تعمیرات و مباحث نرم افزاری
مباحث و آموزش های تعمیرات نرم افزاری گوشیهای برند سامسونگ
3,754 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 3 پاسخ
- 643 بازدید
مشتری گوشی اورده میگه خود به خود صفحه ال سی دی سبز رنگ میشه با تک فایل اپدیت کردم مشکل برطرف نشد
آخرین پاسخ توسط hadi9823, -
- 0 پاسخ
- 642 بازدید
سلام مشتری میگه هر دو سه روز یه چند ساعت قطع و وصل میشه وایفایش کسی میتونه کمک کنه
آخرین پاسخ توسط mansourhelfi, -
- 0 پاسخ
- 642 بازدید
با سلام با این برنامه براحتی میتونید از اطلاعات دستگاه خود بکاپ بگیرید سرعت فوق العاده بالا رابط کاربری آسان کم حجم پیشنهاد میدم حتما استفاده کنید لینک دانلود http://www.syncios.com/
آخرین پاسخ توسط davood0523, -
- 0 پاسخ
- 641 بازدید
درود ب همه اساتید و همکاران... اول گوشی رو با مشخصه a260gddsaaud1 فلش و با همین فایل روت کنید و با ابزار ترمیم سریال کنید... 👇👇 https://drive.google.com/file/d/1pLcd_qZZFwVj5Sd1RHMxYnxWzrzvKi3s/view 👽🎓
آخرین پاسخ توسط amin.gsm, -
- 0 پاسخ
- 641 بازدید
ابزاری برای بک آپ و ریستور EFS مخصوص سامسونگ S6 ************************************************ سلام دوستان نیاز به دسترسی روت [h=1]S6 EFS Backup and Restore tool V.7.0.rar[/h]
آخرین پاسخ توسط jalilzadeh, -
- 0 پاسخ
- 641 بازدید
آموزش دانگرید Note Edge N915f از 5.1 به 4.4.4 ابتدا اینو تو bl برنامه ادین بذارید و تیک Phone bootloader update رو بذارید و فلش کنید Dev-Host - N915F_Bootloader_4.4.4_g
آخرین پاسخ توسط g0dsend313, -
- 0 پاسخ
- 641 بازدید
بعد از فلش سافت بریک میشه و با همه فایلها فیلد میده بخاطر ریپارتیشن متفاوت فقط کافیه فایل پیت مخصوص زیر را با تک فایل دیگه بچینین و فلش کنید I9502 - Download - 4shared
آخرین پاسخ توسط jandz, -
- 0 پاسخ
- 641 بازدید
با سلام چون این گوشی تازه تو بازار اومده و خیلی از دوستان تو روت کردن این گوشی مشکل دارن و شاید نمیتونن ریسک کنن این اموزشی که میزارم تست شده هست و من به این روش گوشی را روت کردم ابتدا گوشی را باید انلاک prfکنید با باکسهای موجود وروشهای که تو سایت ارائه شده ابتدا فایلهای زیر را داخل حافظه گوشی کپی میکنیم فایل شامل super su و کرنل برای بوت کردن گوشی بعد از نصب ریکاوری هست شاید بعضی از دوستان گوشیشون قفل پترن داشته باشه که به دو روش میتونن فایلها را نصب کنن یکی از طریق usb otgو روش دوم muntکردن حافظه داخلی از طریق ریکاوری وکپی فایلها به حافظه گوشی >[url="https://download.chainfire.eu/696/SuperSU/"]super su[/url] >[url="https://tx1.androidfilehost…
آخرین پاسخ توسط sadra.z, -
- 0 پاسخ
- 641 بازدید
آخرین پاسخ توسط steve jobs, -
فایل دامپ i9082
توسط hacker- 0 پاسخ
- 640 بازدید
خدمت دوستان عزیز لینک دانلود
آخرین پاسخ توسط hacker, -
مشکل با شبکه 3g
توسط vso- 2 پاسخ
- 640 بازدید
گوشی g531h دارم که وقتی روی شبکه 3g قرار می دم ارور روی شبکه ثبت نشد میده و قسمت 3g مشکل پیدا کرده. با تمام اپراتورها هم تست شده می خواستم ببینم دوستان راه حلی بجز باکس bst و repair 3g سراغ دارن که حل بشه...
