تعمیرات و مباحث نرم افزاری
مباحث و آموزش های تعمیرات نرم افزاری گوشیهای برند سامسونگ
3,754 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 1 پاسخ
- 710 بازدید
با عرض سلام و صبح بخیر خدمت همه ی شما یه نوت 4 هست که ریست میشد از اندرویید 6به 4.4.4دانگرید کردم مشکل حل شد یه مشکل دیگه پیدا شد اونم اینه که در حالت شبکه فرجی رو نمایش نمیده از این روش (Root/data/property/persist.radio.lteon.xml).فرجی رو اضافه میکنم ولی با تعویض سیم کارت دوباره مخفی میشه و باید از نو همه مراحل رو واسه سیم کارت حدید انجام داد ایا راهی وجود داره که به صورت دائمی گزینه LTE در منو انتخاب حالت شبکه اضافه بشه با تشکر از شما
آخرین پاسخ توسط MR.Majid, -
- 0 پاسخ
- 710 بازدید
برای برطرف کردن مشکل وای فای گوشی سامسونگ گرند ۲ یاG7102 به این شکل عمل کنید: فایل ضمیمه را دانلود کنید گوشی را در حالت دانلودینگ قرار دهید فایل را با نرم افزار Odin روی گوشی رایت کنید از طریق ریکاوری گوشی را وایپ کنید و نتیجه کار را ببینید GSM-DEVELOPERSً@*&،ااً@*&،454ً@*&،00
آخرین پاسخ توسط peiman.rps, -
- 0 پاسخ
- 709 بازدید
https://app.box.com/s/3jer1a80xtss2yv73aosspfqxo4a6x00
آخرین پاسخ توسط siavash sadr, -
- 1 پاسخ
- 709 بازدید
سلام بزرگواران یه مشتری گوشی a7 رو از داخل خود گوشی آپدیت کرده، میگه دانلود تا آخر انجام میشه، بازم ارور میده حتی با فی لتر شکن هم بهروز رسانی ها رو دانلود میکنه بازم ارور براش میاد آخرشم از کاربر میخواد که گزارشات خطای بهروز رسانی رو به سرور ارسال کنه مشکل از سرورای سامسونگه؟
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 1 پاسخ
- 709 بازدید
سلام قبلا چنین اموزشی رو دیده بودم نیاز به مرور دارم ممنون:5:
آخرین پاسخ توسط repair man68, -
- 0 پاسخ
- 709 بازدید
با سلام فایل فلش تست شده a710fd خدمت دوستان دانلود فایل COMBINATION برای A710fd دانلود رمز: gsm-developers.ir
آخرین پاسخ توسط masoud, -
- 3 پاسخ
- 708 بازدید
سلام دوستان یه گوشی j700h مشتری اورده مشکل اکانت گوگل داره و otg همنمیشناسه چند تا فایل دان کردم اما جواب نداد خواهشا راه مظمین میدید؟ بدون باکس
آخرین پاسخ توسط e30-851, -
- 0 پاسخ
- 708 بازدید
اموزش روت گوشی سامسونگ J111f&M ROOT BY Meysam Farzam دوستان گلم آموزش ساده کافیه فایل بوت رو رایت کنید با ادین سپس دیباگ رو فعال کنید و فایل BAt رو باز کنید اینتر بزنید تا عملیات روت کامل بشه Root Samsung J111F&M BY Meysam Farzam موفق باشید
آخرین پاسخ توسط Cortana, -
- 0 پاسخ
- 708 بازدید
آنلاک قفل جمیل سامسونگ s5830i با دانگل آواتار قابل توجه خیلی ها که قبول نداشتند گذاشته شده... =P~=))=))
آخرین پاسخ توسط sfri.arash, -
- 3 پاسخ
- 708 بازدید
مشتری گوشی اورده میگه خود به خود صفحه ال سی دی سبز رنگ میشه با تک فایل اپدیت کردم مشکل برطرف نشد
آخرین پاسخ توسط hadi9823, -
- 0 پاسخ
- 707 بازدید
Odin All in One Tool V2 Free download
آخرین پاسخ توسط موبایل حسین, -
- 1 پاسخ
- 707 بازدید
سلام دوستان باینری2 هست با کامبین زدم منتها فایل های دیتا و تیک برمیدام رو ارم هنگ میکنه .....
