تعمیرات و مباحث نرم افزاری
مباحث و آموزش های تعمیرات نرم افزاری گوشیهای برند سامسونگ
3,754 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 2 پاسخ
- 835 بازدید
سلام نیاز به رام گوشی g6000 دارم بیلد نامبر g6000zcu2bpa1
آخرین پاسخ توسط masoud, -
- 0 پاسخ
- 834 بازدید
درود دوستان اگه کسی نیاز به اپل آیدی داره و نتونسته بسازه آدرس ایمیل و رمز پیشنهادیشو برام خصوصی ارسال کنه بعد از ساخت پیامی به ایمیل شما میاد که باید با استفاده از رمز و ایمیل اپل ایدی خودتون رو وریفای کنید... سعی میکنم حداکثر تا دوروز براتون بسازم انجمن gsm همیشه برترین
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 1 پاسخ
- 834 بازدید
درود بر همه این مدل گوشی با این مشخصات اومده و وای فایش کار نمیکنه ولی بلوتوث کار میکنه من 2 تا فایل زدم ولی بازم همونه کسی میدونه راهنمایی کنه
آخرین پاسخ توسط موبایل الیکا, -
- 0 پاسخ
- 834 بازدید
سلام هارد گوشی j500f سوحته دادم تعمیرکار تعویض کرده اما حالا سریال نداره و در این یکماه پیش چند نفر بردم نتونستن کاریش کنن میگن اگه آی سی قبلی سالم بود میشد ازش بکاپ گرفت الان چکار کنم سریال و آنتن گوشیم درست بشه؟ یه راه جلوم بذارید بدم تعمیرکار درستش کنه متشکرم
آخرین پاسخ توسط mostafa9112, -
- 2 پاسخ
- 834 بازدید
با سلام. فایل روتی که در آدرس http://www.gsm-developers.com/?p=20661 قرار دادید قابل دانلود نیست. خواهشا اگه کسی فایل روت تست شده برای مدل a520f را داره بذاره توسایت. و ی مطلب دیگه گوشی a520f رو با cwm که تو لینک بالا گداشته شده زدم اوکی بود از ی سایت دیگه فایل روت گوشی رو گرفتم وقتی از ریکاوری مد نصبش می کنم خط آخر creating image مینویسه و دیگه رد نمیشه از این مرحله؟؟؟
آخرین پاسخ توسط RaminGsm, -
- 2 پاسخ
- 834 بازدید
سلام لانچر s8 روی گوشی نصب نمیشه میگ یه نرم افرار با همچین اسمی هست چیکار کنم ک bixby فعال کنم؟
آخرین پاسخ توسط Shaahin, -
- 0 پاسخ
- 834 بازدید
از اسمش مشخصه که کارش چیه انلاک جیمیل و پترن دانلود
آخرین پاسخ توسط e30-851, -
خرید فایل
توسط mansourhelfi- 1 پاسخ
- 834 بازدید
سلام من یه فایل خرید از سایت لینک ااول که اومد دانلود نکردم حالا هر چه میخام دانلود کنم میگه ایپیتون تغییر یافته لطفا کمک کنید
آخرین پاسخ توسط ILYA20, -
- 1 پاسخ
- 834 بازدید
در این تاپیک اموزش هارد ریست تمامی گوشی های سامسونگ قرار میگیرد
آخرین پاسخ توسط rasol_mohabbat, -
- 1 پاسخ
- 833 بازدید
با سلام و دورد خدمت کاربران عزیز ( جی اس ام دولوپرز ) با شما هستم با آموزش حذف FRP ( گوگل اکانت ) سامسونگ J510F باینری 2 اندروید 6.0.1 با استفاده از باکس z3x آموزش باکس z3x را باز کنید مدل را انتخاب کنید به تب Unlock بروید گوشی را به دانلود مد ببرید و وصل کنید به باکس گذینه Reset FRP/React/EE را بزنید صبر کنید تا عملیات به اتمام برسد حالا گوشی بدون FRP ( گوگل اکانت ) روی صفحه اصلی بالا میشود به تمظیمات بروید و گذینه OEM را از داخل دولوپر اپشن فعال کنید گوشی را فکتوری ریست ( بازنشانی کارخانه ) کنید گوشی بعد چند دقیقه روشن میشود و میتونید مراحل را بدون وارد کردن گوگل اکانت پیش بروید نوت : …
آخرین پاسخ توسط rahi_sr, -
- 1 پاسخ
- 832 بازدید
ریپیر سریال موفق گوشی سامسونگ n7000 که بعد از فلش شدن دچار مشکل ثبت شبکه شده بود و آنتن دهی نداشت با این کار مجددا به شبکه موبایل وارد شد.
آخرین پاسخ توسط steve jobs, -
- 0 پاسخ
- 832 بازدید
فایل روت گوشی های سامسونگ سری EK - GC در این پست قرار داره EK-GC100 - 4.1.1 http://download.chainfire.eu/283/CF-Root1/CF-Auto-Root-gd1-gd1xx-ekgc100.zip?retrieve_file=1 EK-GC200 - 4.3 http://download.chainfire.eu/414/CF-Root1/CF-Auto-Root-sf2wifi-sf2wifixx-ekgc200.zip?retrieve_file=1
آخرین پاسخ توسط steve jobs, -
- 0 پاسخ
- 832 بازدید
با سلام. ممنون میشم از دوستان و همکاران فایل سرت و efs سامسونگ A800I رو که خودشون رید گرفتن قرار بدن.ضروریه.ممنونم.
