تعمیرات و مباحث نرم افزاری
مباحث و آموزش های تعمیرات نرم افزاری گوشیهای برند سامسونگ
3,754 موضوع در این تالار قرار دارد
-
روت j5108 5.1.1
توسط t20mobile- 0 پاسخ
- 723 بازدید
J5108
آخرین پاسخ توسط t20mobile, -
- 1 پاسخ
- 723 بازدید
سلام دوستان نرم افزاری که بعد از فلش و فرمت بشه بازیابی کرد اگه سراغ دارن لطف کنن sam-tab3
آخرین پاسخ توسط M@HDi, -
- 3 پاسخ
- 723 بازدید
یه تبلت t111 اومده بود برام بعد از زدن رام وسطش قطع کرد الان تو درایور ها EMEI میشناسه کسی راه حلی داره ممنون میشم بگه
آخرین پاسخ توسط majedj2002, -
مشکل آنتن g930f
توسط gachineh- 0 پاسخ
- 723 بازدید
سلام همکارای عزیز 2 تا گوشی تحویل گرفتم یکی e700h و یکی دیگه g930f e700h رو با ورژن اصلی مطابق با sn اپدیت کردم efs ریست کردم دوباره زدم qcn زدم ولی باااز هم اوکی نشد g930f رو هم که اصلا گویا qcn نداره و فقط با نسخه کارخونه خودش مطابق با sn اپدیت کردم اوکی نشد دوستان ممنون میشم...
آخرین پاسخ توسط gachineh, -
- 1 پاسخ
- 723 بازدید
با سلام درود اندروید 7 باینری u2 frp on هست و eng-root واسش پیدا نکردم اطلاعات تو گوشی واسه مشتری خیلی مهمه به هیچ وجه نمیخوام ریسک کنم راه حلی هست اساتید محترم ؟
آخرین پاسخ توسط mehran72m, -
- 0 پاسخ
- 722 بازدید
درود دوستان سرت کلین J320H دوسیم کارت به همراه EFS خدمت شما عزیزان لینک CERT J320H
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 0 پاسخ
- 721 بازدید
لینک دانلود Free Web Hosting | Free File Hosting | Share Documents Online | Mp3 Songs Download
آخرین پاسخ توسط mostafa66, -
- 0 پاسخ
- 721 بازدید
یک سری ریکاوری سامسونگ Index of ./VolcanoBox/Samsung_Recovery/
آخرین پاسخ توسط faramarzi, -
- 1 پاسخ
- 721 بازدید
با سلام.... من هر کاری کردم این گوشی فارسی نشد....روت-مورلوکال-لنگویج-... ممنون میشم اگه فایلی چیزی براش داره محبت کنه
آخرین پاسخ توسط Cortana, -
- 1 پاسخ
- 721 بازدید
سلام دوستان روی گوشی سامسونگ نوت 3 یه نرم افزار مخفی کردن فایل ها به اسم فولدر لوک زدم. یه سری عکس زدم داخلش بعد از یه مدت که اندرویید رو آپدیت کردم، وقتی داخل اون نرم افزار فولدر لوک میشم عکس های قبلی رو نمایش نمیده فقط به جاشون چندتا آیکن عکس گذاشته این تصاویر را چطوری باید برگردونم؟
آخرین پاسخ توسط ILYA20, -
- 3 پاسخ
- 721 بازدید
سلام مشتری گوشی ذکر شده رو اورده طبق گفته هاش چند روزیه باتری گوشیش خراب شده (باد کرده) و با این وضعیت باهاش کار کرده دیروز گوشی توی دستش خاموش شده و روشن نمیشه فقط بعضی وقتا روشن که میشه روی آرم میمونه ... توی ریکاوری میره اما وایپ که میکنم ارور های متعدد قرمز رنگ میده لطفا راهنمایی بفرمایید که سخت افزار هست یا نرم افزار؟ ممنون میشم
آخرین پاسخ توسط sanjabak1368, -
- 3 پاسخ
- 721 بازدید
با سلام گوشی سامسونگ G355H از طریق ریکاوری twrp ریست کردم مثل این عکس تمام تیک ها رو زدم.حالا گوشی رو ارم سامسونگ گلکسی مونده.. چ جوری بیارمش بالا
- 0 پاسخ
- 721 بازدید
آموزش حل رو آرم سامسونگ e1207t با باکس ufs
آخرین پاسخ توسط Anonymous, -
- 1 پاسخ
- 720 بازدید
امروز اموزش انلاک گوگل اکانت n920c رو با روشی اسان در اختیارتون قرار میدم ابتدا گوشی رو با این فایل فلش کرده و در مرحله بعد گوشی رو با اخرین ورژن z3x انلاک میکنیم اینم لاگ عملکرد خدمت عزیزان
آخرین پاسخ توسط ei.g.a, -
- 0 پاسخ
- 720 بازدید
با سلام گوشی رو با فایل انجمن میخام فارسی کنم.چجوری باید فلش کنم؟باکس چینی ندارم.ufs micro , z3x اکتیو نشده دارم
آخرین پاسخ توسط dj masud, -
- 1 پاسخ
- 719 بازدید
با سلام گوشی واسه انلاک شبکه اومد انلاکش کردم الان NO services ریست efs کردم سرت رایت کردم repair هم کردم بازم توفیقی نداشت ؟ اساتید لطفا راهنمایی کنید بیس باند و سریالشم اوکیه
- 0 پاسخ
- 719 بازدید
حل مشکل Test Mode Yellow Screen سامسونگ I8262از جی اس ام دولوپرز درود کافیست شماره گیری را گرفته کد زیر را بزنید: *#87976633# تمام...
