تعمیرات و مباحث نرم افزاری
مباحث و آموزش های تعمیرات نرم افزاری گوشیهای برند سامسونگ
3,754 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 1 پاسخ
- 849 بازدید
J250FXXU2ARD3 (7.1.1) frp off oem off قفل صفحه میخام بردارم فایل سیستم با ابزار screem loked bypas ادیت و رایت کردم ولی باز نمیشه
آخرین پاسخ توسط amin.gsm, -
- 0 پاسخ
- 849 بازدید
فریمورهای تعمیراتی 4فایل Samsung ON 5 & ON 7 Factory Firmware Galaxy On 5 SM-G550FY_G550FYDDU1APE1_5.1.1_Repair_firmware MEGA Galaxy On 7 SM-G600FY_G600FYXXU1BPG6_6.0.1_Repair_firmware MEGA SM-G6000_G6000CHC2APE2_5.1.1_Repair_firmware MEGA
آخرین پاسخ توسط kia mobile, -
- 0 پاسخ
- 849 بازدید
مشکل در کانکت شدن وای فای داره فلش کردم درست میشه ولی بعد از یه مدت باز هم همینطور میشه یعنی موقع وصل شدن به وای فای مینویسه در حال وصل شدن ولی وصل نمیشه یه فایل فیکس داشتم براش الان ندارم ممنون میشم یکی اون فایلو برام بفرسته
آخرین پاسخ توسط sajad662, -
- 0 پاسخ
- 849 بازدید
فایل روت CF-Auto-Root-g928f 5.1.1 دانلود
آخرین پاسخ توسط Anonymous, -
آنلاک شبکه note8
توسط rahi_sr- 0 پاسخ
- 849 بازدید
سلام دوستان، یه گوشی note8 با مشخصه فریمور n950fxxu3bra2 دارای قفل شبکه هست بدون باکس و با فایل خاصی میشه آنلاک شبکه رو انجام داد؟ چون هیچ باکس ندارم
آخرین پاسخ توسط rahi_sr, -
- 1 پاسخ
- 848 بازدید
efs چیست؟efs یک پوشه حاوی اطلاعات اعم از اطلاعات شماره سریال , بیس باند ,imei و... میباشد که در زمان فلش زدن و هر اتفاق دیگری ممکن است صدمه دیده و این مشکل می تواند انتن گوشی شما را از بین ببرد و گوشی شما هرگز انتن ندهد.پس پیشنهاد میشه حتما از این پوشه در شاخه روت بکاپ تهیه کنید تا بتوانید در صورت بروز مشکل انرا به راحتی رفع کنید. 1. برنامه Root Explorer را دانلود و اجرا کنید. 2.در تب ROOT روی mount R/W کلیک کنید تا muont R/O شود(دسترسی سوپر یوزر را بدهید) 3. فولدر EFS تاچ کنید و نگه دارید بعد گزینه zip this folder بزنید و سپس stay رو بزنید(پوشه EFS فشرده و در پوشه speedsoftware ریخته میشود) 4.از برنامه بیرون برید,فایل منیجر خود را باز کنید در …
آخرین پاسخ توسط hadi000, -
- 3 پاسخ
- 848 بازدید
گوشی رو ارم موند بود فلش کردم حالا سیم کارت انداختم ثبت نشده رو شبکه میزنه. رایت فایل سرت و Efsزدم مشکل حل نشد لطفا راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط gebal, -
- 3 پاسخ
- 847 بازدید
سلام دوستان این مشکل خیلی اذیتمون ظاهرا هم به راحتی اوکی نمیشه دوستان این گوشی قفل جیمیل داشته اندرویدش هم 5.1.1 بوده که با sidesync اوکی نشد خواستم دانگرید کنم که اررور binarey3 و غیره رو داد بعد یه فایل 5.1.1 آنزیپ کردمو وفایل های modem و sboot پاک کردم وفلش کردم که الان رو دانلود مد میره ولی روشن میکنی یه آرم میاد و میره بعدصفحه سیاه میشه البته سیستم شناسایی میکنه یعنی روشنه نمیدونم چیکارش کنم دوستان لطفا کمک کنن
آخرین پاسخ توسط MR.Majid, -
- 0 پاسخ
- 847 بازدید
سلام دوستان s6 رو یکی ازهمکار ها با فایل اشتباهی روت کرده بود و تاچ برعکس کار میکرد هر کاری کرد درست نشد بجز روش زیر دوستان برای حل این مشکل در 80 درصد جواب میده در سامسونگ های جدید و تست شده در s6 , j7 کافیه شما کد ستاره مربع دو شش شش سه مربع تماس رو بگید تا منویی باز بشه برای فیکس کردن تاچ و وای فا امیدوارم به کارتون بیاد کسانی که تست میکنن نتیجه رو قرار بدن در این تاپیک یا علی
آخرین پاسخ توسط BAHMAN, -
- 0 پاسخ
- 847 بازدید
آموزش روت و آنلاک سامسونگ s7580 نیازمندیها: یو اس بی دیباگ فعال روت گوشی با VRoot 1.7.4.4996 روی گزینه unlock کلیک تمام...
