تعمیرات و مباحث نرم افزاری
مباحث و آموزش های تعمیرات نرم افزاری گوشیهای برند سامسونگ
3,754 موضوع در این تالار قرار دارد
-
سلام خدمت دوستان امروز در خدمتتون هستم با انلاک j500h & j500f برای برداشتن پترون و رمزش و اول اقدام به رایت ریکاوری کاستوم کنید و بعدش فایل انلاک از ریکاوری رایت کنید.یاعلی دانلود ریکاوری Pattern&Lock Screen Remover_E30-851
آخرین پاسخ توسط ei.g.a, -
ابزار حذف frp
توسط arash167- 0 پاسخ
- 670 بازدید
سلام ابزار حذف FRP [h=1]All model FRP Removal Tool[/h] دانلود
آخرین پاسخ توسط arash167, -
- 0 پاسخ
- 576 بازدید
سلام ابزاری کم حجم جهت بک اپ و وریستور EFS S6 و Note 5 دانلود
- 0 پاسخ
- 606 بازدید
سلام خدمت دوستان عزیز دانلود ً@*&،641
آخرین پاسخ توسط MR.Ali, -
- 0 پاسخ
- 654 بازدید
سلام همانطور که اطلاع دارید رام رسمی این مدل فارسی ندارد . برای اینکه این مدل وارد بازار ایران کنند با فایل N9005 فارسی میکنند و لیبل N9005 نیز پشت گوشی میزنند. اما این فایل مشکل هات اسپات و کار نکردن برنامه هایی مانند شیریت دارند. برای حل این مشکل میتوان رام رسمی N900T رایت کرد که در نتیجه فارسی گوشی از بین میرود ((قبلا هم اموزشی در انجمن گذاشتن که مشکل هات اسپات حل میکرد اما بعد از مدتی وایفای گوشی دچار مشکل میشد )) با فایل تست شده ای که در اختیار شما قرار میدهیم مشکل وایفای و هات اسپات کاملا رفع میگردد. نکته : در صورتی که رام فعلی گوشی N9005 با اندروید 5 بر روی گوشی بود . در مرحله اول میبایست گوشی را به اندروید 4.4.2 دانگرید کرد. برای…
- 0 پاسخ
- 447 بازدید
سلام آموزش ریپیر بوت گالکسی نوت 4 (n910f) لینک دانلود با آموزش انگلیسی Yeni klasor
آخرین پاسخ توسط mohsinsomeone, -
- 2 پاسخ
- 695 بازدید
روت موفقیت آمیز N920cd از جی اس ام دولوپرز **************************************************** سلام و درود آموزش روت تست شده برای این مدل(N920CD) رو جایی ندیدم،تقدیم دوستان میکنم. اول کرنل و فایل روت(SU) زیر رو به حافظه داخلی گوشی کپی کنید. Super SU Kernel بعد ریکاوری زیر رو روی گوشی با ادین 3.10 روی گوشی رایت کنید. Recovery بعد از نصب ریکاوری اول فایل Super SU بعد Kernel رو از ریکاوری نصب کنید نکته مهم این آموزش اینجاست که این آموزش مربوط به گوشی است که در تنظیمات گوشی مدل گوشی N920c و در،درب پشت گوشی مدل N920CD یعنی همان دوسیم نوشته شده است. موفق باشید...
آخرین پاسخ توسط ei.g.a, -
- 0 پاسخ
- 464 بازدید
سلام میخاستم بدونم این گزینه های که دورش خط قرمز کشیدم برای چه کار های کاربرد داره ممنون میشم راهنمایی کنیدً@*&،9596
آخرین پاسخ توسط سجادبیانی, -
- 0 پاسخ
- 477 بازدید
حل مشکل Reset EE Lock not success در سامسونگ G928F ******************************************************** سلام و درود... بعضی وقتها پیش میاد که گوشی قفل FRP داره و میخواهید با باکس اون رو آنلاک کنید که البته FRP گوشی آنلاک میشه ولی در آخر کار با پیغام Reset EE Lock not success مواجه میشیم. با این روش که در فایل زیر پیوست شده میتونید مشکل رو براحتی حل کنید. 100%TESTED BY ME دانلود
آخرین پاسخ توسط jalilzadeh, -
- 3 پاسخ
- 607 بازدید
سلام دوستان یه گوشی j700h مشتری اورده مشکل اکانت گوگل داره و otg همنمیشناسه چند تا فایل دان کردم اما جواب نداد خواهشا راه مظمین میدید؟ بدون باکس
آخرین پاسخ توسط e30-851, -
- 10 پاسخ
- 1.3k بازدید
سلام با مورلوکال کامل فارسی نمیشه از روش روت هم پیش رفتم ولی زبان فارسی نداشت ممنون میشم لینک رام فارسی این مدل رو بدیدً@*&،87941
