تعمیرات و مباحث نرم افزاری
مباحث و آموزش های تعمیرات نرم افزاری گوشیهای برند سامسونگ
3,754 موضوع در این تالار قرار دارد
-
sboot a310f (فوری)
توسط vso- 0 پاسخ
- 673 بازدید
نیاز مبرم به sboot combination a310f
آخرین پاسخ توسط vso, -
- 0 پاسخ
- 672 بازدید
سلام دوستان اگه براتون اس6 مدل G920F آردن که روی آرم بود و ریکاوری هم نره و هیچ فایل فلشی هم نگیره و یا اگه هم بگیره فایل بوت رو نگیره میتونین از این روش حلش کنین. اون گوشی هایی که روی اندروید 5 هستند از رام زیر استفاده کنن G92FXXU3DPBG_BTU3DPB1_UK_v6..1_Repair_Firmware.zip | ROM by Tsar3 for Generic Device [/url]و اونایی که گوشیشون روی ندروید 6 بوده هم از این رام استفاده کنن تا به راحتی گوشیشون بالا بیاد: G92FXXU3DPBG_BTU3DPB1_UK_v6..1_Repair_Firmware.zip | ROM by Tsar3 for Generic Device دوستان نکته داره اگه اونایی که روی اندروید 5 هم هستند با رام بالا ننونستن بزنن باز میتونن با رامی که برای اندروید 6 هست بزنن و کار تمامه. این کار توسط خودم تست شده و برای اولین …
آخرین پاسخ توسط MR.Shafiei, -
- 3 پاسخ
- 672 بازدید
سلام یه a700fd باید روتش کنم ممنون میشم راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط DawoodZzz, -
- 1 پاسخ
- 671 بازدید
با سلام و دورد خدمت کاربران عزیز ( جی اس ام دولوپرز ) با شما هستم با آموزش حذف FRP ( گوگل اکانت ) سامسونگ J510F باینری 2 اندروید 6.0.1 با استفاده از باکس z3x آموزش باکس z3x را باز کنید مدل را انتخاب کنید به تب Unlock بروید گوشی را به دانلود مد ببرید و وصل کنید به باکس گذینه Reset FRP/React/EE را بزنید صبر کنید تا عملیات به اتمام برسد حالا گوشی بدون FRP ( گوگل اکانت ) روی صفحه اصلی بالا میشود به تمظیمات بروید و گذینه OEM را از داخل دولوپر اپشن فعال کنید گوشی را فکتوری ریست ( بازنشانی کارخانه ) کنید گوشی بعد چند دقیقه روشن میشود و میتونید مراحل را بدون وارد کردن گوگل اکانت پیش بروید نوت : …
آخرین پاسخ توسط rahi_sr, -
فایل فلش i9506
توسط vso- 1 پاسخ
- 670 بازدید
دوستان ی گوشی s4 دارم که بیلد نامبرش مال استرالیاست و تو 3تا سایت فقط موجوده که سروراشون واقعا داغونه و free نمیشه دانلودش کرد لطفا اگه کسی راه حلی داره بگه I9506XXSDPK3
آخرین پاسخ توسط vso, -
- 1 پاسخ
- 670 بازدید
سلام دوستان یه g925f هست میخوام از 7 به 6 دانگرید کنم کسی تست کرده. بدون باکس z3x؟؟ چون میخوام سرت رایت کنم bst ارور failed with msl میده احتمال داره با دانگرید این ارور رفع بشه؟
آخرین پاسخ توسط vahid6630, -
- 0 پاسخ
- 670 بازدید
download from mediafire EFS_SM-T531_T531XXU1ANI1_352961062390387_R52G11DMN0W_6-10-2016_14-1-50
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 0 پاسخ
- 670 بازدید
سلام مشتری میگه هر دو سه روز یه چند ساعت قطع و وصل میشه وایفایش کسی میتونه کمک کنه
آخرین پاسخ توسط mansourhelfi, -
- 0 پاسخ
- 670 بازدید
سلام دوستان عزیز حل مشکل imei null samsung 19305 به روش زیر عمل کنید ابتدا فایل زیر را دانلود کنید و سپس فایل را در ادین قسمت pda قرار بدین و روی گوشی رایت کنید دانلود
آخرین پاسخ توسط ei.g.a, -
- 0 پاسخ
- 669 بازدید
ابزاری برای بک آپ و ریستور EFS مخصوص سامسونگ S6 ************************************************ سلام دوستان نیاز به دسترسی روت [h=1]S6 EFS Backup and Restore tool V.7.0.rar[/h]
آخرین پاسخ توسط jalilzadeh, -
- 0 پاسخ
- 669 بازدید
درود ب همه همکاران اگر بعد از اپدیت یا فلش با مشکل کار نکردن تاچ برخورد کردید ... کافیه فایل رو رایت کنید... ب باینری دقت کنید... فایل فیکس تاچ j600f u10 👇👇 https://drive.google.com/file/d/1EaCdCzQ9FDZGEFrf7zliE_wbt18kP5mY/view?fbclid=IwAR0FQVH0ei4T7BS0Gh7f3M7EUMjOYejlsXyQ4BC20GudUSmlj1YkvzE1kCs
آخرین پاسخ توسط amin.gsm, -
- 0 پاسخ
- 669 بازدید
فایل روت وریکاوری وسرت حذف سامسونگ samsung j210f cert file,root file frp samsung j210f cert file,root file done frp done PASSWORD
آخرین پاسخ توسط kia mobile, -
- 1 پاسخ
