تعمیرات و مباحث نرم افزاری
مباحث و آموزش های تعمیرات نرم افزاری گوشیهای برند سامسونگ
3,754 موضوع در این تالار قرار دارد
-
خسته نباشید کلا چه دلیلی داره که بخاییم sphl-720 رو به i9505 تبدیل کنیم؟ مزیت خاصی داره؟ ممنون میشم توضیح بدین
آخرین پاسخ توسط armann, -
- 0 پاسخ
- 763 بازدید
<ID:0/030> Added!! <OSM> Enter CS for MD5.. <OSM> Check MD5.. Do not unplug the cable.. <OSM> Please wait.. <OSM> BL_N5100XWDNF1_1312853_REV01_user_low_ship.tar.md5 is valid. <OSM> Checking MD5 finished Sucessfully.. <OSM> Leave CS.. <OSM> Enter CS for MD5.. <OSM> Check MD5.. Do not unplug the cable.. <OSM> Please wait.. <OSM> CSC_OJV_N5100OJVDNF1_1312853_REV01_user_low_ship.tar.md5 is valid. <OSM> Checking MD5 finished Sucessfully.. <OSM> Leave CS.. <OSM> Enter CS for MD5.. <OSM> Check MD5.. Do not unplug the cable.. <OSM> Please wait.. <OSM> CSC_OJV_N510…
آخرین پاسخ توسط reza_68, -
- 0 پاسخ
- 763 بازدید
DOWNLOAD
آخرین پاسخ توسط steve jobs, -
- 2 پاسخ
- 763 بازدید
دوستان سلام برای برداشتن frp فایل sboot کامبی رایت کردم الان گوشی فلش نمیگیره همش ارور میده g955f اندروید8 با z3x eft و ادین هم تست کردم جواب نداد فایل sboot از رام رسمی هم زدم کامبی کامل رایت کردم کلا فلش نمیشه همون اول ترور میده و گوشی ریست میشه لطفا راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط sanjabak1368, -
- 0 پاسخ
- 763 بازدید
حذفfrp j200g در تمام ورژن های اندروید سلام به تمامی دوستان این مدل برای حذفfrp بدقلق هستش وباکس ها ساپورت نمی کنن ولی بااین روش خودم تونستم بدونه دردسر بازش کنم توجه داشته باشید برای اینکار باید ازodin 3.09 استفاده کنید فایلBL_J200G BY SAGAR GUPTA رو درقسمتbl وفایلMODEM_J200G BY SAGAR GUPTA رو در cpقسمت قراردهید روی گوشی رایت کنید وبعدان باهر باکسی میتونید انلاکش کنید. دانلود فایل:j200g unlocking files - Download - 4shared - SAGAR GUPTA پسورد:qwerty1234
آخرین پاسخ توسط kia mobile, -
- 2 پاسخ
- 763 بازدید
سلام خدمت دوستان a750f frp:off oem:on پسورد داره ممنون میشم جهت باز کردن بدون حذف اطلاعات راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط mohsen20, -
- 0 پاسخ
- 762 بازدید
با سلام ودرود خدمت دوستان این هم فایل حذف FRP و custom binary blocked by frp Samsung J1 Ace /SM-J111F بعد از رایت فایل در تنظیمات تلفن گذینه OEM رو فعال کنید لینک دانلود
آخرین پاسخ توسط wahid26, -
- 1 پاسخ
- 762 بازدید
سلام قبلا اموزشی بود که فایل های سامسونگ رو بر اساس ماه و سال میشود انتخاب کرد پیداش نمیکنم ممنون میشم قرار بدین
آخرین پاسخ توسط repair man68, -
- 0 پاسخ
- 762 بازدید
سلام کسی اموزش نصب always on داره ک بشه روی گوشیای سری قبلی نصب کردش؟
آخرین پاسخ توسط Shaahin, -
- 0 پاسخ
- 762 بازدید
دوستان با ما همراه باشید.... دانلود
آخرین پاسخ توسط MR.Majid, -
- 3 پاسخ
- 762 بازدید
سلام دوستان گوشی سامسونگ s7582 اول دو ثانیه رو صفحه میومد بعد صفحه شطرنجی و ریستارت میشد با فایل های موجود صفحه دیگه شطرنجی نمیشه منتهی ریستارت میشه با چهار فایل تک فایل تست کردم درست نشد
آخرین پاسخ توسط hacker, -
- 0 پاسخ
- 761 بازدید
مهم ترین ویژگی های نرم افزار Tongbu - سازگاری با آیفون، آیپد و آیپاد - بدون نیاز به جیلبرک - پشتیبانی از نسخه های مختلف iOS - دارای بانک قوی نرم افزار و بازی - دانلود برنامه ها و نرم افزارهای پولی app store نسخه ویندوز 32 بیت نسخه ویندوز 64 بیت
آخرین پاسخ توسط behnam1991, -
- 0 پاسخ
- 761 بازدید
سلام هارد گوشی j500f سوحته دادم تعمیرکار تعویض کرده اما حالا سریال نداره و در این یکماه پیش چند نفر بردم نتونستن کاریش کنن میگن اگه آی سی قبلی سالم بود میشد ازش بکاپ گرفت الان چکار کنم سریال و آنتن گوشیم درست بشه؟ یه راه جلوم بذارید بدم تعمیرکار درستش کنه متشکرم
آخرین پاسخ توسط mostafa9112, -
- 1 پاسخ
