تعمیرات و مباحث نرم افزاری
مباحث و آموزش های تعمیرات نرم افزاری گوشیهای برند سامسونگ
3,754 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 0 پاسخ
- 502 بازدید
یا رایت فایل زیر از طریق باکس z3x، تب back up و write cer میتونید این مشکل رو برطرف کنید البته قبلش گوشی root بشه موفق باشید. GT-i8262_357
آخرین پاسخ توسط 123456n, -
- 3 پاسخ
- 542 بازدید
با عرض سلام وخسته نباشین خدمت دوستان ... بنده این گوشی رو با روشی داخل سایت بود از روش ریکاوری و ... رمزش رو باز کردم بدون پاک شدن اطلاعات الان مشتری میگه قسمت خصوصیش که فیلم تصاویری که داخل بود الان قسمت خصوصیش روشن نمیشه!!! مشکل از کجاست؟؟؟
آخرین پاسخ توسط g0dsend313, -
- 0 پاسخ
- 473 بازدید
بارها دیده شده که موقع رایت فریمور روی گوشی اندروید گوشی روی ارور نرم افزاری گیر میکنه و بالا نمیاد، در صورتی که فایل فلش و ورژن فایلمربوطه به همان گوشی رو هم صحیح رایت کرده باشید میتونید از آموزش زیر استفاده کنید: 1=گوشی رو به حالت دانلودینگ (VOLUME DOWN+HOME+POWER)برده و از طریق کابل به کامپیوتر متصل و در صورت عدم نصب درایور، متناسب با گوشی درایور را نصب کنید. 2-با استفاده از نرم افزار ODIN بادانلود و وارد کردن فایل زیر در تب PDAاقذام به دانلود و رایت فایل زیر نمایید. با نصب این فایل گوشی روشن میشود . در صورتی که پنجره جدیدی قبل روشن شدن گوشی ظاهر شد (reboot system now)را انتخاب کنید تا گوشی روشن شود. فایل مربوطه: recovery-clockwork-6.
آخرین پاسخ توسط 123456n, -
- 13 پاسخ
- 967 بازدید
سلام خدمت همگی تبلت t211 بعد از فلش رو ارم مونده فایلهای زیادی تست کردم ولیمشکل همچنان باقیست تک فایل و 4فایل هم تست کردم ممنون میشم راهنمایی کنین
آخرین پاسخ توسط ARA6, -
- 2 پاسخ
- 538 بازدید
سلام دوستان گوشی مورد نظر بردم رو حالت دانلودینگ ولی از فلشش منصرف شدم الان هر کار میکنم که خاموشش کنم از این حالت بیام بیرون نمیشه ایا راهی هست یا باید صبر کنم شارژش تموم شه
آخرین پاسخ توسط سجادبیانی, -
ابزار حذف frp
توسط arash167- 0 پاسخ
- 599 بازدید
سلام ابزار حذف FRP [h=1]All model FRP Removal Tool[/h] دانلود
آخرین پاسخ توسط arash167, -
- 0 پاسخ
- 521 بازدید
سلام ابزاری کم حجم جهت بک اپ و وریستور EFS S6 و Note 5 دانلود
- 0 پاسخ
- 558 بازدید
سلام خدمت دوستان عزیز دانلود ً@*&،641
آخرین پاسخ توسط MR.Ali, -
- 0 پاسخ
- 590 بازدید
سلام همانطور که اطلاع دارید رام رسمی این مدل فارسی ندارد . برای اینکه این مدل وارد بازار ایران کنند با فایل N9005 فارسی میکنند و لیبل N9005 نیز پشت گوشی میزنند. اما این فایل مشکل هات اسپات و کار نکردن برنامه هایی مانند شیریت دارند. برای حل این مشکل میتوان رام رسمی N900T رایت کرد که در نتیجه فارسی گوشی از بین میرود ((قبلا هم اموزشی در انجمن گذاشتن که مشکل هات اسپات حل میکرد اما بعد از مدتی وایفای گوشی دچار مشکل میشد )) با فایل تست شده ای که در اختیار شما قرار میدهیم مشکل وایفای و هات اسپات کاملا رفع میگردد. نکته : در صورتی که رام فعلی گوشی N9005 با اندروید 5 بر روی گوشی بود . در مرحله اول میبایست گوشی را به اندروید 4.4.2 دانگرید کرد. برای…
- 0 پاسخ
- 393 بازدید
سلام آموزش ریپیر بوت گالکسی نوت 4 (n910f) لینک دانلود با آموزش انگلیسی Yeni klasor
آخرین پاسخ توسط mohsinsomeone, -
- 0 پاسخ
- 388 بازدید
