تعمیرات و مباحث نرم افزاری
مباحث و آموزش های تعمیرات نرم افزاری گوشیهای برند سامسونگ
3,754 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 0 پاسخ
- 675 بازدید
سلام وقتی اینترنت سیم کارت رو تو این گوشی به اشتراک می ذاریم (از طریق وایفای) گوشیی که بش وصل میشه سایت باز نمی کنه 3 4 مورد اینجوری دیدم کسی راه حلی نداره ؟ (خودش مشکلی نداره و راحت سایت باز می کنه)
آخرین پاسخ توسط g0dsend313, -
- 20 پاسخ
- 1.8k بازدید
سلام کسی فایل حذف اکانت این مدل داره؟
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 0 پاسخ
- 447 بازدید
سلام خدمت دوستان یه g920f دارم اکانت سامسونگ داره reactivation lock :on با z3x تست کردم از فایل COMBINATION استفاده کردم فایده نداشت راه حلی به غیر سرویس انلاین اگه داره ممنون میشم راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط mohsen20, -
- 3 پاسخ
- 607 بازدید
سلام دوستان یه گوشی j700h مشتری اورده مشکل اکانت گوگل داره و otg همنمیشناسه چند تا فایل دان کردم اما جواب نداد خواهشا راه مظمین میدید؟ بدون باکس
آخرین پاسخ توسط e30-851, -
- 4 پاسخ
- 805 بازدید
خسته نباشید دوستان من یه گوشی اروپای پیشم هست که مشکل انتقال فایل دارد یعنی به روایتی hotspot روشن نمیشه از داخل برنامه shareit مدل g920v ممنونم اگر میشه راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط sirwan, -
مشکل انتن j500m
توسط rez6- 1 پاسخ
- 593 بازدید
j500m مشکل انتن داره سریال بیس باند داره علامت دایره میاد بالاش فایل کامبنیشن زدم جواب نداد چند تا وژن تست شده جواب نداد
آخرین پاسخ توسط hacker, -
مشکل انتن j510f 1 2
توسط d sezar- 17 پاسخ
- 1.7k بازدید
دوستان عزیز گوشی فوق با بیلدJ510FXXU2AQG4 زمان بوت شدن گوشی روی صفحه این پیغام میاد set warranty bit kernal 'گوشی رو هم باز کردم ظاهرا از لحاظ سخت افزار موردی نداره ممنون میشم راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط farhadsoftware, -
مشکل انتن 7262
توسط arash167- 4 پاسخ
- 1.4k بازدید
سلام مشتری میگه روزانه که مسیری میره از کوه رد میشه انتن قطع میشه میرسه به شهر انتن برنمیگرده مگر اینکه برگرده . محل سکونت فلش زدم درست نشد efs ریسیت کردم سریال دیگه رایت کردم الان انتن نمیاد و عدم ارائه سرویس میزنه یه مدت گذاشته باشه انتن میاد اما تماس های اضطراری است efs اولیش بک اپ داشتم رایت کردم بازم فرقی نکرد
آخرین پاسخ توسط arash167, -
مشکل انتن e500h 1 2
توسط dj masud- 12 پاسخ
- 1.8k بازدید
با سلام خدمت اساتید گوشی سیمکارت میشناسه که داخلش هست ولی انتن نداره و دایره بالا میاد هر2تا جا سیمکارتش همینطوره.بیسباند و سریال داره اندرویدش هم 4 بود الان با ورزن e500hxxu1boi5 فلش زدم اندروید 5.1.1 باز همونجوره
آخرین پاسخ توسط dj masud, -
- 7 پاسخ
- 4.4k بازدید
سلام دوستان یه گوشی j7 prime اورده مشتری رو ارم بود اوکی کردم و frp داشت اونم اوکی شد فقط الان روی انتن علامت ممنوع میزنه سریال و بیس باند داره با باکس که میخام انلاک کنم نمیشه اینم لاگ باکس : Operation: Unlock Selected model: SM-G610F Software version: 28.2 Waiting ADB device... Ok Reading phone info... Model: SM-G610F Android version: 6.0.1 Product code: SM-G610FZDDMID Phone version: G610FDDU1API2 PDA version: G610FDDU1APJ2 CSC version: G610FOJV1APJ1 CSC country code: Iraq CSC sales code: MID HW version: MP 0.300 Phone SN: R28H92PJ8ZX Chip name: EXYNOS7870 Modem board: SHANNON315 Security patch: 2016-10-01 RF cal date: 20160924 IMEI: …
آخرین پاسخ توسط nimaamoo, -
- 6 پاسخ
- 885 بازدید
درخواست فایل ترمیم سریال وانتن g925p
آخرین پاسخ توسط abolfazl6812, -
مشکل انتن i9060i
توسط iraj- 0 پاسخ
- 776 بازدید
سلام دوستان سریال نول بود ترمیم کردم .ریپر هم کردم شبکه رو اما همچنان علامت انتن یه علامت ورود ممنوع هست .سرچ هم میکنم انتن شبکه نمیاره ...
