تعمیرات و مباحث نرم افزاری
مباحث و آموزش های تعمیرات نرم افزاری گوشیهای برند سامسونگ
3,754 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 2 پاسخ
- 743 بازدید
باسلام دوستانبا فایل موجود تو سایت امتحان کردم ظاهرا ورژنش پایینه و رایت نمیشه....... اگر امکان داره لینکی بدین که جدیدترین ورژنه کامبینیشن این مدل رو داشته باشه
آخرین پاسخ توسط mohsen1987, -
- 0 پاسخ
- 743 بازدید
تغییر آنچنانی در این ورژن از اندروید دیده نمیشه PROP در این بیلد جهت آشنایی کاربران عزیز # # ADDITIONAL_DEFAULT_PROPERTIES # persist.security.ams.enforcing=1 ro.oem_unlock_supported=1 ro.secure=1 security.perf_harden=1 ro.adb.secure=1 ro.allow.mock.location=0 ro.debuggable=0 persist.sys.usb.config=mtp ro.zygote=zygote64_32 ro.telephony.default_network=9 ro.supportmodel.mptcp=1 ro.radio.noril=no ro.telephony.default_cdma_sub=0 dalvik.vm.image-dex2oat-Xms=64m dalvik.vm.image-dex2oat-Xmx=64m dalvik.vm.dex2oat-Xms=64m dalvik.vm.dex2oat-Xmx=512m ro.dalvik.vm.native.bridge=0 dalvik.vm.usejit=true dalvik.vm.usejitprofiles=true dalvik.vm.dexopt.secondary=true dalvik.vm.a…
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 1 پاسخ
- 743 بازدید
یکی از بزرگ*ترین شکایت*ها از اندروید کندی و تاخیر آن است. این اتفاق شاید از کم*کاری گوگل در قبال اندروید باشد و یا شاید عدم استفاده*ی صحیح از دستگاه اندرویدی. به هر حال اگر احساس کندی و تاخیر در دستگاه خود می*کنید با این ترفند می*توانید عملکرد آن را بهبود بخشید و با سرعت بیشتری به گشت و گذار درون اندروید بپردازید. گوگل برخی تنظیمات مخصوص توسعه*دهندگان را مخفی کرده و ابتدا باید به این تنظیمات دسترسی پیدا کنید. مراحل زیر را دنبال کنید: ابتدا به قسمت تنظیمات مراجعه کنید و بخش About Phone یا همان درباره*ی دستگاه را باز کنید. سپس 7 بار روی Build Number ضربه بزنید تا منوی مخفی مخصوص توسعه*دهندگان برایتان نمایش داده شود. برای مراجه به این منو به صفحه*ی اصلی تن…
آخرین پاسخ توسط G.S.M, -
- 4 پاسخ
- 743 بازدید
باز کردن رمز a710f frp on android7 میخوام بدون پاک شدن اطلاعات بازش کنم با په روشی انجام بدم
آخرین پاسخ توسط OREO2018, -
- 4 پاسخ
- 743 بازدید
با سلام یک گوشی J7 Prime G610F دارم..میخوام روتش کنم..با اندروید 7 فایل و روش تست شده ی سراغ دارین؟؟سپاس از دوستان
آخرین پاسخ توسط behnam1991, -
- 0 پاسخ
- 743 بازدید
Google Drive – Virenscannerwarnung
آخرین پاسخ توسط siavash sadr, -
- 0 پاسخ
- 743 بازدید