آخرین پاسخ توسط sfri.arash, -
- 0 پاسخ
- 847 بازدید
درود ب همه فایل ENG MODEM T815XXU2AOK1 جهت دانگرید مودم... برای ترمیم سریال و شبکه... و رفع ارور unsupported modem ... گوشی رو به دانلود مود برده و eng modem رایت کرده و ترمیم سریال و پچ کنید... تست شده... 👇👇 https://drive.google.com/file/d/1glWQVgIiJeCHlLZvU-dqIeHB1S_IEkDq/view 👽🎓
آخرین پاسخ توسط amin.gsm, -
- 0 پاسخ
- 847 بازدید
Root Files SM-G550T and SM-G550T1
آخرین پاسخ توسط siavash sadr, -
- 0 پاسخ
- 847 بازدید
اگر موفق به ریستوره دستگاهتون از طریق برنامه ایتونز نشدین از این برنامه استفاده کنید لینک دانلود مستقیم : http://fa.softoware.net/get-3utools.html?ir=1
آخرین پاسخ توسط mommom6969, -
- 0 پاسخ
- 847 بازدید
سلام گوشی s6 edge با مشخصه g920f برام اومده که با سیم کارت و بدون سیم کارت شماره که میگیریم میزنه در شبکه ثبت نشده است مشکل رجیستری نداره نرم افزار هم همه کاری کردم به غیر از efs چون نمیخوام سریال عوض بشه گوشی خود به خود اینجوری شده و موارد مشابه هم داشتم تو این مدل قبلا که رد کردم دوستان اگر نظری دارند ممنون میشم
آخرین پاسخ توسط rohanimojtaba, -
- 2 پاسخ
- 847 بازدید
حذف FRPسامسونگ J210Fبافایل.تست شده. J210F FRP
آخرین پاسخ توسط adib, -
- 1 پاسخ
- 846 بازدید
<OSM> Enter CS for MD5.. <OSM> Check MD5.. Do not unplug the cable.. <OSM> Please wait.. <OSM> T211XXBNI2_T211OJVBNI2_T211XXBNI2_HOME.tar.md5 is valid. <OSM> Checking MD5 finished Sucessfully.. <OSM> Leave CS.. <ID:0/104> Odin engine v(ID:3.1005).. <ID:0/104> File analysis.. <ID:0/104> SetupConnection.. <ID:0/104> Initialzation.. <ID:0/104> Get PIT for mapping.. <ID:0/104> Firmware update start.. <ID:0/104> SingleDownload. <ID:0/104> PBL.bin <ID:0/104> NAND Write Start!! <ID:0/104> param.lfs <ID:0/104> loke_2nd.bin <ID:0/104> loke_pxa988.bin <I…
آخرین پاسخ توسط BAHMAN, -
- 0 پاسخ
- 846 بازدید
پیش نیاز دانگل bst فایل cert را از ضمیمه دانلود کنید. SM-G925F_359520060416595 ============== روش استفاده از فایل IMEI certificate ================== مراحل : 1-دستگاه را روت نموده. 2-گرفتن نسخه پشتبان Backup EFS 3- وایپ Wip EFS 4- ترمیم Repair EFS 5-بارگزاری فایل cert توسط کابل UART 523k Download File UploadBoy.com Making Your File Sharing Easy! CERT FILE.rar.html
آخرین پاسخ توسط hadi000, -
- 0 پاسخ
- 846 بازدید
با سلام فایل eng root رو از سایت firmware.ir دانلود کردم اندروید 7 هست اما روی لوگو سامسونگ دستگاه مونده نیاز دارم این دستگاه رو روت کنم کسی میتونه کمک کنه؟
آخرین پاسخ توسط mazikhoda, -
- 0 پاسخ
- 846 بازدید
سلام رام s8600 نیازمندم
آخرین پاسخ توسط ahmad006, -
- 0 پاسخ
- 846 بازدید
با سلام فایل FRP قابل رایت با odin >http://uplod.ir/f3ve9mzcjoik/S__FRP_SMG930F.tar.htm ریکاوری twrp >https://dl.twrp.me/herolte/twrp-3.0.2-2-herolte.img.tar.html فایل SuperSU-v2.70 >http://uplod.ir/hw43x9ujy7qe/RC-SuperSU-v2.70-20160314191951.zip.htm
آخرین پاسخ توسط M@HDi, -
- 0 پاسخ
- 846 بازدید
حل مشکل dm-verification failed و بوت لوپ سامسونگ SM-G9287C 2016 *********************************************************** با سلام و درود... دوستان عزیز در اندروید 5.1.1 اگر به هر دلیل بعد از فلش این مدل گوشی،با مشکل ریستارت روی آرم سامسونگ و پیغام dm-verification failed مواجه شدید نگران نباشید فقط کافیه فایل زیر رو روی گوشی رایت کنید و تمام. +++فایل بزودی در مرکز دانلود+++ ***با جی اس دولوپرز هر روز تجربه جدیدی خواهید داشت***
آخرین پاسخ توسط jalilzadeh, -
- 0 پاسخ
- 846 بازدید
سلام.دوستان اگه کسی ای اف اس سالم n910c روداره زحمت بکشه اپ کنه ممنون میشم..
آخرین پاسخ توسط javadxboy, -
خسته نباشید کلا چه دلیلی داره که بخاییم sphl-720 رو به i9505 تبدیل کنیم؟ مزیت خاصی داره؟ ممنون میشم توضیح بدین
آخرین پاسخ توسط armann, -
- 1 پاسخ
- 845 بازدید
سلام کسی از دوستان j610fxxu1ark3 روت کرده راهنمایی کند آندروید 8
آخرین پاسخ توسط ..::AtifGsm::.., -
- 3 پاسخ
- 844 بازدید
سلام دوستان یه گوشی j700h مشتری اورده مشکل اکانت گوگل داره و otg همنمیشناسه چند تا فایل دان کردم اما جواب نداد خواهشا راه مظمین میدید؟ بدون باکس
آخرین پاسخ توسط e30-851,