تعمیرات و مباحث نرم افزاری
مباحث و آموزش های تعمیرات نرم افزاری گوشیهای برند سامسونگ
3,754 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 12 پاسخ
- 10.1k بازدید
این آموزش کامل برنامه ی Sidesync سامسونگ به صورت تصویری می باشد که بدون نیاز به otg میتونید قفل frp رو حذف کنید روی note 5 با آندروید 6 و a510f با آندروید 5.1.1 تست شده لطفا هر گوشیو که تست کردید همینجا اعلام بفرمایید دانلود آموزش دانلود برنامه SideSync اگه سوالی یا مشکلی داشتید تو همین پست مطرح کنید =-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=-=-=-=-=-= در سریه A 2016 قبل استفاده از این برنامه باید رامهای تاپیک زیر رو فلش کنید http://gsm-developers.ir/thread9511.html
آخرین پاسخ توسط ei.g.a, -
- 1 پاسخ
- 705 بازدید
اول sboot رو دانلود و از طریق Odin فلش کنید لینک فایل Sboot: SBOOT_SM-G930F_PAV(2) - Download - 4shared - abdu raja در اینجا شما میتونید با باکس اقدام به انلاک کنید.
آخرین پاسخ توسط mohsinsomeone, -
- 3 پاسخ
- 850 بازدید
سلام به درخواست یکی از دوستان ، اندروید 5 برا گوشیش نصب کردم تا الان که دو سه روز گدشته، باگ خواصی نداشته، گفتم لینک برا دوستان بذار شاید به درد شما دوستان هم بخوره مدل گوشی i9300i تنها ایرادی که داشت سیم دو به گفته سایت مربوطه نمی شناسد من دو تا سیم گذاشتم بدون مشگل کار می کنه آموزش نصب 1.نصب ریکاوری کاستوم برای گوشی Download File UploadBoy.com Making Your File Sharing Easy!
آخرین پاسخ توسط سجادبیانی, -
- 0 پاسخ
- 730 بازدید
روشهای موجود برای حذف اکانت گوگل در G930F Galaxy S7با آندروید 6 ----------------------------------------- روش اول: این فایلیو که پایین گذاشتمو دانلود کنید و با ادین فلش کنید دانلود بعد از طریق sidesync یا otg میتونید از اکانت گوگل بگذرید =================================================================================== روش دوم: رام 4 فایله زیرو دانلود کنید فلش کنید بعد از طریق sidesync یا otg میتونید از اکانت گوگل بگذرید دانلود ===================================================================================================== http://gsm-developers.ir/thread9533.html
آخرین پاسخ توسط hamed67vi, -
مشکل با frp n920c
توسط mavi- 7 پاسخ
- 940 بازدید
دوستان این گوشی با باکس z3x ارور frp میده و بر نمیداره . otg هم ساپورت نمیکنه . اندروید 6 هم هست . راحه حلی نداره ؟ در ضمن اون فایل sboot که تو انجمن گذاشتید رو بزنم خاموش نمیشه ؟
آخرین پاسخ توسط mavi, -
- 12 پاسخ
- 1.5k بازدید
با سلام گوشی رمز داره میخام بدون پاک شدن اطلاعات رمزشو بردارم
آخرین پاسخ توسط sadra.z, -
- 2 پاسخ
- 614 بازدید
اساتید ودوستان گرامی کسی فایل سرت این مدل رو داره ممنون میشم
آخرین پاسخ توسط farzadvirus, -
- 2 پاسخ
- 672 بازدید
سلام خدمت همگی اکثر فایلهای مورد نیاز تو این سایت موجود میباشد لینک خدمت عزیزان Home Page | Samsung Files
آخرین پاسخ توسط dj masud, -
با سلام خدمت اساتید نحوه روتش و فایلشو میخاستم
- 4 پاسخ
- 2.5k بازدید
فایل SM-G920F Cert+EFS از جی اس ام دولوپرز خدمت شما
- 0 پاسخ
- 1.2k بازدید
فایل RESET MSL - EFS - CERT سامسونگ J500F برای اولین بار از جی اس ام دولوپرز ************************************************************************* *********************************************************** فایل EFS فایل CERT فایل RESET MSL سبز باشید...
