تعمیرات و مباحث نرم افزاری
مباحث و آموزش های تعمیرات نرم افزاری گوشیهای برند سامسونگ
3,754 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 3 پاسخ
- 759 بازدید
خسته نباشید از هر برنامه ای بگین استفاده کردم یا ساپورت نمیکنن یا بکاپ میگیرن هم در رایت ارور میدن از cmd بگیر تا android dump toll و هر چی گذاشتین به بیت هم دقت کردم به ext4 دقت کردم و بر چی فک کنید دقت کردم ولی بازم بکام نمیگیره اگرم بگیره ارور میده با cmd هم حجم رو خیلی زیاد نشون میده مدل های g5520 c5010 c7010 اینارو میخوام بگیرم ک نمیشه خواهش میکنم کمک کنید ممنون
آخرین پاسخ توسط ahmadnamdari, -
- 0 پاسخ
- 759 بازدید
آنلاک قفل جمیل سامسونگ s5830i با دانگل آواتار قابل توجه خیلی ها که قبول نداشتند گذاشته شده... =P~=))=))
آخرین پاسخ توسط sfri.arash, -
- 3 پاسخ
- 758 بازدید
سلام دوستان یه گوشی j700h مشتری اورده مشکل اکانت گوگل داره و otg همنمیشناسه چند تا فایل دان کردم اما جواب نداد خواهشا راه مظمین میدید؟ بدون باکس
آخرین پاسخ توسط e30-851, -
- 1 پاسخ
- 758 بازدید
سلام اساتید عزیز همکار با g900fd فلش زده الان یه ایکون کم رنگ دوربین پایین سمت چپ تو منو ها میفته با سه تا خط کم رنگ بالا صفحه.با فایل md هم زدم بازم همونجوره تو عکس زیر هم ایکون دوربین پیداس
آخرین پاسخ توسط g0dsend313, -
- 0 پاسخ
- 758 بازدید
Root Files SM-G550T and SM-G550T1
آخرین پاسخ توسط siavash sadr, -
- 3 پاسخ
- 757 بازدید
خسته نباشید این مدل رو بکاپ میگیرم ولی رایت نمیشه و حتی بعضی مدل ها رو از cmd بکاپ میگیرم رایت میشه و روی لوگو گیر میکنه مشکل چیه؟
آخرین پاسخ توسط hacker, -
- 2 پاسخ
- 757 بازدید
سلام نیاز به رام گوشی g6000 دارم بیلد نامبر g6000zcu2bpa1
آخرین پاسخ توسط masoud, -
- 2 پاسخ
- 757 بازدید
سلام دوستان یه c5000 هست الگو داره و crom servise هم فعاله دوستان میتونن کمک کنن؟
آخرین پاسخ توسط vahid6630, -
- 1 پاسخ
- 756 بازدید
سلام کسی از دوستان فایل bl برای ریست FRP N910g نداره ؟؟؟
آخرین پاسخ توسط g0dsend313, -
- 0 پاسخ
- 756 بازدید
درود لطفا آموزش برداشتن قفل گوشی بدون پاک شدن اطلاعات
آخرین پاسخ توسط darabvista, -
خرید فایل
توسط mansourhelfi- 1 پاسخ
- 756 بازدید
سلام من یه فایل خرید از سایت لینک ااول که اومد دانلود نکردم حالا هر چه میخام دانلود کنم میگه ایپیتون تغییر یافته لطفا کمک کنید
آخرین پاسخ توسط ILYA20, -
- 2 پاسخ
- 756 بازدید
سلام به همه دوستان کسی این رام رو داره ممنون میشم
آخرین پاسخ توسط hamed67vi, -
- 0 پاسخ
- 756 بازدید
تاپیک کلیه فایل sboot تست شده سری G @@@@@@@@@@@@@2@@@@@ با عرض سلام خسته نباشید خدمت دوستان عزیزم در این تاپیک قست دارم تمامی فایل SBOOT تست شده توسط خودم در این تاپیک قرار بدم برای باز کردن قفل FRP بدون دردسر
آخرین پاسخ توسط MR.Majid, -
- 0 پاسخ
- 755 بازدید