سلام میخاستم بدونم این گزینه های که دورش خط قرمز کشیدم برای چه کار های کاربرد داره ممنون میشم راهنمایی کنیدً@*&،9596
- 10 پاسخ
- 1.2k بازدید
سلام با مورلوکال کامل فارسی نمیشه از روش روت هم پیش رفتم ولی زبان فارسی نداشت ممنون میشم لینک رام فارسی این مدل رو بدیدً@*&،87941
- 15 پاسخ
- 1.3k بازدید
با سلام دوستان گوشی سامسونگ g900h 32g روی ارم اول سامسونگ ریست میشه با رام 4 فایل فلش کردم اما بازم مشکل پابرجاست. کسی هم فایل پیت 32 گیگ رو داره ممنون میشم بزاره
آخرین پاسخ توسط masoud, -
- 3 پاسخ
- 518 بازدید
سلام دوستان یه گوشی j700h مشتری اورده مشکل اکانت گوگل داره و otg همنمیشناسه چند تا فایل دان کردم اما جواب نداد خواهشا راه مظمین میدید؟ بدون باکس
آخرین پاسخ توسط e30-851, -
- 4 پاسخ
- 617 بازدید
سلام گوشی i9205 مشکل بوت داشت بعد از ترمیم بوت گوشی کاملا فلش میگیره ولی روی آرم ریست میشه قسمت ریکاوری گوشی این پیغام میده # MANUAL MODE # --appling multi-csc... applied the csc-cod : xef successfully aplied multi-csc. لطفا راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط darabvista, -
- 0 پاسخ
- 416 بازدید
حل مشکل Reset EE Lock not success در سامسونگ G928F ******************************************************** سلام و درود... بعضی وقتها پیش میاد که گوشی قفل FRP داره و میخواهید با باکس اون رو آنلاک کنید که البته FRP گوشی آنلاک میشه ولی در آخر کار با پیغام Reset EE Lock not success مواجه میشیم. با این روش که در فایل زیر پیوست شده میتونید مشکل رو براحتی حل کنید. 100%TESTED BY ME دانلود
آخرین پاسخ توسط jalilzadeh, -
- 0 پاسخ
- 497 بازدید
دوستان بدون نرم افزار با باگ خود گوشی باز کنید گوشی رو فقط قند شکن یادتون نره
آخرین پاسخ توسط mehdi-ghanbarinia, -
- 7 پاسخ
- 714 بازدید
دوستان الان یه j5 اومده ویروسی بود بعضی وقتها ریست میکرد داخل تنظیمات -گزینه های برنامه نویس قفل oem رو باز کردم بعد هارد ریست کردم :;- بدون مشکل اکانت گوگل بالا اومد -الان اگه قفل oem رو دوباره ببندم بعد خاموش روشن بشه اکانت گوگل نمیخواد ممنون
- 4 پاسخ
- 614 بازدید
سلام اساتید میشه به جای رایت cert بیایم efs بکاپ گرفته یه گوشی دیگه رو رایت کنیم سریال چنج میشه فرق cert با رایت efs یه گوشی دیگه چیه ممنون
آخرین پاسخ توسط mehdi-ghanbarinia, -
- 3 پاسخ
- 673 بازدید
با سلام روش باز کردن قفل شبکه g357fz با اندروید 4.4.4 رو میخواستم
- 1 پاسخ
- 522 بازدید
دوستان در جریان هستید که دانگل BST تو سرورش اینارو قرار داده دیدم تمام سایتها گذاشتن من براتون میزارمشون............ >http://uploadboy.com/pfjv8kddpgu0/1227/7z >http://uploadboy.com/4f19qo6xcnkb/1227/7z
آخرین پاسخ توسط M@HDi, -
- 2 پاسخ
- 523 بازدید
لطفا آموزش روت با تشکر
آخرین پاسخ توسط e30-851, -
- 0 پاسخ
- 526 بازدید
تولکیت اختصاصی NEW EFS TOOL برای گوشیهای سری 2016 سامسونگ D O W N L O A D
آخرین پاسخ توسط jalilzadeh, -
- 3 پاسخ
- 845 بازدید
از اساتید ممنون میشم اگه ممکنه راهنمایی کنند
- 0 پاسخ
- 466 بازدید
دوستان نمیدونم تکراریه یا نه سرچ زدم ولی برای اندروید 6 ندیدم.... دوستان فقط کافیست که با فایل CF-ROOT گوشی G928C که برای اندروید 6 هم هست در قسمت AP فلش کنیدبعد با روش ادیت CSC فارسی کنید گوشی رو.... > http://uploadboy.me/9ng3adi9zr7w/CF-Auto-Root-smg928c.zip.html
آخرین پاسخ توسط MR.Javad,