنن G92FXXU3DPBG_BTU3DPB1_UK_v6..1_Repair_Firmware.zip | ROM by Tsar3 for Generic Device [/url]و اونایی که گوشیشون روی ندروید 6 بوده هم از این رام استفاده کنن تا به راحتی گوشیشون بالا بیاد: G92FXXU3DPBG_BTU3DPB1_UK_v6..1_Repair_Firmware.zip | ROM by Tsar3 for Generic Device دوستان نکته داره اگه اونایی که روی اندروید 5 هم هستند با رام بالا ننونستن بزنن باز میتونن با رامی که برای اندروید 6 هست بزنن و کار تمامه. این کار توسط خودم تست شده و برای اولین …
آخرین پاسخ توسط MR.Shafiei, -
- 0 پاسخ
- 720 بازدید
توضیحات فایلهای کامبیشن وانتخاب فایل سازگار بادستگاه اختصاصیgsm-developers سلام خدمت دوستان این یه اموزش جامع درباره فایل های کامبیشن وتاریخ ساخت هست به دقت نگاه کنید واضح هست با این روش میتونید که فایلهای کامبیشن رو شناسایی کنید و ورژنی رو که با دستگاه مطابقت داره انتخاب کنید. COMBINATION_OJV_FA60_A810FXXU1APJ5 __________________________________________________ OJV=CSC build __________________________________________________ FA60=Android 6 Marshmallow FA51=Android 5.1 Lollipop FA50=Android 5.0 Lollipop FA44=Android 4.4 KitKat FAJP=Android Jelly Bean FTMA=Tizen OS __________________________________________________ O=2015 P=2016 __________…
آخرین پاسخ توسط kia mobile,