تعمیرات و مباحث نرم افزاری
مباحث و آموزش های تعمیرات نرم افزاری گوشیهای برند سامسونگ
3,754 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 2 پاسخ
- 687 بازدید
سلام گوشی فوق سیم کارت میذاری کد میخاد با z3x فلش زدم ولی بازم که سیم کارت می ذاری کد میخاد
آخرین پاسخ توسط سجادبیانی, -
- 4 پاسخ
- 687 بازدید
با سلام کسی راه حلی برای مشکل وای فای این مدل داره؟ از 4.3 تا 5.0.2 فول فلش زدم نشده...
آخرین پاسخ توسط ARA6, -
- 3 پاسخ
- 687 بازدید
با عرض سلام وخسته نباشین خدمت دوستان ... بنده این گوشی رو با روشی داخل سایت بود از روش ریکاوری و ... رمزش رو باز کردم بدون پاک شدن اطلاعات الان مشتری میگه قسمت خصوصیش که فیلم تصاویری که داخل بود الان قسمت خصوصیش روشن نمیشه!!! مشکل از کجاست؟؟؟
آخرین پاسخ توسط g0dsend313, -
- 0 پاسخ
- 687 بازدید
با سلام. ممنون میشم از دوستان و همکاران فایل سرت و efs سامسونگ A800I رو که خودشون رید گرفتن قرار بدن.ضروریه.ممنونم.
آخرین پاسخ توسط asaad, -
فلش نشدن j700f
توسط iraj- 2 پاسخ
- 687 بازدید
سلام دوستان هر ورژنی میزنم ارور میده همون اول رایت ....فایل کامبینشن هم رایت نمیشه .....خاموش بوده فلش شده اومده بالا حالا سریال نداشته همکار خواسه با ورژن دیگه بزن بیاد بالا که الان فایل نمیگیره ..
آخرین پاسخ توسط hosseinmehri, -
- 0 پاسخ
- 687 بازدید
آنلاک موفقیت آمیز سامسونگ t805 با z3x از جی اس ام دولوپرز سامسونگ tabs مدل:t805 اندروید: 4.4.2 لاگ خدمت شما
آخرین پاسخ توسط sfri.arash, -
- 5 پاسخ
- 687 بازدید
سلام گوشی سامسونگ بعد از فعالسازی فروخته شده و الان انتن نمیده . استعلام که میگیرم میزن دستگاه قانونی نیست و در شبکه سرویس نخواهد گرفت . جریان چی چرا قطع شده ؟ راه حل چی ؟
آخرین پاسخ توسط hadi9823, -
- 0 پاسخ
- 686 بازدید
درود باکسایی نطیر z3x و bst انلاک شبکه این مدل رو ساپورت نمیکنن فایل زیر را دانلود کنید و با اودین در قسمت cp گداشته و رایت کنید دانــــلود فایل موفق باشید.
آخرین پاسخ توسط AmiR-Ali, -
- 1 پاسخ
- 686 بازدید
سلام اساتید عزیز همکار با g900fd فلش زده الان یه ایکون کم رنگ دوربین پایین سمت چپ تو منو ها میفته با سه تا خط کم رنگ بالا صفحه.با فایل md هم زدم بازم همونجوره تو عکس زیر هم ایکون دوربین پیداس
آخرین پاسخ توسط g0dsend313, -
- 1 پاسخ
- 686 بازدید
سلام علیکم دوستان ممنون میشم فایل nvdata برای مدل g930f برام بزارید خیلی لازم دارم
آخرین پاسخ توسط hamed67vi, -
- 0 پاسخ
- 685 بازدید
سلام oen انلاک کنید Download twrp-3.0.2-0-zerofltetmo.img.tar SuperSU Download
آخرین پاسخ توسط t20mobile, -
- 3 پاسخ
- 685 بازدید
با سلام دوستان چرا تو گوشی سامسونگ قسمت برنامه ها که میرم نشون نمیده چقدر فضا دارم.. اینم عکسش
آخرین پاسخ توسط OREO2018, -
- 0 پاسخ
- 685 بازدید
فایل روت رو از ضمیمه دانلود کنید و در قسمت ap اودین قرار داده و بر روی گوشی رایت کنید حتما قبلا از هرکاری قفل oem رو فعال کنید sm-g611f_mroot_711_1.tar.md5
آخرین پاسخ توسط siavash sadr, -
