تعمیرات و مباحث نرم افزاری
مباحث و آموزش های تعمیرات نرم افزاری گوشیهای برند سامسونگ
3,754 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 1 پاسخ
- 806 بازدید
J250FXXU2ARD3 (7.1.1) frp off oem off قفل صفحه میخام بردارم فایل سیستم با ابزار screem loked bypas ادیت و رایت کردم ولی باز نمیشه
آخرین پاسخ توسط amin.gsm, -
- 0 پاسخ
- 806 بازدید
لیست certهای سازگارو مشابه از طریق key id ازطریق این لیست میتوان فهمید چه مدلهایی باهم یکی هست https://docs.google.com/spreadsheets/d/1YWqp8m__QVDo4DqZfmRCBEbCm9Im4SABaFio0dchTSE/edit#gid=0 موفق باشید
آخرین پاسخ توسط majid.gsm11, -
- 0 پاسخ
- 806 بازدید
با سلام در اکثر گوشی های اندروید 5 با این که برنامه SideSync اونها رو میاره بالا وQuickShortcutMaker.apk رو نصب کنید ولی قسمت وارد کردن ایمیل نمیاد راه حل این مشکل میتونید با این برنامه راحت حل کنید Google Account قبل از اینکه QuickShortcutMaker.apk نصب کنید برنامه که بالا قرار دادم نصب کنید بعدش Quick نصب کنید موفق باشید.
آخرین پاسخ توسط sbr0651, -
- 0 پاسخ
- 806 بازدید
حتما برای شما هم پیش اومده ک برای باز کردن گوگل اکانت مدل g928f از 7 ب 6 دانگرید بکنید و با مشکل عدم انتن دهی مواجه بشید برای حل این مشکل کافیه فایل مودم زیر رو روی گوشی رایت کنید https://mega.nz/#!RN4TiRrb!LNXwpd-LMm1kZCOBxD1Rxl_3eFe2C4LnSOYXEoWyDAg موفق باشید
آخرین پاسخ توسط siavash sadr, -
- 1 پاسخ
- 806 بازدید
سلام به اساتید محترم یه g530h سامسونگ برام اومده فلش نمیگیره با چندتا فایل مختلف تست کردم چه تک فایل چه چهار فایل چه با پیت همش ارور میده میشه راهنماییم کنید.
آخرین پاسخ توسط e30-851, -
- 2 پاسخ
- 805 بازدید
سلام دوستان گوشی A510fd میخواستم frp شو باز کنم فایل اشتباهی زدم الان imei نداره ممنون میشم راهنمایی کنید . Waiting ADB device... OK Reading phone info... Model: SM-A510F Android version: 7.0 PDA version: A510FXXS5CRC3 CSC version: A510FDOJP4CQK2 Phone version: Product code: CSC country code: UAE CSC sales code: XSG Phone SN: R58H21HBRKE IMEI: HW version: RF cal date: Chip name: EXYNOS7580 Modem board: Security patch: 2018-03-01 Boot Warranty bit: 1 Incorrect model selected. This may damage your phone. Continue? Yes Checking Super user right... true Reading NV data... OK Checking NV data... OK Can not detected modem …
آخرین پاسخ توسط sajjad-ali, -
- 0 پاسخ
- 805 بازدید
آنلاک موفقیت امیز سامسونگ G900H مدل S5 با کس اوکتاپوس بدون دیباگ و پاک شدن اطلاعات درود تصویر زیر خدمت شما سامسونگ:G900H اندروید:5
آخرین پاسخ توسط sfri.arash, -
- 1 پاسخ
- 805 بازدید
سلام دوستان گوشی Samsung Galaxy Star (GT-S7262) با اندروید 4.1.2 مشتری آورده؛ که هر دو سیمکارت رو میشناسه (تو تنظیمات که میرم، مدیریت سیمکارت، شماره هر دو سیم رو میاره) اما آنتن نمیده. سریالش هم معتبر هست و تو سایت همتا ثبت شده و مشکل رجیستری نداره. فلشم زدم فایده نداشت. دوستان ممنون میشم کمک کنید و یه راهحلی بدید...
