تعمیرات و مباحث نرم افزاری
مباحث و آموزش های تعمیرات نرم افزاری گوشیهای برند سامسونگ
3,754 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 1 پاسخ
- 774 بازدید
سلام یه Galaxy J500h رو با bst ترمیم سریال کردم حالا آنتن نمیده و پیغام not registered on network میاد موقع تماس qcn و nvm و sec هم رایت کردم حل نشد فقط موقعی که efs رایت میکنم انتن بالا میاد ولی خب با سریال قبلی میاد ممنون میشم راهنمایی کنید !!!
آخرین پاسخ توسط reza_2344, -
مشکل حافظه note 5
توسط sirwan- 2 پاسخ
- 774 بازدید
دوستان خسته نباشی یه نوت 5 n920cحافظه داخلیش شده 8 گیگ و مشخصات نرم افزاری n920cxxu3bqa1 هستش و مشکل دیگه بجز حاظه داخلیش نداره از قبیل هنگ کردن و مثال ان اگر میشه کمک کنید
آخرین پاسخ توسط sadeghz, -
- 0 پاسخ
- 774 بازدید
اضافه کردن زبان فارسی به قسمت زبان های گوشی g351 سامسونگ با رایت csc فایل فارسی
آخرین پاسخ توسط sajadsol, -
شناخت سیمکارت
توسط behnam1991- 4 پاسخ
- 773 بازدید
سلام دوستای عزیز نمیدونم جای درستی سوالمو مطرح کردم یا نه ولی ممنون میشم جوابمو بدین ی گوشی میخان برام از المان بفرستن ممنون میشم بگین باید چیکار کنم سیمکارتهای ایران رو بخونه ؟؟ اموزششم بذارین ممنون میشم ؟؟
آخرین پاسخ توسط hamed67vi, -
- 1 پاسخ
- 773 بازدید
سلام دوستان گوشی Samsung Galaxy Star (GT-S7262) با اندروید 4.1.2 مشتری آورده؛ که هر دو سیمکارت رو میشناسه (تو تنظیمات که میرم، مدیریت سیمکارت، شماره هر دو سیم رو میاره) اما آنتن نمیده. سریالش هم معتبر هست و تو سایت همتا ثبت شده و مشکل رجیستری نداره. فلشم زدم فایده نداشت. دوستان ممنون میشم کمک کنید و یه راهحلی بدید...
آخرین پاسخ توسط One_Gunner1988, -
- 0 پاسخ
- 773 بازدید
از اسمش مشخصه که کارش چیه انلاک جیمیل و پترن دانلود
آخرین پاسخ توسط e30-851, -
- 0 پاسخ
- 772 بازدید
فایل روت تست شده J730GM http://www.mediafire.com/file/riz9byenau1o68a/boot root.zip https://www.apkmirror.com/apk/codingcode/supersu/supersu-2-79-release/supersu-2-79-android-apk-download/
آخرین پاسخ توسط hamidooooo, -
- 1 پاسخ
- 772 بازدید
سلام من دیدم هارد گوشی a50 رو بدون بکاپ میزنن و بیسباند رو هم بالا میارن شنیدم با چنتا فایل مخصوص و نرم افزار dft pro هستش این موضوع میخوام کسی راهنمایی کنه ممنون
آخرین پاسخ توسط ILYA20, -
- 2 پاسخ
- 772 بازدید
سلام جریان کشی در حالت خاموش 5 صدم بدون ضربه و رطوبت i9060 ممنون میشم راهنمایی کنین
- 3 پاسخ
- 772 بازدید
درخواست روت گوشی g928i برای فارسی سازی
آخرین پاسخ توسط wahid26, -
- 0 پاسخ
- 772 بازدید
با سلام فایل eng root رو از سایت firmware.ir دانلود کردم اندروید 7 هست اما روی لوگو سامسونگ دستگاه مونده نیاز دارم این دستگاه رو روت کنم کسی میتونه کمک کنه؟
آخرین پاسخ توسط mazikhoda, -
- 0 پاسخ
- 772 بازدید
سلام رام s8600 نیازمندم
آخرین پاسخ توسط ahmad006, -
- 0 پاسخ
- 771 بازدید
اموزش حل مشکل emergency call سامسونگ i9300 با باکس اوکتا از جی اس ام دولوپرز درود دوستانی که بعد اپدیت این مدل از گوشی با مشکل ثبت نشده از شبکه مواجه شدن کافیست گوشی را روت و با باکس اوکتا اقدام به ریپیر کنن موفق باشید...
