تعمیرات و مباحث نرم افزاری
مباحث و آموزش های تعمیرات نرم افزاری گوشیهای برند سامسونگ
3,754 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 1 پاسخ
- 710 بازدید
درود بدون هیچ توضیح اضافه گوشی رو روت کرده و از فایلهیی که قرار دادم برای حل مشکل سریال استفاده کنید موفق باشید download efs download cert download resat msl
آخرین پاسخ توسط iraj, -
- 10 پاسخ
- 1.8k بازدید
فایلهای nvm گوشی های سامسونگ جهت ترمیم سریال وبیسباند تا تکمیل پست صبور باشید و درخواست را تو انجمن بدین همکارانی که فایل های nvm دارند میتونن تو این پست بزارند
آخرین پاسخ توسط sadra.z, -
- 1 پاسخ
- 589 بازدید
دوستان در جریان هستید که دانگل BST تو سرورش اینارو قرار داده دیدم تمام سایتها گذاشتن من براتون میزارمشون............ >http://uploadboy.com/pfjv8kddpgu0/1227/7z >http://uploadboy.com/4f19qo6xcnkb/1227/7z
آخرین پاسخ توسط M@HDi, -
- 0 پاسخ
- 650 بازدید
G530H cert and Qcn Password = cert191
آخرین پاسخ توسط siavash sadr, -
- 4 پاسخ
- 1.1k بازدید
باسلام COMBINATION_A310FXXU1AOL3.tar COMBINATION_J105BUBU0APB2_boot.tar COMBINATION_J105HXXU0APB2_boot.tar COMBINATION_J120FNXXU1APC2_boot.tar COMBINATION_J120FNXXU1APF1_boot.tar COMBINATION_J120FXXU1APD1_boot.tar COMBINATION_J200HXXU0APF1_boot.tar COMBINATION_J320FXXU0APB1_boot.tar COMBINATION_J320PVPE1AOK8_boot.tar COMBINATION_J320YXXU1APC2_boot.tar COMBINATION_J510FNXXU1APC3_boot.tar COMBINATION_J510GNDXU1APD5_boot.tar COMBINATION_J510HXXU1APC5_boot.tar COMBINATION_J700HXXU2APE1_boot.tar COMBINATION_J710FXXU1APD2.tar COMBINATION_J710FXXU1APG1.tar لینک دانلود
آخرین پاسخ توسط موبایل حسین, -
- 20 پاسخ
- 4.8k بازدید
فایلهای حل مشکل dm-verity verification failed need to check DRK first گوشی های سامسونگ ************************************************************************************* با سلام و درود خدمت دوستان لازم میدونم اول توضیح مختصری در مورد علت بوجود آمدن این مشکل بدم تا عزیزانی که با این مشکل مواجه میشوند بهتر در جریان بلایی که سر گوشی اومده باشند. DRK مخفف Device Root Keyهست و این مشکل زمانی معمولا پیش میاد که گوشی شما روت شده باشه و فلشش کنید که منجر به تخریب boot partition size گوشی میشود. در این حالت اگر گوشی را به ریکاوری مد ببرید با نوشته ی زرد رنگ dm verification failedروبرو خواهید شد. ویا هنگام روشن شدن گوشی تمام صفحه به رنگ مشکی شده و پیغام ..…
آخرین پاسخ توسط ahmad006, -
فایلهای روت J600F
توسط mohsen8- 0 پاسخ
- 607 بازدید
گوشی J600F به مجموعه فایلهای روت اضافه شد تا اندروید 9 باینری 5 اضافه شد تمام فایلها تست شده و توسط خودم درست شدند http://root.gsm-developers.com/samsung-galaxy-sm-j600f-root/
آخرین پاسخ توسط mohsen8, -
- 0 پاسخ
- 613 بازدید
فایلهای روت J701F تا باینری 7 اندروید 9 تا باینری 7 اندروید9 اضافه شد http://root.gsm-developers.com/j701f-root/
- 0 پاسخ
- 635 بازدید
فایلهای روت اندرید 9 باینری 4 و 5 اضافه شدند فایلها توسط خودم درست شدن و تست شده هستند http://root.gsm-developers.com/j730f-root/
- 7 پاسخ
- 961 بازدید
با عرض سلام، یه گوشی گلکسی اس داس 2 (7582) دارم که پسوردش رو عوض کردم و الان فراموشش کردم. نمی خواهم اطلاعاتش پاک بشه. چه کار کنم؟ ضمناً مطلب آنلاک کردن این گوشی رو در سایتتون دیدم ولی رایت کردن boot.img اورجینال رو بلد نیستم. ممنون میشم راهنمایی کنید.
