تعمیرات و مباحث نرم افزاری
مباحث و آموزش های تعمیرات نرم افزاری گوشیهای برند سامسونگ
3,754 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 0 پاسخ
- 850 بازدید
J260F ENG FILE BIT3 Version SIZE LINK_GDrive J260F ENG BOOT U3 U3ASF2 8M DOWNLOAD J260F ENG MODEM U3 U3ASF2 14M DOWNLOAD J260F ENG RECOVERY U3 U3ASF2 12M DOWNLOAD J260F ENG FILE BIT1 Version SIZE LINK_GDrive J260F ENG BOOT U1 U1ARG5 8M DOWNLOAD …
آخرین پاسخ توسط OREO2018, -
- 3 پاسخ
- 850 بازدید
با سلام دوستان این گوشی تا آرم سامسونگ بالا میاد و ریست میکنه ..... خود به خود اینطور شده و با هرچی فایل داشتم زدم ولی راه نیافتاد !!!
آخرین پاسخ توسط RaminGsm, -
- 1 پاسخ
- 849 بازدید
گوشی رو ارم خاموش روشن میشه... با تک فایل فلش زدم کامل فلش شده حالا روشن نمیشه به منبع وصل کردم پاور میزنم بین 10 تا 11 امپر میکشه رو 10 و 11 بالا پایین میکنه هر کاری هم میکنم به حالت دانلودینگ نمیره
آخرین پاسخ توسط shamash, -
- 1 پاسخ
- 849 بازدید
دوستان این مدل رو به غیر از چیمرا چه ابزارهای دیگه ای برای ترمیم سریال پشتیبانی میکنن؟؟
آخرین پاسخ توسط alizarei72, -
- 1 پاسخ
- 849 بازدید
با عرض سلام دوستان شاید در جریان باشن یه سری از گوشیهای جدید از دبی وارد بازار شده که راحت میشه تشخیص داد این گوشیها رفرش هستن برای مثال یه گوشی براتون میاد پشت گوشی n910fنوشته و رام هم n910fهست ولی زمانی که گوشی را به حالت دانلود مد میبریم مدل گوشی n910pزده مدل اصلی گوشی n910pهست منتها این گوشی با رام کاستوم فلش شده و اکثرا هم پیغام امنیتی داره و برای حل این مشکل باید گوشی را با فایل n910pفلش زد منتها بعد از فلش سریال گوشی به 099..تغییر پیدا میکند
آخرین پاسخ توسط mostafa3413, -
- 0 پاسخ
- 849 بازدید
سلام و درود خدمت دوستان این مدل باگ تماس اضطراری نداره پس ابتدا این کامبونیشن تست شده از ساپورت باکس دانلود و رایت کنید COMBINATION_OXE_FA60_G532FXXU1API9_OXE1API9 سپس adb فعال میشه میتونیدfrp بردارید مجددا با فایل عراق فارسی فلش کنید G532FXWU1APK6 موفق باشیدWaiting ADB device... OKReading phone info... Model: SM-G532F Android version: 6.0.1 Product code: SM-G532FZKDMID Phone version: G532FXXU1APIK PDA version: G532FXWU1APK6 CSC version: G532FOJV1APK4 CSC country code: Iraq CSC sales code: MID HW version: MP 0.300 Phone SN: RV8J41AXMQN Chip name: MT6737T Modem board: MT6737T Security patch: 2016-11-01 RF cal date: 20170421 IMEI: Bypass FRP... OK Fo…
آخرین پاسخ توسط reza_2344, -
- 0 پاسخ
- 848 بازدید
لینک دانلود Free Web Hosting | Free File Hosting | Share Documents Online | Mp3 Songs Download
آخرین پاسخ توسط mostafa66, -
- 1 پاسخ
- 848 بازدید
