تعمیرات و مباحث نرم افزاری
مباحث و آموزش های تعمیرات نرم افزاری گوشیهای برند سامسونگ
3,754 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 0 پاسخ
- 813 بازدید
این روش کاملا تست شده هستش و هیچ گونه ایرادی بعد از اینکار برای گوشی شما بوجود نمیاد ابتدا با فایل cfroot گوشی رو روت کنید CF-Root Download بعد فایل efs زیر رو روی گوششی رایت کنید https://app.box.com/s/xm8rjmnsfc7gugs9op2y4xk1slhhybdo بعد فایل کامبیشن زیر رو روی گوشی رایت کنید SAMSUNG J7 2016 SM-J710F Combination File در این مرحله میبینید سریال برگشت بعد اخرین اپدیت تک فایل رو رایت کنید روی گوشی و تمام .
آخرین پاسخ توسط siavash sadr, -
- 0 پاسخ
- 812 بازدید
توضیحات فایلهای کامبیشن وانتخاب فایل سازگار بادستگاه اختصاصیgsm-developers سلام خدمت دوستان این یه اموزش جامع درباره فایل های کامبیشن وتاریخ ساخت هست به دقت نگاه کنید واضح هست با این روش میتونید که فایلهای کامبیشن رو شناسایی کنید و ورژنی رو که با دستگاه مطابقت داره انتخاب کنید. COMBINATION_OJV_FA60_A810FXXU1APJ5 __________________________________________________ OJV=CSC build __________________________________________________ FA60=Android 6 Marshmallow FA51=Android 5.1 Lollipop FA50=Android 5.0 Lollipop FA44=Android 4.4 KitKat FAJP=Android Jelly Bean FTMA=Tizen OS __________________________________________________ O=2015 P=2016 __________…
آخرین پاسخ توسط kia mobile, -
- 0 پاسخ
- 812 بازدید
حل مشکل Test Mode Yellow Screen سامسونگ I8262از جی اس ام دولوپرز درود کافیست شماره گیری را گرفته کد زیر را بزنید: *#87976633# تمام...
آخرین پاسخ توسط sfri.arash, -
- 1 پاسخ
- 812 بازدید
فایل روت گوشی های سامسونگ سری Galaxy Nexus در این پست قرار داره Galaxy Nexus - 4.0.2 http://download.chainfire.eu/244/CF-Root1/CF-Auto-Root-toro-mysid-galaxynexus.zip?retrieve_file=1 Galaxy Nexus - 4.0.4 http://download.chainfire.eu/246/CF-Root1/CF-Auto-Root-toroplus-mysidspr-galaxynexus.zip?retrieve_file=1 Galaxy Nexus - 4.3 http://download.chainfire.eu/281/CF-Root1/CF-Auto-Root-maguro-takju-galaxynexus.zip?retrieve_file=1 Galaxy Nexus - 4.3 http://download.chainfire.eu/243/CF-Root1/CF-Auto-Root-maguro-yakju-galaxynexus.zip?retrieve_file=1
آخرین پاسخ توسط steve jobs, -
- 2 پاسخ
- 812 بازدید
من فایل RvSecuRitY.tar رو رو گوشی رایت کردم تو آموزش هم گفته بود مهندس که باید بری بخش فست ریکاوری ولی من هر کاری میکنم گوشی میره رو حالت دانلود مد من شک کردم که شاید فلت خرابه فلت عوض کردم بازم رف دانلود مود چیکار کنم
آخرین پاسخ توسط reza_2344, -
- 1 پاسخ
- 812 بازدید
با سلام گوشی a510f اندروید 6 در حالت frp on میخواستم قفل صفحش رو حذف کنم.فایل eng-root براش نیست. hua و z3x دارم
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 0 پاسخ
- 812 بازدید
سلام با استفاده از فایل زیر دوستانی که بعد فلش یا دانگرید دچار مشکل فوق میشوند به راحتی ترمیم رو انجام دهید. دانلود
آخرین پاسخ توسط ehsan_hd, -
- 0 پاسخ
- 811 بازدید
یک سری ریکاوری سامسونگ Index of ./VolcanoBox/Samsung_Recovery/
آخرین پاسخ توسط faramarzi, -
- 2 پاسخ
- 811 بازدید
لطفا فایل مودم i9505 4.4.2 مشکل گوشی سریال یونال شده
آخرین پاسخ توسط mehdi-ghanbarinia, -
- 1 پاسخ
- 811 بازدید
ورژن Odin3_v3.12.4_4 ساپورت مدلهای SM-N930F SM-N930FD SM-N930I SM-N930S SK Telecom SM-N930L LG Telecom SM-N930K KT Telecom SM-N930A AT&T SM-N930AZ Cricket SM-N930P Sprint SM-N930R4 U.S Celunar SM-N930R6 SM-N930R7 SM-N930T T-Mobile SM-N930T1 T-Mobile SM-N930V Verizon SM-N9308 SM-N9300 لینک دانلود Odin3_v3.12.4_4.by faruk patwary - Download - 4shared - Faruk Patwary