آخرین پاسخ توسط originalmobileorg, -
- 1 پاسخ
- 653 بازدید
آخرین پاسخ توسط mehran72m, -
- 0 پاسخ
- 657 بازدید
فریمورهای تعمیراتی 4فایل Samsung ON 5 & ON 7 Factory Firmware Galaxy On 5 SM-G550FY_G550FYDDU1APE1_5.1.1_Repair_firmware MEGA Galaxy On 7 SM-G600FY_G600FYXXU1BPG6_6.0.1_Repair_firmware MEGA SM-G6000_G6000CHC2APE2_5.1.1_Repair_firmware MEGA
آخرین پاسخ توسط kia mobile, -
- 2 پاسخ
- 665 بازدید
سلام لانچر s8 روی گوشی نصب نمیشه میگ یه نرم افرار با همچین اسمی هست چیکار کنم ک bixby فعال کنم؟
آخرین پاسخ توسط Shaahin, -
- 4 پاسخ
- 961 بازدید
فعال کردنهADB گوشی سامسونگS8.G955 برای برداشتنFRP دراندروید7ازgsm-developers.com دوستان کافیه فایل رو رایت کنید تست شده هستش دانلود:MEGA KEY: King_Of-Own_Kingdom_sHIKHAR_kADARIYA
آخرین پاسخ توسط eyvaltavahom, -
- 12 پاسخ
- 2.6k بازدید
سلام یه گوشی s6 edge + بود اندروید 6 مدل در صفحه محیط گرافیکی sm-g928f محیط دانلودینگ sm-g928p فایل مودم در صفحه محیط گرافیکی sm-g928p الان اندروید 7 مدل sm-g928p روش زدم ولی 4g در منو شبکه وجود داره و انتن نمی یاد و انتخاب شبکه اپراتور انتخاب نمی شه در حالت شبکه اتوماتیک آنتن داره و 3G هست راه حلی دارید
آخرین پاسخ توسط farhadsoftware, -
- 0 پاسخ
- 454 بازدید
دوستان یه گوشی سامسونگ (گلکسی گرند نئو) و یه هوآوی (یه ماه پیش آوردن مدلش دقیقشو خاطرم نیست) مال یکی از اقوام هست که تو شهر خودمون، 3g و 4gایش فعال نمیشه و فقط E هست؛ اما تو شهرهای اطراف بدون دستکاری تنظیمات، 3g و 4g فعال میشه!! کسی میدونه مشکل از چیه؟ میتونه مشکل از بیس فرکانسی منطقه ما باشه که توسط گوشی ساپورت نشه؟؟ کسی چیزی بنظرش میرسه؟ ممنون میشم راهنمایی کنید...
