تعمیرات و مباحث نرم افزاری
مباحث و آموزش های تعمیرات نرم افزاری گوشیهای برند سامسونگ
3,754 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 11 پاسخ
- 1.8k بازدید
سلام گوشی سامسونگ g130e هر سیم کارتی میزارم فقط تماس اضطراری میزنه با z3x ریپیر کردم انلاک و پچ اما جواب نداده
آخرین پاسخ توسط masoud, -
- 6 پاسخ
- 832 بازدید
با سلام گوشی وقتی حالت فقط 2g باشه زنگ میزنه ولی وقتی روی خالت شبکه خودکار میزارم موقه تماس شبکه ثبت نشده میزنه ورزن خود گوشی G532FXXU1AQG5 اندروید 6.0.1 هست
آخرین پاسخ توسط RaminGsm, -
- 5 پاسخ
- 1k بازدید
سلام بر استاتید ببخشید ی گوشی a520 اوردن فقط تماس ای اظطراری هست ×+1100+میزنم NG هست ممنون میشم راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط MR.Shafiei, -
- 3 پاسخ
- 1.1k بازدید
این گوشی (9005) مشکل وای فای داشت - وای فای پیدا می کرد اما وصل نمی شد! روت کردم از efs & qnc بکاپ گرفتم ریست ای اف اس زدم چند تا فایل efs & qnc رایت کردم + مودم حالا نه وای فای پیدا میکنه و نه آنتن؟ دوستان راهنمایی bst + z3x دارم ای اف اس و کیو ان سی رو هم که برمیگردونی آنتن و وای فای نداره؟؟؟؟
آخرین پاسخ توسط arash167, -
- 4 پاسخ
- 993 بازدید
با سلام دوستان این گوشی رو یکی از مشتریا اورد سریال نول بود چندتا فایل مودم تست کردم حل نشد بعدش ریست efs کردم و با bst ریپیر سوپر سریال کردم حالا اصلا انتن نمیده کسی تا حالا برخورده ممنون میشم راهنماییم کنه
آخرین پاسخ توسط e30-851, -
- 4 پاسخ
- 1.2k بازدید
سلام دوستان تماسمیگیری این پیام میاد ثبت نشده روی شبکه....باکس هم برای ساسمونگz3xدارم
آخرین پاسخ توسط steve jobs, -
- 6 پاسخ
- 1.1k بازدید
سلام دوستان یک گوشی i9070 واسم اوردن روی شبکه ثبت نشده فقط میزنه تماس اظطراری منم با باکس z3x سریال شو عوض کردم باز جواب نداد دوستان اگه راهنمایی کنید ممنون میشم
آخرین پاسخ توسط sajad662, -
- 5 پاسخ
- 948 بازدید
گوشی مشکل سریال داشت سریال ترمیم میکنم ثیت رو شبکه میزنه با زدترایکس چنچ میزنم سریال یونال میشه دوباره مودم میزنم سریال برمیگرده باز ثبت رو شبکه میزنه اموزش های تو انجمن رفتم جواب نگرفتم
آخرین پاسخ توسط ehsan_hd, -
- 7 پاسخ
- 1.8k بازدید
با سلام.... سریال و بیس باندش سالمه.....ولی موقع تماس میاره ثبت نشده..... هر کاری که به ذهنم برسه کردم.... رایت مودم دیگه.... آنلاک.... رایت دوباره سریال.... تعویض سریال.... روت و استفاده از ariza pach.... ممنون میشم کمکم کنید... اینم یه اینفو.... REPAIR INSTRUCTIONS: Phone must be rooted! If the software can't root the phone automatically, then you must root your device manually. 1. Power on the phone. 2. Enable 'USB debugging' in 'Settings'-'Developer options' for Android 4.0 - 4.1.2 or tap 7 times on 'Build number' in 'Settings'-'About phone' to enable 'Developer options' in Android 4.2+. 3. Connect the phone to PC …
آخرین پاسخ توسط Cortana, -
- 9 پاسخ
- 1.2k بازدید
با سلام.... باینری گوشیه3هستش... برای فارسی اوردن که من فقط فایلهای boot recovery system رو روش رایت کردم...که سیم میشناسه...ولی فقط تماس اظطراری.. ..فایل اصلیشو هم از باکس برداشتم...بازم فرقی نکرد...فایل فارسی کوک شده هم بطور کامل رایت نمیشه. ..ممنون میشم کمکم کننید..
آخرین پاسخ توسط رامین ملکی, -
- 6 پاسخ
- 1.8k بازدید
گوشی فوق بنا به ... سریالش باید چنج میشد...بعد از چنج سریال مشکل ثبت نشده روی شبکه پیش اومده براش....
