تعمیرات و مباحث نرم افزاری
مباحث و آموزش های تعمیرات نرم افزاری گوشیهای برند سامسونگ
3,754 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 1 پاسخ
- 656 بازدید
سلام دوستان روی گوشی سامسونگ نوت 3 یه نرم افزار مخفی کردن فایل ها به اسم فولدر لوک زدم. یه سری عکس زدم داخلش بعد از یه مدت که اندرویید رو آپدیت کردم، وقتی داخل اون نرم افزار فولدر لوک میشم عکس های قبلی رو نمایش نمیده فقط به جاشون چندتا آیکن عکس گذاشته این تصاویر را چطوری باید برگردونم؟
آخرین پاسخ توسط ILYA20, -
- 5 پاسخ
- 893 بازدید
سلام خدمت اساتید گوشی G928F همکاران برام اوردن اول بیسباند و سریال نداشت و هنگ میکرد و تاچ کار نمیکرد با این فایل مشکل بیسباند و سریالش برطرف شد که دوست عزیز مون اقای hamedhhpp در سایت لینکش داده بودن G928FXXU2AOJ5 G928FOXA2AOJ3 BTU PAC ولی متاسفانه هنوز یک خورده کار میکنی یا بعضی وقتها تا 5 دقیقه خوبه دیگه هنگ میکنه تاچ کار نمیکنه و ریست میشه داغ میکنه گوشی فایل مختلف چک کردم هم 4 فایل هم تک فایل ممنون میشم اساتید راهنمایی کنن با تشکر
آخرین پاسخ توسط hamed67vi, -
- 3 پاسخ
- 1.1k بازدید
سلام یه G7102 هست که روی ارم اول هنگ کرده و مدام ریست میکنه احتمال میدم هارد باشه ولی با این فایل ها هم فلش شده بی فایده بود. G7102XXSBQA3_G7102OXEBOF1_G7102XXUBOE1_HOME.tar G7102XXUBNH5_G7102OJVBNH1_G7102XXUBNH4_HOME.tar G7102ZTUANL1_G7102ZZTANL1_BRI G7102XXUBNK2_G7102OJVBNK2_ACR اندروید 4.4.2 ولی هیچکدومشون 4 فایل نبودند چون پیدا نکردم درخواست راهنمایی
آخرین پاسخ توسط djaliford, -
- 5 پاسخ
- 1.1k بازدید
سلام دوستان یه گوشی i9100 سامسونگ هست که رمز داره وقتی توی ریکاوری میخوام وایپش کنم ازم رمز میخواد تا حالا این مدلیش رو ندیدم جالبه که توی دانلودینگ هم وصل سیستم نمیشه ولی وقتی توی حالت روشن وصل سیستم میکنی علامت mtp میاد ولی روی سیستم هیچ درایوری برا شناسایی نمیره سوکتش رو با فلت کاملش هم عوض کردم بازم نشده کسی تا بحال اینجور موردی رو داشته؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط ehsan_zamani_68, -
- 2 پاسخ
- 678 بازدید
سلام خدمت دوستان a750f frp:off oem:on پسورد داره ممنون میشم جهت باز کردن بدون حذف اطلاعات راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط mohsen20, -
- 1 پاسخ
- 607 بازدید
سلام دوستان کسی مشکل داشته حل کنه ..نه اذان میده رو این مدل نه تاریخ رو تو نوار اعلان نشون میده ...تنظیمات باتری و غیره رو هم چک کردم ....دوستان راه حل دارید ؟؟؟
آخرین پاسخ توسط سجادبیانی, -
- 12 پاسخ
- 1.9k بازدید
سلام دوستان کسی راه حلی برای باز کردن FRP گوشی G532F بلده با برنامه Realterm تست زدم ارور میده
آخرین پاسخ توسط amin.gsm, -
- 12 پاسخ
- 1.3k بازدید
سلام دوستان گوشی j500h دارم که آخرین آپدیت اندروید 6 روش نصبه و با realterm , سیم کارت پین دار و دانگرید نتونستم جواب بگیرم
آخرین پاسخ توسط mohsen8, -
- 3 پاسخ
- 633 بازدید
