تعمیرات و مباحث نرم افزاری
مباحث و آموزش های تعمیرات نرم افزاری گوشیهای برند سامسونگ
3,754 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 3 پاسخ
- 862 بازدید
سلام g520f اندروید 7.0 بدون حذف اطلاعات امکانش هست>؟frp on بیلد u4 اگه راهی هست ممنون میشم
آخرین پاسخ توسط farhadsoftware, -
- 2 پاسخ
- 862 بازدید
سلام دوستان. A510FD دارم بلوتوث روشن میشه اما نه قابل رویته نه چیزی پیدا میکنه.. فایل هم زدم تا 7 هم ارتقا دادم نشد. کسی میتونه راهنمایی کنه که با فایل کامبینیشن درست میشه یا سخت افزاریه؟!!!!!
آخرین پاسخ توسط mahdi2050, -
- 2 پاسخ
- 862 بازدید
سلام دوستان یه c5000 هست الگو داره و crom servise هم فعاله دوستان میتونن کمک کنن؟
آخرین پاسخ توسط vahid6630, -
- 1 پاسخ
- 861 بازدید
سلام دوستان یه j701 قبل اپدیت هیچ مشکلی نداشت بعد اپدیت اندروید 8 میزنه فقط تماس اضطراری با زد تری ایکس نمیزنه فقط یه اموزش تو نت هست با باکس chimera سرت میزنه اوکی میشه بردم پیش همکاری که این باکسو داشت سرت زد سیم 1 انتن میداد دو نه بعد یه پیغام مشکل امنیتی همیشه بالای صفحه میومد که روش میزدی گوشی ریست میشد دوباره میزد فقط تماس اضطراری باید دوباره میبردم سرت میزد تا همونجوری دست و پا شکسته کار کنه نکته ای که میمونه اینه که imei دو سیم هم یکی هست کسی این مشکلو داشته ؟چیکار باید بکنم ؟
آخرین پاسخ توسط REZA4455, -
- 3 پاسخ
- 861 بازدید
سلام یه a700fd باید روتش کنم ممنون میشم راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط DawoodZzz, -
- 0 پاسخ
- 861 بازدید
خاموش کردن قفل FRP سامسونگ J210F با Z3X PRO ******************************************** سلام بر همه فایل زیر رو از تب CP اودین روی گوشی رایت کنید با Z3X ریست FRP بزنید تمام J210F_FRP_Remove GSM-DEVELOPERS.IR
آخرین پاسخ توسط jalilzadeh, -
خرید فایل
توسط mansourhelfi- 1 پاسخ
- 861 بازدید
سلام من یه فایل خرید از سایت لینک ااول که اومد دانلود نکردم حالا هر چه میخام دانلود کنم میگه ایپیتون تغییر یافته لطفا کمک کنید
آخرین پاسخ توسط ILYA20, -
- 0 پاسخ
- 861 بازدید
با سلام احتمالا خیلی از همکاران و دوستان با این مشکل برخورد کرده اند که این مدل رو ورژن 4.4.2 دچار این مشکل شده و با فلش حل نشده آموزشی کاملا ساده و کاربردی برای شما ارائه میکنیم که مشکل رو حل میکنه البته راهکارهای دیگه هم ارائه شده که نیاز به باکس داره ولی این روش بدون باکس هستش خب برای حل این مشکل ابتدا گوشی رو روت کنید. سپس نرم افزار root explorer رو نصب کنید. حال به آدرس زیر برید. ( البته مدل دسترسی rw باشه ) device > system > build.prop حال باید فایل زیر رو ادیت کنید. پس باید فایل رو باز کنید. در ro.securestorage.support باید نوشته مطابق نوشته های زیر باشه ro.securestorage.support=true حال تبدیل کنید به : Ro.securestor…
آخرین پاسخ توسط steve jobs, -
- 1 پاسخ
- 860 بازدید
سلام دوستان اگه کسی فایل سالم تست شده برام بزاره ممنون میشم
آخرین پاسخ توسط mohsen8, -
- 2 پاسخ
- 860 بازدید
با سلام گوشی سامسونگ G532F 2018 با اندروید 8 رو میخام رمز عبورشو بردارم با باکس bst و اودین از طریق رایت فایل passwordRemover میزنم از ریکاوری مد ولی جواب نمیده(اررور fail mount میده).لطفا راهنمائی کند؟
آخرین پاسخ توسط Amirmohammad313313, -
- 0 پاسخ
- 860 بازدید
با سلام خدمت همکاران گرامی اول فایل رو دانلود Download فایل شامل یک رام اندروید 6 که با آن گوشی رو دانگرید کنید بعد فایل کامبینیشن رو رایت کنید و قفل OEM رو فعال کنید " توجه " وقتی که گوشی از اندروید 7 به 6 دانگرید میشه و همچنین Parch level با مشکل توقف پی در پی برنامه ها روبه رو میشید که با یک ریست حل میشه در صورت چنین مشکلی فایل کامبنیشن رو با خیال راحت رایت کنید [ATTACH=CONFIG]1551[/ATTACH]
آخرین پاسخ توسط PcCo, -
- 2 پاسخ
- 860 بازدید
نرم افزار شناساییCSC وزبان موجود در رامها ودانلود فایل key ;!8ac4p8eBF2Ub1uz5S1e2rhZQTHqgLblenNlQ4BLfZqs دانلود:https://mega.nz/#!ZgBhkT5Y
آخرین پاسخ توسط e30-851, -
- 0 پاسخ
- 860 بازدید
به قسمت mobile networks رفته سپس access point names را میزنیم وارد تنظیمات apn شده بر روی گزینه apntype رو زده تیک های default.mms.supl رو زده و سپس ذخیره کنید و تمام. اگر گزینه apntype خالی بود default,mms,supl رو دستی تایپ کنید و ذخیره کنید.
