تعمیرات و مباحث نرم افزاری
مباحث و آموزش های تعمیرات نرم افزاری گوشیهای برند سامسونگ
3,754 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 0 پاسخ
- 884 بازدید
آموزش دانگرید گوشی های سامسونگ با سلام خدمت همه همکاران 1-دوستان تا جای که امکان داره دانگرید نکنید 2-قبل از دانگرید از قسمت cert-qcn بکاپ بگیرید 3-از رام 4 فایل استفاده کنید ولی فایل مدم یا فون یا cp رو گوشی رایت نکنید 4-اگه از تک فایل استفاده می کنید فایلو تحت برنامه winrar باز کنید و فایل مودمو ازش جدا کنید وبعد روی گوشی رایت کنید بعد از طریق ریکاوری وایپ کنید این روش های که بهتون گفتم 100درصد عملی نیستن ولی 80 درصد جواب می دن بازم می گم در صورت امکان دانگردید نکید شاید خیلی از همکاران پیش خودشون بگن من زدم مشکلی برام پیش نیومده ولی فقط 1 بار خدای نکرده مشکل پیش بیاد احتمال خسارت دادن هست تهیه و تنظیم=محسن سپهوند mohsen gsm
آخرین پاسخ توسط mohsen gsm, -
- 7 پاسخ
- 1.4k بازدید
سلام دوستان گوشی نوت 4 با رام رسمی 5.1.1 ایران مدل n910h برای روت کردن با اودین یا نصب ریکاوری و کاستوم را به خاطر تیک REACTIVATION LOCK گوشی اجازه نمیده فلش بشه راهی واسه برداشتن اون تیک تو امنیتش هست؟
آخرین پاسخ توسط Hossein92, -
مشکل بوت s3653
توسط reza_2344- 7 پاسخ
- 1k بازدید
سلام دوستان با ufs با باطری بدون باطری این پیغام میده Connect Phone to RJ-45 Without Battery ! ExtBL Failed: no BOOT Signal DeadBL Failed, not Run: 0 با z3x hdk این پیغام---- Connect phone and press power on 10 second Start repair boot zone type 1... Unpress power button on phone ! Bad Ask ! Repair boot - false Elapsed time: 15 second, sw ver: 3.5.0040 riff ساپورت نمیکنه دوستان میتونند راهنمایی کنن؟
آخرین پاسخ توسط reza_2344, -
درخواست رام i9301i
توسط ei.g.a- 2 پاسخ
- 720 بازدید
سلام دوستان گوشی i9301i با تک فایل فلش شده الان مشکل دوربین داره.بیزحمت فایلی برای حل مشکلش لطف کنید. با تشکر
آخرین پاسخ توسط ei.g.a, -
- 3 پاسخ
- 793 بازدید
با سلام خدمت اساتید محترم یه تبلت n5100 برام اوردن که قفل امنیتی داره وصاحبش نمیخواد اطلاعاتش به هیچ وجه پاک بشه ممنون میشم از اسالتید بزرگوار بنده رو راهمنمایی کنن که بدون پاک شدن اطلاعات قفلش رو باز کنم لازم به ذکر هستش که با bst انلاک نمیشه ممنون میشم فایل ریکاوری کاستوم وفایل انلاک این مدل رو برام بزارین با تشکر
آخرین پاسخ توسط sadra.z, -
- 3 پاسخ
- 1.8k بازدید
خدمت دوستان فایل ریکاوری: با اودینodin3.4 اقدام به فلش کنید http://s6.picofile.com/file/8223222592/a700yd_cwm_recovery_6_0_5_1_cn.tar.html] فایل روت Superuser http://s3.picofile.com/file/8223222642/CWM_SuperSU_v0_96.zip.html] http://s3.picofile.com/file/8223222792/CWM_Superuser_3_1_3.zip.html] نکته: اگه فایل روت داخل رم ریختید و ریکاوری نشون نداد فایلو داخل حافظه گوشی هم کپی کنید موفق باشیذ
آخرین پاسخ توسط iraj, -
- 2 پاسخ
- 841 بازدید
دوستان این گوشی با z3x فلش کردم که کامل فلش نشد وقطع شد ...الان گوشی خاموش شده ودوباره فلش نمیشه و usb not recognized میده....ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن ..اینم لاگ عملکرد Z3x Selected model: E2202 Selected port: COM7 Z3X BOX Serial Port Selected port speed: 921600 Waiting phone... detected COM197 Sending FDL... OK Reconnecting phone... OK Reading NV... OK Saved to C:\Program Files\Z3X\Samsung\SamsungTool\Backup\nvitem_E2202_21-4-2013_14-27-43.bin Sending SSBoot... OK Sending PS... OK Sending CSC... OK Erasing UDISC... error Done with Samsung Tool v.14.1
آخرین پاسخ توسط hamed1028, -