- 669 بازدید
عزیزان با نرم افزار ASC.exe یه آپدیتر-اسکریپت ساختم ساین کردم . الان میخوام این پچ رو با ادین فلش کنم و دقیقا قسمتی رو که میخوام مانت کنه بدون twrp . امکانش هست؟
آخرین پاسخ توسط mohsen8, -
حذف الگو a520f
توسط jimbo_raha- 3 پاسخ
- 669 بازدید
سلام اساتید a520f binary u2 از کامبی system.boot.recovery.sboot رایت کردم توی محیط کامبی رمز میخواد هنوز راهی داره آیا؟؟ ممنونم
آخرین پاسخ توسط mehran72m, -
فایل دامپ J110G
توسط hacker- 0 پاسخ
- 668 بازدید
خدمت دوستان عزیز پارت 1 پارت2 پارت3 پارت4
آخرین پاسخ توسط hacker, -
- 0 پاسخ
- 668 بازدید
سلام گوشی خاموش یکی از مشتریا اورده با Atf با ممری تریم بوت نمیشه و فقط این درایور میشناسه ممنون میشم همکاران راهنمایی کنید http://s6.uplod.ir/i/00808/bfm2qm2fp8dv.jpg
آخرین پاسخ توسط saeed barbas, -
- 2 پاسخ
- 668 بازدید
سلام دوستان. A510FD دارم بلوتوث روشن میشه اما نه قابل رویته نه چیزی پیدا میکنه.. فایل هم زدم تا 7 هم ارتقا دادم نشد. کسی میتونه راهنمایی کنه که با فایل کامبینیشن درست میشه یا سخت افزاریه؟!!!!!
آخرین پاسخ توسط mahdi2050, -
- 0 پاسخ
- 668 بازدید
درود ب همه فایل ENG MODEM T815XXU2AOK1 جهت دانگرید مودم... برای ترمیم سریال و شبکه... و رفع ارور unsupported modem ... گوشی رو به دانلود مود برده و eng modem رایت کرده و ترمیم سریال و پچ کنید... تست شده... 👇👇 https://drive.google.com/file/d/1glWQVgIiJeCHlLZvU-dqIeHB1S_IEkDq/view 👽🎓
آخرین پاسخ توسط amin.gsm, -
- 0 پاسخ
- 668 بازدید
همانطور که در اطلاع هستید طی هفته گذشته برای گوشی سامسونگ گلکسی . Galaxy Note 5اندروید مارشمالو ورژن ۶٫۰٫۱ عرضه شدجهت روت میتونید از فایل های زیر استفاده کنید مدل:SM-N920C Download file for free مدل:SM-N920K Download file for free مدل:SM-N920L Download file for free مدل:SM-N920S Download file for free
آخرین پاسخ توسط mostafa66, -
- 0 پاسخ
- 668 بازدید
دوستان تاحالا براتون پیش اومده گوشی frp آف هست و اون و با فایل twrp و supersu روت میکنین.بعد که یه جیمیل در گوشی وارد میکنین frp روشن میشه و بعد از خاموش روشن شدن گوشی روی ارم گیر میکنه و ارور کاستوم باینری میده.شما اقدام به فلش توسط باکس z3x خواهید کرد ه با ارور روبرو میشید. برای حل این مشکل شما زمانی که فایل رو در z3x قرار میدید فقط تیک boot.recoveryوsystem رو بزارید و اقدام به فلش کنین.گوشی بدون اروری فلش خواهد شد.
آخرین پاسخ توسط Mah0N, -
- 1 پاسخ
- 667 بازدید
سلام گوشی j106f، سیم رو میشناسه. اما اصلا سرچ شبکه نمیکنه. imei هم درسته، بیس باند هم داره. با کد 0011 هم این اطلاعات رو میاره: imei Certi: Verified- Pass ممنون
- 0 پاسخ
- 667 بازدید
با سلام با این برنامه براحتی میتونید از اطلاعات دستگاه خود بکاپ بگیرید سرعت فوق العاده بالا رابط کاربری آسان کم حجم پیشنهاد میدم حتما استفاده کنید لینک دانلود http://www.syncios.com/
آخرین پاسخ توسط davood0523, -
فایل دامپ i9082
توسط hacker- 0 پاسخ
- 666 بازدید
خدمت دوستان عزیز لینک دانلود
- 0 پاسخ
- 666 بازدید
Without Root Only By Z3X Box First Step Select Model And Go To Unlock Tab UNLOCK INSTRUCTIONS: Micro-USB cable: 1. Phone must be powered on. 2. Type *#0808# and select 'DM+MODEM+ADB'. 3. Type *#9090# and choose USB (or 'DM/DUN over HSIC'). 4. Reboot phone. 5. Connect USB cable, install drivers if needed. 6. Select Samsung diagnostic port in port settings. 7. Press 'Unlock' button for direct unlock. After That Select Correct COM And Click Unlock Button
آخرین پاسخ توسط موبایل حسین, -
باکس و کرک باکس
توسط siahishab- 2 پاسخ
- 666 بازدید
با عرض سلام و ادب خدمت دوستان و اساتید گرامی میخواستم 2تا سوال از شما بپرسم اولی این که باکس و کرک باکس چیه و چه فرقی دارند دوما جدیدا به یه ورژن هایی برخوردم به اسم Knox_sw_firmware این فایل چی هست و به چه دردی میخوره با تشکر از دوستان و اساتید گرامی
آخرین پاسخ توسط siahishab,