تعمیرات و مباحث نرم افزاری
مباحث و آموزش های تعمیرات نرم افزاری گوشیهای برند سامسونگ
3,754 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 0 پاسخ
- 923 بازدید
https://drive.google.com/uc?id=1gwJAdrkpHbsbyPZBgrB7zgFN34Eh407H&export=download
آخرین پاسخ توسط reza_2344, -
کمبونیشن a530f
توسط reza_2344- 0 پاسخ
- 477 بازدید
درود چیز شکن باز کنید خدمت دوستان https://drive.google.com/uc?id=1vmbC8jfz4zLW9LtEJaMba0_EGPcV2GA_&export=download
کمبونیشن a530u3
توسط reza_2344- 0 پاسخ
- 559 بازدید
سلام http://www.mediafire.com/file/a5s2x6d2xp8j49l/COMBINATION_OXM_FA71_A530FXXU3ARH3.zip
کمک برای روت g532f
توسط eza68- 2 پاسخ
- 755 بازدید
سلام خدمت اساتید چگونه میتونم این گوشی را روتش کنم
آخرین پاسخ توسط ..::AtifGsm::.., -
کمک !!! s6 خاموش
توسط vso- 2 پاسخ
- 690 بازدید
دوستان ی g920f دارم که خاموشه و وقتی وصل میشه به سیستم علائمی نداره همچنین وقتی به منبع وصل میشه از 0.05 درصد رو به بالا تا 0.33 و 0.35 درصد میره ولی روشن نمیشه.باطری و السیدی تست شد. مشتری میگفت زدم شارژ اینجوری شد.
آخرین پاسخ توسط Hossein92, -
- 2 پاسخ
- 613 بازدید
سلام یه g935 آوردن شبکه رو ترمیم کنم خلاصه با چن تا سرت زدم ج نداد یه efs رایت کردم سریال کلا رفت دیگ سریال نداره و بیسباند نداره خواهشا کمکم کنین خیلی ممنون ازتون
آخرین پاسخ توسط SALAMBAR, -
- 29 پاسخ
- 4.9k بازدید
درود بر دوستان کسی میتونه کمک کنه frp این مدل از گوشی Smart Grand L5581 با سی پی یو MT6737m را بردارم؟ با روش مموری و هیچ کدوم از باکسها و دانگلها نشد. یه راه هم در یوتیوب دیدم با فلشتلوز که متاسفانه فایل فلش میخاست که من حتی رامش هم نیافتم برای دانلود- اگر کسی میتونه کمکی بکنه.. مرسی
آخرین پاسخ توسط alma3dl, -
- 2 پاسخ
- 656 بازدید
درود دوستان عزیز این گوشی j260f را برای استفاده مشتری میخواد ب بچه اش بده ولی نمیخواد به وای فای وصل بشه دوستان چ پیشنهادی میشه؟
آخرین پاسخ توسط mohsenfirewall, -
- 11 پاسخ
- 1.5k بازدید
سلام ضمن عرض خسته نباشید به همکاران عزیز داداشای گلم خواستم ببینم کسی تا حالا این گوشی به پستش خورده یا فایلشو داره کسی بهم بده. دوتا عکس هم از مشخصات کاملش میزارم براتون.اگر کسی فایل داشت بزاره لطفا.
آخرین پاسخ توسط milad, -
- 13 پاسخ
- 2.1k بازدید
سلام دوستان این گوشی رو چطور میتونم روت کنم با فیرمور preroot که ت. هاستینگ بود جواب نگرفتم twrp هم نصب شد اما بالا نمیاد چون برای j200 هستش
آخرین پاسخ توسط MR.Majid, -
- 7 پاسخ
- 987 بازدید
درود- دوستان من دوتا سیستم دارم یکی ونیدوز 10 64 و یکی هم 7 32 بیتی- چند وقتی هست گوشیهای مدل بالای جدیدی به سیستمهام وصل نمیشه که بخام نرم افزار بریزم رویشون- با موبوروبو و snapea , mobogene هم تست کردم- درایورها هم نصب هستند چون باکسها همه گوشیها را می شناسند فقط برنامه های مدیریت اندروید نمی شناسه گوشیها را- کسی میدونه مشکلم چیه؟ در گوگل پلی هم امنیت گوشیها خاموش میکنم- یو اس بی دیباگ هم فعاله؟ کمک
آخرین پاسخ توسط dezroid, -
- 3 پاسخ
- 1.2k بازدید
دوستان یه سامسونگ برام اومده- سریال داخل با پشتش فرق داره- از در ضمن ورزن داخل گوشی هم نوشته G5700zhu1api5 6.0.1 -- چطوری سریال خودش بزنم؟ در ضمن این چرا اینجوریه؟ مدل داخل با پشت فرق داره؟ هنوز هیچ کاری نکردم براش؟ کسی کمکی میکنه؟
آخرین پاسخ توسط BAHMAN, -
- 5 پاسخ
- 1.1k بازدید
سلام دوستان کسی این مشکل رو حل کرده؟ خیلی از راه ها رو رفتم تغییر سریال رایت سرت انلاک repaier network و درس نشده کسی راه حل درستی نداره؟
آخرین پاسخ توسط rezakeshavarza, -
- 1 پاسخ
- 799 بازدید
من آموزش آنلاک قفل صفحه گوشی های سامسونگ در حالت frp و oem روشن و یا خاموش بدون باکس رو از انجمن خریداری کردم و طبق آموزش پیش رفتم وهمه چیز بدون خطا بود حتی آخر هم گوشی با موفقیت فلش شد تا زمانی که می خواست بالا بیاد خطای زیر رو میزد و هر کاری می کردم گوشی بالا نمی یومد .... اگه کسی راهنمایی کنه ممنون می شم گوشی مشتری مونده رو دستم و گیر داده اطلاعاتم می خوام عذرخواهی میکنم بابت گذاشتن این پست اونجا توی نظرات گفتم ولی تا الان پاسخی نگرفتم گفتم اینجا بگم شاید کسی بدونه چون مشتری بدجور روی مخمه و بیرون نمی ره لینک آموزش http://www.gsm-developers.com/how-to-bypass-screen-lock-in-frp-on-or-oem-on-or-off/