- 3 پاسخ
- 1.3k بازدید
سلام دوستان یه i9070 بوتش هنگام فلش پریده بود ترمیم کردم ولی سریالش نول شده بیس باند سالمه اما سریال نوله فلشم زدم اما 49 نشد با z3x هم ترمیم نمیشه با همه ورژن ها تست کردم چیکار باید کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟//
آخرین پاسخ توسط rezakeshavarza, -
- 3 پاسخ
- 783 بازدید
سلام دوستان یه گوشی g530h هست که وقتی روی دانلودینگ میبرم و به کامپیوتر وصل میکنم صدای اتصال میاد ولی در برنامه ادین تو قسمت id com شناخته نمیشه.گوشی ریسیت شده و این مشکل حل نشده با چند تا سیستم تست شده و همه همین مشکل رو داشتن گوشی رو روت کردم و با نرم افزار mobile odine pro هم باز نشد.مشکل گوشی هم این هست که ویروسی بود و ویروس ها رو پاک کردم ولی همینجور الکی حافظه رم کامل پر میشه و کل نرم افزار ها بسته میشه.دوستان اگه میتونید در این موارد کمک کنید ممنونتون میشم.تشکر
آخرین پاسخ توسط hamedhhpp, -
- 0 پاسخ
- 1.3k بازدید
دوستان ریکاوری این گوشی با گوشی های دیگه فرق داره برای بردن به ریکاوری باید گوشی را خاموش کنی و یه بار کلید پاور را میزنی بعد 2 ثانیه کلید های پاور و کلید ولوم بالا و هوم را همزان میزنید
آخرین پاسخ توسط rasol_mohabbat, -
مشکل در سریال g920f
توسط mavi- 6 پاسخ
- 2.2k بازدید
دوستان یه گوشی سامسونگ g920f بود مشکل شبکه پیدا کرده بود ما هم به مشتری گفتیم باید انلاک شه گوشی رو روت کردیم یه فیل cert پیدا کردم انلاک شد . مشتری رفت حالا اومده میگه سریال گوشی عوض شده منم بهش گفتم واسه انلاک این باید فایل بخوره . گیر داده سریال خودشو بزن . به نظر دوستان راهه حل چیه ؟
آخرین پاسخ توسط farzadvirus, -
- 6 پاسخ
- 850 بازدید
سلام دوستان گوشی نو هست تقریبا برنامه با شیر وبلوتوث فرستاده به این مشکل خورده .وایپ وفلش کردم درست نشد....؟؟؟
آخرین پاسخ توسط iraj, -
- 1 پاسخ
- 651 بازدید
سلام به اساتید محترم یه g530h سامسونگ برام اومده فلش نمیگیره با چندتا فایل مختلف تست کردم چه تک فایل چه چهار فایل چه با پیت همش ارور میده میشه راهنماییم کنید.
آخرین پاسخ توسط e30-851, -
- 9 پاسخ
- 1.2k بازدید
سللام دوستان خاموش بود فلش کردم روشن شد و سریالش صفر بعد از ترمیم سریال یه اعداد قرمز میاد رو ارن وروشن نمیشه .... با z3x:اریز فول فلش رایت ایپیرام باufs:اریز نور فول فلش رایت ایپیرام انلاک ایپیرام .....فرمت نند هم کردم نشد باز .........
- 11 پاسخ
- 1.9k بازدید
سلام و خسته نباشید خدمت همکاران عزیز یه اس 6 مدل ذکر شده اوردن برام برای انلاک ریکاوری از خود ساپورت دانگل bst دانلود میکنم و کامل رایت میشه ولی بازهم ریکاوریه اصلی خود گوشی رو میاره و چند تا ریکاوری کاستوم دیگه هم از سایت ها دانلود کردم ولی متاسفانه ارور میدن و رایت نمیشن
آخرین پاسخ توسط sadra.z, -
- 7 پاسخ
- 1.3k بازدید
یه گوشی برام امده که قفل هست .حالا مشتری میگه قفل برام باز کنید بدون حذف اطلاعات Samsung Galaxy Note 4 N910C
آخرین پاسخ توسط arash167, -
تاپیکی برای راه حل قطعی مشکل ترمیم سریال و بیسباند گوشیهای سامسونگ(همه شرکت کنند) 1 2 3
توسط sfri.arash- 23 پاسخ
- 10.8k بازدید
تاپیکی برای راه حل قطعی مشکل ترمیم سریال و بیسباند گوشیهای سامسونگ(همه شرکت کنند) درود خدمت تک تک دوستان از آنجایی که خیلی از کاربران با مشکل ترمیم سریال و بیسباند گوشیهای سامسونگ مواجهه شدن و راه حل وتشخیص آن براشون دچار مشکل بوده و با ابزارهای نظیر باکس های تعمیراتی هم به نتیجه نرسیدن.... ما برآن شدیم تاپیکی راه اندازی کنیم تا دوستانی که مشکل اصلی را در سخت افزاری بودن و یا نرم بودن و کلا هر ایده ای و نظری که دارن و این مشکل توسط خودشون به نتیجه رسیده را بیان کنند تا بتونیم به راه حل قطعی دست پیدا کنیم...