آخرین پاسخ توسط asaad, -
- 2 پاسخ
- 831 بازدید
سلام دوستان گوشی A510fd میخواستم frp شو باز کنم فایل اشتباهی زدم الان imei نداره ممنون میشم راهنمایی کنید . Waiting ADB device... OK Reading phone info... Model: SM-A510F Android version: 7.0 PDA version: A510FXXS5CRC3 CSC version: A510FDOJP4CQK2 Phone version: Product code: CSC country code: UAE CSC sales code: XSG Phone SN: R58H21HBRKE IMEI: HW version: RF cal date: Chip name: EXYNOS7580 Modem board: Security patch: 2018-03-01 Boot Warranty bit: 1 Incorrect model selected. This may damage your phone. Continue? Yes Checking Super user right... true Reading NV data... OK Checking NV data... OK Can not detected modem …
آخرین پاسخ توسط sajjad-ali, -
- 0 پاسخ
- 831 بازدید
آنلاک موفقیت امیز سامسونگ G900H مدل S5 با کس اوکتاپوس بدون دیباگ و پاک شدن اطلاعات درود تصویر زیر خدمت شما سامسونگ:G900H اندروید:5
آخرین پاسخ توسط sfri.arash, -
حذف الگو a520f
توسط jimbo_raha- 3 پاسخ
- 831 بازدید
سلام اساتید a520f binary u2 از کامبی system.boot.recovery.sboot رایت کردم توی محیط کامبی رمز میخواد هنوز راهی داره آیا؟؟ ممنونم
آخرین پاسخ توسط mehran72m, -
- 2 پاسخ
- 830 بازدید
نرم افزار شناساییCSC وزبان موجود در رامها ودانلود فایل key ;!8ac4p8eBF2Ub1uz5S1e2rhZQTHqgLblenNlQ4BLfZqs دانلود:https://mega.nz/#!ZgBhkT5Y
- 0 پاسخ
- 830 بازدید
اضافه کردن زبان فارسی به قسمت زبان های گوشی g351 سامسونگ با رایت csc فایل فارسی
آخرین پاسخ توسط sajadsol, -
- 0 پاسخ
- 829 بازدید
با سلام خدمت همکاران گرامی اول فایل رو دانلود Download فایل شامل یک رام اندروید 6 که با آن گوشی رو دانگرید کنید بعد فایل کامبینیشن رو رایت کنید و قفل OEM رو فعال کنید " توجه " وقتی که گوشی از اندروید 7 به 6 دانگرید میشه و همچنین Parch level با مشکل توقف پی در پی برنامه ها روبه رو میشید که با یک ریست حل میشه در صورت چنین مشکلی فایل کامبنیشن رو با خیال راحت رایت کنید [ATTACH=CONFIG]1551[/ATTACH]
آخرین پاسخ توسط PcCo, -
- 0 پاسخ
- 829 بازدید
نرم افزار انلاک کد و پترین برای اندروید دانلود
آخرین پاسخ توسط Anonymous, -
- 1 پاسخ
- 829 بازدید
در خواست راهنمایی برای باز کردن قفل جیمیل برای سامسونگ j500h
- 1 پاسخ
- 829 بازدید
سلام دوستان همونطور که اطلاع دارید این گوشی و تمام گوشی هایی که اندروید 5.1.1 به بالاتر رو دارند بعد از فرمت یا فلش به مشکل گوگل اکانت یا همون frp برخورد میکنند...مشکل بزرگی نیست اما مشکل کوچیکی هم نیست...چه بسا افرادی که با دانگرید اندروید 6 به 5.1.1 برای از بین بردن frp گوشی بریک شده...پس بهتره تجربه هامون رو همینجا به اشتراک بزاریم تا همه استفاده کنند... گوشی A800i اگه اندروید 6 باشه راه حل قطعی نداره تا بدون دانگرید اکانت گوگل رو برداشت...پس برای دور زدن frp باید ابتدا با فایل ap ورژن A800IXXU2AOJ6_OLB2AOJ6_v5.1.1_Repair_Firmware.zip گوشی رو فلش کنید. دقت کنید که فقط با فایل ap فلش کنید که شامل system و recovery و boot هست حالا گوشی رو یه بار وایپ کنید...الان گوش…
آخرین پاسخ توسط b.sajad1371, -
- 0 پاسخ
- 828 بازدید
J260F ENG FILE BIT3 Version SIZE LINK_GDrive J260F ENG BOOT U3 U3ASF2 8M DOWNLOAD J260F ENG MODEM U3 U3ASF2 14M DOWNLOAD J260F ENG RECOVERY U3 U3ASF2 12M DOWNLOAD J260F ENG FILE BIT1 Version SIZE LINK_GDrive J260F ENG BOOT U1 U1ARG5 8M DOWNLOAD …
آخرین پاسخ توسط OREO2018, -
- 0 پاسخ
- 828 بازدید
فایلهای روت اندرید 9 باینری 4 و 5 اضافه شدند فایلها توسط خودم درست شدن و تست شده هستند http://root.gsm-developers.com/j730f-root/
آخرین پاسخ توسط mohsen8, -
- 1 پاسخ
- 828 بازدید
سلام علیکم دوستان ممنون میشم فایل nvdata برای مدل g930f برام بزارید خیلی لازم دارم
آخرین پاسخ توسط hamed67vi,