تعمیرات و مباحث نرم افزاری
مباحث و آموزش های تعمیرات نرم افزاری گوشیهای برند سامسونگ
3,754 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 0 پاسخ
- 608 بازدید
فایلها سالم و تست شده هستند..... اموزشش هم که لازم به ذکر نیست قفل OEM رو باز میکنید فایل کاستوم ریکاوری TWRP رو با ادین فلش میکنید. نهایتا فایل supersu رو از همون ریکاوری کاستوم رایت میکنید.گوشی یه دوباری ریستارت میشه بالا میاد.
آخرین پاسخ توسط DawoodZzz, -
- 0 پاسخ
- 463 بازدید
Update your browser to use Google Drive - Google Drive Help
آخرین پاسخ توسط siavash sadr, -
فایل دامپ i9060i
توسط hacker- 0 پاسخ
- 549 بازدید
خدمت دوستان عزیز لینک دانلود
آخرین پاسخ توسط hacker, -
bit3 آموزش ترمیم سریال سامسونگ a605G با باینری 3 بدون تماس اظطراری شدن بعد ریست فکتوری
توسط sfri.arash- 0 پاسخ
- 544 بازدید
آموزش ترمیم سریال سامسونگ a605G با باینری 3 بدون تماس اظطراری شدن بعد ریست فکتوری سلام ب همگی این فایل تست شده و شما هیچگ.نه مشکلی بعد ریست فکتوری هم با تماس اظطرای نخواهید داشت موفق باشید Repair imei without lose the network after factory reset A605G U3 8.0.0.tar
آخرین پاسخ توسط sfri.arash, -
- 0 پاسخ
- 505 بازدید
فایل qcnسامسونگ n900a با لینک مستقیم از جی اس ام دولوپرز خدمت شما
- 0 پاسخ
- 1.3k بازدید
سلام دوستان امیدوارم مورد استفاده قرار بگیره >شايد براي شما هم اتفاق افتاده باشه كه نياز فوري براي برداشتن قفل سيم كارت گوشي هاي سامسونگ داشته باشيد اما بنا به هر دليل (نبودن باكس و نرم افزارهاي مربوطه و از همه مهمتر خرابي كانكتور شارژ گوشي جهت اتصال به باكس و ...) بخواهيد فقل سيم كارت اين گوشي هاي را دور بزنيد. خيلي راحته. گوشي را بدون سيم كارت روشن كنيد. وقتي گوشي كامل بالا اومد. بدون اينكه گوشي را خاموش كنيد سيم كارت را وارد كنيد. بعد كد #2878*2767* را وارد كنيد. چند ثانيه منتظر بمانيد تا گوشي ريستارت شده و مجددا روشن شود. ديگر گوشي قفل سيم كارت را از شما نمي خواهد. البته با خاموش كردن گوشي مجددا بايد اين مراحل را انجام دهيد. اين ترفند روي مدلهايي از قبيل E250 و …
آخرین پاسخ توسط behzad007, -
- 0 پاسخ
- 570 بازدید
ابتدا گوشی رو به این نسخه N910CXXS2CPB3 اپدیت میکنیم که دارای منو فارسی نیز میباشد سپس فایل cf-root با این مشخصه LMY47X.N910CXXU2COJ5 توسط ادین رایت شود. گوشی بدون مشکل هنگ لوگو و حس گر اثر انگشت بالا میاد. http://s6.picofile.com/file/8244191000/fffffd.PNG
آخرین پاسخ توسط mobile yak, -
- 0 پاسخ
- 519 بازدید
دوستان باید با کابل یو اس بی اینفو بگیرین کد رو نشون میده
آخرین پاسخ توسط d sezar, -
- 0 پاسخ
- 983 بازدید
رید گرفته شده با Z3X لینک دانلود SM-A510FD - Download - 4shared - anower hossain pass:gsmdevelopers.com
آخرین پاسخ توسط hadi000, -
- 0 پاسخ
- 431 بازدید
مراحل انجام کار : 1- گوشی رو روت کنید 2- برنامه روت اکسپلولر رو باز کنید و پوشه csc را پاک کنید تمام.