آخرین پاسخ توسط موبایل حسین, -
- 0 پاسخ
- 811 بازدید
سلام دوستان با هزار سختی بالاخره تونستم از یه گوشی سالم J500H فایل Qcn بکاپ بگیرم Qcn مخفف کوالکام کالیبریشن نتورک هست برای تقویت آنتن دهی گوشی بین CPU و شبکه دانلود
آخرین پاسخ توسط p30baran, -
- 1 پاسخ
- 810 بازدید
سلام دوستان اگه کسی فایل سالم تست شده برام بزاره ممنون میشم
آخرین پاسخ توسط mohsen8, -
- 0 پاسخ
- 810 بازدید
اموزش روت گوشی سامسونگ J111f&M ROOT BY Meysam Farzam دوستان گلم آموزش ساده کافیه فایل بوت رو رایت کنید با ادین سپس دیباگ رو فعال کنید و فایل BAt رو باز کنید اینتر بزنید تا عملیات روت کامل بشه Root Samsung J111F&M BY Meysam Farzam موفق باشید
آخرین پاسخ توسط Cortana, -
- 1 پاسخ
- 810 بازدید
انلاک پترن و رمز g7102بدون پاک شدن اطلاعات این ریکاوری تست شده توسط خودم: لینک دانلود بعد از نصب ریکاوری این فایل رواز طریق ریکاوری نصب کنید: Pattern&Lock Screen Remover_E30-851 تمام ...
آخرین پاسخ توسط e30-851, -
- 0 پاسخ
- 810 بازدید
سرچ کردم هیچ مطلبی در این باره نبود دوستان عزیز... با اجازه آموزشو میذارم... اول روت کن بعد با z3x repair را میزنی وشما تیک های زیر را زده و شماره سریالو وارد میکنی تمام.((((((((((
آخرین پاسخ توسط MR.Majid, -
- 1 پاسخ
- 809 بازدید
سلام خسته نباشید دوستان عزیز لطف کنید یک اموزش مختصر برای اینکه چطور فایل تک فایل سامسونگ یا هرگونه فایل های دیگه رو استخراج کنم ممنون میشم اموزش رو قرار بدید
آخرین پاسخ توسط vahid6630, -
- 0 پاسخ
- 808 بازدید
دانلودفایل QCN برای A5000 repair Network A5000 repair Network
آخرین پاسخ توسط e30-851, -
- 1 پاسخ
- 808 بازدید
سلام در مورد فلش کردن سامسونگ c3782 نیاز به راهنمایی دارم از ویندوز 7 استفاده میکنم هر کاری میکنم با z3x کانکت نمیشه کسی راهی داره راهنمایی کنه ممنون میشم
آخرین پاسخ توسط reza_2344, -
مشکل با شبکه 3g
توسط vso- 2 پاسخ
- 808 بازدید
گوشی g531h دارم که وقتی روی شبکه 3g قرار می دم ارور روی شبکه ثبت نشد میده و قسمت 3g مشکل پیدا کرده. با تمام اپراتورها هم تست شده می خواستم ببینم دوستان راه حلی بجز باکس bst و repair 3g سراغ دارن که حل بشه...
آخرین پاسخ توسط vso, -
- 0 پاسخ
- 808 بازدید
سلام نیاز به فایل فارسی i535 verizon دارم روش های سایت رو چک کردم جواب نداد
آخرین پاسخ توسط t20mobile, -
- 0 پاسخ
- 807 بازدید
فایل cert سامسونگb360e با لینک مستقیم از جی اس ام دولوپرز خدمت شما
- 0 پاسخ
- 807 بازدید
آموزش ساخت فایل سامسونگ مخصوص باکس اوکتاپوس توسط باکس اوکتاپوس درود از انجایی که دیده شده کاربران با مشکل فایل مخصوص خود باکس اوکتا مشکل دارن و اونایی که مثل بنده مبتدی هستن بر آن شدیم اموزش رو بصورت تصویری و نحوه تبدیل هر فایلی را به باکس مورد نظر براتون بذاریم امیدوارم مفید بوده باشد... کاملا تصویری خدمت شما با جی اس ام دولوپرز قدرت در دستان شماست موفق باشید =P~=P~=P~
- 0 پاسخ
- 807 بازدید
لینک دانلود Free Web Hosting | Free File Hosting | Share Documents Online | Mp3 Songs Download
آخرین پاسخ توسط mostafa66, -
- 3 پاسخ
- 807 بازدید
سلام g520f اندروید 7.0 بدون حذف اطلاعات امکانش هست>؟frp on بیلد u4 اگه راهی هست ممنون میشم
آخرین پاسخ توسط farhadsoftware, -
- 1 پاسخ
- 807 بازدید
محبت میکنید مدل فوق رو بگین با چ روشی بردارم.جا سیم کارتی گوشی خرابه نمیشه سیم کارت گذاشت برای حذف frp
آخرین پاسخ توسط modern soft,