تعمیرات و مباحث نرم افزاری
مباحث و آموزش های تعمیرات نرم افزاری گوشیهای برند سامسونگ
3,754 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 7 پاسخ
- 978 بازدید
با سلام... به اشتباه فایل j710f روش رایت شده...و وای فایش از کار افتاده.... فایله 4file.Galaxy.J7.SM-J710FN_1_20160412115327_ti1f714dmx_fac J710FNXXU1APG5_J710FODD1APF6_INS-Android 6.0.1-EN هم روش رایت شده ولی هیچ کدوم جواب نداده.... دوستان ممنون میشم کمکم کنید..
آخرین پاسخ توسط رامین ملکی, -
- 6 پاسخ
- 1.7k بازدید
دوستان یه گوشی n9005 هست اندروید 4.4.2 بود مشکل کانکت نشدن به 3g داشت فلشش کردم با اندروید 4.4.2 ولی وای فای دیگه روشن نمیشه زدم به اندروید 5 بازم همینجوره دوستان راه حلی ندارید؟
آخرین پاسخ توسط PS4, -
- 4 پاسخ
- 805 بازدید
سلام دوستان. من چند سالی بود روی گوشی Grand 2 SM-G7102 از کاستوم رام استفاده میکردم ولی الان چند بار مدل*های مختلف از رام اصلی خود گوشی رو که نصب میکنم. Wifi من روشن نمیشه و کار نمیکنه این مشکل تو کاستوم رام نیست و همه چی خوب هست. کسی مینوته کمکی بکنه؟
آخرین پاسخ توسط hamed67vi, -
- 7 پاسخ
- 1k بازدید
با سلام... گوشی وای فای بلوتوثش کلا کار نمیکنه...ای سی شو تعویض کردم فرقی نکرد...نرم افزاری هم هر کاری میکنم... فایلهای param cm aboot رایت نمیشن... این فایها تست شده.... BL_J700HXXU1AOGA_CL718459_QB5705791_REV00_user_low_ship.tar BL_J700HXXU1AOGA_CL718459_QB5705791_REV00_user_low_ship.tar J700HXWU2BPH1_J700HMBC2BPG1_J700HXXU2BPG1_HOME.tar BL_J700HXXU2BPK1_CL9703105_QB11445518_REV00_user_low_ship.tar موندم دیگه...
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 5 پاسخ
- 12.4k بازدید
با سلام این گوشی علامت آنتنش ورود ممنوع شده و به گفته مشتری گوشی با خارج کردن سیمکارت این طور شده بنده گوشی رو آنلاک کردم و حتی فلش کردم و حتی فایل NV خود گوشی را هم رایت کردم ولی نتیجه نداد
آخرین پاسخ توسط se7en.net, -
مشکل آنتن g930f
توسط gachineh- 0 پاسخ
- 670 بازدید
سلام همکارای عزیز 2 تا گوشی تحویل گرفتم یکی e700h و یکی دیگه g930f e700h رو با ورژن اصلی مطابق با sn اپدیت کردم efs ریست کردم دوباره زدم qcn زدم ولی باااز هم اوکی نشد g930f رو هم که اصلا گویا qcn نداره و فقط با نسخه کارخونه خودش مطابق با sn اپدیت کردم اوکی نشد دوستان ممنون میشم...
آخرین پاسخ توسط gachineh, -
مشکل آنتن i747 1 2
توسط b.sajad1371- 11 پاسخ
- 1.4k بازدید
سلام یه گوشی i747 هست که مشکل آنتن داشت آنتنش ضعیف میشد و کلا میرفت یه مودم زدم روش که کلا بیس باندش رفت کسی راه حلی براش داره؟
آخرین پاسخ توسط b.sajad1371, -
مشکل آنتن j510f
توسط apadana22- 8 پاسخ
- 3.1k بازدید
با سلام خدمت دوستان و همکاران گوشی j510f دارم که علامت ? دایره رو آنتن هست سریال و بیس داره نام شبکه را هم مینویسه ولی پیغام اتصال شبکه وجود ندارد no service میزنه . تک فایل و چهار فایل هم فلش کردم . اینفو با bst ارور Get Bluetooth info failed هم میده دوستان لطفا راهنمایی کنند. گوشی هم طبق گفته مشتری یه ماهه خریده اثری از ضربه و اب خوردگی هم ندیدم
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
مشکل آنتن S6
توسط ahmad006- 2 پاسخ
- 918 بازدید
سلام یه گوشی s6 هست آنتن نداره 112 رو میگیره، از اون طرف هم زنگ میزنی میگیره ولی شماره نمیگیره؟
آخرین پاسخ توسط ahmad006, -
- 1 پاسخ
- 844 بازدید
سلام به همکاران عزیز گوشی ذکر شده مشکل آنتن دهی داره بعضی موقع ها انتن بالا میاد بدون هیچ مشکلی هم کار میکنه ولی بعد چند بار خاموش روشن دیگه انتن نمیده تا 24 الی 48 ساعت بعد از اولین روزی که خرید همین مشکل رو داشته من رام رو هم تعویض کردم رام کوک شده فارسی هم زدم باز هم مشکل پا برجا بوده وقتی انتن میاد هم 4g-3g-2g انتن میده اینم بگم ی چند روزی هم بدون هیچ گونه مشکلی کار کرده بعضی موقع ها ی ارور میاد simcard is not from verizon wireless منتظر همکاری دوستان هستم.
