تعمیرات و مباحث نرم افزاری
مباحث و آموزش های تعمیرات نرم افزاری گوشیهای برند سامسونگ
3,754 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 1 پاسخ
- 888 بازدید
s8 or s8plus root.rar
آخرین پاسخ توسط originalmobileorg, -
- 1 پاسخ
- 888 بازدید
سلام قبلا اموزشی بود که فایل های سامسونگ رو بر اساس ماه و سال میشود انتخاب کرد پیداش نمیکنم ممنون میشم قرار بدین
آخرین پاسخ توسط repair man68, -
- 3 پاسخ
- 888 بازدید
سلام کسی میتونه راهنمایی کنه سامسونگ a5108 رو از اندروید 6 به اندروید 5 دانگرید کنم
آخرین پاسخ توسط iraj, -
- 0 پاسخ
- 888 بازدید
دوستان با ما همراه باشید.... دانلود
آخرین پاسخ توسط MR.Majid, -
- 1 پاسخ
- 887 بازدید
با سلام اساتید گوشی فلش میخاستم بکنم موقع فلش روی system موند 1 ساعت و رایت نمیشد.به ناچار دراوردم و فایل pit به تنهایی رایت کردم.الان روی دانلود مود نمیره.فقط روی ارم galaxy win میمونه....در ضمن کابل دانلودینگ ندارم ولی نرم افزارهای دانلودینگ که استفاده میکردم ارور میده و نمیشناسه گوشی رو....چکار کنم؟چجور ببرم دانلود مود؟
آخرین پاسخ توسط reza_2344, -
- 0 پاسخ
- 887 بازدید
سلام دوستان s6 رو یکی ازهمکار ها با فایل اشتباهی روت کرده بود و تاچ برعکس کار میکرد هر کاری کرد درست نشد بجز روش زیر دوستان برای حل این مشکل در 80 درصد جواب میده در سامسونگ های جدید و تست شده در s6 , j7 کافیه شما کد ستاره مربع دو شش شش سه مربع تماس رو بگید تا منویی باز بشه برای فیکس کردن تاچ و وای فا امیدوارم به کارتون بیاد کسانی که تست میکنن نتیجه رو قرار بدن در این تاپیک یا علی
آخرین پاسخ توسط BAHMAN, -
- 0 پاسخ
- 887 بازدید
حل مشکل 10000% no service سامسونگ GT-7102 از جی اس ام دولوپرز درود دوستانی که مشکل no service را داشتند با این آموزش براحتی مشکلشان حل خواهد شد: تست شده میباشد فایل مودم را دانلود کنید: دانلود فایل روت هم خدمت شما: دانلود فایل QCN هم خدمت شما: دانلود حال گوشی رو ابتدا روت کنید با اودین فایل مودم که در بالا قرار دادیم را روی گوشی رایت کنید حال باکس Z3X را اجرا کرده و QCN را رایت کنید.... موفق باشید
آخرین پاسخ توسط sfri.arash, -
- 2 پاسخ
- 887 بازدید
سلام جریان کشی در حالت خاموش 5 صدم بدون ضربه و رطوبت i9060 ممنون میشم راهنمایی کنین
آخرین پاسخ توسط ILYA20, -
- 1 پاسخ
- 886 بازدید
سلام به اساتید محترم یه g530h سامسونگ برام اومده فلش نمیگیره با چندتا فایل مختلف تست کردم چه تک فایل چه چهار فایل چه با پیت همش ارور میده میشه راهنماییم کنید.
آخرین پاسخ توسط e30-851, -
- 1 پاسخ
- 886 بازدید
سلام یه Galaxy J500h رو با bst ترمیم سریال کردم حالا آنتن نمیده و پیغام not registered on network میاد موقع تماس qcn و nvm و sec هم رایت کردم حل نشد فقط موقعی که efs رایت میکنم انتن بالا میاد ولی خب با سریال قبلی میاد ممنون میشم راهنمایی کنید !!!