آخرین پاسخ توسط iraj, -
- 2 پاسخ
- 636 بازدید
با سلام این گوشی رو مشتری ریست کرده بود frp داشت با کامینشن frp رو برداشتم رام 5 فایل زدم بالا اومده اما الان انتن ندارم no servise هستش سریال بیس سالمه ممنون میشم راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط tmp peyman, -
- 2 پاسخ
- 838 بازدید
سلام گوشی فوق چند وقتی دست خدومون بود کامل تست کردیم مشکل نداشت ب مشتری فروختیم رفت بعد از یک هفته علامت ممنوع روی انتن داره و تماس نمیگیره از همتا هم انتقال مالکیت میخوره و مشکل نداره و درج سیم کارت اش هم اوکی هست سریال هم داره ممنون میشم راه نمایی کنید
آخرین پاسخ توسط Amirmohammad313313, -
مشکل انتن j500f
توسط dj masud- 4 پاسخ
- 962 بازدید
با سلام گوشی انتن هاش هراز چند گاهی میره و عدم شبکه میزنه
آخرین پاسخ توسط mohsen20, -
مشکل انتن n910c
توسط iraj- 0 پاسخ
- 652 بازدید
سلام قبلا انتن نمیاورد یا علامت انتن گرد میشد با cert درست شد اما قبل مسائل ریجستری..باز الان هم اینطوری شده انتن کم وزیاد و خیلی مواقع کلا میره ....دوستان کسی تجربه داره تو این مورد....
آخرین پاسخ توسط iraj, -
- 6 پاسخ
- 2k بازدید
دوستان گوشی فوق رو مشتری اورده گفته خود به خود اینطوری شده دستگاه رو باز کردم قبل از انجام کارهای سخت افزاری از نرم افزارش چطور مطمن شوم ممنون
آخرین پاسخ توسط Merkava, -
- 9 پاسخ
- 1.4k بازدید
درود دوستان عزیزم گوشی هم سریال داره هم بیس اما انتن نداره نوشته searching for service کسی تجربه داشته؟
آخرین پاسخ توسط jalilzadeh, -
- 1 پاسخ
- 642 بازدید
سلام مشتری این مدل اورده موقعه ی که نت روشن میکنه انتنش قطع میشه همه ی تنظیماتش چک کردم مشکلی نداشت فقط مشکلش این که نت روشن بشه تماس قطع میشه فقط نت کامل کار میده
آخرین پاسخ توسط Merkava, -
مشکل انتنi9500
توسط iraj- 8 پاسخ
- 1.1k بازدید
سلام قبلا فلش شده سریال نول شده بود حالا یه رام زدم وبعد سرت زدم سریال اوکی شد اما علامت انتن ورود ممنوع بود یه efsزدم علامت درست شد ولی باز سریال تغییر کرد0049 باز سرت زدم علامت انتن تغییر کرد...
آخرین پاسخ توسط AmiR-Ali, -
- 1 پاسخ
- 815 بازدید
سلام. دوستان عزیز a7108 قفل یوزر داره میخوام بدون حذف اطلاعات انلاک کنم. ولی crom service فعال هست و اجازه نصب ریکاوری نمیده.دوستان اگه راهی هست ممنون میشم راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط DawoodZzz, -
- 6 پاسخ
- 1.3k بازدید
سلام و درود به دوستان گوشی روت کردم انلاک اوکی میده ولی بازم کد شبکه میخاد باکس z3x دارممممکنه راهنمایی کنن دوستان با تشکر
آخرین پاسخ توسط sfri.arash, -
- 9 پاسخ
- 1.5k بازدید
با سلام دوستان کد قفل شبکه میخواد ولی پیغام ارور میده .... چندین ورژن رو هم زدم و ارتقاع ورژن هم دادم ولی تفاوتی نکرد .... ممنون میشم کسی تجربه ای داره در اختیارم بزاره. Searching for SAMSUNG Mobile USB Modem...OK SAMSUNG USB Modem detected on [COM43] Looking for DEVICE...OK Reading USB MODEM information...OK MODEL : SM-J710FN VER : J710FXXU4BRB2/J710FOJV4BRB1/J710FXXU4BQL3/J710FXXU4BRB2 IMEI : 35740********85 S/N : RF8H****79 U/N : C0000D11C29EB33 Searching for SAMSUNG Diagnostic Port...[COM44]...OK Connecting to phone via DIAG port...OK CP fw version : J710FXXU4BQL3 CP fw date : Dec 14 2017 21:31:32 CP Chip ID : 0x0315 Re…
آخرین پاسخ توسط dezroid, -
- 4 پاسخ
- 811 بازدید
سلام خسته نباشید خدمت همکاران عزیز یه اس 6 مدل ذکر شده اوردن برام برای انلاک بدون حذف اطلاعات ریکاوری نصبه ولی متاسفانه وقتی وصل میکنم و اسکن رو میزنم بعد عملیات انلاک رو انجام نمیده راه دیگه ای هست دوستان ؟
آخرین پاسخ توسط z.3.x, -
- 15 پاسخ
- 1.6k بازدید
سلام نوت 3 مدل 9005 تنظیمات اینترنت درست هست ولی فقط علامت E رو بالا میاره. baseband:N9005ZSUG0I1 bulid:LRX21V.N9005ZSUG0I1 ANDROID :5.0
آخرین پاسخ توسط sfri.arash,