آخرین پاسخ توسط a.kh.1371, -
- 4 پاسخ
- 718 بازدید
سلام خدمت دوستان فایل cwm recovery e5 این مدلو میخواستم و اینکه ایا نیاز هست گوشی روت باشه واسه نصب ریکاوری؟
آخرین پاسخ توسط ramin 68, -
- 4 پاسخ
- 820 بازدید
با سلام خدمت اساتید محترم s8530 برام اوردن که فلش کنم که متاسفانه بوتش پرید الان میخوام با ریف این مدل رو فلش کنم طبق عکس میخوام عمل کنم ولی رو برد این مدل نقاط مشخص شده متالیزور برای لحیم کردم پایه وجود نداره از اساتید محترم خواهشمندم منو راهنمایی کنن که چطور این مدل رو سیم به برد لحیم میکنن با تشکر؟؟
آخرین پاسخ توسط taher, -
- 4 پاسخ
- 1.2k بازدید
سلام دوستان تماسمیگیری این پیام میاد ثبت نشده روی شبکه....باکس هم برای ساسمونگz3xدارم
آخرین پاسخ توسط steve jobs, -
- 3 پاسخ
- 1.3k بازدید
سلام خدمت دوستان من یک n9005 قبلا برام اوردن با کمک دوستان با باکس spt super imei زدم انتن امد اکی شد رفت الان امده میگه ضعف انتن داره یعنی میتونه نرم افزار باشه چون گوشیش باز شده احساس میکنم سخت افزاره ممنون میشم راهنماییم کنید
آخرین پاسخ توسط reshad, -
- 0 پاسخ
- 1.4k بازدید
سلام به دوستان و همکاران فایل PIT برای Samsung J500H دانلود
آخرین پاسخ توسط BAHMAN, -
- 0 پاسخ
- 699 بازدید
سلام دوستان s6 رو یکی ازهمکار ها با فایل اشتباهی روت کرده بود و تاچ برعکس کار میکرد هر کاری کرد درست نشد بجز روش زیر دوستان برای حل این مشکل در 80 درصد جواب میده در سامسونگ های جدید و تست شده در s6 , j7 کافیه شما کد ستاره مربع دو شش شش سه مربع تماس رو بگید تا منویی باز بشه برای فیکس کردن تاچ و وای فا امیدوارم به کارتون بیاد کسانی که تست میکنن نتیجه رو قرار بدن در این تاپیک یا علی
آخرین پاسخ توسط BAHMAN, -
- 1 پاسخ
- 927 بازدید
با سلام خدمت اساتید محترم s7500l برام اوردن که فارسی کنم از اساتید محترم ممنون میشم رام فارسی این مدل رو برام بزارن با تشکر
- 6 پاسخ
- 2.3k بازدید
با عرض سلام وخسته نباشید اول این را بگم امروز برام گوشی i9300iاورده بودن میخواستم ورژن4.4.4بزنم که متاسفانه گوشی خاموش شد بعد از کلی سرچ این اموزش را تو gsmhostingپیدا کردم وتست هم کردم گوشی قشنگ به دانلود مد رفت موارد لازم : 1:مموری 16کلاس10 را داخل مموری کارت میزاریم وکامپیوتر وصل میکنیم 2:فایل ترمیم بوت را ازاینجادانلود کنید 3:نرم افزار Win32 Disk Imagerرا از اینجا دانلود کنید رم را داخل رم ریدر میزاریم وبه pc وصل میکنیم برنامه win32disk imagerرا اجرا میکنیم وطبق عکس عمل میکنیم بعد که رایت تموم شد رم را داخل گوشی میزاریم وگوشی را مثل قبل به دانلود مد میبریم میبینیم که راحت گوشی به دانلود مدمیره وقتی گوشی …
آخرین پاسخ توسط ILYA20,