تعمیرات و مباحث نرم افزاری
مباحث و آموزش های تعمیرات نرم افزاری گوشیهای برند سامسونگ
3,754 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 2 پاسخ
- 812 بازدید
با سلام گوشی رو میخام تنظیمات نقاط دسترسی تنظیم کنم برای اینترنت نمیشه وقتی سیو میکنم میا د بیرون و هیچ نقطه دسترسی درست و ایجاد نمیشه هم برای همراه اول هم رایتل وایپ کردم فلش کردم با فایل i8552XXAND1
آخرین پاسخ توسط e30-851, -
مشکل با apn A500YD
توسط mavi- 4 پاسخ
- 879 بازدید
دوستان این گوشی هر چی تنظیمات اینترنت رو میزنی چه با ایرانسل چه با همراه اول وصل نمیشه فلش کردم نشد ورژن 4.4.4 هست . راهی نداره اینترنت خط وصل بشه ؟
آخرین پاسخ توسط mavi, -
- 27 پاسخ
- 3.5k بازدید
با سلام دوستان ظاهرا این مدل z3x ساپورتش نمیکنه و با فایل combination بالا امده ...میشه راهنمایی کنید حالا تو کدوم قسمت frp رو خاموش کنم [h=4][/h][h=4][/h]
آخرین پاسخ توسط mohsen1987, -
- 4 پاسخ
- 1.1k بازدید
با سلام گوشی فوق واسم اومده رام فارسی رایت کردم ارور باینری میداد با رام دیگه ای فلش زدم حالا بالا آمد و روی frp موند با چند تا رام فلش زدم ولی متاسفانه otg رو بالا نمیاره راهی واسه باز کردن قفل اکانت وجود داره؟
آخرین پاسخ توسط siavash sadr, -
مشکل با frp a800i 1 2
توسط reza_2344- 11 پاسخ
- 1.5k بازدید
سلام و درود دوستان این گوشی گوگل اکانت داره با کابل اوتیجی ساپورت نمیشه برنامه ساید ساین میزنم گزینه اینترنت فعال نمیشه وبا زد تری این پیغام میده و بیاستی اوکی میزنه ولی بازم همون طوره فلش نمیشه با چند فایل تست کردم اول فلش فیلد میده گوشی داشتم با همین فایل زدم اوکی شده ای یدونه نمیدونم مشکلش چیه زیادی حرف زدم کسی تجربه دیگه ای نداره؟
آخرین پاسخ توسط reza_2344, -
- 10 پاسخ
- 1.1k بازدید
سلام یه G600FYAدارم که قفل frp داره.کامبینیشن زدم روش تو حالت adb هم با gsd هم با z3x هم با اختاپوس آنلاک کردم اما متاسفانه همچنان frp روشنه.خواهشا راهنماییم کنید.
آخرین پاسخ توسط saeiduniquej, -
- 6 پاسخ
- 1.1k بازدید
عرض سلام و درود خدمت اساتید یه g928f با اندروید 7 هست مشکل frp داره. راهی یا سلوشنی هست اینو حلش کنم؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
آخرین پاسخ توسط ei.g.a, -
- 14 پاسخ
- 1.9k بازدید
با سلام...دوستان این گوشیو مشتری اورده که به گفته خودش اپدیت کرده و وسط آپدیت ارور frp داده...بنظر frp روشن بوده وحالا روی ارم میمونه و هی ریست میشه..یه رام 4فایل از داخل انجمن دانلود کردم که متاسفانه این ارور رو میده موقه رایت: sw rev:check fail.device:2 binary:1 فقط فایل ap که رایت میشه ارور نمیده ولی بازم بالا نمیاد گوشی...یه تک فایل اندروید6 هم از انجمن گرفتم که این کامل رایت شد موقه بالا اومدن رفت داخل ریکاوری و این ارور رو داد dm-verity verification و drk fail فایلایی هم که واسه قفل frp گذاشتن رو میزنم اوناهم fail میده با باکس frp reset میزنم اوکی میده ولی بازم توی دانلودینگ frp روشنه....دوستان ممنون میشم توی این مورد راهنمایی کنن ممنون
آخرین پاسخ توسط hamed1028, -
مشکل با frp n920c
توسط mavi- 7 پاسخ
- 1k بازدید
دوستان این گوشی با باکس z3x ارور frp میده و بر نمیداره . otg هم ساپورت نمیکنه . اندروید 6 هم هست . راحه حلی نداره ؟ در ضمن اون فایل sboot که تو انجمن گذاشتید رو بزنم خاموش نمیشه ؟
آخرین پاسخ توسط mavi, -
- 18 پاسخ
- 2.1k بازدید
با سلام راه حلی دارین برا این گوشی تو اندروید 7 ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آخرین پاسخ توسط reza_2344, -
- 8 پاسخ
- 1.1k بازدید
یه گوشی g361h آوردن که فلش شده و الان هیچ کدوم از کد های ussd کار نمیکنه یعنی نمیشه فهمید imei چی هستو این چیزا مثلا کدهای زیر هیچ کدوم کار نمیکنن *#06# *#1234# ممنون میشم راهنماییم کنین خودم فکر کنم از فایل مودمش باشه ولی نمیدونم مودم اولش چی بود تا اونو رایت کنم
