تعمیرات و مباحث نرم افزاری
مباحث و آموزش های تعمیرات نرم افزاری گوشیهای برند سامسونگ
3,754 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 0 پاسخ
- 606 بازدید
دوستان عزیز شما میتونین بعد از روت و دستکاری پوشه ی csc اینکار رو دستی انجام بدین.اما بعد از حذف این پوشه گاها گوشی دچار بوت لوپ میشه که عیبه... اما با دانگل bst میشه اینکار رو کرد. Samsung/scan/misc/enable all languages اگر دچار مشکل شدید به عکسی که اسکرین شات شده مراجعه کنید.متشکر Free Web Hosting | Free File Hosting | Share Documents Online | Mp3 Songs Download
آخرین پاسخ توسط jandz, -
- 0 پاسخ
- 546 بازدید
بعد از فلش سافت بریک میشه و با همه فایلها فیلد میده بخاطر ریپارتیشن متفاوت فقط کافیه فایل پیت مخصوص زیر را با تک فایل دیگه بچینین و فلش کنید I9502 - Download - 4shared
آخرین پاسخ توسط jandz, -
- 0 پاسخ
- 589 بازدید
آوارم یه گوشی i8262 آوردن که به برای کار در ترکیه مجبور شدیم imei یکی از خط ها رو تغیر بدم به z3x تغیر پیدا کرد ولی فقط تماس هاس اضطرای آورد منم rest efc زدم بعد یه آورده روی گوشی و هنوز هم تماس های اضطراری با ریست کلی و فلش هم حل نشد http://uupload.ir/files/em3u_img_20160204_230202.jpg
آخرین پاسخ توسط omid_m_1454, -
- 1 پاسخ
- 644 بازدید
شاید ای پست جایی دیده باشین ولی من برای اون دوستانی میگم که نمیدونن@-):dddddd اموزش »» گوشی رو روت کنید برنامه روت اکسپلوره رو نصب کنید وارد پوشه System بشین و فایل csc رو حذف یا تغییر نام بدین وخارج بشین از برنامه و به تنظیمات برید از فارسی لذت ببرید.
آخرین پاسخ توسط سجادبیانی, -
- 6 پاسخ
- 799 بازدید
سلام بیشتر مدل هایی که وارد بازار میشه معمولا 2 مدل اصلی داره چند مدل متفرقه هم داره که برای کشور های خاص تولید میشه ولی از اونجایی که این مدل ها ارزونتر هست تاجران عزیز این مدل ها رو میارن و جای اصلی وارد بازار می کنن و همون قیمت اصلی میدن بعضی مدل ها رام های اصلی روش میشه رایت کرد منتها مشکل تخلیه شارژ،آنتن ،وایفای و ... پیش میاد متاسفانه تو دبی یا تهران این کارو می کنن مثلا مدل j500g وقتی وارد بازار شد فایل 500f (نسخه اصلاح شده)روش رایت شده بود که مشکل وایفای داشت
آخرین پاسخ توسط g0dsend313, -
- 1 پاسخ
- 716 بازدید
در خواست فایل فلش سامسونگ
- 1 پاسخ
- 732 بازدید
chek kardan louck ya unlouck bodan samsung http://up.persianscript.ir/uploads2/04c9-chek-kardan-louck-ya-unlouck-bodan-samsung-by-kiamobile.zip پسوردفایل:kia
آخرین پاسخ توسط سجادبیانی, -
- 0 پاسخ
- 900 بازدید
با سلام خدمت همه دوستان این فایل مخصوصا در اندروید پنج بیشتر به درد میخوره و شکل وای فای این مدل گوشی رو رفع میکنه Dev-Host - N9005_XXUBMI7_WiFi_FIX.rar - The Ultimate Free File Hosting / File Sharing Service
آخرین پاسخ توسط aetork, -
- 2 پاسخ
- 584 بازدید
لطفا فایل مودم i9505 4.4.2 مشکل گوشی سریال یونال شده
آخرین پاسخ توسط mehdi-ghanbarinia, -
- 1 پاسخ
- 695 بازدید
سلام دوستان این گوشی رو مشتری فلش زده و بوتش پریده من با مدوسا ترمیم کردم الان روشن شده و درسته اما سریال نول هست بیس باند داره انواع بلاها رو سرش آوردم اما سریال نول هست چیکار کنمش؟
آخرین پاسخ توسط mehdi-ghanbarinia, -
- 0 پاسخ
- 876 بازدید
با سلام به دوستان همین طور که میدونید این گوشی رام فارسی نداره این فایل رو دانلود کنید گوشی روت کن باcfroot بعد روت بروویزر رو نصب کن وcsc رو تغییر نام بده گوشی رو وایپ کن تمام فارسی شد Download file BRI-E7000ZSU1AOB1-20150210161406.zip دانلود فایل Download E7000 root oky zip از آپلود آی آر پسوورد فایل روت:kia
