تعمیرات و مباحث نرم افزاری
مباحث و آموزش های تعمیرات نرم افزاری گوشیهای برند سامسونگ
3,754 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 0 پاسخ
- 827 بازدید
به قسمت mobile networks رفته سپس access point names را میزنیم وارد تنظیمات apn شده بر روی گزینه apntype رو زده تیک های default.mms.supl رو زده و سپس ذخیره کنید و تمام. اگر گزینه apntype خالی بود default,mms,supl رو دستی تایپ کنید و ذخیره کنید.
آخرین پاسخ توسط latif1369, -
- 0 پاسخ
- 826 بازدید
با سلام دوستان یه گوشی sm-g610f دارم می خواستم روتش کنم بعد از رایت فایل رفته روی لوگو.. فایل کاستوم TWRP برای این مدل تست شده دارید معرفی کنید ... ورژن اندرویدش 8.1 هستش دوم : بعد از اینکه فایل درست را رایت کنم گوشی از حالت لوگو خارج خواهد شد یا باید رامشو بگیرم...
آخرین پاسخ توسط david2018, -
- 3 پاسخ
- 826 بازدید
با سلام گوشی رو مشتری اورده دادن با اندروید 6 فلش زدن الان بیس وسریال نوله من با هر فایلی رو اندروید 6 میزنم بیس وسریال نداره به اندروید 5 دانگرید کردم سریال ترمیم کردم اما پچ نمیشه اندروید 6 رو چه ورژنی بزنم ک برگرده ؟
آخرین پاسخ توسط jmez_gsm, -
- 2 پاسخ
- 825 بازدید
در خواست آموزش حذف frp سامسونگ s7262
آخرین پاسخ توسط ei.g.a, -
- 3 پاسخ
- 825 بازدید
نیازمند فایل ریکاوری و cfrootبرایsm-j3110
آخرین پاسخ توسط sanjabak1368, -
- 0 پاسخ
- 824 بازدید
با سلام ....... 1. فایل ریکاوری را با odin رایت کنید download 2. این فایل را از طریق ریکاوری نصب کنید download خرسند باشید
آخرین پاسخ توسط smaiil-abasi, -
- 1 پاسخ
- 823 بازدید
با سلام دوستان این گوشی پس از فلش زدن خاموش شد و درایور نمیشناسه...اگه کسی تجربه ای داره در اختیار قرار بده ممنون میشم.تست پوینت هم باشه کارم راه میفته.با تشکر
آخرین پاسخ توسط mghm, -
- 3 پاسخ
- 823 بازدید
سلام یه a700fd باید روتش کنم ممنون میشم راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط DawoodZzz, -
- 0 پاسخ
- 823 بازدید
با سلام در اکثر گوشی های اندروید 5 با این که برنامه SideSync اونها رو میاره بالا وQuickShortcutMaker.apk رو نصب کنید ولی قسمت وارد کردن ایمیل نمیاد راه حل این مشکل میتونید با این برنامه راحت حل کنید Google Account قبل از اینکه QuickShortcutMaker.apk نصب کنید برنامه که بالا قرار دادم نصب کنید بعدش Quick نصب کنید موفق باشید.
آخرین پاسخ توسط sbr0651, -
مشکل آنتن g930f
توسط gachineh- 0 پاسخ
- 823 بازدید
سلام همکارای عزیز 2 تا گوشی تحویل گرفتم یکی e700h و یکی دیگه g930f e700h رو با ورژن اصلی مطابق با sn اپدیت کردم efs ریست کردم دوباره زدم qcn زدم ولی باااز هم اوکی نشد g930f رو هم که اصلا گویا qcn نداره و فقط با نسخه کارخونه خودش مطابق با sn اپدیت کردم اوکی نشد دوستان ممنون میشم...