آخرین پاسخ توسط sfri.arash, -
- 2 پاسخ
- 719 بازدید
دوستان و اساتید عزیز یکی میشه راهنمایی کامل کنه بخدا دیگه مغزم کار نمیکنه چندین گوشی اروپایی و امریکایی اوردن برام گوشی ها رو فارسی میکنم و انتن هم میاره و مشکلی نیس فقط هیچ وقت شبکه 4g رو نمیشناسه راهی ، قلقی چیزی نداره این مشکل حل بشه ؟
آخرین پاسخ توسط behnam1991, -
- 1 پاسخ
- 719 بازدید
فایل روت گوشی های سامسونگ سری Galaxy Nexus در این پست قرار داره Galaxy Nexus - 4.0.2 http://download.chainfire.eu/244/CF-Root1/CF-Auto-Root-toro-mysid-galaxynexus.zip?retrieve_file=1 Galaxy Nexus - 4.0.4 http://download.chainfire.eu/246/CF-Root1/CF-Auto-Root-toroplus-mysidspr-galaxynexus.zip?retrieve_file=1 Galaxy Nexus - 4.3 http://download.chainfire.eu/281/CF-Root1/CF-Auto-Root-maguro-takju-galaxynexus.zip?retrieve_file=1 Galaxy Nexus - 4.3 http://download.chainfire.eu/243/CF-Root1/CF-Auto-Root-maguro-yakju-galaxynexus.zip?retrieve_file=1
آخرین پاسخ توسط steve jobs, -
- 1 پاسخ
- 719 بازدید
درود دوستان کسی میدونه چجوری میتونم این کارو بکنم؟
آخرین پاسخ توسط mr., -
- 1 پاسخ
- 719 بازدید
انلاک پترن و رمز g7102بدون پاک شدن اطلاعات این ریکاوری تست شده توسط خودم: لینک دانلود بعد از نصب ریکاوری این فایل رواز طریق ریکاوری نصب کنید: Pattern&Lock Screen Remover_E30-851 تمام ...
آخرین پاسخ توسط e30-851, -
- 0 پاسخ
- 719 بازدید
با سلام این روش ساده ترین روش تبدیل فایله کافیه فایلی که گذاشتمو دانلود واونو اکسترک کنید بعد فایل imgرو داخل پوشه ای که فایل Runme.bat وجود داره بزارید بعد Runme.bat را اجرا کنین به همین سادگی خودش تبدیل میکنهB-) متاسفانه نتونستم تو اپلود سنتر انجمن اپلود کنمش شرمنده باز s_Recovery_img2tar_odin_maker - Download - 4shared - Dan Optimus
آخرین پاسخ توسط mehrdad.lovely, -
- 0 پاسخ
- 719 بازدید
نرم افزار برای یست گوگل اکانت سامسونگ دانلود
آخرین پاسخ توسط Anonymous, -
- 1 پاسخ
- 719 بازدید
سلام دوستان همونطور که اطلاع دارید این گوشی و تمام گوشی هایی که اندروید 5.1.1 به بالاتر رو دارند بعد از فرمت یا فلش به مشکل گوگل اکانت یا همون frp برخورد میکنند...مشکل بزرگی نیست اما مشکل کوچیکی هم نیست...چه بسا افرادی که با دانگرید اندروید 6 به 5.1.1 برای از بین بردن frp گوشی بریک شده...پس بهتره تجربه هامون رو همینجا به اشتراک بزاریم تا همه استفاده کنند... گوشی A800i اگه اندروید 6 باشه راه حل قطعی نداره تا بدون دانگرید اکانت گوگل رو برداشت...پس برای دور زدن frp باید ابتدا با فایل ap ورژن A800IXXU2AOJ6_OLB2AOJ6_v5.1.1_Repair_Firmware.zip گوشی رو فلش کنید. دقت کنید که فقط با فایل ap فلش کنید که شامل system و recovery و boot هست حالا گوشی رو یه بار وایپ کنید...الان گوش…
آخرین پاسخ توسط b.sajad1371, -
- 0 پاسخ
- 718 بازدید
سلام این گوشی رو نداشتم ولی فکر کنم فارسی بهش اضافه شده SM-G935W8-PI1-MULTILUNGUAGE-OBEIDA KHARAT-MOHAMAD AMRI PASS:easy-firmware.com اگه تست کردین و فارسی داشت خبر بدین تا عنوان رو عوض کنم
آخرین پاسخ توسط t20mobile,