آخرین پاسخ توسط سجادبیانی, -
- 0 پاسخ
- 554 بازدید
دوستان بدون نرم افزار با باگ خود گوشی باز کنید گوشی رو فقط قند شکن یادتون نره
آخرین پاسخ توسط mehdi-ghanbarinia, -
- 4 پاسخ
- 717 بازدید
سلام گوشی i9205 مشکل بوت داشت بعد از ترمیم بوت گوشی کاملا فلش میگیره ولی روی آرم ریست میشه قسمت ریکاوری گوشی این پیغام میده # MANUAL MODE # --appling multi-csc... applied the csc-cod : xef successfully aplied multi-csc. لطفا راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط darabvista, -
- 2 پاسخ
- 1.8k بازدید
با این برنامه میتونید تمام آیفون و آیپدهای اپل رو فلش و جلبریک کنید و یه تعداد امکانات دیگه که تو منو برنامه گنجونده شده ورژنهایی که ساپورت میکنه برنامه iOS 4.0-9.x.x iPhone3G/3GS iPhone4/4S iPhone5/5C/5S iPhone6/6 Plus iPhone6S/6S Plus iPad1/2/3/4 iPad mini1/2/3/4 iPad Air1/2 iPod Touch1/2/3/4/5/6 Support new iPhone SE and iPad Pro(9.7inch) دانلود برنامه
آخرین پاسخ توسط محمد محمدیان, -
- 7 پاسخ
- 831 بازدید
دوستان الان یه j5 اومده ویروسی بود بعضی وقتها ریست میکرد داخل تنظیمات -گزینه های برنامه نویس قفل oem رو باز کردم بعد هارد ریست کردم :;- بدون مشکل اکانت گوگل بالا اومد -الان اگه قفل oem رو دوباره ببندم بعد خاموش روشن بشه اکانت گوگل نمیخواد ممنون
- 6 پاسخ
- 1.6k بازدید
دانلود Samsung FRP Reset File MODEM SM J500H دانلود
آخرین پاسخ توسط asaad, -
- 2 پاسخ
- 594 بازدید
لطفا آموزش روت با تشکر
آخرین پاسخ توسط e30-851, -
- 3 پاسخ
- 769 بازدید
با سلام روش باز کردن قفل شبکه g357fz با اندروید 4.4.4 رو میخواستم
- 2 پاسخ
- 1.4k بازدید
سلام اینم فایل pit & twrp j200h خدمت شما دوستان عزیز. pit & twrp j200h
آخرین پاسخ توسط nokia5800, -
- 0 پاسخ
- 602 بازدید
تولکیت اختصاصی NEW EFS TOOL برای گوشیهای سری 2016 سامسونگ D O W N L O A D
آخرین پاسخ توسط jalilzadeh, -
- 3 پاسخ
- 938 بازدید
از اساتید ممنون میشم اگه ممکنه راهنمایی کنند
- 1 پاسخ
- 589 بازدید
دوستان در جریان هستید که دانگل BST تو سرورش اینارو قرار داده دیدم تمام سایتها گذاشتن من براتون میزارمشون............ >http://uploadboy.com/pfjv8kddpgu0/1227/7z >http://uploadboy.com/4f19qo6xcnkb/1227/7z
آخرین پاسخ توسط M@HDi, -
- 0 پاسخ
- 513 بازدید
دوستان نمیدونم تکراریه یا نه سرچ زدم ولی برای اندروید 6 ندیدم.... دوستان فقط کافیست که با فایل CF-ROOT گوشی G928C که برای اندروید 6 هم هست در قسمت AP فلش کنیدبعد با روش ادیت CSC فارسی کنید گوشی رو.... > http://uploadboy.me/9ng3adi9zr7w/CF-Auto-Root-smg928c.zip.html
آخرین پاسخ توسط MR.Javad, -
- 0 پاسخ
- 827 بازدید
سلام خدمت کاربران شریف انجمن مشکل برعکس کار کردن تاچ بعد از اپدیت یا روت برای خیلی از همکاران پیش اومده که با هیچ روشی به نتیجه نرسیدن در اینجا یه روش ساده معرفی میکنم که 100 در صد این مشکل حل میشه فقط کافیه گوشی روشن کنید به اینترنت متصل بشید کد زیر را شماره گیری کنید >*#2663# بعد از شماره گیری این کد فریمور تاچ را اپدیت کنید ضمنا یاداور میشم در صورتی که نتونستید با تاچ کار کنید کیبورد را توسط کابل otg به گوشی وصل کنید اموزش ساده بود اما مهم . یادتون باشه ارزش کار رو بدونید موفق و سر بلند باشید
- 15 پاسخ
- 1.5k بازدید
با سلام دوستان گوشی سامسونگ g900h 32g روی ارم اول سامسونگ ریست میشه با رام 4 فایل فلش کردم اما بازم مشکل پابرجاست. کسی هم فایل پیت 32 گیگ رو داره ممنون میشم بزاره
آخرین پاسخ توسط masoud,