- 761 بازدید
سلام گوشی G600-U8950 با CPU کوالکامه ، قفل داره. با کرک میراکل جواب نداد ، اصلا شناسایی نمیشه میگه ولوم پایین بالا رو بگیر وصل کن ، صفحه بنفش میاد روی گوشی و پورت COM67 و COM68 باهم شناسایی میشن ولی جواب نمیده راهی داره برای برداشتن قفل ؟
آخرین پاسخ توسط JameJam.Apple, -
- 2 پاسخ
- 761 بازدید
عرض سلام یه سایت خوب برای روت تمام مدلهای گوشی امیدوارم مورد استفاده تون قرار بگیره https://autoroot.chainfire.eu/
آخرین پاسخ توسط mehdikot, -
- 0 پاسخ
- 761 بازدید
سلام این روش توسط تیم octopus ارایه شده و من خودم روی دو مدل تست کردم و imei رو صفر کرده... دانلود: How to - Download - 4shared - A.R.A.6 Akhlaqi (قابل اجرا با مدیا پلیر)
آخرین پاسخ توسط ARA6, -
- 0 پاسخ
- 760 بازدید
FLASH INSTRUCTIONS: 1. Choose correct flash file(s). 2. If you have PIT file chosen, then you must check 'Repartition' option. 3. Check flashing options if needed (Repartition, EFS clear, Boot update). 4. Power on phone in download mode (turn off phone, press vol.down + home + power). 5. Connect phone to PC with USB cable, install drivers if needed. 6. Press 'Flash' button. Operation: Flash Selected model: SM-G130E Software version: 20.5 File analysis... OK Total file size: 0x3C2590A8 (962 Mb) Searching USB Flash Interface... detected COM11 Setup connection... OK Set PIT file... OK Reading PIT from phone... OK Sending spl.img... OK Se…
آخرین پاسخ توسط reza_68, -
- 3 پاسخ
- 760 بازدید
دوستان این گوشی قفل اثر انگشت داره و الان رفته رو قفل پشتیبان و باز نمیشه آیا مراحلش اینه که قفل frp باید اول off بشه و روش ریکاوری کاستوم نصب کنم و قفلاش رو حذف کنم؟ اطلاعات مهمه
آخرین پاسخ توسط sadra.z, -
- 0 پاسخ
- 760 بازدید
این گوشی وقتی سیمکارت غیر از اپراتور خودش بگذارید اصلا بالا نمیاد به روش زیر گوشی رو سیمکارت بگذارید و بالا بیارید و میبینید که قفل شبکه هم بطور خودکار غیر فعال میشه جاهایی که باید لمس کنید : چپ - راست - چپ - راست - ولوم بالا بزنید خود گوشی اکتیو میشه اینم فیلم اموزش موفق باشین Simple File Sharing and Storage.
آخرین پاسخ توسط jandz, -
- 0 پاسخ
- 760 بازدید
خدمت دوستان عزیز Cert&QCN
آخرین پاسخ توسط Hossein92, -
- 2 پاسخ
- 759 بازدید
اساتید ودوستان گرامی کسی فایل سرت این مدل رو داره ممنون میشم
آخرین پاسخ توسط farzadvirus, -
- 2 پاسخ
- 759 بازدید
اساتید کسی هست در این باب راهنمایی کنه که چطور میشه لایو رو برداشت یا حداقل روت یا ریکاوری روش نصب کنم که بشه وایپش کرد بدون بوتلوپ
آخرین پاسخ توسط modern.carma, -
- 0 پاسخ
- 759 بازدید
خاموش کردن قفل FRP سامسونگ J210F با Z3X PRO ******************************************** سلام بر همه فایل زیر رو از تب CP اودین روی گوشی رایت کنید با Z3X ریست FRP بزنید تمام J210F_FRP_Remove GSM-DEVELOPERS.IR
آخرین پاسخ توسط jalilzadeh, -
- 0 پاسخ
- 759 بازدید
سلام.. کافیه فایل زیر رو رایت کنید و مشکل حل بشه لینک دانلود
آخرین پاسخ توسط OREO2018, -
- 0 پاسخ
- 759 بازدید
– Error 1 : اگر در حال دانگرید در ورژن پایین تری باشید با این ارور مواجه خواهید شد، البته در حال حاضر این ارور خیلی کم پیش می آید. مثلا شما در حال دانگرید از ios 5 به iOS 4 با این ارور روبرو خواهید شد زیرا دیوایس شما به حالت ریکاوری مد رفته است، برای حل این مشکل باید از برنامه های TinyUmbrella و FixRecovery استفاده کنید. در ضمن می توانید از هر برنامه دیگری که می تواند دیوایس شما را از حالت ریکاوری خارج کند استفاده کنید. باید توجه داشته باشید و سعی کنید همیشه از آخرین ورژن نرم افزار آیتیونز استفاده کنید زیرا یکی از دلایل این ارور استفاده از نسخه قدیمی آیتیونز نیز می باشد. – Error 6 : ارور 6 در هنگام ریستور و دانگرید رخ می دهد، شما باید برای رفع این مشکل کامپیوتر خ…
آخرین پاسخ توسط majid77,