تعمیرات و مباحث نرم افزاری
مباحث و آموزش های تعمیرات نرم افزاری گوشیهای برند سامسونگ
3,754 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 1 پاسخ
- 718 بازدید
سلام و درود خدمت دوستان عزیز فایلی یا هر چیزی دیگه که بتونه این مدل را فارسی کنه میخام ... Model = G900V Android Version = 6.0.1 G900VVRU2DPD1_G900VVZW2DPD1_G900VVRU2DPD1_HOME.tar.md5 با دانگل EFT در اندروید 5.0 فارسی کرد اما مخاطبین و بخش تماس پاک شد که مجبور شدم با رام فلشش کنم ... و در اندروید 6 فایل روت نیست که بتونم این را با EFT فارسی کنم کسی راه داره لطفا اراه بده ممنون ....
آخرین پاسخ توسط siavash sadr, -
- 0 پاسخ
- 717 بازدید
درود باکسایی نطیر z3x و bst انلاک شبکه این مدل رو ساپورت نمیکنن فایل زیر را دانلود کنید و با اودین در قسمت cp گداشته و رایت کنید دانــــلود فایل موفق باشید.
آخرین پاسخ توسط AmiR-Ali, -
- 0 پاسخ
- 717 بازدید
G975F TWRP U1 U2 U3 U4 U5 U6 U7 U8 U9 👇 https://drive.google.com/file/d/14f7hG1ZpvBVQg7wfsTHFinWKi6g2O9-9/view?fbclid=IwAR3x0kvjcwVpqna_rh-cB7s_r1tqzAa11lnN9UH3Fvv5W47SnPBRH2RcUTc
آخرین پاسخ توسط amin.gsm, -
- 4 پاسخ
- 717 بازدید
با سلام کسی راه حلی برای مشکل وای فای این مدل داره؟ از 4.3 تا 5.0.2 فول فلش زدم نشده...
آخرین پاسخ توسط ARA6, -
- 1 پاسخ
- 717 بازدید
با عرض سلام درخواست سرت سالم و تست شده برای g570f رو داشتم ممنون میشم اگه لطف کنید.
آخرین پاسخ توسط mohsen8, -
- 1 پاسخ
- 717 بازدید
سلام دوستان گوشی Samsung Galaxy Star (GT-S7262) با اندروید 4.1.2 مشتری آورده؛ که هر دو سیمکارت رو میشناسه (تو تنظیمات که میرم، مدیریت سیمکارت، شماره هر دو سیم رو میاره) اما آنتن نمیده. سریالش هم معتبر هست و تو سایت همتا ثبت شده و مشکل رجیستری نداره. فلشم زدم فایده نداشت. دوستان ممنون میشم کمک کنید و یه راهحلی بدید...
آخرین پاسخ توسط One_Gunner1988, -
- 0 پاسخ
- 717 بازدید
سلام وقتی اینترنت سیم کارت رو تو این گوشی به اشتراک می ذاریم (از طریق وایفای) گوشیی که بش وصل میشه سایت باز نمی کنه 3 4 مورد اینجوری دیدم کسی راه حلی نداره ؟ (خودش مشکلی نداره و راحت سایت باز می کنه)
آخرین پاسخ توسط g0dsend313, -
- 3 پاسخ
- 716 بازدید
با سلام امروز اومدم فایل فلش و درایور اکسترکت کردم اما اجازه نصب درایور و فایل نمیده. این میاد یعنی چی
آخرین پاسخ توسط RaminGsm, -
- 2 پاسخ
- 716 بازدید
با سلام خدمت دوستان عزیز اگر دوستان رام کوک شده برای فارسی این مدل دارن لطفا بزارن اگر روشی برای فارسی کردن یا ریکاوری برای این مدل هست بزارتن در ضمن اندروید 5 هستش و مورکال کامل فارسی نمیشه تنظیمات و بقیه فارسی نیست لطفا راهنمایی بفرمایید باتشکر
آخرین پاسخ توسط royal68, -
- 2 پاسخ
- 716 بازدید
با سلام گوشی سامسونگ G532F 2018 با اندروید 8 رو میخام رمز عبورشو بردارم با باکس bst و اودین از طریق رایت فایل passwordRemover میزنم از ریکاوری مد ولی جواب نمیده(اررور fail mount میده).لطفا راهنمائی کند؟
آخرین پاسخ توسط Amirmohammad313313, -
- 2 پاسخ
- 716 بازدید
گوشی آیفون پیش فرض قابلیت دانلود اهنگ از گوگل ندارد . آیا برنامه هست که قابلیت دانلود اهنگ از گوگل داشته باشد ؟
آخرین پاسخ توسط farhadsoftware, -
- 0 پاسخ
- 716 بازدید
سلام دوستان عزیز فایل cfroot زیر را دانلود کنید و به وسیله ادین روی گوشی رایت کنید http://download.chainfire.eu/733/CF-Root1/CF-Auto-Root-zeroflte-zerofltexx-smg920f.zip?retrieve_file=1
آخرین پاسخ توسط ei.g.a, -
- 1 پاسخ
- 715 بازدید
باسلام خدمت اساتید... یه n9005 مشتری برام اورده حین استفاده داخل شارژ خاموش شده...حالا اصن روشن نمیشه به دانلودمود و ریکاوری هم نمیره و توسط سیستم هم هیچ عکس العملی نداره...به منبع هم که متصل میکنم تا40 جریان میکشه وبعد صفرمیشه.... پیشاپیش ممنون از لطف دوستان....