چرا بوتلودر دیوایس سامسونگ خود را آنلاک کنیم ؟ برای نصب کاستوم ریکاوری*های معروفی نظیر CWM، TWRP ،Philz فلش رامهای غیر رسمی مانند سیانوژن مود، اسلیم و… روت کردن باز بودن قسمت “Developer Options“ آموزش فعالسازی دولوپر آپشن سامسونگ : 1 . به تنظیمات گوشییتان و به قسمت “About Phone” بروید. 2 . روی گزینه “Build Number” هشت بار کلیک کنید تا منوی “Developers Options” باز شود. 3 . حال قسمت “Developers Options” را در تنظیمات گوشییتان می بینید. نحوه آنلاک کردن بوت لودر سامسونگ : 1 . در تنظیمات، به قسمت “Developers Options” بروید. 2 . گزینه “OEM Unlocking” را On کنید. توجه کنید که اگر سامسونگ شما گزینه “OEM Unlocking” را نداشت بدین معنی است …
آخرین پاسخ توسط e30-851, -
- 0 پاسخ
- 742 بازدید
دانلود آپدیت 11.0.1 نسخه نهایی برای دستگاه های اپل با لینک مستقیم iPhone 7 (iPhone9,1) iPhone 7 Plus (iPhone9,2) iPhone 7 (iPhone9,3) iPhone 7 Plus (iPhone9,4) iPhone 6s, iPhone 6 iPhone 6s Plus, iPhone 6 Plus iPhone SE, iPhone 5s GSM, iPhone 5s CDMA iPad Pro (10.5-inch), iPad Pro (12.9-inch) (2nd generation) iPad (9.7-inch) iPad Air 2, iPad mini 4, iPad mini 3 iPad Pro (9.7‑inch) (1st generation) iPad Pro (12.9‑inch) (1st generation) iPad Air 1, iPad mini 2 iPod touch (6th generation) iPhone10,4 (iPhone 8) iPhone10,5 (iPhone 8 Plus)
آخرین پاسخ توسط g0dsend313, -
- 3 پاسخ
- 742 بازدید
با سلام گوشی بهد یه مدت صفحه کامل ابی یا سفید میشه...باید باطری دراورد روشن کرد...و بعضی وقتام بعد از ارم روشن نمیشه چند بار باید اینکارو کرد....با فایل J200HXXU0AQG1_J200HOJV0AQG1_J200HXXU0AQF1 فلش و سپس هارد ریست کردم نصف روز خوبه دوباره.....
آخرین پاسخ توسط davood0523, -
- 0 پاسخ
- 742 بازدید
سلام فایل efs-qcn-cert دوسیم برای سامسونگ j500g و j500f دانلود
آخرین پاسخ توسط masoud, -
درخواست رام i9301i
توسط ei.g.a- 2 پاسخ
- 742 بازدید
سلام دوستان گوشی i9301i با تک فایل فلش شده الان مشکل دوربین داره.بیزحمت فایلی برای حل مشکلش لطف کنید. با تشکر
آخرین پاسخ توسط ei.g.a, -
- 0 پاسخ
- 742 بازدید
رفع مشکل multicore checksum mode سامسونگ بدون نیاز به باکس رای رفع مشکل کافیست فایل ضمیمه شده رو فلش کنید موفق باشید Download File UploadBoy.com Making Your File Sharing Easy! آپلودبوی,آپلود بوی MODE OFF.rar.html
آخرین پاسخ توسط mehrzad0028, -
- 7 پاسخ
- 741 بازدید
با سلام دوستان این گوشی تا حالا 3 تا باتری روش انداختم ولی نمیدونم چرا مشکل داره.. مثلا 3 درصد شارژ باتری داره خاموش روشن میکنم میشه 5 درصد بیشتر میشه ..بعضی وقتا کم میشه. امپر کشی هم کردم یکم بازی میکرد ولی از اخر تو امپر کشی صفر شد. وقتی 0 باشه تو امپر کشی معمولا مشکل سخت افزاری نداره.. در ضمن تک فایل هم زدم.. میشه راهنمایی کنید 4 فایله بزنم یا ن؟؟
آخرین پاسخ توسط OREO2018, -
- 2 پاسخ
- 741 بازدید
با سلام برای آنلاک این مدل فقط کافیه مدل رو روی E1050 بزارین و بعد گزینه ی direct unlock رو بزنید تمام.