با عرض سلام وخسته نباشین خدمت دوستان ... بنده این گوشی رو با روشی داخل سایت بود از روش ریکاوری و ... رمزش رو باز کردم بدون پاک شدن اطلاعات الان مشتری میگه قسمت خصوصیش که فیلم تصاویری که داخل بود الان قسمت خصوصیش روشن نمیشه!!! مشکل از کجاست؟؟؟
آخرین پاسخ توسط g0dsend313, -
- 4 پاسخ
- 852 بازدید
سلام چطور میشه از روی صفحه دانلودینگ فهمید که چه فایلی با چه باینری باید برای این گوشی رایت بشه برای مثال این گوشی
آخرین پاسخ توسط MMMMMMMMMM, -
- 8 پاسخ
- 2.3k بازدید
سلام دوستان خسته نباشید گوشی j530f فقط رام تعویض شده ولی نرم افزار S health بالا نمیاد این ارور که میاد فقط برا روت کردن گوشی یا انلاک بودن میاد ولی این گوشی فقط رام تعویض شده که میاد [ATTACH=CONFIG]1567[/ATTACH]
آخرین پاسخ توسط Naruto, -
- 6 پاسخ
- 858 بازدید
گوشی رو ارم بود چندتا فایل رایت کردم باز موقع بالا اومدن رو ارم موند لطفا راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط gebal, -
- 7 پاسخ
- 947 بازدید
دوستان یه a720f اومده frp خورده با چه روشی بردارم اندرویدشم8
آخرین پاسخ توسط mohsen8, -
- 7 پاسخ
- 1.4k بازدید
سلام دوستان گوشی نوت 4 با رام رسمی 5.1.1 ایران مدل n910h برای روت کردن با اودین یا نصب ریکاوری و کاستوم را به خاطر تیک REACTIVATION LOCK گوشی اجازه نمیده فلش بشه راهی واسه برداشتن اون تیک تو امنیتش هست؟
آخرین پاسخ توسط Hossein92, -
- 2 پاسخ
- 747 بازدید
ی چند وقت پیش سامسونگ s6 واسم اومد که فلش زدم و تاچش برعکس کار می کرد و از چند نفر از اساتید کمک خواستیم که گفتن باید رام رو عوض کنی که بنده بجای رام کرنل رو عوض کردم و اکی شد. کرنل رو عوض کنید...
آخرین پاسخ توسط iman1991, -
- 8 پاسخ
- 1.1k بازدید
سلام دوستان این مدل درایور mtp رو بالا میاره ولی adb و cdc serial رو دسترسی نمیده موقع اتصال به سیستم چندین بار هم درایور های mtk رو حذف و نصب کردم
آخرین پاسخ توسط rahi_sr, -
- 9 پاسخ
- 1.1k بازدید
سلام دوستان دو عدد دستگاه سامسونگ مال مشتری هر ماه بایستی فلش بشه بیشتر برای j۷ سامسونگ مانند j7 core/ j7prime/j7pro یکی مدل j7 core j701f و تبلت t585 خطا میده مثلا اینستاگرام / س ا ی ف و ن / واتس اپ و .../ گالری خطا متوقف شد نمایش میده با رام چهار فایل ورژن جدید فلش میشه بعد از حدود یک ماه دوباره خطا ظاهر میشه از بعضی از مشتری ها میپرسم ما هم همین مشکل داریم بعضی هم مشکل ندارند این مشکل شما دارید
آخرین پاسخ توسط farhadsoftware, -
- 2 پاسخ
- 815 بازدید
سلام به همه. این گوشی مدام پیغام برنامه فلان ( برنامه هایی مثل پیام رسانی و گوگل پلی و ...) متوقف شده است مینویسه. با تک فایل و چهار فایل و ورژن های مختلف فلش کردم ولی درست نشد!!!! این مشکل تا حالا واسه کسی پیش اومده؟؟؟ راه حل چیه؟؟
آخرین پاسخ توسط miladmahabad, -
- 9 پاسخ
- 1.2k بازدید
یه گوشی i9000 برام اومده فلش ناقص گرفت الان بریک شده علامت کامپیوتر و گوشی میاد با کابل دانلودینگم نمیره از بچه ها راحکار تازه ای دارن ممنون میشم بزارند
آخرین پاسخ توسط majedj2002, -
- 12 پاسخ
- 2.6k بازدید