آخرین پاسخ توسط jalilzadeh, -
- 0 پاسخ
- 416 بازدید
http://s7.picofile.com/file/8247736792/%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B3%DB%8C_%D8%B3%D8%A7%D9%84%D9%85.PNG
آخرین پاسخ توسط mobile yak, -
- 6 پاسخ
- 789 بازدید
با درود یه گوشی آوردن ویروس تبلیغات گرفته با هارد ریست و انواع نرم افزارا نتونستم پاک کنم بد افزارو تند و تند موقع ریمو برنامه ریست میشه لطفا اگه قبله فلش ریسک داره بگید و اینکه از چه رامی استفاده کنم براش یه رام تو سایت دارید تک فایله ولی خواستم قبلش سوال بپرسم مشخصاتش: sm-j700h 5.1.1 LMY48B.J700HXXU1AOG9
آخرین پاسخ توسط g0dsend313, -
- 13 پاسخ
- 1.9k بازدید
گوشی مدل سامسونگ a510fd آوردند که توسط وایپ کننده های بی تجربه اقدام به وایپ شده و الان اکانت جیمیل می خواد و با روش های مختلف از جمله account byapps امتحان کردم ولی موفق نشدم و حتی باکس های z3x و miracle و bst نتونستند کاری کنند و faild میدن و در صورتی که کسی فایل frp unlock مخصوص رایت با اودین داشته باشه احتمالا درست بشه و یا روشی عملی که بتونم انجام بدم
آخرین پاسخ توسط Central-Gsm, -
- 0 پاسخ
- 435 بازدید
نحوه حذف اکانت Galaxy S6, S6_edge remove samsung acount reactivat
آخرین پاسخ توسط موبایل حسین, -
- 2 پاسخ
- 517 بازدید
سلام.یک از دوستان گوشی کور2 فلش زدن و الان وای فای روشن نمیشه فایلهایی که تست شد و مشکل حل نشد اینا هستن g355hxxu0aoj1_g355hojv0aoi1_thr acr-g355hxxu0anh9 g355hxxu0aok2_g355hojv0aol1_thr دوستان اگر کسی میتونه در این مورد کمک کنه ممنون میشم
آخرین پاسخ توسط hamedhhpp, -
- 3 پاسخ
- 547 بازدید
سلام بنده یه صب تا شب وقت گذاشتم تا متوجه این موضوع شدم. اگر همه کارها رو انجام دادی و نتیجه نگرفتین وقتی به قسمت تنظیمات راه پیدا کردین اشکال زدایی رو فعال کنین و تیک oemرو بزنین و فعالش کنین سپس بازگشت به تنظیمات بزنین. صد در صد جواب میده.
