تعمیرات و مباحث نرم افزاری
مباحث و آموزش های تعمیرات نرم افزاری گوشیهای برند سامسونگ
3,754 موضوع در این تالار قرار دارد
-
فایل دامپ J110G
توسط hacker- 0 پاسخ
- 741 بازدید
خدمت دوستان عزیز پارت 1 پارت2 پارت3 پارت4
آخرین پاسخ توسط hacker, -
- 0 پاسخ
- 741 بازدید
تمامی فایلهای All_Samsung_Clean_Cert_Files_ دانلود
آخرین پاسخ توسط موبایل حسین, -
- 0 پاسخ
- 741 بازدید
لینک دانلود Free Web Hosting | Free File Hosting | Share Documents Online | Mp3 Songs Download
آخرین پاسخ توسط mostafa66, -
- 1 پاسخ
- 741 بازدید
با باکس z3x به راحتی میتونید بدون انپک وریپک کردن فایل ها هر قسمت از فایل ها که میخاهید رایت بشه نگاهی به عکس بندازید تا بهتر متوجه بشید مثلا برای رامی که فارسی نداره تیک های cash , hiden را بردارید تا فارسی به رام اضافه بشه مثلا بخاهید تک فایل بزنید همه تیک ها را بدارید به جز تیک های boot , recovery . system بمونه و برای فلش گوشی ها سعی کنید تیک modem را بردارید که به مشکل پریدن انتن هم دچار نشوید و یا موقع دانگرید هر کدام از فایل که رایت نمیشه تیک ان را بردارید و دباره رایت کنید مثلا aboot یا sboot
آخرین پاسخ توسط MR.Majid, -
- 0 پاسخ
- 741 بازدید
با سلام گوشی رو با فایل انجمن میخام فارسی کنم.چجوری باید فلش کنم؟باکس چینی ندارم.ufs micro , z3x اکتیو نشده دارم
آخرین پاسخ توسط dj masud, -
- 1 پاسخ
- 741 بازدید
سلام دوستان گوشی سامسونگ G935f در حین مکالمه صدا رد و بدل نمیشه فقط تو واتس اب یا بقیه مسنجرها صدا داره فلش کردم درست نشد
آخرین پاسخ توسط masoud, -
- 2 پاسخ
- 740 بازدید
دوستان و اساتید عزیز یکی میشه راهنمایی کامل کنه بخدا دیگه مغزم کار نمیکنه چندین گوشی اروپایی و امریکایی اوردن برام گوشی ها رو فارسی میکنم و انتن هم میاره و مشکلی نیس فقط هیچ وقت شبکه 4g رو نمیشناسه راهی ، قلقی چیزی نداره این مشکل حل بشه ؟
آخرین پاسخ توسط behnam1991, -
- 1 پاسخ
- 740 بازدید
سلام برنامه 3uTools قبلا برای نصب برنامه استفاده میکردم . الان به دلایلی میخوام برنامه جدید جایگزین 3utools کنم دوستان برنامه چی هست پیشنهاد بدید ؟
آخرین پاسخ توسط DawoodZzz, -
- 0 پاسخ
- 740 بازدید
درود دوستان مشکل بیسباند دارم دانگل bst دارم راه حلش چجوریه؟
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 0 پاسخ
- 740 بازدید
با سلام فایل فلش تست شده a710fd خدمت دوستان دانلود فایل COMBINATION برای A710fd دانلود رمز: gsm-developers.ir
آخرین پاسخ توسط masoud, -
- 3 پاسخ
- 740 بازدید
با سلام گوشی رو مشتری اورده دادن با اندروید 6 فلش زدن الان بیس وسریال نوله من با هر فایلی رو اندروید 6 میزنم بیس وسریال نداره به اندروید 5 دانگرید کردم سریال ترمیم کردم اما پچ نمیشه اندروید 6 رو چه ورژنی بزنم ک برگرده ؟
آخرین پاسخ توسط jmez_gsm, -
- 0 پاسخ
- 739 بازدید
فایل cert سامسونگb360e با لینک مستقیم از جی اس ام دولوپرز خدمت شما
آخرین پاسخ توسط sfri.arash, -
- 1 پاسخ
- 739 بازدید
سلام در مورد فلش کردن سامسونگ c3782 نیاز به راهنمایی دارم از ویندوز 7 استفاده میکنم هر کاری میکنم با z3x کانکت نمیشه کسی راهی داره راهنمایی کنه ممنون میشم
آخرین پاسخ توسط reza_2344, -
- 2 پاسخ
- 739 بازدید
با سلام این گوشی رو مشتری ریست کرده بود frp داشت با کامینشن frp رو برداشتم رام 5 فایل زدم بالا اومده اما الان انتن ندارم no servise هستش سریال بیس سالمه ممنون میشم راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط tmp peyman, -
- 1 پاسخ
- 739 بازدید
ورژن Odin3_v3.12.4_4 ساپورت مدلهای SM-N930F SM-N930FD SM-N930I SM-N930S SK Telecom SM-N930L LG Telecom SM-N930K KT Telecom SM-N930A AT&T SM-N930AZ Cricket SM-N930P Sprint SM-N930R4 U.S Celunar SM-N930R6 SM-N930R7 SM-N930T T-Mobile SM-N930T1 T-Mobile SM-N930V Verizon SM-N9308 SM-N9300 لینک دانلود Odin3_v3.12.4_4.by faruk patwary - Download - 4shared - Faruk Patwary