آخرین پاسخ توسط hosseingh810, -
- 0 پاسخ
- 611 بازدید
با سلام گوشی i9295 نه سریال داره نه بیس باند. write Def. Efs هم زدم اما سریال null هستش هنوز. ممکنه سخت افزاری باشه؟
آخرین پاسخ توسط h.phoenix, -
- 0 پاسخ
- 423 بازدید
اساتید عزیز خسته نباشید شاید سوالم بی ربط ب این موضوع باشه ولی خیلی به راهنمایی نیاز دارم شما کدام گوشی رو تایید میکنین برای خرید سامسونگ Galaxy J7 Max سامسونگ Galaxy J7 Pro هواوی Mate 10 Lite از لحاظ کارایی معایب و مزایا و الباقی چیزهایی که خودتون میدونین
آخرین پاسخ توسط behnam1991, -
مشکل شبکه N950N
توسط seren- 0 پاسخ
- 743 بازدید
سلام دوستان گوشی N950N دارم که بیلد 5 هست وقتی رام اصلی میزنم شبکه Limited service میشه ولی وقتی رام پورت شده براش نصب میکنم گوشی دو سیم کارت میشه و میتونم imei دلخواه رایت کنم و باکس اختا پچ هم میکنه ولی متاسفانه گوشی انتن دهی نداره و Imei:NG میشه
آخرین پاسخ توسط seren, -
- 0 پاسخ
- 782 بازدید
فایل qcn سامسونگ n900p با لینک مستقیم از جی اس ام دولوپرز خدمت شما
- 0 پاسخ
- 1.2k بازدید
سلام گفتم این آموزش رو بذارم تا اگه کسی مشگل داشت با سرچ زودتر به نتیجه برسه خب این گوشی زمانی که سیم کارت بذاری میگه قفل سیم کارت را وارد کنید با فلش زدن هم رفع نمیشه برای فلش زدن این مدل باید گزینه فلش رو بزنید بعد با گرفتن کلید هوم گوشی رو به سیستم وصل کنید تا عملیات فلش انجام بشه بعد فلش باید گوشی رو آنلاک کنید تا زمانی که سیم کارت بذارید قفل سیم کارت نخواهد گزینه آنلاک در باکس رو بزنید گوشی رو خاموش با گرفتن کلید هوم به سیستم وصل کنید تمام
آخرین پاسخ توسط سجادبیانی, -
- 0 پاسخ
- 836 بازدید
سلام دوستان گلم. من این مشکل رو خودم پیدا کردم و با راهنمایی هایی خیلی از دوستان که گفتند از ورژن پایین z3x استفاده کنم و بعضی ها هم میگفتند دانگرید کنم یا اول فایل کامبینیشن بزنم یا هرچیز دیگه نشد که نشد...که دیدم توی نت هر روشی بوده جواب نداده و تمام روش ها باعث از بین رفتن بیس باند گوشی میشه و اونوقته که یه اوضاعبی داریم برای بازگردانی سریال و بیس باند. دوستان دقت کنن این یک مدل یکم تخصصی تر هست و باید دقت کنین اگه با z3x اقدام به رایت سرت روی این مدل کردین و با ارور data error 8 یا data error 9 مواجه شدین و بیس باند و سریال رفت اصلا نگران نباشین. ابتدا آخرین رام منطقه اون گوشی رو از sammobile دانلود کنید و تک فایل فلش کنین اینجور مبینین که بیس باند و سریال برمیگرده…
آخرین پاسخ توسط MR.Shafiei, -
- 0 پاسخ
- 559 بازدید
خدمت همکاران و دوستان گرامی دانلود فایل
آخرین پاسخ توسط hosseingh810, -
فایل دامپ J110G
توسط hacker- 0 پاسخ
- 608 بازدید
خدمت دوستان عزیز پارت 1 پارت2 پارت3 پارت4
آخرین پاسخ توسط hacker, -
- 0 پاسخ
- 655 بازدید
با سلام دوستان یه گوشی sm-g610f دارم می خواستم روتش کنم بعد از رایت فایل رفته روی لوگو.. فایل کاستوم TWRP برای این مدل تست شده دارید معرفی کنید ... ورژن اندرویدش 8.1 هستش دوم : بعد از اینکه فایل درست را رایت کنم گوشی از حالت لوگو خارج خواهد شد یا باید رامشو بگیرم...