آخرین پاسخ توسط gachineh, -
- 0 پاسخ
- 823 بازدید
درود لطفا آموزش برداشتن قفل گوشی بدون پاک شدن اطلاعات
آخرین پاسخ توسط darabvista, -
- 0 پاسخ
- 822 بازدید
دوستان سلام من تازه وارد انجمن شدم که در خدمتتون باشم این آموزش با عکس هست البته برنامه یکی از دوستان گذاشته من فقط آموزش و میذارم
آخرین پاسخ توسط behzad007, -
- 1 پاسخ
- 822 بازدید
سلام دوستان .موجودی حساب میدی اما شارژ میکنی بلافاصله میزنه رد شد...فلش و ریست هم کردم ...؟؟؟
آخرین پاسخ توسط iraj, -
- 1 پاسخ
- 822 بازدید
سلام خدمت دوستان یه سامسونگ s4 i337 هست گوشی روش رام کاستوم نصب شده الان مشکلش گوشی اینه که روشن میشه میاد بالا داخل منو که میری چند لحظه بعد ریستارت میشه رو ارم گیر میکنه ساپورت باکس Octoplus هست فایلش دانلود کنم بزنم یا راهه دیگه هست کاستوم نصب کنم
آخرین پاسخ توسط mehdi-ghanbarinia, -
- 1 پاسخ
- 822 بازدید
گوشی رو ارم خاموش روشن میشه... با تک فایل فلش زدم کامل فلش شده حالا روشن نمیشه به منبع وصل کردم پاور میزنم بین 10 تا 11 امپر میکشه رو 10 و 11 بالا پایین میکنه هر کاری هم میکنم به حالت دانلودینگ نمیره
آخرین پاسخ توسط shamash, -
- 1 پاسخ
- 822 بازدید
آخرین پاسخ توسط iraj, -
- 0 پاسخ
- 822 بازدید
آموزش حل رو آرم سامسونگ e1207t با باکس ufs
آخرین پاسخ توسط Anonymous, -
- 1 پاسخ
- 821 بازدید
با سلام گوشی واسه انلاک شبکه اومد انلاکش کردم الان NO services ریست efs کردم سرت رایت کردم repair هم کردم بازم توفیقی نداشت ؟ اساتید لطفا راهنمایی کنید بیس باند و سریالشم اوکیه
آخرین پاسخ توسط mehran72m, -
فایلهای روت J600F
توسط mohsen8- 0 پاسخ
- 821 بازدید
گوشی J600F به مجموعه فایلهای روت اضافه شد تا اندروید 9 باینری 5 اضافه شد تمام فایلها تست شده و توسط خودم درست شدند http://root.gsm-developers.com/samsung-galaxy-sm-j600f-root/
آخرین پاسخ توسط mohsen8, -
- 0 پاسخ
- 821 بازدید
سلام وقتی اینترنت سیم کارت رو تو این گوشی به اشتراک می ذاریم (از طریق وایفای) گوشیی که بش وصل میشه سایت باز نمی کنه 3 4 مورد اینجوری دیدم کسی راه حلی نداره ؟ (خودش مشکلی نداره و راحت سایت باز می کنه)
آخرین پاسخ توسط g0dsend313, -
- 2 پاسخ
- 821 بازدید
سلام یه گوشی گرند با مشخصه sgh-i9082 دارم فایل gt-i9082 روش فلش میشه ولی بالا نمیات
آخرین پاسخ توسط g0dsend313, -
- 1 پاسخ
- 821 بازدید
سلام مشتری این مدل اورده موقعه ی که نت روشن میکنه انتنش قطع میشه همه ی تنظیماتش چک کردم مشکلی نداشت فقط مشکلش این که نت روشن بشه تماس قطع میشه فقط نت کامل کار میده
آخرین پاسخ توسط Merkava, -
- 0 پاسخ
- 820 بازدید
لینک دانلود Free Web Hosting | Free File Hosting | Share Documents Online | Mp3 Songs Download
آخرین پاسخ توسط mostafa66, -
- 2 پاسخ
- 820 بازدید
دوستان و اساتید عزیز یکی میشه راهنمایی کامل کنه بخدا دیگه مغزم کار نمیکنه چندین گوشی اروپایی و امریکایی اوردن برام گوشی ها رو فارسی میکنم و انتن هم میاره و مشکلی نیس فقط هیچ وقت شبکه 4g رو نمیشناسه راهی ، قلقی چیزی نداره این مشکل حل بشه ؟
آخرین پاسخ توسط behnam1991, -
- 1 پاسخ
- 819 بازدید
سلام بزرگواران یه مشتری گوشی a7 رو از داخل خود گوشی آپدیت کرده، میگه دانلود تا آخر انجام میشه، بازم ارور میده حتی با فی لتر شکن هم بهروز رسانی ها رو دانلود میکنه بازم ارور براش میاد آخرشم از کاربر میخواد که گزارشات خطای بهروز رسانی رو به سرور ارسال کنه مشکل از سرورای سامسونگه؟
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی,