تعمیرات و مباحث نرم افزاری
مباحث و آموزش های تعمیرات نرم افزاری گوشیهای برند سامسونگ
3,754 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 0 پاسخ
- 670 بازدید
سرچ کردم هیچ مطلبی در این باره نبود دوستان عزیز... با اجازه آموزشو میذارم... اول روت کن بعد با z3x repair را میزنی وشما تیک های زیر را زده و شماره سریالو وارد میکنی تمام.((((((((((
آخرین پاسخ توسط MR.Majid, -
- 2 پاسخ
- 670 بازدید
سلام دوستان یه c5000 هست الگو داره و crom servise هم فعاله دوستان میتونن کمک کنن؟
آخرین پاسخ توسط vahid6630, -
- 3 پاسخ
- 669 بازدید
سلام دوستان این مشکل خیلی اذیتمون ظاهرا هم به راحتی اوکی نمیشه دوستان این گوشی قفل جیمیل داشته اندرویدش هم 5.1.1 بوده که با sidesync اوکی نشد خواستم دانگرید کنم که اررور binarey3 و غیره رو داد بعد یه فایل 5.1.1 آنزیپ کردمو وفایل های modem و sboot پاک کردم وفلش کردم که الان رو دانلود مد میره ولی روشن میکنی یه آرم میاد و میره بعدصفحه سیاه میشه البته سیستم شناسایی میکنه یعنی روشنه نمیدونم چیکارش کنم دوستان لطفا کمک کنن
- 2 پاسخ
- 669 بازدید
لطفا فایل مودم i9505 4.4.2 مشکل گوشی سریال یونال شده
آخرین پاسخ توسط mehdi-ghanbarinia, -
- 3 پاسخ
- 669 بازدید
یه تبلت t111 اومده بود برام بعد از زدن رام وسطش قطع کرد الان تو درایور ها EMEI میشناسه کسی راه حلی داره ممنون میشم بگه
آخرین پاسخ توسط majedj2002, -
- 1 پاسخ
- 669 بازدید
با سلام.... من هر کاری کردم این گوشی فارسی نشد....روت-مورلوکال-لنگویج-... ممنون میشم اگه فایلی چیزی براش داره محبت کنه
آخرین پاسخ توسط Cortana, -
- 0 پاسخ
- 669 بازدید
با سلام گوشی رو با فایل انجمن میخام فارسی کنم.چجوری باید فلش کنم؟باکس چینی ندارم.ufs micro , z3x اکتیو نشده دارم
آخرین پاسخ توسط dj masud, -
- 1 پاسخ
- 669 بازدید
آخرین پاسخ توسط mehran72m, -
- 3 پاسخ
- 669 بازدید
با سلام گوشی سامسونگ G355H از طریق ریکاوری twrp ریست کردم مثل این عکس تمام تیک ها رو زدم.حالا گوشی رو ارم سامسونگ گلکسی مونده.. چ جوری بیارمش بالا
آخرین پاسخ توسط mehran72m, -
- 4 پاسخ
- 669 بازدید
یه گوشی برام ا.مده بود هنگ میگرد مدل y336-u02 بعد از فلش الان تماس اضطراری شده از دوستان کسی راه حل داره ممنون میشم بگه y336-u02c468b106 مشخصات رام قبلی ورام جدید که زدم
آخرین پاسخ توسط majedj2002, -
- 1 پاسخ
- 668 بازدید
سلام دوستان .موجودی حساب میدی اما شارژ میکنی بلافاصله میزنه رد شد...فلش و ریست هم کردم ...؟؟؟
آخرین پاسخ توسط iraj, -
- 1 پاسخ
- 668 بازدید
آنلاک موفقیت آمیز سیم و قفل شبکه سامسونگ S5220با باکس z3x درود آموزشی که قرار داده شده صد در صد جوابگوست برا اینکار شما بایستی ابتدا گوشی را فلش کنید کلید ولوم پایین و ولوم بالا را نگه دارید و usb را وصل کنید بعد اتمام فلش کابل را از گوشی جدا نکنید در صورت جدا کردن بایستی دوباره فلش نمایید بدون جدا کردن گزینه Direct unlock را بزنید تمام
آخرین پاسخ توسط reza_2344, -
- 1 پاسخ
- 668 بازدید
سلام کسی از دوستان فایل bl برای ریست FRP N910g نداره ؟؟؟
آخرین پاسخ توسط g0dsend313, -
- 1 پاسخ
- 668 بازدید
با باکس z3x به راحتی میتونید بدون انپک وریپک کردن فایل ها هر قسمت از فایل ها که میخاهید رایت بشه نگاهی به عکس بندازید تا بهتر متوجه بشید مثلا برای رامی که فارسی نداره تیک های cash , hiden را بردارید تا فارسی به رام اضافه بشه مثلا بخاهید تک فایل بزنید همه تیک ها را بدارید به جز تیک های boot , recovery . system بمونه و برای فلش گوشی ها سعی کنید تیک modem را بردارید که به مشکل پریدن انتن هم دچار نشوید و یا موقع دانگرید هر کدام از فایل که رایت نمیشه تیک ان را بردارید و دباره رایت کنید مثلا aboot یا sboot