آخرین پاسخ توسط david2018, -
- 0 پاسخ
- 498 بازدید
آموزش حذف frp samsung m305f m30 با روشCombination ابتدا فایل کامبنیشن قرار داده شده را رایت کنید بعد از رایت فایل و روشن شدن کد دستوری *#0808# را اجرا کنید گزینه DM+MODEM+ABD و گوشی را ریستارت کنید . به تنظیمات رفته و منوی توسعه دهندگان USB Debugging را فعال کنید . سپس با فایل رام قرار داده شده و برداشتن تیک یوزر دیتا هنگام مراحل رایت فلش نمایید . لینک اول لینک دوم
آخرین پاسخ توسط espandesh, -
- 0 پاسخ
- 766 بازدید
با سلام.. از ساپورت z3xرام I9105PXXUBNG1_OXABNG1 رو دان کردم...زدم روی گوشی ریستارت میکنه...با فایل pit هم زدم...فرقی نکرد..وایپشم کرد...هیچی به هیچی..ممنون میشم راهنماییم کنید
آخرین پاسخ توسط رامین ملکی, -
- 0 پاسخ
- 546 بازدید
فایل cert سامسونگ n900t با لینک مستقیم از جی اس ام دولوپرز خدمت شما
- 0 پاسخ
- 699 بازدید
سلام دوستان و اساتید محترم از زمانیکه طرح ریجستری اومده و اشکالاتی که در طرح رجیستری هست برای بسیاری از گوشی ها جدید و قدیم مشکل انتن دهی بوجود آمده!!!! برای حل این مشکل تنها 2 راه حلی که باقی می ماند 1- ثبت سریال در سایت گمرک می باشد ( دربعضی موارد یک فایل سرت در اینترنت موجود است روی چند گوشی زده شده و سایت همتا به این سریال اجازه انتن دهی نمیدهد) 2- عوض کردن سریال گوشی یا اگر گوشی دچار مشکل هاد شده باشد مجبور به ریست EFS و در مواردی Wipe EFS می شویم که منجر به از بین رفتن سریال دستگاه میشود. سوال اصلی چرا در بعضی از گوشی های سامسونگ براحتی میشود که سریال ان هارا از طریق باکس ترمیم کرد مانند G935FD ولی بعضی از گوشی های س…
آخرین پاسخ توسط seren, -
- 0 پاسخ
- 796 بازدید
این کدها معمولا برای تست و استفاده تعمیرکاران هستش درضمن این کدها کامل نیستن!!! امیدوارم براتون کاربردی باشن
آخرین پاسخ توسط steve jobs, -
- 0 پاسخ
- 650 بازدید
با سلام در اکثر گوشی های اندروید 5 با این که برنامه SideSync اونها رو میاره بالا وQuickShortcutMaker.apk رو نصب کنید ولی قسمت وارد کردن ایمیل نمیاد راه حل این مشکل میتونید با این برنامه راحت حل کنید Google Account قبل از اینکه QuickShortcutMaker.apk نصب کنید برنامه که بالا قرار دادم نصب کنید بعدش Quick نصب کنید موفق باشید.
آخرین پاسخ توسط sbr0651,