آخرین پاسخ توسط sfri.arash, -
- 0 پاسخ
- 771 بازدید
آموزش خواندن یا برداشتن رمز گوشی B7722 با Z3X 1 - برنامه Samsung Tool را باز کنید 2 - مدل را b7722_m انتخاب کنید 3 - User Code را برنید 4 - گوشی را روشن و در حالی که گوشی روشن میشه کابل usb را وصل کنید . صبر کنید تا با عملیات خود را شروع کنه . آموزش تصویری در YouTube. https://www.youtube.com/watch?v=rpWrOcK9uyI
آخرین پاسخ توسط RaminGsm, -
- 3 پاسخ
- 771 بازدید
سلام کسی میتونه راهنمایی کنه سامسونگ a5108 رو از اندروید 6 به اندروید 5 دانگرید کنم
آخرین پاسخ توسط iraj, -
- 0 پاسخ
- 771 بازدید
با سلام. ممنون میشم از دوستان و همکاران فایل سرت و efs سامسونگ A800I رو که خودشون رید گرفتن قرار بدن.ضروریه.ممنونم.
آخرین پاسخ توسط asaad, -
- 2 پاسخ
- 770 بازدید
سلام گوشی فوق سیم کارت میذاری کد میخاد با z3x فلش زدم ولی بازم که سیم کارت می ذاری کد میخاد
آخرین پاسخ توسط سجادبیانی, -
- 1 پاسخ
- 770 بازدید
سلام دوستان نرم افزاری که بعد از فلش و فرمت بشه بازیابی کرد اگه سراغ دارن لطف کنن sam-tab3
آخرین پاسخ توسط M@HDi, -
- 3 پاسخ
- 770 بازدید
سلام خدمت دوستان یه j530f دارم میخوام روتش کنم ورژن قبلیش روت کرده بود اومدم چهار فایل xxu2 زدم الان هر کار میکنم روت نمیشه پیشاپیش تشکر
آخرین پاسخ توسط mohsen20, -
- 0 پاسخ
- 770 بازدید
نرم افزاری برای رایت فایل UPDATE.APP هواوی در حالت edl(9008) Huawei Unbricker.rar
آخرین پاسخ توسط majid_mofrad, -
- 0 پاسخ
- 769 بازدید
با سلام دوستان یه گوشی sm-g610f دارم می خواستم روتش کنم بعد از رایت فایل رفته روی لوگو.. فایل کاستوم TWRP برای این مدل تست شده دارید معرفی کنید ... ورژن اندرویدش 8.1 هستش دوم : بعد از اینکه فایل درست را رایت کنم گوشی از حالت لوگو خارج خواهد شد یا باید رامشو بگیرم...
آخرین پاسخ توسط david2018, -
- 1 پاسخ
- 769 بازدید
سلام دوستان روی گوشی سامسونگ نوت 3 یه نرم افزار مخفی کردن فایل ها به اسم فولدر لوک زدم. یه سری عکس زدم داخلش بعد از یه مدت که اندرویید رو آپدیت کردم، وقتی داخل اون نرم افزار فولدر لوک میشم عکس های قبلی رو نمایش نمیده فقط به جاشون چندتا آیکن عکس گذاشته این تصاویر را چطوری باید برگردونم؟
- 1 پاسخ
- 769 بازدید
با سلام درود اندروید 7 باینری u2 frp on هست و eng-root واسش پیدا نکردم اطلاعات تو گوشی واسه مشتری خیلی مهمه به هیچ وجه نمیخوام ریسک کنم راه حلی هست اساتید محترم ؟
آخرین پاسخ توسط mehran72m, -
- 3 پاسخ
- 769 بازدید
گوشی رو ارم موند بود فلش کردم حالا سیم کارت انداختم ثبت نشده رو شبکه میزنه. رایت فایل سرت و Efsزدم مشکل حل نشد لطفا راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط gebal, -
- 3 پاسخ
- 769 بازدید
سلام ایا با رایت فایل کامبیشن اطلاعات گوشی پاک میشه ؟ اگر پاک میشه راهی هست با رایت کامبیشن اطلاعات گوشی پاک نشه ؟
آخرین پاسخ توسط hadi9823,