تعمیرات و مباحث نرم افزاری
مباحث و آموزش های تعمیرات نرم افزاری گوشیهای برند سامسونگ
3,754 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 4 پاسخ
- 886 بازدید
توسط فایل های FRP RESET به راحتی و بدون نیاز به باکس میتوانید گوشی های سامسونگ که بعد از فکتوری ریست جهت فعال سازی نیاز به اکانت گوگل دارند را بعد از رایت فایل FRP RESET مربوط به گوشی مورد نظر بدون وارد کردن اکانت فعال کنید نکته: این فایل ها توسط نرم افزار ادین (Odin) روی گوشی رایت میشوند GSM-DEVELOPERSً@*&،ااً@*&،454
آخرین پاسخ توسط peiman.rps, -
- 1 پاسخ
- 567 بازدید
سلام خدمت دوستان لطف کنید ممنون میشم
آخرین پاسخ توسط g0dsend313, -
روت n920t
توسط rasol_mohabbat- 0 پاسخ
- 536 بازدید
روت تست شده n920t EASY STEPS > AOGE/BOH4/BOH6/COI5/COJ5 >… | T-Mobile Samsung Galaxy Note5
آخرین پاسخ توسط rasol_mohabbat, -
- 5 پاسخ
- 1.2k بازدید
سلام ممنون میشم بزاریند رخواست کاستوم ریکاوری برای j700h/ds
آخرین پاسخ توسط steve jobs, -
- 9 پاسخ
- 2.1k بازدید
سلام دوستان مدل J700 علاوه بر F یا H یا ... dh - ds و dd هم دارن یکی اینکه تفاوت اینها در چیه؟ دوم اینکه مثلا رام برای مدل F تو سایت samsung-updates اصلن ذکر نشده که ds هست dh یا ...
آخرین پاسخ توسط mohsen8, -
- 1 پاسخ
- 639 بازدید
در خواست راهنمایی برای باز کردن قفل جیمیل برای سامسونگ j500h
آخرین پاسخ توسط e30-851, -
- 0 پاسخ
- 566 بازدید
حل مشکل هنگ روی آرم سامسونگ N910C بعد از برداشتن قفل از طریق نصب ریکاوری کاستوم ******************************************************************************** سلام بر دوستان عزیز... بدون مقدمه بریم سراغ تشریح مشکل و راه حل آن.. بعضی مواقع پیش میاد که بعد از نصب ریکاوری نامناسب پارتیشن گوشی آسیب دیده و به اصطلاح گوشی بریک میشود که حتی با رایت ریکاوری استوک و رامهای دیگر هم مشکل حل نمیشود و روی آرم هنگ و ریستارت میکند. برای حل این مشکل کافیه فریمور زیر رو روی گوشی رایت کنید. دانلود موفق باشید.
آخرین پاسخ توسط jalilzadeh, -
- 3 پاسخ
- 1.1k بازدید
مجموعه کاملی از CF-Auto-Root گوشیهای سامسونگ CF-Auto-Root
- 7 پاسخ
- 1.1k بازدید
با سلام به دوستان عزیز تازگیا خیلی مدل j700h ds خاموش از سمت همکارا میرسه دستم که بعد از فلش فایل اشتباه به این روز میوفته پس لازم دونستم تا این موضوع رو با دوستان به اشتراک بزارم تا اونا با این مشکل برخورد نکنن فقط چنتا نکته عرض کنم تا با این مشکل مواجه نشید اول اینکه اگه 4 فایل فلش میکنید حتما بدون فایل بوت فلش کنید اگر میخواید دانگرید کنید تا frp رو حذف کنید فقط از فایل تست شده ی من استفاده کنید ورژنهای زیر و به هیچ وجه فلش نکنید که گوشی صد در صد بعد اتمام فلش خاموش میشه و احتیاج به ترمیم بوت خواهد داشت خاموشی ام به دلیل تفاوت منطقه هست J700HXXU1AOG9_J700HOJV1AOGA J700H_XXU1AOG3_OXY1AOFG و اما این ورژن تست شده و گوشیو خاموش نمیکنه J700HXXU1AOI3_J700HOJ…
