تعمیرات و مباحث نرم افزاری
مباحث و آموزش های تعمیرات نرم افزاری گوشیهای برند سامسونگ
3,754 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 0 پاسخ
- 741 بازدید
فایل روت گوشی های سامسونگ سری SM - E دراین پست قرار داره SM-E500F - 4.4.4 http://download.chainfire.eu/717/CF-Root1/CF-Auto-Root-e5lte-e5ltexx-sme500f.zip?retrieve_file=1 SM-E500H - 4.4.4 http://download.chainfire.eu/718/CF-Root1/CF-Auto-Root-e53g-e53gxx-sme500h.zip?retrieve_file=1 SM-E500M - 4.4.4 http://download.chainfire.eu/719/CF-Root1/CF-Auto-Root-e5lte-e5lteub-sme500m.zip?retrieve_file=1 SM-E7000 4.4.4 http://download.chainfire.eu/720/CF-Root1/CF-Auto-Root-e7ltehktw-e7ltezs-sme7000.zip?retrieve_file=1 SM-E7009 4.4.4 http://download.chainfire.eu/721/CF-Root1/CF-Auto-Root-e7ltectc-e7ltectc-sme7009.zip?retrieve_file=1 S…
آخرین پاسخ توسط steve jobs, -
- 0 پاسخ
- 741 بازدید
سلام دوستان عزیز یه مشکلی پیش اومد برام که دیشب یه a720 باز کردم برای تعویض گلس ،وقتی اومدم برد رو خارج از فریم تست کنم با اتصال ئو نقطه مربوط به کلید پاور روشن کردمش ، ولی وقتی روشن میشه بعد از بالا اومدن دیگه کلید پاور کار نمیکنه.یهنی برای بردن به استند بای یا خاموش کردن گوشی دیگه هیچ عکس العملی نداره. ممنون میشم اگر با این مشکل برخوردید یا راه حلی دارید راهنمایی کنید. یا علی
آخرین پاسخ توسط hmc025, -
- 3 پاسخ
- 741 بازدید
سلام دوستان گوشی سامسونگ s7582 اول دو ثانیه رو صفحه میومد بعد صفحه شطرنجی و ریستارت میشد با فایل های موجود صفحه دیگه شطرنجی نمیشه منتهی ریستارت میشه با چهار فایل تک فایل تست کردم درست نشد
آخرین پاسخ توسط hacker, -
- 0 پاسخ
- 740 بازدید
Download and extract Patched Odin G930A: Rooted Boot.tar G935A: Rooted Boot.tar Setup Minimal ADB and Fastboot drivers on your PC Download SuperSU.zip and extract it to a new folder named supersu. Copy the supersu folder to the C:/Program Files or Program Files x86/Minimal ADB and Fastboot. (This directory will appear only after you’ve installed the drivers linked above.) ---------------------------------------------------- Root the At&t Galaxy S7 and S7 Edge Download the rooted boot.tar file according to your …
آخرین پاسخ توسط hacker, -
- 0 پاسخ
- 740 بازدید
سلام دوستان s6 رو یکی ازهمکار ها با فایل اشتباهی روت کرده بود و تاچ برعکس کار میکرد هر کاری کرد درست نشد بجز روش زیر دوستان برای حل این مشکل در 80 درصد جواب میده در سامسونگ های جدید و تست شده در s6 , j7 کافیه شما کد ستاره مربع دو شش شش سه مربع تماس رو بگید تا منویی باز بشه برای فیکس کردن تاچ و وای فا امیدوارم به کارتون بیاد کسانی که تست میکنن نتیجه رو قرار بدن در این تاپیک یا علی
آخرین پاسخ توسط BAHMAN, -
- 1 پاسخ
- 740 بازدید
سلام frp g955f android8 u4 گیر کردم کامبینیشن هم زدم نشد چکار کنم؟
آخرین پاسخ توسط modern soft, -
- 0 پاسخ
- 740 بازدید