آخرین پاسخ توسط s.enayatfar, -
- 9 پاسخ
- 2k بازدید
با سلام گوشی نوت 2 بعد فلش emergency call شده سرچ نتورک میاره و میگه در شبکه ثبت شد ولی آرم اپراتور رو نمیاره
آخرین پاسخ توسط modern soft, -
مشکل آنتن گوشی e7000
توسط pedi- 5 پاسخ
- 903 بازدید
سلام دوستان یه گوشی سامسونگ مدل E7000 که مال چاینا موبایل هستش مشکل انتن دارم گوشی سیم کارت رو میشناسه ولی انتن نداره و فقط نوشته تماس اضطراری! عکس دوم هم مشخصات گوشی هستش عکس 3 هم کد *#0011# هستش اکه دوستان راهنمایی کنن ممنون میشم
آخرین پاسخ توسط hunterpars, -
- 0 پاسخ
- 1.3k بازدید
سلام دوستان امروز یه S7 برام اومد مدل G930v که مشکل آنتن داره، این گوشی از دبی اومده و انگار فقط سیمکارتهای اپراتور Verizon رو قبول میکنه، سیمکارت های اپراتور های ایرانی که میذارم آنتن خعلی ضعیف میاد و اصلا نمیشه به نت وصل شد ، عکس گذاشتم از قصمت هایی از تنظیمات توی تاپیک. اساتید راهنمایی کنید چطور این مشکل رو حل کنم.
آخرین پاسخ توسط mhamidhm, -
- 6 پاسخ
- 1.5k بازدید
با سلام گوشی مذکور هر سیمی روش میندازیم..قفل سیم داره...چطوری میشه آنلاکش کرد؟؟؟؟ ..این قفل همون قفل شبکه ست؟؟؟؟؟
آخرین پاسخ توسط رامین ملکی, -
- 2 پاسخ
- 783 بازدید
با سلام..همین که کروم سروسیس رو بعد از نصب میخوام بازکنم میاره متوقف شد....توی ریکاوری هم موقع وایپ مشکل E:failed to mount /preload (Invalid argument) میاره... کمککککک:35::35::35::35:
آخرین پاسخ توسط hamidooooo, -
- 0 پاسخ
- 1.9k بازدید
سلام گوشی s6 g920f با اندروید 6 و 7 سامسونگ اکانت داشت با متدی دور ش زدم ولی در صفحه دانلودینگ هنوز Reactivation lock=ON وقتی تماس از گوشی s6به گوشی دیگر تماس گرفته می شود تماس برقرار میشود (تماس خروجی بدون مشکل) ولی از گوشی دیگر به گوشی مشکل دار s6 تماس مشغول می زند ولی گوشی s6 مشغول مکالمه نیست(با سیم کارت همراه اول و ایرانسل تست شد ) (تماس دریافتی برای طرف مقابل بوق مشغولی و برای صاحب گوشی اعلان تماس دریافتی) و مشکل اجرا نشدن کد های دستوری مانند *#06# *#0011# در قسمت درباره گوشی سریال وجود دارد و بیس باند هم دارد کد های دایورت تست شد ولی فایده ای نداشت *21# #21# ////…
آخرین پاسخ توسط farhadsoftware, -
- 3 پاسخ
- 829 بازدید
با سلام گوشی اک بوده ظاهرا باخط ایرانسل وقتی شماره گیرنده با 98+ شرو شه پیام نمیره! کارای انجام شده: تست با چن تا خط ایرانسل ریست با اول مشکل نداره و بدون کد کشور هم مشکلی نداره ممنون میشم کمک کنین
آخرین پاسخ توسط persian.gsm, -
- 4 پاسخ
- 3.7k بازدید
درود خدمت همکاران عزیز n مدل J710F موقع فلش با تک فایل و 4 فایل ارور میزنه و فلش انجام نمیشه اندروید7 رو گوشی بود و خواستم فلش کنم ک ارور میداد و با 4 فایل بدون فایل بوت مشکل نداره فلش میگیره. کامبیشن زدم باز هم ارور میده عکس از محیط ریکاوری عکس موقع ارور در دانلودینگ و z3x لطفا دوستان راهنمایی کنید.