آخرین پاسخ توسط رامین ملکی, -
- 21 پاسخ
- 2.5k بازدید
سلام اندروید گوشی 7 هست با z3x رپییر زدم حل نشد سریال هم درسته فایل سرت رو بررسی کردم اونم مینویسه ثبت نشده روی شبکه وقتیم با *#06# میخوام سریال رو نگاه کنم نمیاره ولی تو تنظیمات هست چطوری این ثبت نشده روی شبکه رو حل کنم
آخرین پاسخ توسط modern soft, -
- 3 پاسخ
- 713 بازدید
گوشی بعد ارتقاع ثبت رو شبکه میزنه سریال و بیس باند هم سالم هست
آخرین پاسخ توسط gebal, -
مشکل جدید در j500f 1 2
توسط hazraty- 11 پاسخ
- 1.3k بازدید
یه j500f مشتری آورد اندروید5.1.1 بود فایل اندروید 6 روش خواستم رایت کنم با z3x که رایت میکنم رو فایل سیستم که میره رو 2درصد قطع میشه هی هرچی فایل j500f بود رایت کردم همینجور بود فایل j500h تست کردم روش بدون مشکل رایت شد اومد بالا ولی گوشی 4g به 3g تبدیل شده کسی هست این مشکلو حل کرده باشه که بتونه راهنماییم کنه؟
آخرین پاسخ توسط eza68, -
- 4 پاسخ
- 3.9k بازدید
دروود مدتی در چند مدل اکبند این مشکل برام ایجاد شده E: unknown volume for path [/sbfs] راجب به این ایراد چیزی میدونین یا رفع شده؟ http://s6.picofile.com/file/8234568634/IMG_0044.JPG کار های که انجام شده: 1.فلش 4 فایله باpit 2.فلش با تک فایل اندرویید5 3.روت و انروت کردن و رایت ریکاوری کاستوم و رایت پچ فایل اما بی نتیجه
آخرین پاسخ توسط Mohammad Bagherzade, -
- 3 پاسخ
- 803 بازدید
با سلام گوشی امدروید 7.1.1 هست با روشهای انجمن جواب نداده و باکس z3x اکتیو ندارم
آخرین پاسخ توسط rahi_sr, -
- 4 پاسخ
- 1.1k بازدید
سلام مشکل جدید واتساپ چی همش میزن مسدود شده اید ؟
آخرین پاسخ توسط sajadgeekit, -
مشکل جی میل در s3
توسط iraj- 5 پاسخ
- 840 بازدید
سلام دوستان بنده رام کاستوم زدم رو این مدل اما حالا رو بازی کلش که میخوای جی میل بدی نمیشه ارور میده ....
آخرین پاسخ توسط iraj, -
مشکل جیمیل note4 n910c 1 2
توسط iraj- 16 پاسخ
- 1.7k بازدید
سلام دوستان برای نوت4جیمیل داره حتی از شرکت با سریال خود جیمیل و پسورد گرفته شده اما باز نشده راه کار چی میتونه باشه ؟؟
آخرین پاسخ توسط g0dsend313, -
- 8 پاسخ
- 2.1k بازدید
با سلام یه i9300i برام اوردن وقتی روشن میشه تصویر چشمکی میشه یعنی کامل سیاه میشه بعد تصویر میاد در ثانیه چشمک میزنه تو ریکاوری میره و دانلودینگ میره ولی مشکلی نداره وایپ شده فلش هم شده ولی درست نشده راهنمایی کنید ؟؟
آخرین پاسخ توسط saeid9819, -
مشکل حافظه note 5
توسط sirwan- 2 پاسخ
- 634 بازدید
دوستان خسته نباشی یه نوت 5 n920cحافظه داخلیش شده 8 گیگ و مشخصات نرم افزاری n920cxxu3bqa1 هستش و مشکل دیگه بجز حاظه داخلیش نداره از قبیل هنگ کردن و مثال ان اگر میشه کمک کنید
آخرین پاسخ توسط sadeghz, -
- 2 پاسخ
- 470 بازدید
لطفا کمک کنید مشکل حافظه در مدیر برنامه ها قسمت پایین صفحه که مقدار کلی و مصرف شده همه را نشان میده هیچ چیزی نیست.نه حافظه اصلی،نه حافظه مموری یا usb و نه مقدار دانلود شده.فقط مقدار ram وجود داره.و مشکل در نصب نشدن هر برنامه و یا بازی هم بوجود آمده لطفا هر کی میتونه کمک کنه ممنون میشم،هر جا هم بردم نتونستن درست کنن و جوابی که بدرد بخوره ندادن
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 9 پاسخ
- 1.8k بازدید
با سلام خدمت همکاران....این گوشی مشتری اورده ک خودش رفته روی صفحه دانلودینگ البته بدون هیچ نوشته ایی....رام زدم بازم اومد روی همون صفحه..اخرین ورژن روهم گرفتم بازم همونطوره...قفل frp هم روشنه...ممنون میشم دوستان کمک کنن...اینم عکس صفحه ای ک وقتی گوشیو روشن میکنی بالا میاد...
آخرین پاسخ توسط farhadsoftware, -
- 0 پاسخ
- 634 بازدید
سلام گوشی خاموش یکی از مشتریا اورده با Atf با ممری تریم بوت نمیشه و فقط این درایور میشناسه ممنون میشم همکاران راهنمایی کنید http://s6.uplod.ir/i/00808/bfm2qm2fp8dv.jpg
آخرین پاسخ توسط saeed barbas, -
- 10 پاسخ
- 1.7k بازدید
..بدجوری توی حچل افتادم....ممنون میشم کم:-??کم کنید...
آخرین پاسخ توسط Anonymous,