آخرین پاسخ توسط رامین ملکی, -
- 1 پاسخ
- 640 بازدید
در این روش نیاز به نصب کاستوم ریکاوری روی گوشی دارید که با یک سرچ ساده میتونید کاستوم ریکاوری مخصوص گوشی خودتون رو پیدا کنید و روی گوشی نصب کنید ۱: این روش احتمالا برای تمامی گوشی های اندرویدی که کاستوم ریکاوری روی آنها نصب میشه جواب بده ۲: برای نصب کاستوم ریکاوری روی دیگر برندها احتمال پاک شدن اطلاعات را داره حالا شروع میکنیم ابتدا فایل remove android lock رو دانلود کنید و به مموری انتقال بدید مموری را رو گوشی قرار دهید و وارد محیط ریکاوری شوید در محیط ریکاوری گزینه install zip from sdcard را انتخاب کنید داخل مموری فایل remove android lock رو انتخاب کنید و نصب کنید بعد از انجام عملیات بالا گزینه reboot system now رو انتخاب کنید تا گوشی ریستارت بشه ب…
آخرین پاسخ توسط MR.Ali, -
- 3 پاسخ
- 1k بازدید
سلام دوستان کسی ترمیم بوت نوت 4 مدل n910f انجام داده راه حلی دارید؟ گوشی بعد فلش منطقه متفاوت خاموش شده
آخرین پاسخ توسط masoud, -
- 4 پاسخ
- 732 بازدید
یکی از توسعه دهنده های مالزیایی با یکی از بچه های میانمار یه برنامه برای دانگل خودشون درست کردن که حدود 400دلار میشه فیلمش هم پخش کردن ولی در حد نظریه چون هیچ جای معتبری اونو تایید نکرده(البته این مطلب رو 2 3 ماه پیش خوندم طرف هم درست ج نمیداد) در حقیقت مشکل کد sign هست که انحصاری خود کمپانی با توجه به سریال و Imei میسازه ضمن اینکه بعضی جاها (به گفته خودشون )بطور غیر مستقیم با کمپانی در ارتباط هستن و سریال ،سرت و ای اف اس میسازن اونا هم بالای 100ت درمیات پ.ن سعی کنید سوالات رو در تاپیک جداگانه مطرح کنید
آخرین پاسخ توسط ILYA20, -
- 13 پاسخ
- 2.7k بازدید
با سلام اگر مشکل سریال و نداشتن آنتن در این سری مشاهده کردید کافیه طبق آموزش زیر عمل کنید و مشکل رو برطرف کنید. برای بنده این مدل اومد که گوشی سریال 3600000000006/1 شده بود حالا آموزش اول گوشی رو روت کنید. بعد RESET EFS انجام بدید. و در آخر فایل سرت رو رایت کنید. زحمت فایل سرت رو آقا صدرا کشیدن که از ایشون تشکر میکنم. اینم لاگ رایت سرت DOWNLOAD CERT >پسوورد : صدرا
آخرین پاسخ توسط babakazad1372, -
- 2 پاسخ
- 564 بازدید
با سلام دوستانی که از این گوشی دارن متوجه هستن که این مشکل یه معضل شده براشون دراپدیت جدید این باک برداشته شده و میتونن از خود گوشی اپدیت جدید را دریافت کنن
آخرین پاسخ توسط sadra.z, -
- 2 پاسخ
- 927 بازدید
نحوه حذف اکانت گوگل remove account samsung a510f 2016 - sidesync -> app ss -> open es -> open goo.gl/7uGVMn dowload and install "setting by pass.apk" or throught otg card - now it very essy oem unlock - factory reset لینک اصلی
آخرین پاسخ توسط tebyanmobile, -
- 3 پاسخ
- 831 بازدید
سلام دوستان فلش کردن خاموش شده ....