آخرین پاسخ توسط iraj, -
- 0 پاسخ
- 707 بازدید
G530H cert and Qcn Password = cert191
- 2 پاسخ
- 707 بازدید
با سلام این گوشی رو مشتری ریست کرده بود frp داشت با کامینشن frp رو برداشتم رام 5 فایل زدم بالا اومده اما الان انتن ندارم no servise هستش سریال بیس سالمه ممنون میشم راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط tmp peyman, -
- 0 پاسخ
- 707 بازدید
فایل boot repair recovery سامسونگ نوت 4برای تمامی سری های کوالکام درود فایلی که قرار داده شده به همراه آموزش میباشد خدمت شما
آخرین پاسخ توسط sfri.arash, -
- 1 پاسخ
- 707 بازدید
ورژن Odin3_v3.12.4_4 ساپورت مدلهای SM-N930F SM-N930FD SM-N930I SM-N930S SK Telecom SM-N930L LG Telecom SM-N930K KT Telecom SM-N930A AT&T SM-N930AZ Cricket SM-N930P Sprint SM-N930R4 U.S Celunar SM-N930R6 SM-N930R7 SM-N930T T-Mobile SM-N930T1 T-Mobile SM-N930V Verizon SM-N9308 SM-N9300 لینک دانلود Odin3_v3.12.4_4.by faruk patwary - Download - 4shared - Faruk Patwary
آخرین پاسخ توسط موبایل حسین, -
- 0 پاسخ
- 706 بازدید
وش شناخت نسخه ی فایل های کمباینیشن: در ادامه به شما میگوییم چگونه با توجه به نام فایل کمباینیشن، اطلاعات لازم را به دست آوریم: به طور مثال نسخه ی combination_ojv_fa60_a810fxxu1apj5 ojv : نسخه ی csc fa60=اندروید 6 مارشمالو fa51=اندروید 5.1 لالی پاپ fa50= اندروید 5.0 لالی پاپ fa44= اندروید 4.4. کیت کت fajp= اندروید جیلی بین ftma= سیستم عامل تایزن o= عرضه ی 2015 p= عرضه ی 2016 a=ژانویه b=فوریه c=مارس d=آپریل e=می f=ژوئن g=جولای h= آگوست i=سپتامبر j=اکتبر k=نوامبر l=دسامبر 1= اصلاحیه 1 2=اصلاحیه 2 3=اصلاحیه 3 4=اصلاحیه 4 5=اصلاحیه 5 .. تا اصلاحیه 15 بر این اساس نسخه ی pj5 میشود: عرضه ی 2016 ماه اکتبر اصلاحیه 5
آخرین پاسخ توسط jenabictak, -
- 1 پاسخ
- 706 بازدید
سلام گوشی a105f باینری u3 قفل شبکه داره با samkey ارور eng modem میده ممنون میشم راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط masoud, -
- 0 پاسخ
- 706 بازدید
با سلام خدمت تمام همکاران عزیز این هم از سری فایل های CERT سامسونگ مدل های A-C-E-G-i-J-N-P-S-T-W-Z روی لینک زیر کلیک کنید Samsung All Certificate files - Miracle Mobile Software
آخرین پاسخ توسط wahid26, -
- 0 پاسخ
- 706 بازدید
فایلهای روت اندرید 9 باینری 4 و 5 اضافه شدند فایلها توسط خودم درست شدن و تست شده هستند http://root.gsm-developers.com/j730f-root/
آخرین پاسخ توسط mohsen8, -
- 1 پاسخ
- 706 بازدید
با سلام و دورد خدمت کاربران عزیز ( جی اس ام دولوپرز ) با شما هستم با آموزش حذف FRP ( گوگل اکانت ) سامسونگ J510F باینری 2 اندروید 6.0.1 با استفاده از باکس z3x آموزش باکس z3x را باز کنید مدل را انتخاب کنید به تب Unlock بروید گوشی را به دانلود مد ببرید و وصل کنید به باکس گذینه Reset FRP/React/EE را بزنید صبر کنید تا عملیات به اتمام برسد حالا گوشی بدون FRP ( گوگل اکانت ) روی صفحه اصلی بالا میشود به تمظیمات بروید و گذینه OEM را از داخل دولوپر اپشن فعال کنید گوشی را فکتوری ریست ( بازنشانی کارخانه ) کنید گوشی بعد چند دقیقه روشن میشود و میتونید مراحل را بدون وارد کردن گوگل اکانت پیش بروید نوت : …
آخرین پاسخ توسط rahi_sr, -
- 0 پاسخ
- 705 بازدید
این فایل رو از طریق اودین بر روی گوشی رایت کنید AZ_autoroot_G610F_1AQB1 - Download - 4shared بعد فایل سوپر یوزر رو از لینک زیر دریافت و نصل کنید Superuser رمز فایل :mahmod abas
- 2 پاسخ
- 705 بازدید
سامسونگ j2 ریست روی ارم مراحل فلش تک فایل با دانلودینگ کامل اوکی داد پیغام pass سبز هم داد ولی روشن نشد و موقع وصل به سیستم هم صدا نمیده و شناسایی نمیکنه رو دانلود مد هم نمیره ورزن جدیدتر از فایل خود گوشی روش رایت کردم J200HXXU0AQK2
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 0 پاسخ
- 705 بازدید
این رامو بزنید کلیه مشکلات رفع میشه منو فارسی هم داره تست شده توسط خودم Download File UploadBoy.com Making Your File Sharing Easy!
آخرین پاسخ توسط omid, -
- 0 پاسخ
- 705 بازدید
FA81_T830XXU1ARG4 COMBINATION_FAC_FA81_T830XXU1ARG4 https://drive.google.com/uc?id=15HK4zokvQIkOdhmIFwsSe67cFesMEhrm&export=download
آخرین پاسخ توسط OREO2018,