آنلاک شبکه note8
توسط rahi_sr- 0 پاسخ
- 668 بازدید
سلام دوستان، یه گوشی note8 با مشخصه فریمور n950fxxu3bra2 دارای قفل شبکه هست بدون باکس و با فایل خاصی میشه آنلاک شبکه رو انجام داد؟ چون هیچ باکس ندارم
آخرین پاسخ توسط rahi_sr, -
- 0 پاسخ
- 668 بازدید
در بعضی مواقع هنگام فلش 4 فایل یا تک فایل این مدل به اندروید 6 این مشکل پیش میاد اصن سراغ باکس نرید تنها راه این مشکل اینه که بوت لودر های مختلف دانلود کنید و روی گوشی رایت کنید مشکل حل میشه موفق باشید
آخرین پاسخ توسط sbr0651, -
- 0 پاسخ
- 667 بازدید
با سلام گوشی i9295 نه سریال داره نه بیس باند. write Def. Efs هم زدم اما سریال null هستش هنوز. ممکنه سخت افزاری باشه؟
آخرین پاسخ توسط h.phoenix, -
- 0 پاسخ
- 667 بازدید
سلام خدمت دوستان عزیز تمامی فایلهای frp سامسونگ براتون قرار میدم دانلود
آخرین پاسخ توسط موبایل حسین, -
- 1 پاسخ
- 667 بازدید
سلام گوشی a105f باینری u3 قفل شبکه داره با samkey ارور eng modem میده ممنون میشم راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط masoud, -
- 0 پاسخ
- 667 بازدید
این فایل رو از طریق اودین بر روی گوشی رایت کنید AZ_autoroot_G610F_1AQB1 - Download - 4shared بعد فایل سوپر یوزر رو از لینک زیر دریافت و نصل کنید Superuser رمز فایل :mahmod abas
آخرین پاسخ توسط siavash sadr, -
- 2 پاسخ
- 667 بازدید
دوستان و اساتید عزیز یکی میشه راهنمایی کامل کنه بخدا دیگه مغزم کار نمیکنه چندین گوشی اروپایی و امریکایی اوردن برام گوشی ها رو فارسی میکنم و انتن هم میاره و مشکلی نیس فقط هیچ وقت شبکه 4g رو نمیشناسه راهی ، قلقی چیزی نداره این مشکل حل بشه ؟
آخرین پاسخ توسط behnam1991, -
- 1 پاسخ
- 667 بازدید
فایل روت گوشی های سامسونگ سری Galaxy Nexus در این پست قرار داره Galaxy Nexus - 4.0.2 http://download.chainfire.eu/244/CF-Root1/CF-Auto-Root-toro-mysid-galaxynexus.zip?retrieve_file=1 Galaxy Nexus - 4.0.4 http://download.chainfire.eu/246/CF-Root1/CF-Auto-Root-toroplus-mysidspr-galaxynexus.zip?retrieve_file=1 Galaxy Nexus - 4.3 http://download.chainfire.eu/281/CF-Root1/CF-Auto-Root-maguro-takju-galaxynexus.zip?retrieve_file=1 Galaxy Nexus - 4.3 http://download.chainfire.eu/243/CF-Root1/CF-Auto-Root-maguro-yakju-galaxynexus.zip?retrieve_file=1
آخرین پاسخ توسط steve jobs, -
- 0 پاسخ
- 666 بازدید
وش شناخت نسخه ی فایل های کمباینیشن: در ادامه به شما میگوییم چگونه با توجه به نام فایل کمباینیشن، اطلاعات لازم را به دست آوریم: به طور مثال نسخه ی combination_ojv_fa60_a810fxxu1apj5 ojv : نسخه ی csc fa60=اندروید 6 مارشمالو fa51=اندروید 5.1 لالی پاپ fa50= اندروید 5.0 لالی پاپ fa44= اندروید 4.4. کیت کت fajp= اندروید جیلی بین ftma= سیستم عامل تایزن o= عرضه ی 2015 p= عرضه ی 2016 a=ژانویه b=فوریه c=مارس d=آپریل e=می f=ژوئن g=جولای h= آگوست i=سپتامبر j=اکتبر k=نوامبر l=دسامبر 1= اصلاحیه 1 2=اصلاحیه 2 3=اصلاحیه 3 4=اصلاحیه 4 5=اصلاحیه 5 .. تا اصلاحیه 15 بر این اساس نسخه ی pj5 میشود: عرضه ی 2016 ماه اکتبر اصلاحیه 5
آخرین پاسخ توسط jenabictak, -
- 0 پاسخ
- 666 بازدید
روشن کردن USB SETTING در اندروید 5 برای ترمیم سریال با باکس z3x برای اینکه بتوانیم تنظیمات USB SETTING در cpu های کوالکام داشته باشیم باید گوشی را به ریکاوری ببرید و روی گزینه enable cp logging کلیک میکنید
آخرین پاسخ توسط mobilereza, -
- 2 پاسخ
- 666 بازدید
با سلام اگه کسی efs و فایل روت N9005 رو داره ممنون مییشم کمک کنه
آخرین پاسخ توسط originalmobileorg,