آخرین پاسخ توسط One_Gunner1988, -
- 1 پاسخ
- 805 بازدید
سلام علیکم دوستان ممنون میشم فایل nvdata برای مدل g930f برام بزارید خیلی لازم دارم
آخرین پاسخ توسط hamed67vi, -
- 0 پاسخ
- 805 بازدید
آموزش حل رو آرم سامسونگ e1207t با باکس ufs
آخرین پاسخ توسط Anonymous, -
- 0 پاسخ
- 804 بازدید
لینک دانلود Free Web Hosting | Free File Hosting | Share Documents Online | Mp3 Songs Download
آخرین پاسخ توسط mostafa66, -
- 0 پاسخ
- 804 بازدید
J260F ENG FILE BIT3 Version SIZE LINK_GDrive J260F ENG BOOT U3 U3ASF2 8M DOWNLOAD J260F ENG MODEM U3 U3ASF2 14M DOWNLOAD J260F ENG RECOVERY U3 U3ASF2 12M DOWNLOAD J260F ENG FILE BIT1 Version SIZE LINK_GDrive J260F ENG BOOT U1 U1ARG5 8M DOWNLOAD …
آخرین پاسخ توسط OREO2018, -
- 1 پاسخ
- 804 بازدید
در خواست راهنمایی برای باز کردن قفل جیمیل برای سامسونگ j500h
آخرین پاسخ توسط e30-851, -
- 0 پاسخ
- 804 بازدید
سلام وقتی اینترنت سیم کارت رو تو این گوشی به اشتراک می ذاریم (از طریق وایفای) گوشیی که بش وصل میشه سایت باز نمی کنه 3 4 مورد اینجوری دیدم کسی راه حلی نداره ؟ (خودش مشکلی نداره و راحت سایت باز می کنه)
آخرین پاسخ توسط g0dsend313, -
- 3 پاسخ
- 804 بازدید
با سلام گوشی سامسونگ G355H از طریق ریکاوری twrp ریست کردم مثل این عکس تمام تیک ها رو زدم.حالا گوشی رو ارم سامسونگ گلکسی مونده.. چ جوری بیارمش بالا
آخرین پاسخ توسط mehran72m, -
- 3 پاسخ
- 804 بازدید
با سلام گوشی رو مشتری اورده دادن با اندروید 6 فلش زدن الان بیس وسریال نوله من با هر فایلی رو اندروید 6 میزنم بیس وسریال نداره به اندروید 5 دانگرید کردم سریال ترمیم کردم اما پچ نمیشه اندروید 6 رو چه ورژنی بزنم ک برگرده ؟
آخرین پاسخ توسط jmez_gsm, -
- 1 پاسخ
- 803 بازدید
سلام گوشی a105f باینری u3 قفل شبکه داره با samkey ارور eng modem میده ممنون میشم راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط masoud, -
- 1 پاسخ
- 802 بازدید
سلام دوستان یه j701 قبل اپدیت هیچ مشکلی نداشت بعد اپدیت اندروید 8 میزنه فقط تماس اضطراری با زد تری ایکس نمیزنه فقط یه اموزش تو نت هست با باکس chimera سرت میزنه اوکی میشه بردم پیش همکاری که این باکسو داشت سرت زد سیم 1 انتن میداد دو نه بعد یه پیغام مشکل امنیتی همیشه بالای صفحه میومد که روش میزدی گوشی ریست میشد دوباره میزد فقط تماس اضطراری باید دوباره میبردم سرت میزد تا همونجوری دست و پا شکسته کار کنه نکته ای که میمونه اینه که imei دو سیم هم یکی هست کسی این مشکلو داشته ؟چیکار باید بکنم ؟
آخرین پاسخ توسط REZA4455, -
- 2 پاسخ
- 802 بازدید