آخرین پاسخ توسط kia mobile, -
- 2 پاسخ
- 1.1k بازدید
فایل efs تست شده سامسونگ i9505 خدمت شما
آخرین پاسخ توسط MR.Ali, -
- 5 پاسخ
- 1.1k بازدید
سلام دوستان گوشی سامسونگ s3802w قفل یوزر داره با z3x کسی انلاک کرده خواهشا راهنمایی کنید با چه کابلی و در چه حالتی انلاک کنم
آخرین پاسخ توسط mobiledaneshjoo, -
- 1 پاسخ
- 1.2k بازدید
آموزش فلش سامسونگ b312e با باکس z3x از جی اس ام دولوپرز درود دیده شده دوستان تو فلش این مدل از گوشی مشکل داشتن و راه حل فلش را فقط تو دانلودر مخصوص خودش میدانند... شما با باکس z3x براحتی و بدون خاموشی خواهید توانست فلش کنید موفق باشید میدونم میدونستید=))
آخرین پاسخ توسط hemati, -
- 4 پاسخ
- 1k بازدید
سلام ی نوت تری n9005 رام 4.4 روش بود قلشش کردم چهار فایل پنج زدم وقتی بالا اومد گوشی صدا نداشت و شدیدا هنگ میکرد وقتیم بهش زنگ میزنی سیم کارت زنگ میخوره ولی خود گوشی هیچ عکس العملی نداره دوستان سه تا رام دیگه از اندروید پنج تا چهار زدم دانگرید کردم ولی همش همونه لطفا راهنمایی کنین ممنون
آخرین پاسخ توسط ARA6, -
- 4 پاسخ
- 811 بازدید
با سلام خدمت دوستان و همکاران محترم با یه چرخ کوچیک توی انجمنهای فارسی و حتی غیر فارسی متوجه میشید که اکثرا با فلش گوشی و یا حتی اپگرید و دانگریدش مشکل دارن. این قسمت قصد دارم فقط نحوه اپگرید به اندروید 5.0.2 رو توضیح بدم اول باید بدونید که این گوشی دارای دو سری متفاوت هستش 1.سری g530xxu... 2.سری g530xcu... فکر کنم تا الان کلی از مسائل حل شد!نه؟ حالا اگه کسانی که با اپگرید این مدل مشکل داشتن دقت کنن متوجه میشن که 100% داشتن فایل سری متفاوت رو روی گوشی رایت میکردن پس کافیه که فایل متناسب با سری مورد نظر رو دانلود کنید و روی گوشیتون با خیال راحت رایت کنید . مثلا برای سری اول فایل فارسی با اندروید 5 : G530hxxu2boj3_g530hojv2boj2_mid اما سری دوم : برای ای…
آخرین پاسخ توسط arash167, -
- 0 پاسخ
- 563 بازدید
این مشکل هنگام رایت فایل مودم باگ دار یا رد اثر چنج imei پیش میاد و در این مدلبا هیچ کدو از راههای repair network wrait orther modem fail wrait efs super imei قابل حل نیست.... شما در با زدن کد *#0011# و با وارد شدن به مشخصات فایل سیم کارت مشاهده میکنید که بصورت network:bluckd و imed:faild ....میباشد...پکی که بنده برای همکارای گرامی جمع آوری کردم مشکل رو به آسانی حل میکنه.... فایل در حال آپلود میباشد
آخرین پاسخ توسط رامین ملکی, -
- 3 پاسخ
- 1.3k بازدید
دوستان سلام. حتما براتون پیش اومده که گوشی مذکور رو فلش کنید برای فارسی سازی که با مشکل دوربین مواجه بشین. برای حل این مشکل میتونین فایل ریکاوری TWRP رو که براتون ضمیمه کردم رو روی گوشی رایت کنین و بعد پچ که توی پوشه هست رو روی مموری قرار داده و بعد از انجام وایپ ها از طریق ریکاوری نصب کنین و بدون مشکل از دوربین استفاده کنید. پسوورد فایل work station دانلود فایل Download fIX camera rar از آپلود آی آر b
آخرین پاسخ توسط MR.Ali, -
- 2 پاسخ
- 736 بازدید
مشتری میگه گوشی من اندروید 4.4.4 بود با وای فای ارتقاع دادم به 5 حالا گوشی من تا 72 در صد بیشتر شارژ نمیشه یه روز کامل تو شارژ باشه همان 72 درصد هست دوستان را حلی سراغ دارند برای این مشکل ... A300h
آخرین پاسخ توسط gebal, -
- 5 پاسخ
- 946 بازدید
ممنون میشم نحوه آنلاک قفل سیم رو بهم بگید....