آخرین پاسخ توسط iraj, -
- 7 پاسخ
- 3.4k بازدید
سلام دوستان یه گوشیه n7502 مشتری اورده میگه خاموش شد زم توش شارژ بعد موقع بالا امدن میره دانلودینگerror could not do normal boot میده موقع فلش کردنبا چهار فایل فایلید میده ممنون میشم اساتید منو راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط behzad007, -
- 0 پاسخ
- 534 بازدید
سلام امروز در خدمتتونم با انلاک گوشی سامسونگ S3 خب من این فایل ها رو بیشتر برای اون دوستان گل تعمیر کار قرار میدم که باکس ندارن و امیدوارم که قیمت ها رو هم خراب نکند موفق و پیروز باشید.یاعلی اول فایل ریکاوری مخصوص i9300iرایت کنید دانلود و بعدش در ریکاوری اقدام به نصب فایل مخصوص کنید. دانلود
آخرین پاسخ توسط e30-851, -
- 0 پاسخ
- 565 بازدید
یا رایت فایل زیر از طریق باکس z3x، تب back up و write cer میتونید این مشکل رو برطرف کنید البته قبلش گوشی root بشه موفق باشید. GT-i8262_357
آخرین پاسخ توسط 123456n, -
- 3 پاسخ
- 633 بازدید
با عرض سلام وخسته نباشین خدمت دوستان ... بنده این گوشی رو با روشی داخل سایت بود از روش ریکاوری و ... رمزش رو باز کردم بدون پاک شدن اطلاعات الان مشتری میگه قسمت خصوصیش که فیلم تصاویری که داخل بود الان قسمت خصوصیش روشن نمیشه!!! مشکل از کجاست؟؟؟
- 1 پاسخ
- 788 بازدید
csc فارسی ساز سامسونگ G531F ************************************ دانلود توجه:بعد از رایت این فایل گوشی کاملا wipe خواهد شد.
آخرین پاسخ توسط mobilejavan, -
- 4 پاسخ
- 1k بازدید
با سلام دوستان من با این مشکل برخورد کردم و با اقدامات ذیل تونستم موفق به برگرداندن آنتن بشم و مشکل آنتن دهی و بیس باند رفع بشه از دوستان خواهشمندم هر سوالی داشتن در این تاپیک مطرح کنن تا انشاله جوابگو باشیم .این مشکل برعکس تبلیغات بعضی از تعمیر کاران مبنی برمشکل سخت افزاری ،در اکثر مواقع با نرم افزار قابل حل میباشد.فقط کمی صبور باشید و تاپیک رو با مطرح کردن سوالات در این زمینه جامع کنید تا همه بهره مند گردند. من این مشکل رو با بهره گیری از نرم افزار odinباکس z3x pro حل کردم. لطفا تمامی دوستان در صورت برخورد با این مشکل پست بزارند و مشکل رو شرح بدن تا بسته به نوع مشکل در اسرع وقت جوابگو باشم. سعی میکنم با آپلود فایل ها این پست رو تکمیل و جامع کنیم.
- 0 پاسخ
- 534 بازدید
بارها دیده شده که موقع رایت فریمور روی گوشی اندروید گوشی روی ارور نرم افزاری گیر میکنه و بالا نمیاد، در صورتی که فایل فلش و ورژن فایلمربوطه به همان گوشی رو هم صحیح رایت کرده باشید میتونید از آموزش زیر استفاده کنید: 1=گوشی رو به حالت دانلودینگ (VOLUME DOWN+HOME+POWER)برده و از طریق کابل به کامپیوتر متصل و در صورت عدم نصب درایور، متناسب با گوشی درایور را نصب کنید. 2-با استفاده از نرم افزار ODIN بادانلود و وارد کردن فایل زیر در تب PDAاقذام به دانلود و رایت فایل زیر نمایید. با نصب این فایل گوشی روشن میشود . در صورتی که پنجره جدیدی قبل روشن شدن گوشی ظاهر شد (reboot system now)را انتخاب کنید تا گوشی روشن شود. فایل مربوطه: recovery-clockwork-6.
- 2 پاسخ
- 603 بازدید
سلام دوستان گوشی مورد نظر بردم رو حالت دانلودینگ ولی از فلشش منصرف شدم الان هر کار میکنم که خاموشش کنم از این حالت بیام بیرون نمیشه ایا راهی هست یا باید صبر کنم شارژش تموم شه
آخرین پاسخ توسط سجادبیانی, -
- 13 پاسخ
- 1.2k بازدید
سلام خدمت همگی تبلت t211 بعد از فلش رو ارم مونده فایلهای زیادی تست کردم ولیمشکل همچنان باقیست تک فایل و 4فایل هم تست کردم ممنون میشم راهنمایی کنین
آخرین پاسخ توسط ARA6,