آموزش : 1. اول گوشی را روت کنید. 2. نرم افزار root explorer را نصب کنید. 3. به مسیر زیر برید و ان را دونبال کنید. کد: 1) Open Root Explorer 2) Navigate To "efs/FactoryApp/" 3) Open "FactoryMode" File As Text And Edit It "FactoryMode"----OFF Need To ON FactoryMode 4) Open "Keystr" File As Text And Edit It "Keystr" -----OFF Need To ON "Keystr" 5) Reboot Phone
آخرین پاسخ توسط سفیر, -
- 0 پاسخ
- 740 بازدید
[TABLE=class: tablepress tablepress-id-2 dataTable no-footer] [TR=class: row-1 odd] [TH=class: column-1 sorting, colspan: 1][/TH] [TH=class: column-2 sorting, colspan: 1][/TH] [TH=class: column-3 sorting, colspan: 1][/TH] [/TR] [TR=class: row-2 even] [TD=class: column-1]EK-GC100 [/TD] [TD=class: column-2]4.1.1[/TD] [TD=class: column-3]Password = root1[/TD] [/TR] [TR=class: row-3 odd] [TD=class: column-1]EK-GC200[/TD] [TD=class: column-2]4.3[/TD] [TD=class: column-3]Password = root2[/TD] [/TR] [TR=class: row-4 even] [TD=class: column-1]Galaxy Nexus[/TD] [TD=class: column-2]4.0.2[/TD] [TD=class: column-3]Password = root3[/TD] [/TR] [TR=class: row-5 odd…
آخرین پاسخ توسط MR.Majid, -
- 0 پاسخ
- 740 بازدید
این گوشی وقتی سیمکارت غیر از اپراتور خودش بگذارید اصلا بالا نمیاد به روش زیر گوشی رو سیمکارت بگذارید و بالا بیارید و میبینید که قفل شبکه هم بطور خودکار غیر فعال میشه جاهایی که باید لمس کنید : چپ - راست - چپ - راست - ولوم بالا بزنید خود گوشی اکتیو میشه اینم فیلم اموزش موفق باشین Simple File Sharing and Storage.
آخرین پاسخ توسط jandz, -
- 0 پاسخ
- 740 بازدید
خدمت دوستان عزیز Cert&QCN
آخرین پاسخ توسط Hossein92, -
- 0 پاسخ
- 739 بازدید
مهم ترین ویژگی های نرم افزار Tongbu - سازگاری با آیفون، آیپد و آیپاد - بدون نیاز به جیلبرک - پشتیبانی از نسخه های مختلف iOS - دارای بانک قوی نرم افزار و بازی - دانلود برنامه ها و نرم افزارهای پولی app store نسخه ویندوز 32 بیت نسخه ویندوز 64 بیت
آخرین پاسخ توسط behnam1991, -
- 0 پاسخ
- 739 بازدید
درود دوستان پیش نیاز این کار روت دستگاه و همچنین برنامه root explorer هستش شروع کار: وارد برنامه root explorer شید از مسیر root وارد پوشه efs شید حالا وارد پوشه factoryapp شید حالا فایل های این پوشه رو با دقت نگا کنید و فایل serial_no رو داخل text editor باز کنید و پس از ویرایش sn ذخیره و ریستارت کنید تست شده در گوشی a520f
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 2 پاسخ
- 739 بازدید
نصب قابلیت otg بر روی سامسونگE5
آخرین پاسخ توسط MR.Shafiei, -
- 0 پاسخ
- 739 بازدید
آموزش حل مشکل بیسباند n910f اندروید 6.0.1 تست شده درود دوستانی که مشکل بیسباند رو تو اندروید 6 داشتن مشخصه ای که قرار میدم رو روی گوشی رایت کنین تا حل بشه مشکلتون صد در صد روش فوق تست شده خدمت شما سربلند باشید....
آخرین پاسخ توسط sfri.arash, -
مشکل انتن n910c
توسط iraj- 0 پاسخ
- 738 بازدید
سلام قبلا انتن نمیاورد یا علامت انتن گرد میشد با cert درست شد اما قبل مسائل ریجستری..باز الان هم اینطوری شده انتن کم وزیاد و خیلی مواقع کلا میره ....دوستان کسی تجربه داره تو این مورد....