- 0 پاسخ
- 548 بازدید
سلام من میخوام بدونم چجوری بدون برنامه رام هارو 4 فایل میکنن رو چنتا راحت تونستم اما متوجه شدم رو همه اون روشی که انجام دادم کار نمیکنه کسی هم نمیگه داستان چیه مثلا رو g900h تونستم ولی رو n9005 جواب نداد اون الگوریتمیکه بکار میره رو یسری مدلا رو جواب میده مدلهای دیگه فرق داره اگه کسی بلده کل الگوریتماشو قرار میده بگه
آخرین پاسخ توسط alijaspercom, -
- 0 پاسخ
- 1.1k بازدید
آموزش روت G361H & G361HU ابتدا در قسمت Developer Option تیک گزینه OEM unlock را نیز علامت بزنید. (اگر این گزینه نبود نیازی نیست) بعد فایل زیر را از طریق odin رایت کنید تمام B-) دانلــــود
آخرین پاسخ توسط majid.gsm11, -
- 3 پاسخ
- 651 بازدید
سلام دوستان گوشی سامسونگ اندروید چطوری میشه فایلهاشو ریکاوری کنم با تشکر
آخرین پاسخ توسط steve jobs, -
- 2 پاسخ
- 1.5k بازدید
با سلام و درود خدمت دوستان امروز نیز در خدمتتان هستیم با فایل یک کیلوبایتی برای حل مشکل صفحه سیاهی ، سفیدی ، خاموشی مدل S7262 DOUAL SIM بعد از فلش و رایت این فایل با نرم افزار ODIN برای اولین بار از جی اس ام دولوپرز خیلی از دوستان در جریان هستند خیلی اوقات این مدل بعد از فلش کلا صفحه خاموش میشود و یا بعد از ارم s7262 صفحه سفید میشه ... برای رفع ای مشکل باید با رام مشخصه { s7262jvuang1_s7262ojvang1_btc} فلش زده شود که با اینکار فارسی از بین میرود و با رایت رام فارسی هم بازم مشکل اولیه بوجود می اید ... بنده برای رفع این مشکل یک فایل با حجم 1 مگابایتی قرار میدم که در دانلود و وقت شما صرفه جویی شود ... از طریق نرم افزار odine در قسمت pd…
آخرین پاسخ توسط rezakeshavarza, -
- 4 پاسخ
- 6.1k بازدید
سلام اموزش ساخت کابل جیگ (دانلودینگ) کاربرد : زمانی که گوشی سامسونگ بنا به هر دلیلی به دانلودینگ نمیرود از جمله خراب بودن کلید های سخت افزاری نکته: در صورتی جواب میده که گوشی مشکل بوت نداشته باشد در غیر این صورت نیاز به ترمیم بوت می باشد طبق تصویر زیر اقدام به ساخت کابل کنید بعد از ساخت میتوانید ای سی و سوکت usb توسط چسب اکواریوم عایق کنید موفق و سر بلند باشید
آخرین پاسخ توسط ARA6,