آخرین پاسخ توسط sajad662, -
- 3 پاسخ
- 4.5k بازدید
درود دوستان . این مدل موقع اتصال شارژر ارور : رطوبت تشخیص داده شد. شارژر را از برق بکشید و صبر کنید که هم شارژر و هم درگاه usb خشک شود شارژر و کابل دیگه ایی هم تست کردم باز هم همین ارور را میده البته چندبار ک در میارم جا میزنم شارژو قبول میکنه شانسیه . البته در حالت خاموش مشکل نداره قشنگ شارز میشه و همون حالت روشن کنم ه شارژ میشه . کانکتور شارز را هم از بیرون سرویس کردم ولی فرقی نکرد . تقریبا 1 ماه پیش بود این گوشی را به اندروید 8 ارتقا دادم مشتری میگه از اون وقت تا حالا اینجوری شده . امکان داره نرم افزاری باشه یا رام مشکل داشته باشه؟؟
آخرین پاسخ توسط sajad662, -
- 2 پاسخ
- 699 بازدید
با سلام خدمت دوستان این گوشی frp اندروید 7 داشت و اپدیت شده بود اشتباها با فایل کمبینیشن J330FXXU2AQI3 زدم الان ورژن مخصوص این فایل گیر نمیاد و سامسونگ هنوز منتشر نکرده و الان هر فایلی رو میزنم ارور چک فایل میده چطور میتونم به u1 دانگرید کنم تا گوشی بالا بیاد و Ftp بردارم یا اصلا یک راهی برای بالا اومدن این گوشی بدید اگر frp حل نشد مهم نیست الان مشکل اینجاست فایل کمبینیشن این فایل هست اما فایل اصلی منتشر نشده با تشکر
آخرین پاسخ توسط farhadsoftware, -
- 12 پاسخ
- 1.9k بازدید
مشتری گوشی اورده سه دکمه هوم-بازگشت-جستجو از کار افتاده... میگه تو زنگ هنگ کرده بعد از کار افتاده..... یه چیز عجیب گوشی در حالت استندبای دکمه پاور هم کار نمیکنه لطفا راهنمایی کنید j700f/ds 5.1.1
آخرین پاسخ توسط jalilzadeh, -
- 1 پاسخ
- 580 بازدید
سلام وقت بخیر گوشی سامسونگ j530f برام آوردن با مشخصه j530fxwu1aqk1 به گفته خود مشتری بعد از فلش گوشی وقتی بالا می آید کلیدهای پاور و کم و زیاد گوشی کار می کند به محض رفتن به حالت Stand By کلیدها از کار می افتد و با وصل کردن شارژر صفحه گوشی روشن می شود
آخرین پاسخ توسط hacker, -
- 1 پاسخ
- 589 بازدید
گوشی GALAXY S4 SHV-E330S مشتری آورد برای فارسی سازی. با مورلوکال فارسی شد اما برنامه اس ام اس با مشکل متوقف شد، مواجه شد. اما روی زبان EN درست کار میکنه. از اونجائیکه رام فارسی نداره راه حلی هست؟ با روت میشه کاری کرد؟ اندرویدش هم 5.0.1 هست.
آخرین پاسخ توسط originalmobileorg, -
مشکل اساسی در فلش c7000 1 2 3
توسط aetork- 23 پاسخ
- 3k بازدید
با سلام و خسته نباشید خدمت استادان عزیز هفته پیش گوشی c7000 samsung با بیلد chc که مخصوص کشور چین میباشد رو از همکاران برام آوردند که ارور Custom Binary block by FRP Lock رو توی صفحه بوت میاورد و اجازه نمیداد گوشی بالا بیاد تا اینکه متوجه شدم باید فلش بخوره گوشی ولی از جایی که گوشی frp on بود و نمیشد فول فلش کرد و به صفحه ریکاوری هم نمیرفت مجبور شدم با آخرین فایل فلش این مدل با مشخصه C7000ZCU2APL5 اقدام به فلش با تک فایل ap کردم که متاسفانه ارور به رایت نشدن boot به خاطر فعال بودن frp داد و دیگه ماجرای ما شروع شد با این مدل گوشی که هر کاری کردم این گوشی نه با این ورژن و نه با هیچ ورژنی از فایل های خودش فلش نمیشه و هر بار ارور های مختلف میده و حتی با نرم افزار smart swi…
آخرین پاسخ توسط aetork, -
- 6 پاسخ
- 921 بازدید
سلام اساتید یه گوشی j700f بعد از فلش مشکل قفل صفحه پیدا کرده یعنی بعد تنظیم پترن یا پسورد پترن یا قفل فعال نمیشه ممنون میشم راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط jazireh,