آخرین پاسخ توسط tebyanmobile, -
- 8 پاسخ
- 747 بازدید
سلام این گوشی رو اوردن ال سی دی شکسته و میخوام از اطلاعاتش بکاپ بگیرم پردازنده spd هست بقیه گوشی ها با باکس راحت میشد بکاپ گرفت ولی این چون سامسونگ هست نمیدونم چطور وصل سیستم کنم که در حالت بوت وصل بشه و بشه ازش بکاپ گرفت.دوستان کسی میدونه چطور باید به سیستم وصل کرد که در حالت بوت وصل بشه و بشه ازش بکاپ گرفت؟
آخرین پاسخ توسط hamedhhpp, -
- 0 پاسخ
- 625 بازدید
نحوه حذف کردن قفل FRP Samsung Galaxy S7 & S7 دانلود. دوستان ببخشید که ترجمه نکردم خودتون زحمت شو بکشید Connect Wifi On Phone After Factory Reset ( Startup Menu Download SideSync From Here and Install On Your PC First. After Install Open SideSync and Connect USB To Phone ( Phone In Normal Mode After Connect USB A PopUp Menu Will Appear Now Select Browser or Chrome. Now GoTo Galaxy Apps From Your Browser Or Chrome. Press Agree In Galaxy Apps. Select Search In Galaxy Apps and Type/Find Any Launcher and Download It. Phone Will After Ask For Signup or Signin. Now Make New Samsung Account Or Use Your Existing Samsung Account to Signin. Af…
آخرین پاسخ توسط موبایل حسین, -
- 0 پاسخ
- 509 بازدید
سلام خدمت دوستان برای فلش این مدل باz3x فایل زمیمه شده رو دانلود کنید سپس مدل را انتخاب کنید قسمت bin.cla فایل با پسوند cla را انتخاب کنید قسمت tfs هم مسلمآ tfs باید انتخاب کنید csc هم که مربوط به زبان فرقی نداره از کدوم فایل فلش باشه این فایلی که من اپلود کردم فارسی داره.خب بعد میرین به قسمت settings model تیک flash mode رازده و تیک format tfs را هم بزنید دقت کنید که باکس پیشنهاد میکنه که شما از کابل j750 استفاده کنید ولی شما از کابل e210 استفاده کنید دقت کنید انتی ویروس را هم غیر فعال کنید سپس باطری گوشی را خارج کرده و فریمور باکس را زده باکس اقدام به فلش کرد شما گوشی رابدون باطری دکمه ok گوشی را نگه داشته کابل را وصل کنید.این روش برا گوشیهایه خاموش بعد از فلش این مدل …
آخرین پاسخ توسط MR.SALAR, -
- 12 پاسخ
- 1.5k بازدید
سلام مشتری گوشی اورده اکانت گوگل داره باکس z3x ریست frp نداشت کابل فلش هم جواب نمی ده توی سایت هم گشتم روش درست حسابی پیدا نکردم ممنون میشم راهنمایی کنید
- 0 پاسخ
- 740 بازدید
دانلود نرم افزار Samsung S6 & Note5 EFS Backup Tool Samsung Galaxy S6 Efs Backup and Restore Tools Samsung Galaxy S6 Edge Efs Backup and Restore Tools Samsung Galaxy Note 5 and All Variants Efs Backup and Restore Tools Samsung S6, S6 Edge, S6 Edge+, Note 5 All Variants Efs Backup Restore Tool Samsung S6 Series & Note 5 EFS Backup Restore Tool v1.0 [ URL =http://8pic.ir/][/url] دانلود پسورد ؟ jafar_fayyaz
آخرین پاسخ توسط Anonymous, -
- 2 پاسخ
- 998 بازدید
آموزش حذف قفل frp گوشی A510f -برای اولین بار gsm-developers.ir اینو با ادین فلش کنید Dev-Host - a510f_frp_g0dsend313.zip - The Ultimate Free File Hosting / File Sharing Service سپس با باکس قفل رو باز کنید یا طبق ویدئو این پست عمل و قفل رو باز کنید
- 4 پاسخ
- 720 بازدید
سلام.یه نوت 4 n910g مشتری اورد روت کنم روت زدم گوشی در ابتدا در ریکاوری نوشته ها صفحه خارج از کادر نوشته شد .و تاچ قاطی کرد.الان میخوام شماره صفر رو با گوشی شماره گیری کنم باید عدد 1 رو بزنم.کاستوم ریکاوری زدم فرمت کردم و دانگرید و رام های مختلف زدم جواب نداد.لطفا کمکم کنید. با تشکر
- 0 پاسخ
- 734 بازدید
Samsung sboot collection by kia mobile Download :Downloaded Files Password : gsmdevelopers.com
آخرین پاسخ توسط kia mobile,