آخرین پاسخ توسط موبایل حسین, -
- 0 پاسخ
- 739 بازدید
دوستان عزیز شما میتونین بعد از روت و دستکاری پوشه ی csc اینکار رو دستی انجام بدین.اما بعد از حذف این پوشه گاها گوشی دچار بوت لوپ میشه که عیبه... اما با دانگل bst میشه اینکار رو کرد. Samsung/scan/misc/enable all languages اگر دچار مشکل شدید به عکسی که اسکرین شات شده مراجعه کنید.متشکر Free Web Hosting | Free File Hosting | Share Documents Online | Mp3 Songs Download
آخرین پاسخ توسط jandz, -
- 0 پاسخ
- 739 بازدید
حل مشکل عمل نکردن فلش دوربین سامسونگ J120F *********************************************** سلام و درود بر همه عزیزان دوستان اگه هنگام عکاسی و فیلمبرداری فلش دوربین گوشی عمل نکرد فایل زیر رو از ساپورت سایت دانلود و روی گوشی رایت کنید,تمام. [TABLE=width: 100%] [TR] [TD]J120F[/TD] [TD]5.1.1[/TD] [TD]*****J120FXXU[/TD] [TD]1File[/TD] [TD]Saudi Arabia[/TD] [TD]فارسی دارد[/TD] [TD]DOWNLOAD[/TD] [/TR] [/TABLE] 100% TESTED BY ME
آخرین پاسخ توسط jalilzadeh, -
- 0 پاسخ
- 739 بازدید
*** آموزش کالیبراسیون تاچ در گوشیهای g920 سامسونگ *** برای کالیبراسیون تاچ در گوشیهای سری G920 سامسونگ کافیست #2663#* رو شماره گیری نمایید و گزینه Tsp Firmware Update (General) رو بزنید در پایان عملیات عبارت Pass رو مشاهده خواهید نمود. دقت نمایید در حین عملیات آپدیت اصلا به تاچ دست نزنید
آخرین پاسخ توسط mehrzad0028, -
- 1 پاسخ
- 738 بازدید
سلام بزرگواران یه مشتری گوشی a7 رو از داخل خود گوشی آپدیت کرده، میگه دانلود تا آخر انجام میشه، بازم ارور میده حتی با فی لتر شکن هم بهروز رسانی ها رو دانلود میکنه بازم ارور براش میاد آخرشم از کاربر میخواد که گزارشات خطای بهروز رسانی رو به سرور ارسال کنه مشکل از سرورای سامسونگه؟
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 1 پاسخ
- 738 بازدید
حذفfrp دو مدل سامسونگG920T-G925i با odin دانلود فایل Download G920T FRP G925iFRP KIA MOBILE zip از آپلود آی آر pass:kia1367
آخرین پاسخ توسط arash167, -
- 2 پاسخ
- 738 بازدید
لطفا فایل مودم i9505 4.4.2 مشکل گوشی سریال یونال شده
آخرین پاسخ توسط mehdi-ghanbarinia, -
- 2 پاسخ
- 738 بازدید
با سلام. فایل روتی که در آدرس http://www.gsm-developers.com/?p=20661 قرار دادید قابل دانلود نیست. خواهشا اگه کسی فایل روت تست شده برای مدل a520f را داره بذاره توسایت. و ی مطلب دیگه گوشی a520f رو با cwm که تو لینک بالا گداشته شده زدم اوکی بود از ی سایت دیگه فایل روت گوشی رو گرفتم وقتی از ریکاوری مد نصبش می کنم خط آخر creating image مینویسه و دیگه رد نمیشه از این مرحله؟؟؟
آخرین پاسخ توسط RaminGsm, -
- 1 پاسخ
- 738 بازدید
سلام خسته نباشید دوستان عزیز لطف کنید یک اموزش مختصر برای اینکه چطور فایل تک فایل سامسونگ یا هرگونه فایل های دیگه رو استخراج کنم ممنون میشم اموزش رو قرار بدید
آخرین پاسخ توسط vahid6630, -
- 0 پاسخ
- 738 بازدید
سلام .برای حذف frp این مدل در اندروید7 ابتدا فایل زیر رو روی گوشی رایت کنید G928C+G928F 7.0 FRP st 1 .tar - Google Drive سپس نسخه 26.7 از باکس z3x رو ازلینک زیر دانلود ونصب کنید SamsungToolPRO_26.7.exe - Google Drive گوشی رو به دانلود مد ببرید و ازطریق باکس ریست frp بزنید و در اخر فایل زیر رو روی گوشی رایت کنید و تمام G928C+G928F 7.0 FRP st 2 .tar - Google Drive
آخرین پاسخ توسط hamidooooo, -
- 0 پاسخ
- 737 بازدید
با سلام خدمت تمام همکاران عزیز این هم از سری فایل های CERT سامسونگ مدل های A-C-E-G-i-J-N-P-S-T-W-Z روی لینک زیر کلیک کنید Samsung All Certificate files - Miracle Mobile Software
آخرین پاسخ توسط wahid26,