آخرین پاسخ توسط hiraad, -
- 4 پاسخ
- 975 بازدید
سلام گوشی ویروس مانکی تست داشت فلش زدم ولی روی همون ارم اولش میمونه با 4 فایله و تک فایل زدم ولی همونه چیکارش کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آخرین پاسخ توسط rezakeshavarza, -
- 7 پاسخ
- 1.3k بازدید
ی گوشی g920f دارم مشکل no sim/emergency call داره هرکاریم میکنم درست نمیشه الان هم شده basebound unknowe
آخرین پاسخ توسط siavash sadr, -
مشکل با hol-u10 1 2
توسط modern soft- 17 پاسخ
- 1.3k بازدید
این گوشی رو با فلش تولز فلش میکنم کامل میگیره باز رو آرم میمونه مشکل میتونه از آیسی هارد باشه ؟
آخرین پاسخ توسط hadi9823, -
- 7 پاسخ
- 3.1k بازدید
دو تا گوشی s4 دارم که imei null شده که فایل imei fix هم روش رایت کردم ولی هیچی به هیچی اگه کسی راحی داره لطفا راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط رامین ملکی, -
مشکل با j510f
توسط Hossein92- 8 پاسخ
- 918 بازدید
سلام دوستان مشتری برام یه j510f آورد ک روی آرم بود و نوشته های صفحه دانلود مود هم داشت از داخل z3x براش کامبیشن دانلود کردم و نصب شد و گوشی بالا اومد حالا آخرین ورژن فایل فلششو هم تک فایل و هم 4فایل میزنم روش اما تصویر زیر رو نشون میده http://uupload.ir/files/14oe_photo_2017-08-14_10-12-08.jpg گوشی بالا نمیاد وایپ هم نمیشه لطفا راهنمایی کنید که باید چکار کنم
آخرین پاسخ توسط hamed67vi, -
- 3 پاسخ
- 802 بازدید
سلام به اساتید محترم یه سامسونگ s5 اومده برام بعد از این که فکتوری ریست شده اکانت سامسونگ میخواد بیشتر فیلم هایی که بود رو امتحان کردم نشد و دانگل bst هم گزینه remove samsoung account برای S5 خاموش بود خواستم بدونم این روش دیگه ای نداره ؟
آخرین پاسخ توسط e30-851, -
- 3 پاسخ
- 700 بازدید
با سلام و درود... دوستان ممنون میشم برای انلاک نتورک این مدل راهنماییم کنید j510f
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 6 پاسخ
- 2.4k بازدید
سلام دوستان سامسونگ g930vقفل شبکست . باکسz3x این مدل رو ساپورت نمیکنه . با باکسای دیگه میشه یا کد انلاک باید بگیرم ؟
آخرین پاسخ توسط mavi, -
- 3 پاسخ
- 1.3k بازدید
باسلام برنامه gsd android tool را نصب کردم ولی به هیچ عنوان هیچ گوشی را نمیشناسه .روی 4 سیستم مختلف و آموزش رو هم دانلود کردم و هیچ کمکی نکرد ممنون میشم راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط promisd, -
- 2 پاسخ
- 942 بازدید
سلام به اساتید محترم میشه نحوه ترمیم بوت این مدل رو برام بزارید ممنون.
آخرین پاسخ توسط ghodooss, -
- 5 پاسخ
- 1.6k بازدید
باسلام...گوشیو همکار اورده که بعد اپدیت سریال و بیسباند پریده....کارهایی ک انجام دادم فلش 4فایل فلش با اخرین بیلد رایت اخرین ورژن فایل کامینیشن رایت مودم البته ورژن پایین بود...باکس هم z3x دارم....ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن..باتشکر
آخرین پاسخ توسط hamed1028, -
- 0 پاسخ
- 1.1k بازدید
سلام خدمت دوستان اگه گوشی i9082 براتون اوردن که رو لگو مونده یا در منوی ریکاوری ارور efs میده این کار انجام بدین 1.فایل pit 2.odin3 v1.85 3.I9082XXAMB3_I9082ODDMB2 انشا الله فایل تا شب اپلود میکنم
آخرین پاسخ توسط reshad, -
- 1 پاسخ
- 860 بازدید
سلام j260f دارم سریال رایت کردم imei :ng شده پچ که میزنم مینویسه مودم ساپورت نمیشه boot u4
آخرین پاسخ توسط behroozashrafi, -
- 5 پاسخ
- 1.3k بازدید
با درود تبلت تقریبا نو هست هیچ کاری باهاش اعم از سخت یا نرم انجام ندادم چند جا روش پولی براش قرار دادن ولی مطمئن نبودم نتیجه میگیرم ممنون میشم کمک کنین مشتری خیلی هم عجوله...
آخرین پاسخ توسط arash167,