با سلام این گوشی رو مشتری ریست کرده بود frp داشت با کامینشن frp رو برداشتم رام 5 فایل زدم بالا اومده اما الان انتن ندارم no servise هستش سریال بیس سالمه ممنون میشم راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط tmp peyman, -
حذف الگو a520f
توسط jimbo_raha- 3 پاسخ
- 802 بازدید
سلام اساتید a520f binary u2 از کامبی system.boot.recovery.sboot رایت کردم توی محیط کامبی رمز میخواد هنوز راهی داره آیا؟؟ ممنونم
آخرین پاسخ توسط mehran72m, -
- 1 پاسخ
- 801 بازدید
آخرین پاسخ توسط mohsen8, -
- 1 پاسخ
- 801 بازدید
سلام خدمت دوستان یه سامسونگ s4 i337 هست گوشی روش رام کاستوم نصب شده الان مشکلش گوشی اینه که روشن میشه میاد بالا داخل منو که میری چند لحظه بعد ریستارت میشه رو ارم گیر میکنه ساپورت باکس Octoplus هست فایلش دانلود کنم بزنم یا راهه دیگه هست کاستوم نصب کنم
آخرین پاسخ توسط mehdi-ghanbarinia, -
- 2 پاسخ
- 801 بازدید
دوستان و اساتید عزیز یکی میشه راهنمایی کامل کنه بخدا دیگه مغزم کار نمیکنه چندین گوشی اروپایی و امریکایی اوردن برام گوشی ها رو فارسی میکنم و انتن هم میاره و مشکلی نیس فقط هیچ وقت شبکه 4g رو نمیشناسه راهی ، قلقی چیزی نداره این مشکل حل بشه ؟
آخرین پاسخ توسط behnam1991, -
- 0 پاسخ
- 801 بازدید
برند سامسونگ: Samsung Galaxy S5 Samsung Galaxy S5 Mini Samsung Galaxy S5 Active Samsung Galaxy S5 Sport Samsung Galaxy S4 Samsung Galaxy S4 Active Samsung Galaxy S4 Mini Samsung Galaxy S4 GPE Samsung Galaxy Grand Prime Samsung Galaxy Alpha Samsung Galaxy TabPro 8.4 Samsung Galaxy TabPro 10.1 Samsung Galaxy TabPro 12.2 Samsung Galaxy Tab S 8.4 Samsung Galaxy Tab S 10.5 Samsung Galaxy A5 Samsung Galaxy A3 Samsung Galaxy Note 4 Samsung Galaxy Note Edge Samsung Galaxy Note 3 Samsung Galaxy Note 3 Neo Samsung Galaxy S3 Samsung Galaxy Note 2 برند سونی: Sony Xperia Z1 Sony…
آخرین پاسخ توسط milad, -
- 0 پاسخ
- 801 بازدید
تعمیر گوشی چه قدر خرج بر میداره از سال 1372 که اولین گوشی تلفن همراه وارد ایران شدسالها می گذرد و امروزه استفاده ازآن بسیار همه گیر شده است. موبایل در حال حاضر جای ساعت،دوربین،تقویم، زنگ ساعت و... را گرفته است وزندگی روزمره بسیاری از ما به موبایل مان وابسته است. این وابستگی باعث می شود که با بروز کوچکترین مشکل در صدد رفع سریع آن بربیاییم و حتی به نزدیکترین واحد تعمیر گوشی موبایل مراجعه کنیم، که البته ممکن است این کارعلاوه بر تحمیل هزینه های زیاد، آسیب های بیشتری به گوشی شما بزند. بعضی مشکلات نیاز به تعمیرات تخصصی ندارند. در این یادداشت مشکلات معمول و راه حل انجام آنها را به شما می گوییم. تعمیر گوشی سامسونگ تعمیرات تخصصی سامسونگ میب…
آخرین پاسخ توسط HamraheIranian,