آخرین پاسخ توسط farhadsoftware, -
- 7 پاسخ
- 998 بازدید
سلام.ممنون میشم از دوستان کمک کنن.بعداز فلش گوشی فوق قسمت 3gآنتن داره ولی قسمت 2gآنتن نمیاره و ثبت نشده روی شبکه میزنه.qcn رایت کردم سوپر ایمیل و ریپایر نتورک و رایت سرت زدم بازم درست نشد.ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن
آخرین پاسخ توسط nokia5800, -
- 5 پاسخ
- 1k بازدید
ی i9300i اندروید 4 زدم خاموش شد 6 تا جریان کشی داره و روشن نمیشه لطفا کمک کنید
آخرین پاسخ توسط siavash sadr, -
- 1 پاسخ
- 814 بازدید
با سلام به دوستان.یک گوشی سامسونگ اس 3 مدل sc-06d اومده برام که به گفته مشتری فایل کرنل سامسونگ اس تری مدل 9300 رو از ریکاوری روش فلش زده ولی ارور داده که بعداز اون گوشی دیگه خاموش شده . تو سیستم بصورت qhsusb_dload شناسایی میشه.ممنون میشم از دوستان راهنمایی کنن.
آخرین پاسخ توسط masoud, -
- 6 پاسخ
- 979 بازدید
سلام دوستان یه گوشی گلاکسی اس 6 ادج پلاس اوردن روی ارم گیر کرده مشتری برده براش فلش کردن ولی درست نشده.گوشی رو چک کردم پشتش نوشته sm-g928c ولی تو حالت دانلودینگ میوننیسه sm-g928f دوستان کسی میدونه مشکل روی ارم موندن این گوشی چطور حل میشه؟مثل اینکه با این فایل هم فلش شده G928CXXU1AOH3_G928COJP1AOH3_G928FXXU1AOH3_HOME
آخرین پاسخ توسط steve jobs, -
- 7 پاسخ
- 1.2k بازدید
کار بسيار ساده ميباشد. بدون شرح ::::: لينک ويديوي تصويري رو مدلهاي A710 j710 J74G j5 A510 تست کردم خودم و این هم متدی دیگر برای تمامی مدلهای قدیمی و جدید لینک دانلود pas : ::: gsm-developers.com
آخرین پاسخ توسط morteza safakaram, -
- 13 پاسخ
- 1.7k بازدید
با سلام گوشی g530h/DV بعد روشن کردن رو دانلودینگ میره و موقع فلش هم ارور میده ممنون میشم کمک کنید
آخرین پاسخ توسط ..::AtifGsm::.., -
- 1 پاسخ
- 496 بازدید
با سلام گوشی i8160بعد فلش صداش ایراد پیدا کرده اصلا همچین چیزی میشه؟ چیکار باید کرد با دو تا ورژنم زدم ولی هر دوش صداش مشکل داره خش خش میکنه نویز داره ممنون میشم کمک کنید
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 3 پاسخ
- 1.3k بازدید
یه گوشی برام اوردن(j710fxxu4brb2) موقع بالا امدن این ارور میده (راه اندازی مجدد دستگاه ممکن نیست .تایید اعتبار یکپارچگی ناموفق بود و...و باید بازنشانی کارخانه کنید)وایپ هم کردم بعضی وقتا میاد بالا و تا چند دقیقه درسته و دوباره ریستارت میشه و همین ارور از اساتید کسی میدونه مشکل و راه حلش چیه؟ممنونم
آخرین پاسخ توسط sasanrezaeim, -
- 8 پاسخ
- 1.1k بازدید
باسلام دوستان گوشی ذکر شده وقتی روشن میکنم توی حالتی که درعکس هست میماند به حالت ریکاوری هم نمی رود ممنونم اگرراهنمایی بفرمایید عکس در زیر
آخرین پاسخ توسط hamed67vi, -
- 6 پاسخ
- 1.2k بازدید
سلام امروز صبح کلی مشتری بهم زنگ زدن که گوگل متوقف شد میزنه صفحه گوشی و تغیری هم نمیکنه کل نوتیفیشن ها خاموش کردم باز همینظوره
آخرین پاسخ توسط daod312, -
- 3 پاسخ
- 880 بازدید
سلام دوستان یه موبایل n920c هست که frp داره با z3x زدم حذف frp که متاسفانه موبایل رفت روی حالت emercency الانم چه فایل کامبینیشن چه فایل فلش که میخوام روش رایت کنم هنگام فلش فایل system.img وسط کار گیر میکنه و دیگه جلوتر نمیره موبایل باینری 5 اندروید 7 هست.مواردی که تست شده و جواب نداده رو در زیر مینویسم 1-فلش فایل منطقه ایران و عربستان با چند ورژن مختلف odin و z3x 2- دو سه تا فایل کامبینیشن 3- فایل 4 فایل و فایل pit 4- frp موبایل on هست و نمیشه ریکاوری کاستوم بزنم. دوستان کسی در این مورد اگه میتونه کمک کنه ممنون میشم دوتا عکس هم از ریکاوری و دانلود مود میکذارم تا دوستان بهتر بتونن کمک کنند.
آخرین پاسخ توسط mehran72m,