سلام مشتری این مدل اورده موقعه ی که نت روشن میکنه انتنش قطع میشه همه ی تنظیماتش چک کردم مشکلی نداشت فقط مشکلش این که نت روشن بشه تماس قطع میشه فقط نت کامل کار میده
آخرین پاسخ توسط Merkava, -
- 1 پاسخ
- 847 بازدید
سلام بزرگواران یه مشتری گوشی a7 رو از داخل خود گوشی آپدیت کرده، میگه دانلود تا آخر انجام میشه، بازم ارور میده حتی با فی لتر شکن هم بهروز رسانی ها رو دانلود میکنه بازم ارور براش میاد آخرشم از کاربر میخواد که گزارشات خطای بهروز رسانی رو به سرور ارسال کنه مشکل از سرورای سامسونگه؟
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 0 پاسخ
- 847 بازدید
سلام این گوشی رو نداشتم ولی فکر کنم فارسی بهش اضافه شده SM-G935W8-PI1-MULTILUNGUAGE-OBEIDA KHARAT-MOHAMAD AMRI PASS:easy-firmware.com اگه تست کردین و فارسی داشت خبر بدین تا عنوان رو عوض کنم
آخرین پاسخ توسط t20mobile, -
- 0 پاسخ
- 847 بازدید
##***آموزش از بین بردن مثلث زرد رنگ بعد از روت کردن گوشیهای گالاکسی ***## سلام خدمت تمامی عزیزان. بعد روت کردن بیشتر کاربران با مثلث زرد رنگ روبرو میشن. این راه سریع ترین راه حذف مثلث زرد رنگ است و بدون دردسر.:4::9: برنامه ضمیمه رو روی گوشی نصب کنید و حالشو ببرید. گوشیهای ساپورت شده: کد HTML: Samsung Galaxy S2 GT-I9100 ** Samsung Galaxy Note GT-N7000 ** Samsung Galaxy Note GT-I9220 ** Samsung Galaxy S3 GT-I9300 ** Samsung Galaxy S3 GT-I9300T ** Samsung Galaxy S3 AT&T Samsung Galaxy S3 Sprint Samsung Galaxy S3 T-Mobile Samsung Galaxy S3 Verizon Samsung Galaxy S3 Canadia Samsung Galaxy S3 US Cellular Samsung Galaxy S3 GT-…
آخرین پاسخ توسط mehrzad0028, -
- 3 پاسخ
- 847 بازدید
با سلام گوشی رو مشتری اورده دادن با اندروید 6 فلش زدن الان بیس وسریال نوله من با هر فایلی رو اندروید 6 میزنم بیس وسریال نداره به اندروید 5 دانگرید کردم سریال ترمیم کردم اما پچ نمیشه اندروید 6 رو چه ورژنی بزنم ک برگرده ؟
آخرین پاسخ توسط jmez_gsm, -
- 1 پاسخ
- 846 بازدید
با سلام دوستان این گوشی پس از فلش زدن خاموش شد و درایور نمیشناسه...اگه کسی تجربه ای داره در اختیار قرار بده ممنون میشم.تست پوینت هم باشه کارم راه میفته.با تشکر
آخرین پاسخ توسط mghm, -
- 2 پاسخ
- 846 بازدید
با سلام اگه کسی efs و فایل روت N9005 رو داره ممنون مییشم کمک کنه
آخرین پاسخ توسط originalmobileorg, -
مشکل آنتن g930f
توسط gachineh- 0 پاسخ
- 846 بازدید
سلام همکارای عزیز 2 تا گوشی تحویل گرفتم یکی e700h و یکی دیگه g930f e700h رو با ورژن اصلی مطابق با sn اپدیت کردم efs ریست کردم دوباره زدم qcn زدم ولی باااز هم اوکی نشد g930f رو هم که اصلا گویا qcn نداره و فقط با نسخه کارخونه خودش مطابق با sn اپدیت کردم اوکی نشد دوستان ممنون میشم...