آخرین پاسخ توسط One_Gunner1988, -
- 5 پاسخ
- 1.1k بازدید
سلام خسته نباشید گوشی فوق سریال نداره میخوام فایل سرت روش رایت کنم ولی adb فعال نمیشه تا سرت بزنم #0808 #* میزنم هرکاری میکنم نمیاد انتخاب کنم اندروید گوشی رو به 4.4.4 و 5 هم تغییر دادم هیچی نشد http://uupload.ir/files/aj4h_capture.png ممنون میشم کمکم کنید
آخرین پاسخ توسط hacker, -
- 7 پاسخ
- 831 بازدید
دوستان الان یه j5 اومده ویروسی بود بعضی وقتها ریست میکرد داخل تنظیمات -گزینه های برنامه نویس قفل oem رو باز کردم بعد هارد ریست کردم :;- بدون مشکل اکانت گوگل بالا اومد -الان اگه قفل oem رو دوباره ببندم بعد خاموش روشن بشه اکانت گوگل نمیخواد ممنون
آخرین پاسخ توسط MR.Ali, -
- 1 پاسخ
- 1.3k بازدید
با سلام و احترام . دوستان بالاخره مشکل تاچ تبلت سامسونگ Tab A با کد عددی T295 U4 که با باینری 4 بعد از آپدیت به مشکل خورده بودن حل شد . فقط کافیه از لینک زیر رو وارد بشید و خریداری کنید رو دانلود و با آخرین نسخه ادین رایت کنید . لطفا به لینک زیر برید https://****.ir/amir323bbb/file/218014 نقل و قولپاسخ گزارش
آخرین پاسخ توسط ILYA20, -
- 7 پاسخ
- 1k بازدید
سلام.i9300 برام اومد چهارفایله زدم نوسته ی زرد رنگ اومد و سریال ۰۰۹۴ شد با bst حلش کردم البته تو اندروید ۴.۱ چون هرکاری کردم تو اندروید ۴.۳ روت نشد cf out برای اندروید ۴.۳ نبود و با کینگ روت نمیشد.خلاصه حلش کردم و وقتی اومدم اندرویدشو ۴.۳ کنم فقط تماس اضطراری زد.. کاستوم ریکاوری زدم و فایل مودم رو میخواستم بزنم که پیداش نمیکرد و نمیزد.راه حلی میتونید بهم نشون بدید ممنون
آخرین پاسخ توسط sfri.arash, -
- 11 پاسخ
- 1.4k بازدید
یه y560-u43 رو با فایل y560-u32 فلش زدم فارسی شد اما مشکل آنتن پیدا کرده هر چی هم باهاش ور میرم با فایل اصلی خودش فلش نمیگیره همش فیلد میزنه چه با رم و چه با فلشر-لطفا کمک کنید
آخرین پاسخ توسط م ضر.نی, -
- 3 پاسخ
- 873 بازدید
سلام و عرض ادب :u_e056: فلش رام استوک از طریق کاستوم ریکاری لطفا اگه ابزاری برای این کار یاهم اموزشی در این رابطه است راهنماییم کنید
- 1 پاسخ
- 1k بازدید
سلام کسی میتونه راهنمایی کنه نحوه فلش کردن این گوشی رو ارم گیر کرده بعد بالا این عدد برنگ قرمز نوشته 18000004
آخرین پاسخ توسط reza_2344, -
- 9 پاسخ
- 1.2k بازدید
سلام دوستان یه توضیحی درباره فلش زدن رام های مناطق مختلف روی سامسونگ میدین در اصل میخوام بدونم فلش زدن رام منطقه های متفاوت روی گوشی های سری جدی و قدیم سامسونگ باعث ایجاد مشکل مثل پریدن سریال ، مشکل شبکه و ... میشه یا نه؟ برای مثال گوشی داریم با این مشخصه a510fxxs2apd1 حالا اگه با مشخصه a510fxxu1aoke فلش بشه مشکلی براش پیش میاد؟ (نسخه اندروید یکی) درصورتی که جواب منفیه اگه به صورت چهار فایل همراه با پیت بزنیم چطور بازم بدون مشکله؟
آخرین پاسخ توسط Alir3za, -
- 2 پاسخ
- 742 بازدید
سلام گوشی سامسونگ چهار فایل فلش بشوند اطلاعات گوشی پاک می شود . ایا راهی وجود دارد که چهار فایل فلش کنیم اما اطلاعات گوشی پاک نشود ؟ ممنون .
آخرین پاسخ توسط Sayedhamid,