آخرین پاسخ توسط latif1369, -
- 0 پاسخ
- 860 بازدید
عرض سلام و ادب فایل cert سالم گوشی A510fd لینک دانلود
آخرین پاسخ توسط siahishab, -
- 0 پاسخ
- 860 بازدید
نرم افزاری برای رایت فایل UPDATE.APP هواوی در حالت edl(9008) Huawei Unbricker.rar
آخرین پاسخ توسط majid_mofrad, -
- 1 پاسخ
- 859 بازدید
دوستان J100h ds هست میخوام فایل بوت رو رایت کنم و با iroot روت کنم اما موقع رایت فایل با اودین failed میده لاگ <OSM> Enter CS for MD5.. <OSM> Check MD5.. Do not unplug the cable.. <OSM> Please wait.. <OSM> boot.tar.md5 is valid. <OSM> Checking MD5 finished Sucessfully.. <OSM> Leave CS.. <ID:0/024> Added!! <ID:0/024> Odin v.3 engine (ID:24).. <ID:0/024> File analysis.. <ID:0/024> SetupConnection. <ID:0/024> Can't open the serial(COM) port. <OSM> All threads completed. (succeed 0 / failed 1)
آخرین پاسخ توسط Alir3za, -
- 2 پاسخ
- 859 بازدید
با سلام این گوشی رو مشتری ریست کرده بود frp داشت با کامینشن frp رو برداشتم رام 5 فایل زدم بالا اومده اما الان انتن ندارم no servise هستش سریال بیس سالمه ممنون میشم راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط tmp peyman, -
- 0 پاسخ
- 859 بازدید
با سلام ....... 1. فایل ریکاوری را با odin رایت کنید download 2. این فایل را از طریق ریکاوری نصب کنید download خرسند باشید
آخرین پاسخ توسط smaiil-abasi, -
- 1 پاسخ
- 858 بازدید
سلام برنامه 3uTools قبلا برای نصب برنامه استفاده میکردم . الان به دلایلی میخوام برنامه جدید جایگزین 3utools کنم دوستان برنامه چی هست پیشنهاد بدید ؟
آخرین پاسخ توسط DawoodZzz, -
- 1 پاسخ
- 858 بازدید
در خواست راهنمایی برای باز کردن قفل جیمیل برای سامسونگ j500h
آخرین پاسخ توسط e30-851, -
حذف الگو a520f
توسط jimbo_raha- 3 پاسخ
- 858 بازدید
سلام اساتید a520f binary u2 از کامبی system.boot.recovery.sboot رایت کردم توی محیط کامبی رمز میخواد هنوز راهی داره آیا؟؟ ممنونم
آخرین پاسخ توسط mehran72m, -
- 0 پاسخ
- 858 بازدید
اضافه کردن زبان فارسی به قسمت زبان های گوشی g351 سامسونگ با رایت csc فایل فارسی
آخرین پاسخ توسط sajadsol, -
- 1 پاسخ
- 857 بازدید
آخرین پاسخ توسط iraj, -
- 0 پاسخ
- 857 بازدید
آنلاک موفقیت آمیز سامسونگ t805 با z3x از جی اس ام دولوپرز سامسونگ tabs مدل:t805 اندروید: 4.4.2 لاگ خدمت شما
آخرین پاسخ توسط sfri.arash, -
- 1 پاسخ
- 856 بازدید
سلام دوستان نرم افزاری که بعد از فلش و فرمت بشه بازیابی کرد اگه سراغ دارن لطف کنن sam-tab3
آخرین پاسخ توسط M@HDi,