آخرین پاسخ توسط gachineh, -
- 0 پاسخ
- 845 بازدید
فایل cert سامسونگb360e با لینک مستقیم از جی اس ام دولوپرز خدمت شما
آخرین پاسخ توسط sfri.arash, -
- 0 پاسخ
- 845 بازدید
آموزش ساخت فایل سامسونگ مخصوص باکس اوکتاپوس توسط باکس اوکتاپوس درود از انجایی که دیده شده کاربران با مشکل فایل مخصوص خود باکس اوکتا مشکل دارن و اونایی که مثل بنده مبتدی هستن بر آن شدیم اموزش رو بصورت تصویری و نحوه تبدیل هر فایلی را به باکس مورد نظر براتون بذاریم امیدوارم مفید بوده باشد... کاملا تصویری خدمت شما با جی اس ام دولوپرز قدرت در دستان شماست موفق باشید =P~=P~=P~
آخرین پاسخ توسط sfri.arash, -
- 1 پاسخ
- 845 بازدید
بنا به نیاز همکاران این پست رو ایجاد کردم تا همکاران مشارکت نمایند و فایل های EFS سامسونگ رو برای استفاده قرار بدن... I9003L I9190 I9000 I8190 I8190L i9300
آخرین پاسخ توسط mobiledaneshjoo, -
- 0 پاسخ
- 845 بازدید
برند سامسونگ: Samsung Galaxy S5 Samsung Galaxy S5 Mini Samsung Galaxy S5 Active Samsung Galaxy S5 Sport Samsung Galaxy S4 Samsung Galaxy S4 Active Samsung Galaxy S4 Mini Samsung Galaxy S4 GPE Samsung Galaxy Grand Prime Samsung Galaxy Alpha Samsung Galaxy TabPro 8.4 Samsung Galaxy TabPro 10.1 Samsung Galaxy TabPro 12.2 Samsung Galaxy Tab S 8.4 Samsung Galaxy Tab S 10.5 Samsung Galaxy A5 Samsung Galaxy A3 Samsung Galaxy Note 4 Samsung Galaxy Note Edge Samsung Galaxy Note 3 Samsung Galaxy Note 3 Neo Samsung Galaxy S3 Samsung Galaxy Note 2 برند سونی: Sony Xperia Z1 Sony…
آخرین پاسخ توسط milad, -
- 0 پاسخ
- 845 بازدید
G530H cert and Qcn Password = cert191
آخرین پاسخ توسط siavash sadr, -
- 1 پاسخ
- 845 بازدید
درود دوستان کسی میدونه چجوری میتونم این کارو بکنم؟
آخرین پاسخ توسط mr., -
فایلهای روت J600F
توسط mohsen8- 0 پاسخ
- 845 بازدید
گوشی J600F به مجموعه فایلهای روت اضافه شد تا اندروید 9 باینری 5 اضافه شد تمام فایلها تست شده و توسط خودم درست شدند http://root.gsm-developers.com/samsung-galaxy-sm-j600f-root/
آخرین پاسخ توسط mohsen8, -
- 2 پاسخ
- 844 بازدید
لطفا فایل مودم i9505 4.4.2 مشکل گوشی سریال یونال شده
آخرین پاسخ توسط mehdi-ghanbarinia, -
- 1 پاسخ
- 843 بازدید
محصولی دیگر بنده آنلاک قفل ( الگو – پین – پسوورد ) مدل j500H با اندروید 5.1.1 هستش. با رایت این فایل کلیه قفل های یوزر حذف و تمامی اطلاعات باقی خواهد موند. به زودی برای اندروید 6.0.1 هم فایل توسعه داده خواهد شد. این فایل ها علاوه بر آنلاک قابلیت فارسی ساز دایمی را دارد بدون کوک و … لینک کانال آپارات
آخرین پاسخ توسط hamed67vi, -
- 0 پاسخ
- 843 بازدید
سلام دوستان عزیز حل مشکل imei null samsung 19305 به روش زیر عمل کنید ابتدا فایل زیر را دانلود کنید و سپس فایل را در ادین قسمت pda قرار بدین و روی گوشی رایت کنید دانلود
آخرین پاسخ توسط ei.g.a,