آخرین پاسخ توسط MR.Shafiei, -
- 2 پاسخ
- 741 بازدید
گوشی با فایل تو مرکز دانلود به اندروید 6 ارتقاع دادم حالا گوشی رو ارم مونده j700f هر فایلی رایت میکنم باز رو ارم هست
آخرین پاسخ توسط Ariomobile, -
- 0 پاسخ
- 741 بازدید
سلام با این فایل فلش کنید تست شده G313HZOLB0AOB1_G313HZDXU0ANL2_HOME.tar Dev-Host - XXV-G313HZDBU0AOB1-20150211112726.zip - The Ultimate Free File Hosting / File Sharing Service
آخرین پاسخ توسط mojtabavan, -
- 1 پاسخ
- 740 بازدید
سلام کسی اموزش حل device overheating گوشی j500f میخوام. ممنون
آخرین پاسخ توسط ahad.kh, -
- 3 پاسخ
- 740 بازدید
فایل روت هر کی داره ممنون میشم لینک بده فرستاده شده از HUAWEI G750-U10ِ من با Tapatalk
آخرین پاسخ توسط reza_2344, -
- 1 پاسخ
- 740 بازدید
با سلام گوشی i9082 هست روشن میشه تا حدود 30 ثانیه خوب کار میکنه بعد فریز میشه و کلا از کار میفته. صفحه اش که خاموش میشه کلید بک و منو لمسی روشن میمونه. تا باطری درنیاری همینطوری هست 4 فایله دو تا رام مختلف زدم (اندروید 4.1.1) روش dfg که برای s3 بود هم روش امتحان کردم جواب نداد. دوستان چه احتمالی میدن؟؟
آخرین پاسخ توسط simorgh, -
- 0 پاسخ
- 740 بازدید
با سلام خدمت همکاران عزیز گوشی (s5 (g900h بعد از ارتقا به اندروید 5 مشکل بر عکس نشان دادن مخاطبین رو پیدا میکنه که برای رفع این مشکل با این فایل g900hxxu1bob1 گوشی رو فلش کنید. موفق باشید=p~=p~
آخرین پاسخ توسط hamidjoon01, -
- 2 پاسخ
- 739 بازدید
با سلام گوشی سامسونگ G7102 گرند2 مشکل ثبت نشده روی شبکه داشت که با رایت مودم و فایل qcn مشکل حل شد ولی روی حالت شبکه gsm ثبت نشده روی شبکه میزنه ولی روی حالت wcdma کاملا آنتن داره.ممنون میشم از دوستان راهنمایی کنن.
آخرین پاسخ توسط mr., -
- 1 پاسخ
- 739 بازدید
دوستان کسی لینک اندروید 5 مدل samsung g5520 رو داره بهم بده ممنون میشم
آخرین پاسخ توسط amir gsm, -
- 0 پاسخ
- 739 بازدید
سلام ابتدا گوشی را با فایل زیر فلش کرده سپس با هر باکسی ریست frp کرده سریال میپره مجددا با این فایل فلش مشکل حل ً@*&،12ً@*&،12ً@*&،12ً@*&،12 A510FXXS3BPIA_A510FOJV3BPI1
آخرین پاسخ توسط t20mobile, -
- 1 پاسخ
- 739 بازدید
سلام دوستان. گوشی سامسونگ گرند پرایم پرو با شماره J250FXXS2ARE1 برام آوردن مشکل FRP داره. اندروید نسخه 7.1.1 هست ممنون میشم راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط farhadsoftware, -
- 3 پاسخ
- 739 بازدید
با سلام گوشی سامسونگ Core 2 G355h رو میخام روت کنم..فایل روت شو دارم..به ریکاوری میبرم گزینه نصب رو نداره.. میشه ریکاوریشو بزارید
آخرین پاسخ توسط farhadsoftware,