تعمیرات و مباحث نرم افزاری
مباحث و آموزش های تعمیرات نرم افزاری گوشیهای برند سامسونگ
3,754 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 0 پاسخ
- 790 بازدید
مجموعه فایلهای COMBINATION برای حل مشکل frp Files of kokar: COMBINATION folder
آخرین پاسخ توسط siavash sadr, -
- 2 پاسخ
- 790 بازدید
سلام برای انلاک این مدل ابتدا ریکاوری رو نصب کنید و بعد از نصب فایل انلاک رو از منوی ریکاوری رایت کنید. دانلود ریکاوری انلاک
آخرین پاسخ توسط siahishab, -
- 1 پاسخ
- 789 بازدید
انلاک g930f u2 اندروید 7 با متد ریکاوری استاد ایلیا البته frp on بود با z3x خاموش کردم بعد ریکاوری ادیت کردم توسط آموزش ایلیا بعد ریکاوری اورجینال بعد هم دیگه معلومه عکس هم گزاشتم
آخرین پاسخ توسط sa33d, -
- 0 پاسخ
- 789 بازدید
Samsung J2 J200xx Series Root For All Variants SM-J200F, SM-J200M, SM-J200G, SM-J200GU, SM-J200F, SM-J200BT, SM-J200Y Twrp Recovery:Download TWRP for j2lte Supersu:SuperSU Download J2 (SM-J200H only ) Pre-Rooted Firmware J200HXXU0AOIB_5.1.1_Pre_Rooted_firmware_byANDROTECHNOLOG.tar.7z - Google Drive
آخرین پاسخ توسط kia mobile, -
- 3 پاسخ
- 789 بازدید
سلام دوستان فایل فعال ساز adb برای گوشی a510f u5 میخواستم فوریه، بیزحمت اگه دارین بفرستین
آخرین پاسخ توسط rahi_sr, -
مشکل wifi a5108
توسط t20mobile- 1 پاسخ
- 789 بازدید
سلام گوشی a5108 فارسی شده بود بالا نمی امد با فایل اصلی فلش زدم بالا امد ولی wifi کار نمیکنه قبلا همین رام رو روی چندتا گوشی زدم در ضمن موقعی که ارسی شده بود wifi کار نمیکرده
آخرین پاسخ توسط mr., -
- 2 پاسخ
- 789 بازدید
گوشی با فایل تو مرکز دانلود به اندروید 6 ارتقاع دادم حالا گوشی رو ارم مونده j700f هر فایلی رایت میکنم باز رو ارم هست
آخرین پاسخ توسط Ariomobile, -
- 1 پاسخ
- 789 بازدید
سلام دوستان. گوشی سامسونگ گرند پرایم پرو با شماره J250FXXS2ARE1 برام آوردن مشکل FRP داره. اندروید نسخه 7.1.1 هست ممنون میشم راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط farhadsoftware, -
- 2 پاسخ
- 788 بازدید
با سلام.گوشی فوق مشکل سریال داشت که ترمیم شد با رایت سرت بعد از رایت سرت ثبت نشده روی شبکه میداد که qcn زدم درست شد ولی الان تو حالت فقط wcdma آنتن نداره .ممنون میشم راهعنمایی کنین.
آخرین پاسخ توسط MR.Shafiei, -
- 1 پاسخ
- 788 بازدید
سلام لطفا آموزش حذف اکانت جیمیل
آخرین پاسخ توسط g0dsend313, -
- 0 پاسخ
- 788 بازدید
سلام ابتدا این فایل رو اجرا کنید : اینجا بعد فایل SM-N900V_FI_ROOTE.exe رو اجرا کنید و گوشی به دانلود مد میره و با اودین فایل 1.tar رو در پوشه روی گوشی نصب کنید و پس از ریستارد فایل دومی رو نصب کنید ..پس از ریستارت صبر کنید تا کینگو روت روی گوشی نصب بشه و تمام ً@*&،18
آخرین پاسخ توسط MR.Ali, -
- 1 پاسخ
- 788 بازدید
با سلام این گوشی دوربین جلوش مشکل داره بعد فورمت درست میشه فقط یه بار باز میشه باز دوباره باید فورمت بشه که باز بشه چندتا فایل زدم درست نشده لطفا راهنمایی کنید تشکر
آخرین پاسخ توسط takteamh, -
- 1 پاسخ
- 787 بازدید
با سلام به دوستان.گوشی فوق سریال و sn داره ولی ثبت نشده روی شبکه میزنه.فایل های نودم هم زده شده ولی هنوز مشکل داره.ممنون میشم راهنمایی کنین.از باکس ها هم اختاپوس،z3x و bst رو دارم.