J260F ENG FILE BIT3 Version SIZE LINK_GDrive J260F ENG BOOT U3 U3ASF2 8M DOWNLOAD J260F ENG MODEM U3 U3ASF2 14M DOWNLOAD J260F ENG RECOVERY U3 U3ASF2 12M DOWNLOAD J260F ENG FILE BIT1 Version SIZE LINK_GDrive J260F ENG BOOT U1 U1ARG5 8M DOWNLOAD …
آخرین پاسخ توسط OREO2018, -
- 3 پاسخ
- 755 بازدید
سلام مشتری گوشی ذکر شده رو اورده طبق گفته هاش چند روزیه باتری گوشیش خراب شده (باد کرده) و با این وضعیت باهاش کار کرده دیروز گوشی توی دستش خاموش شده و روشن نمیشه فقط بعضی وقتا روشن که میشه روی آرم میمونه ... توی ریکاوری میره اما وایپ که میکنم ارور های متعدد قرمز رنگ میده لطفا راهنمایی بفرمایید که سخت افزار هست یا نرم افزار؟ ممنون میشم
آخرین پاسخ توسط sanjabak1368, -
درخواست cert j7108
توسط iraj- 3 پاسخ
- 755 بازدید
سلام دوستان کسی داره اپ کنه ..j7108
آخرین پاسخ توسط iraj, -
- 3 پاسخ
- 754 بازدید
سلام دوستان این مشکل خیلی اذیتمون ظاهرا هم به راحتی اوکی نمیشه دوستان این گوشی قفل جیمیل داشته اندرویدش هم 5.1.1 بوده که با sidesync اوکی نشد خواستم دانگرید کنم که اررور binarey3 و غیره رو داد بعد یه فایل 5.1.1 آنزیپ کردمو وفایل های modem و sboot پاک کردم وفلش کردم که الان رو دانلود مد میره ولی روشن میکنی یه آرم میاد و میره بعدصفحه سیاه میشه البته سیستم شناسایی میکنه یعنی روشنه نمیدونم چیکارش کنم دوستان لطفا کمک کنن
- 0 پاسخ
- 754 بازدید
با سلام ....... 1. فایل ریکاوری را با odin رایت کنید download 2. این فایل را از طریق ریکاوری نصب کنید download خرسند باشید
آخرین پاسخ توسط smaiil-abasi, -
- 0 پاسخ
- 754 بازدید
آنلاک موفقیت آمیز سامسونگ t805 با z3x از جی اس ام دولوپرز سامسونگ tabs مدل:t805 اندروید: 4.4.2 لاگ خدمت شما
آخرین پاسخ توسط sfri.arash, -
- 0 پاسخ
- 754 بازدید
گاهی موقع به علت خرابی کلید ها ویا هر دلیلی نمیتوانیم گوشی های سامسونگ را به دانلود مد ببریم با این اموزش میتوانید گوشی را به دانلود مد ببری http://uplod.ir/pcgi0a3282vi/Rec001.mpg.htm بعد گوشی را با کام پورت ولکانو وصل کنید
آخرین پاسخ توسط rasol_mohabbat, -
- 2 پاسخ
- 753 بازدید
در خواست آموزش حذف frp سامسونگ s7262
آخرین پاسخ توسط ei.g.a, -
- 0 پاسخ
- 753 بازدید
فایلهای روت اندرید 9 باینری 4 و 5 اضافه شدند فایلها توسط خودم درست شدن و تست شده هستند http://root.gsm-developers.com/j730f-root/
آخرین پاسخ توسط mohsen8, -
- 0 پاسخ
- 753 بازدید
سرچ کردم هیچ مطلبی در این باره نبود دوستان عزیز... با اجازه آموزشو میذارم... اول روت کن بعد با z3x repair را میزنی وشما تیک های زیر را زده و شماره سریالو وارد میکنی تمام.((((((((((
آنلاک شبکه note8
توسط rahi_sr- 0 پاسخ
- 753 بازدید
سلام دوستان، یه گوشی note8 با مشخصه فریمور n950fxxu3bra2 دارای قفل شبکه هست بدون باکس و با فایل خاصی میشه آنلاک شبکه رو انجام داد؟ چون هیچ باکس ندارم
آخرین پاسخ توسط rahi_sr, -
- 1 پاسخ
- 753 بازدید
سلام علیکم دوستان ممنون میشم فایل nvdata برای مدل g930f برام بزارید خیلی لازم دارم
آخرین پاسخ توسط hamed67vi,