آخرین پاسخ توسط reza_2344, -
- 2 پاسخ
- 886 بازدید
سلام دوستان، این گوشی روی آرمه، ریکاوری کاستوم داره، اما نمیدونم رام کاستوم داره یا رام اصلیه یه مشکلی هست توی دانلود مد که میرم، این پیام رو میاره مشکل از کجاست؟
آخرین پاسخ توسط jmez_gsm, -
- 2 پاسخ
- 886 بازدید
با سلام خدمت دوستان یه a5000 سامسونگ با این مشخصه هست A5000zcu1anj2 با اندروید 4.4.4 منطقه چین که در پیام ها فارسی تایپ نمیشه خواستم با این ورژن A5000ZCS1BPI1 که اندروید 5.0.2 هست چهار فایله فلش کنم -مشکلی پیش نمیاد ممنونم
آخرین پاسخ توسط Merkava, -
- 0 پاسخ
- 885 بازدید
درود دوستان عزیز در خدمت شما هستیم با حل مشکل روت نشدن این مدل بد قلق از خانواده مدیاتک فایل های مورد نیاز : برای دانلود بر روی هر کدام کلیک کنید از اطلاعات پشتیبان گیری کنید _ در این آموزش دیتا یوزر از بین میرود _دانلود TWRP نسخه 3.1.0 (کلیه حقوق برای انجمن XDA و کاربر ASHYX محفوظ میباشد) قابلیت رایت بر روی مدل های F/G/M _دانلود SUPER SU با نسخه 2.82 SR5 (کلیه حقوق برای تیم SUPER SU محفوظ میباشد) _دانلود غیر فعال کننده ENCRYPTION (کلیه حقوق برای انجمن XDA و کاربر ASHYX محفوظ میباشد) در صورت نیاز برای غیر فعالسازی مادام امنیت (توصیه نمیشود) آموزش : ابتدا تیک OEM رو در منوی توسعه دهنگی فعال کنید گوشی رو به دانلود مود برده و ف…
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 3 پاسخ
- 884 بازدید
سلام دوستان یه گوشی j700h مشتری اورده مشکل اکانت گوگل داره و otg همنمیشناسه چند تا فایل دان کردم اما جواب نداد خواهشا راه مظمین میدید؟ بدون باکس
آخرین پاسخ توسط e30-851, -
- 1 پاسخ
- 884 بازدید
<OSM> Enter CS for MD5.. <OSM> Check MD5.. Do not unplug the cable.. <OSM> Please wait.. <OSM> T211XXBNI2_T211OJVBNI2_T211XXBNI2_HOME.tar.md5 is valid. <OSM> Checking MD5 finished Sucessfully.. <OSM> Leave CS.. <ID:0/104> Odin engine v(ID:3.1005).. <ID:0/104> File analysis.. <ID:0/104> SetupConnection.. <ID:0/104> Initialzation.. <ID:0/104> Get PIT for mapping.. <ID:0/104> Firmware update start.. <ID:0/104> SingleDownload. <ID:0/104> PBL.bin <ID:0/104> NAND Write Start!! <ID:0/104> param.lfs <ID:0/104> loke_2nd.bin <ID:0/104> loke_pxa988.bin <I…
آخرین پاسخ توسط BAHMAN, -
- 0 پاسخ
- 884 بازدید
با سلام فایل eng root رو از سایت firmware.ir دانلود کردم اندروید 7 هست اما روی لوگو سامسونگ دستگاه مونده نیاز دارم این دستگاه رو روت کنم کسی میتونه کمک کنه؟
آخرین پاسخ توسط mazikhoda, -
- 0 پاسخ
- 884 بازدید
رفع مشکل multicore checksum mode سامسونگ بدون نیاز به باکس رای رفع مشکل کافیست فایل ضمیمه شده رو فلش کنید موفق باشید Download File UploadBoy.com Making Your File Sharing Easy! آپلودبوی,آپلود بوی MODE OFF.rar.html
آخرین پاسخ توسط mehrzad0028, -
- 1 پاسخ
- 883 بازدید
با سلام.... من هر کاری کردم این گوشی فارسی نشد....روت-مورلوکال-لنگویج-... ممنون میشم اگه فایلی چیزی براش داره محبت کنه
آخرین پاسخ توسط Cortana, -
- 1 پاسخ
- 882 بازدید
درود بدون هیچ توضیح اضافه گوشی رو روت کرده و از فایلهیی که قرار دادم برای حل مشکل سریال استفاده کنید موفق باشید download efs download cert download resat msl
آخرین پاسخ توسط iraj, -
root twrp c9000
توسط omid- 0 پاسخ
- 882 بازدید
TWRP Update your browser to use Google Drive - Google Drive Help supersu SR4-SuperSU-v2.78-SR4-20161115-automode-by-kane.zip - Google Drive
آخرین پاسخ توسط omid, -
- 0 پاسخ
- 882 بازدید
فایلهای روت اندرید 9 باینری 4 و 5 اضافه شدند فایلها توسط خودم درست شدن و تست شده هستند http://root.gsm-developers.com/j730f-root/
آخرین پاسخ توسط mohsen8, -
- 3 پاسخ
- 882 بازدید
درخواست روت گوشی g928i برای فارسی سازی
آخرین پاسخ توسط wahid26, -
- 0 پاسخ
- 882 بازدید
آنلاک سامسونگ i8200n با باکس z3x درود آخرین نسخه باکس z3x را نصب کرده و قبل آنلاک روت نمایید Selected model: I8200N Selected port: Selected port speed: 115200 Searching ADB device... Please, allow USB debugging on phone... OK Reading phone info... Model: GT-I8200N Android version: 4.2.2 Product code: GT-I8200RWNVIT Phone version: I8200NXXUANG1 PDA version: I8200NXXUANG1 CSC version: I8200NVITANG1 IMEI: 359xxxxxxxxxxxx Phone S/N: R21Fxxxxxxxx Checking Super user right... true Bypass MSL... OK Unlocking... OK Rebooting phone... OK Unlock done Done with Samsung Tool v.19.1 =))=)) اینم لینک ابزار مورد نظر downlodownload vroo…
آخرین پاسخ توسط sfri.arash, -
- 1 پاسخ
- 882 بازدید
درخواست راهنمايي براي آنلاك و برداشتن frp a520f bst فقط دارم
آخرین پاسخ توسط mohsen8, -
- 1 پاسخ
- 881 بازدید
سلام دوستان گوشی Samsung Galaxy Star (GT-S7262) با اندروید 4.1.2 مشتری آورده؛ که هر دو سیمکارت رو میشناسه (تو تنظیمات که میرم، مدیریت سیمکارت، شماره هر دو سیم رو میاره) اما آنتن نمیده. سریالش هم معتبر هست و تو سایت همتا ثبت شده و مشکل رجیستری نداره. فلشم زدم فایده نداشت. دوستان ممنون میشم کمک کنید و یه راهحلی بدید...
آخرین پاسخ توسط One_Gunner1988,