سلام دوستان گوشی j510f قفل frp داشت مشخصه رامی که روی این گوشی بود J510FXXU2BQK5 بود با اندروید 7.1.1 بنده هم طبق معمول کامبیشن با مشخصه COMBINATION_FA60_J510FXXU2AQB2.zip رو روی گوشی رایت کردم ،بعد از رایت کامبینیشن گوشی خاموش شد،و بوت گوشی پرید،و دیگه به دانلود مد هم نمی ره و نیاز به ترمیم بوت با باکس های جیتگ پیدا کرد دو تا سوال برام پیش اومده 1- چرا گوشی با رایت کامبینیشن خاموش شد؟دفعات قبل اگه ورژن کامبینیشن با ورژن گوشی نمی خوند فوق آخرش این بود که فایل روی گوشی رایت نمی شد و خطا میداد اما این بار فایل کامل رایت شد و گوشی رو خاموش کرد 2-این سوالم مهم تر از قبلی هستش،الان دیگه برای برداشتن frp می ترسم از کامبینیشن استفاده کنم،چطور قبل از رایت کا…
آخرین پاسخ توسط djaliford, -
- 1 پاسخ
- 597 بازدید
سلام دوستان j105h رو ارم بود این این فایل رو زدم که نشون داد efsمشکل داره حالا 4فایل هم فلش کردم باز روشن میکنی میره رو حالت چک کردن گوشی.....؟؟؟؟
آخرین پاسخ توسط vahid6630, -
- 5 پاسخ
- 848 بازدید
سلام و خسته نباشید خدمت اساتید عزیز یه e700h اوردن برام که سامسونگ اکانت داره و با باکس و دانگل و روش های غیره انلاک نشد متاسفانه و بنده اقدام به رایت فایل کامبینیشن کردم و کامل فایل رایت شد ولی وقتی فایل اصلی رو رایت کنم فایل سیستم رایت نمیشه و ارور میده دوستانی که این مشکل رو حل کردن ممنون میشم راهنمایی کنند سپاس
آخرین پاسخ توسط Alireza gsm, -
- 3 پاسخ
- 843 بازدید
سلام و عرض ادب دوستان این گوشی برام امد برای فارسی با تک فایل csc فارسی کردم،بدون مشکل دوربین همه چیز درسته (دوربین؛سریال؛بیس باند و ... تنها مشکلش اینه که نمیشه پترن (الگو) روش گذاشت وایپش کردم،چهار فایل زدم،فایل ایتالیا که دوربین رو فیکس میکرد زدم ولی نشد مشتری فقط گیر داده الگو میخواد،لطفا راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط MR.Shafiei, -
مشکل بعد از فلشs7562 1 2
توسط iraj- 16 پاسخ
- 1.6k بازدید
سلام دوستان مدل هم تو منو هم پشت لیبل s7562خالی بود اما تو روشن شدن میزدSamsung Galaxy Trend Duos در ضمن پشت گوشی دوتا لیبل داره یکیش ابی رنگه که اولش چینی نوشته ....با فایل های زیر هم فلش کردم S7562XXBMD6_OXEBMC1_QXEBMC1 S7562XXBMJ1_S7562OJVBMJ2_AFG S7562_XXALJ4_4.0.4fa_4file_www.Android-Gsm.ir بعد از فلش این میاد http://uupload.ir/files/j3ur_2015-09-19_20.29.16.jpg یا کامل روشن میشه میزنه ابدیت اپلیکشن ها و همون طوری ابدیت میشه و بالال نمیاد
آخرین پاسخ توسط ehsan_zamani_68, -
- 2 پاسخ
- 703 بازدید
با سلام و درود خدمت اساتید مشتری گوشیشو ب 5 اپدیت کرده بود و به گفته خودش پرش انتن گرفته بود بعد اپدیت. بعد از دانگرید 1. گزینه LTE داخل تنظیمات شبکه موجود نیس و فقط 3G داره.ً@*&،8855 2.توی قسمت تنظیمات قفل صفحه وقتی روی گزینه اثر انگشت میری میزنه سنسور با خطا مواجه شد گوشی رو راه اندازی مجدد کنید.ً@*&،985 با این ورژن دانگرید شده G900FDXXU1ANJ2_G900FDOJV1ANJ2_4.4.2_UnitedArab_4Files نکته: مجددا 4 فایل فلش زدم مشکل قفل اثر انگشت حل شد.ً@*&،2222
آخرین پاسخ توسط ashkan530,