آخرین پاسخ توسط jalilzadeh, -
- 2 پاسخ
- 787 بازدید
10 2016 Bypass FRP Google Account All Samsung Devices Galaxy A7, J7, S7 edge, 100% FREE لینک دانلود
آخرین پاسخ توسط BAHMAN, -
- 0 پاسخ
- 787 بازدید
آموزش حذف گوگل اکانت سامسونگ j120h/ds تست شده از جی اس ام دولوپرز درود دوستانی که با مشکل حذف گوگل اکانت رو با این مدل داشتن با ما همراه باشن این گوشی از اون گوشی های بد قلق بوده برا حذف FRP کافیست: برا حل مشکل این مدل از گوشی باکس نازنین z3x رو اجرا و مدل رو روی j500H قرار و آنلاک بکنینً@*&،353553 اینم از لاگ اش [/font][/size][font=arial narrow][size=5][size=3]Operation: Reset FRP/React/EESelected model: SM-J500H Selected port: COM1 Port de communication Software version: 24.9 Searching Samsung USB Flash Interface... detected COM7 Setup connection... OK Reading PIT from phone... OK Searching FRP lock... OK [color=#0000cd] …
آخرین پاسخ توسط sfri.arash, -
- 2 پاسخ
- 787 بازدید
درود دوستان این مدل چجوری فارسی میشه؟
آخرین پاسخ توسط mobilejavan, -
- 3 پاسخ
- 786 بازدید
سلام دوستان عزیز کسی فایل i8262 تست شده داره واسم اپلد کنه ممنون میشم با تشکر
آخرین پاسخ توسط mortezaheibati, -
- 2 پاسخ
- 786 بازدید
با سلام برای آنلاک این مدل فقط کافیه مدل رو روی E1050 بزارین و بعد گزینه ی direct unlock رو بزنید تمام.
آخرین پاسخ توسط MR.Shafiei, -
- 2 پاسخ
- 786 بازدید
سلام دوستان یه گوشی n920c هست رو frp lock مونده و بالا نمیاد چیکار کنم؟ با ادین فقط بفرمایید ن باکس ممنون میشم
آخرین پاسخ توسط Anonymous, -
- 1 پاسخ
- 786 بازدید
با سلام خدمت اساتید محترم i9003 برام اورده بودن که مشکا هارد داشت بنده هم هارد رو خارج کردم ویه رم 8 گیگ گذاشتم و گوشی بالا اومدش وبنده گوشی رو روتش کردم والان میخوام رم رو به عنوان حافظه داخلی به گوشی معرفی کنم ولی هر کاری میکنم با موبوروبو نمیتونم فایلش رو روگوشی نصب کنم ممنون میشم از اساتید که بنده رو راهنمایی کنید وباقی مراحل رو به بنده بفرمایید که چکار کنم
آخرین پاسخ توسط taher, -
- 1 پاسخ
- 786 بازدید
با سلام تو انجمن این مورد بود ولی با این روش که تست شده کاملا راحت میتونید این مدل رو روت کنید. کافیه این فایل رو در قسمت PDA FILE توسط این اودین رایت کنید. ODIN تمام... گوشی به راحتی روت شد.
آخرین پاسخ توسط steve jobs, -
- 0 پاسخ
- 786 بازدید
[h=2]فایل روت و ریکاوری سامسونگ A320F لینک دانلود[/h]
آخرین پاسخ توسط adib, -
- 3 پاسخ
- 786 بازدید
با سلام و درود... دوستان ممنون میشم برای انلاک نتورک این مدل راهنماییم کنید j510f
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 1 پاسخ
- 786 بازدید
سلام علیکم ببخشید ممنون میشم فایل روت را برام بزارید خیلی فایل دانلود کردم هیچکدوم روت نکرد ممنون یه فایل تست شذه بزارید g570f/ds
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 0 پاسخ
- 786 بازدید
چرا بوتلودر دیوایس سامسونگ خود را آنلاک کنیم ؟ برای نصب کاستوم ریکاوری*های معروفی نظیر CWM، TWRP ،Philz فلش رامهای غیر رسمی مانند سیانوژن مود، اسلیم و… روت کردن باز بودن قسمت “Developer Options“ آموزش فعالسازی دولوپر آپشن سامسونگ : 1 . به تنظیمات گوشییتان و به قسمت “About Phone” بروید. 2 . روی گزینه “Build Number” هشت بار کلیک کنید تا منوی “Developers Options” باز شود. 3 . حال قسمت “Developers Options” را در تنظیمات گوشییتان می بینید. نحوه آنلاک کردن بوت لودر سامسونگ : 1 . در تنظیمات، به قسمت “Developers Options” بروید. 2 . گزینه “OEM Unlocking” را On کنید. توجه کنید که اگر سامسونگ شما گزینه “OEM Unlocking” را نداشت بدین معنی است …
آخرین پاسخ توسط e30-851,