- 0 پاسخ
- 684 بازدید
دوستان سلام من تازه وارد انجمن شدم که در خدمتتون باشم این آموزش با عکس هست البته برنامه یکی از دوستان گذاشته من فقط آموزش و میذارم
آخرین پاسخ توسط behzad007, -
- 0 پاسخ
- 684 بازدید
آموزش خواندن یا برداشتن رمز گوشی B7722 با Z3X 1 - برنامه Samsung Tool را باز کنید 2 - مدل را b7722_m انتخاب کنید 3 - User Code را برنید 4 - گوشی را روشن و در حالی که گوشی روشن میشه کابل usb را وصل کنید . صبر کنید تا با عملیات خود را شروع کنه . آموزش تصویری در YouTube. https://www.youtube.com/watch?v=rpWrOcK9uyI
آخرین پاسخ توسط RaminGsm, -
مشکل آنتن g930f
توسط gachineh- 0 پاسخ
- 684 بازدید
سلام همکارای عزیز 2 تا گوشی تحویل گرفتم یکی e700h و یکی دیگه g930f e700h رو با ورژن اصلی مطابق با sn اپدیت کردم efs ریست کردم دوباره زدم qcn زدم ولی باااز هم اوکی نشد g930f رو هم که اصلا گویا qcn نداره و فقط با نسخه کارخونه خودش مطابق با sn اپدیت کردم اوکی نشد دوستان ممنون میشم...
آخرین پاسخ توسط gachineh, -
- 0 پاسخ
- 684 بازدید
Root Files SM-G550T and SM-G550T1
آخرین پاسخ توسط siavash sadr, -
- 0 پاسخ
- 684 بازدید
فایل زیر رو با اودین یا z3x رایت کنید لینک دانلود
ابزار حذف frp
توسط arash167- 0 پاسخ
- 683 بازدید
سلام ابزار حذف FRP [h=1]All model FRP Removal Tool[/h] دانلود
آخرین پاسخ توسط arash167, -
- 2 پاسخ
- 683 بازدید
در خواست آموزش حذف frp سامسونگ s7262
آخرین پاسخ توسط ei.g.a, -
- 1 پاسخ
- 683 بازدید
در خواست آموزش روت کردن g7102 با اندروید 4.4.2
آخرین پاسخ توسط MR.Majid, -
- 3 پاسخ
- 682 بازدید
با سلام امروز اومدم فایل فلش و درایور اکسترکت کردم اما اجازه نصب درایور و فایل نمیده. این میاد یعنی چی
آخرین پاسخ توسط RaminGsm, -
- 1 پاسخ
- 682 بازدید
سلام دوستان یه j701 قبل اپدیت هیچ مشکلی نداشت بعد اپدیت اندروید 8 میزنه فقط تماس اضطراری با زد تری ایکس نمیزنه فقط یه اموزش تو نت هست با باکس chimera سرت میزنه اوکی میشه بردم پیش همکاری که این باکسو داشت سرت زد سیم 1 انتن میداد دو نه بعد یه پیغام مشکل امنیتی همیشه بالای صفحه میومد که روش میزدی گوشی ریست میشد دوباره میزد فقط تماس اضطراری باید دوباره میبردم سرت میزد تا همونجوری دست و پا شکسته کار کنه نکته ای که میمونه اینه که imei دو سیم هم یکی هست کسی این مشکلو داشته ؟چیکار باید بکنم ؟
آخرین پاسخ توسط REZA4455, -
- 0 پاسخ
- 682 بازدید
T827V ENG FILE BIT1 Version SIZE LINK_GDrive T827V ENG BOOT U1 U1AQE1 14M DOWNLOAD T827V ENG MODEM U1 U1AQE1 37M DOWNLOAD T827V ENG RECOVERY U1 U1AQE1 16M DOWNLOAD T827V ENG FILE BIT0 Version SIZE LINK_GDrive T827V ENG BOOT U0 U0AQB9 14M DOWNLOAD …
- 1 پاسخ
- 682 بازدید
انلاک پترن و رمز g7102بدون پاک شدن اطلاعات این ریکاوری تست شده توسط خودم: لینک دانلود بعد از نصب ریکاوری این فایل رواز طریق ریکاوری نصب کنید: Pattern&Lock Screen Remover_E30-851 تمام ...
آخرین پاسخ توسط e30-851,