آخرین پاسخ توسط iraj62, -
- 0 پاسخ
- 715 بازدید
فایل روت CF-Auto-Root-g928f 5.1.1 دانلود
آخرین پاسخ توسط Anonymous, -
- 2 پاسخ
- 715 بازدید
حذف FRPسامسونگ J210Fبافایل.تست شده. J210F FRP
آخرین پاسخ توسط adib, -
- 0 پاسخ
- 715 بازدید
حل مشکل dm-verification failed و بوت لوپ سامسونگ SM-G9287C 2016 *********************************************************** با سلام و درود... دوستان عزیز در اندروید 5.1.1 اگر به هر دلیل بعد از فلش این مدل گوشی،با مشکل ریستارت روی آرم سامسونگ و پیغام dm-verification failed مواجه شدید نگران نباشید فقط کافیه فایل زیر رو روی گوشی رایت کنید و تمام. +++فایل بزودی در مرکز دانلود+++ ***با جی اس دولوپرز هر روز تجربه جدیدی خواهید داشت***
آخرین پاسخ توسط jalilzadeh, -
- 0 پاسخ
- 714 بازدید
سلام oen انلاک کنید Download twrp-3.0.2-0-zerofltetmo.img.tar SuperSU Download
آخرین پاسخ توسط t20mobile, -
- 3 پاسخ
- 714 بازدید
سلام خدمت دوستان یه j530f دارم میخوام روتش کنم ورژن قبلیش روت کرده بود اومدم چهار فایل xxu2 زدم الان هر کار میکنم روت نمیشه پیشاپیش تشکر
آخرین پاسخ توسط mohsen20, -
- 0 پاسخ
- 714 بازدید
سلام این مدل اکثرا بعد فلش مشکل عمل نکردن کدهای USSDدارند *#06# *#1234 فایل زیر رو دانلود کنین https://updato.com/firmware-archive-select-model?record=04A8FAC5F54011E69215FA163EE8F90B توجه داشته باشن همکارا ک FRP_OFF CROM_UNLOCK باش
آخرین پاسخ توسط aafaa, -
- 0 پاسخ
- 714 بازدید
Root Files SM-G550T and SM-G550T1
- 3 پاسخ
- 714 بازدید
سلام و درود دوستان عزیز. گوشی j200h برام اوردن که گالری متوقف میزد بعد رایت فایل از ارم سامسونگ بالا نیومد چندتا تک و چهار فایل هم زدم ممنون میشم راهنمایی کنین؟
آخرین پاسخ توسط diplomat, -
- 0 پاسخ
- 714 بازدید
T827V ENG FILE BIT1 Version SIZE LINK_GDrive T827V ENG BOOT U1 U1AQE1 14M DOWNLOAD T827V ENG MODEM U1 U1AQE1 37M DOWNLOAD T827V ENG RECOVERY U1 U1AQE1 16M DOWNLOAD T827V ENG FILE BIT0 Version SIZE LINK_GDrive T827V ENG BOOT U0 U0AQB9 14M DOWNLOAD …
آخرین پاسخ توسط OREO2018, -
- 3 پاسخ
- 714 بازدید
گوشی رو ارم موند بود فلش کردم حالا سیم کارت انداختم ثبت نشده رو شبکه میزنه. رایت فایل سرت و Efsزدم مشکل حل نشد لطفا راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط gebal, -
- 0 پاسخ
- 714 بازدید
این روش کاملا تست شده هستش و هیچ گونه ایرادی بعد از اینکار برای گوشی شما بوجود نمیاد ابتدا با فایل cfroot گوشی رو روت کنید CF-Root Download بعد فایل efs زیر رو روی گوششی رایت کنید https://app.box.com/s/xm8rjmnsfc7gugs9op2y4xk1slhhybdo بعد فایل کامبیشن زیر رو روی گوشی رایت کنید SAMSUNG J7 2016 SM-J710F Combination File در این مرحله میبینید سریال برگشت بعد اخرین اپدیت تک فایل رو رایت کنید روی گوشی و تمام .
- 2 پاسخ
- 713 بازدید
درود دوستان عزیز این گوشی j260f را برای استفاده مشتری میخواد ب بچه اش بده ولی نمیخواد به وای فای وصل بشه دوستان چ پیشنهادی میشه؟
آخرین پاسخ توسط mohsenfirewall,