آخرین پاسخ توسط vso, -
- 1 پاسخ
- 640 بازدید
سلام بزرگواران یه مشتری گوشی a7 رو از داخل خود گوشی آپدیت کرده، میگه دانلود تا آخر انجام میشه، بازم ارور میده حتی با فی لتر شکن هم بهروز رسانی ها رو دانلود میکنه بازم ارور براش میاد آخرشم از کاربر میخواد که گزارشات خطای بهروز رسانی رو به سرور ارسال کنه مشکل از سرورای سامسونگه؟
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 0 پاسخ
- 640 بازدید
فایل روت گوشی سامسونگ A500G http://download.chainfire.eu/655/CF-Root/CF-Auto-Root/CF-Auto-Root-a5lte-a5ltedd-sma500g.zip
آخرین پاسخ توسط J_GSM, -
- 2 پاسخ
- 640 بازدید
سلام دوستان. A510FD دارم بلوتوث روشن میشه اما نه قابل رویته نه چیزی پیدا میکنه.. فایل هم زدم تا 7 هم ارتقا دادم نشد. کسی میتونه راهنمایی کنه که با فایل کامبینیشن درست میشه یا سخت افزاریه؟!!!!!
آخرین پاسخ توسط mahdi2050, -
حذف قفل صفحه
توسط mrc- 1 پاسخ
- 640 بازدید
سلام من گوشی سامسونگ مدل Samsung GT-S7262 دارم رمزش حروفه انگلیسی هستش و یادم رفته داخلش هم کلی اطلاعات دارم چطوری رمزو باز کنم .؟؟؟
Frp android 9
توسط alizarei72- 0 پاسخ
- 639 بازدید
آخرین پاسخ توسط alizarei72, -
- 0 پاسخ
- 638 بازدید
آموزش روت سامسونگ e500h با اندروید 4.4.4. از جی اس ام دولوپرز درود فایل تست شده ای که قرار دادیم را با اودین در قسمت PDA قرار داده و اقدام به فلش نمایید موفق باشید خدمت شما
آخرین پاسخ توسط sfri.arash, -
- 1 پاسخ
- 638 بازدید
سلام اساتید این گوشی اومد ایرانسل میخوند همراه اول نمیخوند دیدم سریال صفره دو تا سریال زدم از جمله سریال خودش ولی فایده نداشته دلیل چی میتونه باشه
آخرین پاسخ توسط iran_gsm, -
- 1 پاسخ
- 638 بازدید
عزیزان با نرم افزار ASC.exe یه آپدیتر-اسکریپت ساختم ساین کردم . الان میخوام این پچ رو با ادین فلش کنم و دقیقا قسمتی رو که میخوام مانت کنه بدون twrp . امکانش هست؟
آخرین پاسخ توسط mohsen8, -
- 0 پاسخ
- 638 بازدید
سلام مشتری گوشی نوت 4 آورده مدل n910f میگه داشته باهاش کار میکرده یهو گوشیش خاموش شده حالا با 3 دکمه وارد دانلودینگ نمیشه و فقط با کابل جیگ خود گوشی هم اصلا روشن نمیشه و فقط با کابل جیگ میشه وارد دانلودینگش کرد با 3 فایل مختلف که یکیشون 4 فایل بود با pit فلشش کردم با دو فایل اول به زور روشن کرد ولی مدام هنگ میکرد و ریست میشد ولی با 4 فایل با pit کمی بهتر شده.ولی باز هم خاموش میشه نظرتون چیه؟ آیا فایل مخصوص دارد یا هارد مشکل دارد؟
آخرین پاسخ توسط davoddanialy, -
- 2 پاسخ
- 638 بازدید
سلام دوستان، این گوشی روی آرمه، ریکاوری کاستوم داره، اما نمیدونم رام کاستوم داره یا رام اصلیه یه مشکلی هست توی دانلود مد که میرم، این پیام رو میاره مشکل از کجاست؟
آخرین پاسخ توسط jmez_gsm, -
فایل فلش i9506
توسط vso- 1 پاسخ
- 637 بازدید
دوستان ی گوشی s4 دارم که بیلد نامبرش مال استرالیاست و تو 3تا سایت فقط موجوده که سروراشون واقعا داغونه و free نمیشه دانلودش کرد لطفا اگه کسی راه حلی داره بگه I9506XXSDPK3
آخرین پاسخ توسط vso, -
- 2 پاسخ
- 637 بازدید
سرت سالم و تست شده سامسونگ SM-A710F ******************************************************* * * * * * * CERT_BY JALILZADEH_SM-A710F PASS: 43573303
- 3 پاسخ
- 637 بازدید
سلام خدمت اساتید این گوشی 4جی رو ساپورت میکنه و در تنظیماتش هم lte/3g رو داره ولی با هیچ سیمی اینترنتش بالاتر از e نمیشه دوستان راه حلشون چیه؟
آخرین پاسخ توسط eza68, -
- 2 پاسخ
- 637 بازدید
سلام یه گوشی گرند با مشخصه sgh-i9082 دارم فایل gt-i9082 روش فلش میشه ولی بالا نمیات
آخرین پاسخ توسط g0dsend313,