آخرین پاسخ توسط iraj, -
- 0 پاسخ
- 738 بازدید
FLASH INSTRUCTIONS: 1. Choose correct flash file(s). 2. If you have PIT file chosen, then you must check 'Repartition' option. 3. Check flashing options if needed (Repartition, EFS clear, Boot update). 4. Power on phone in download mode (turn off phone, press vol.down + home + power). 5. Connect phone to PC with USB cable, install drivers if needed. 6. Press 'Flash' button. Operation: Flash Selected model: SM-G130E Software version: 20.5 File analysis... OK Total file size: 0x3C2590A8 (962 Mb) Searching USB Flash Interface... detected COM11 Setup connection... OK Set PIT file... OK Reading PIT from phone... OK Sending spl.img... OK Se…
آخرین پاسخ توسط reza_68, -
- 2 پاسخ
- 738 بازدید
اساتید کسی هست در این باب راهنمایی کنه که چطور میشه لایو رو برداشت یا حداقل روت یا ریکاوری روش نصب کنم که بشه وایپش کرد بدون بوتلوپ
آخرین پاسخ توسط modern.carma, -
- 2 پاسخ
- 738 بازدید
دوستان سلام برای برداشتن frp فایل sboot کامبی رایت کردم الان گوشی فلش نمیگیره همش ارور میده g955f اندروید8 با z3x eft و ادین هم تست کردم جواب نداد فایل sboot از رام رسمی هم زدم کامبی کامل رایت کردم کلا فلش نمیشه همون اول ترور میده و گوشی ریست میشه لطفا راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط sanjabak1368, -
فلش نشدن j700f
توسط iraj- 2 پاسخ
- 738 بازدید
سلام دوستان هر ورژنی میزنم ارور میده همون اول رایت ....فایل کامبینشن هم رایت نمیشه .....خاموش بوده فلش شده اومده بالا حالا سریال نداشته همکار خواسه با ورژن دیگه بزن بیاد بالا که الان فایل نمیگیره ..
آخرین پاسخ توسط hosseinmehri, -
- 2 پاسخ
- 738 بازدید
سلام دوستان گوشی j200f(باینری 3) روی آرم یک گیر کرده اول فایل ap و csc زدم نشد بعدش همراه با BL زدم بازم رو آرم بود با پیت فایل هم زدم ولی هنوزم رو آرمه
آخرین پاسخ توسط rahi_sr, -
- 0 پاسخ
- 738 بازدید
با سلام این هم کاستوم ریکاوری محبوب TWRP برای گوشی سامسونک A8. فایل به راحتی از طریق اودین و در حالت دانلودینگ قابل رایت هستش لینک صفحه دانلود-لینک مستقیم و پرسرعت موفق و سربلند باشید
آخرین پاسخ توسط maziyar78, -
کمک !!! s6 خاموش
توسط vso- 2 پاسخ
- 737 بازدید
دوستان ی g920f دارم که خاموشه و وقتی وصل میشه به سیستم علائمی نداره همچنین وقتی به منبع وصل میشه از 0.05 درصد رو به بالا تا 0.33 و 0.35 درصد میره ولی روشن نمیشه.باطری و السیدی تست شد. مشتری میگفت زدم شارژ اینجوری شد.
آخرین پاسخ توسط Hossein92, -
- 2 پاسخ
- 737 بازدید
عرض سلام یه سایت خوب برای روت تمام مدلهای گوشی امیدوارم مورد استفاده تون قرار بگیره https://autoroot.chainfire.eu/
آخرین پاسخ توسط mehdikot, -
- 3 پاسخ
- 737 بازدید
دوستان این گوشی قفل اثر انگشت داره و الان رفته رو قفل پشتیبان و باز نمیشه آیا مراحلش اینه که قفل frp باید اول off بشه و روش ریکاوری کاستوم نصب کنم و قفلاش رو حذف کنم؟ اطلاعات مهمه
آخرین پاسخ توسط sadra.z, -
- 1 پاسخ
- 737 بازدید
حذفfrp j700fبا فایلSBoot Files در اندروید6 صددرصدتست شده بعداز رایت فایلSBoot Files با اودین باz3x راحت انلاک میشه وگوشی رو روشن کنید بدونFRP بالا میاد http://www.mediafire.com/download/36nvrayulngr0lw/Samsung+SM-J700F+%28Galaxy+J7%29+Sboot+Files+With+Odin+Too.7z
آخرین پاسخ توسط sbr0651,