تعمیرات و مباحث نرم افزاری
مباحث و آموزش های تعمیرات نرم افزاری گوشیهای برند سامسونگ
3,754 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 0 پاسخ
- 569 بازدید
فایل qcnسامسونگc105 با لینک مستقیم از جی اس ام دولوپرز خدمت شما
آخرین پاسخ توسط sfri.arash, -
- 0 پاسخ
- 421 بازدید
سلام میخاستم بدونم این گزینه های که دورش خط قرمز کشیدم برای چه کار های کاربرد داره ممنون میشم راهنمایی کنیدً@*&،9596
آخرین پاسخ توسط سجادبیانی, -
- 0 پاسخ
- 673 بازدید
درود دوستان اگه کسی نیاز به اپل آیدی داره و نتونسته بسازه آدرس ایمیل و رمز پیشنهادیشو برام خصوصی ارسال کنه بعد از ساخت پیامی به ایمیل شما میاد که باید با استفاده از رمز و ایمیل اپل ایدی خودتون رو وریفای کنید... سعی میکنم حداکثر تا دوروز براتون بسازم انجمن gsm همیشه برترین
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 0 پاسخ
- 725 بازدید
حذف قفل صفحه سامسونگ a300h اندروید 5.0.2 بدون حذف اطلاعات این اولین محصول هستش و به زودی تمامی مدل های سامسونگ و htc بدون حذف اطلاعات با تمامی ورژن های اندروید عرضه خواهد شد لینک دانلود
آخرین پاسخ توسط jimiking, -
- 0 پاسخ
- 916 بازدید
با سلام خدمت دوستان عزیزدولوپرزی با اموزشی دیگر در خدمتتون هستم برای حل این مشکل برنامه ای رو دراختیارتون میزارم که گره گشای مشکل در این مدل خواهد بود برای حل مشکلات ذکر شده برنامه را نصب کرده و تنظیمات شبکه را روی اتوماتیک ست کنید تمام NOTE 4 .. N910P NOTE 3 .. N900P S5 .. G900P Mega .. L600 S4 .. L720/T S4 Mini .. L520NOTE 4 .. N910P install ssu pres unlock go to settings more networks mobile network network mode - automatic restart phone wait 10 sec تمام SSU
آخرین پاسخ توسط adib, -
- 0 پاسخ
- 357 بازدید
گوشی کلا efs نداره تو لوگو میمونه رام ۶ ۷ ۸ رو زدم هیچ کدوم جوابگو نیست اگ کسی داره لطفا به اشتراک بزاره ممنون.
آخرین پاسخ توسط mammad268, -
- 0 پاسخ
- 552 بازدید
فایل cert سامسونگ c111 با لینک مستقیم از جی اس ام دولوپرز خدمت شما
- 0 پاسخ
- 671 بازدید
مهم ترین ویژگی های نرم افزار Tongbu - سازگاری با آیفون، آیپد و آیپاد - بدون نیاز به جیلبرک - پشتیبانی از نسخه های مختلف iOS - دارای بانک قوی نرم افزار و بازی - دانلود برنامه ها و نرم افزارهای پولی app store نسخه ویندوز 32 بیت نسخه ویندوز 64 بیت
آخرین پاسخ توسط behnam1991, -
- 0 پاسخ
- 912 بازدید
کامبینیشن رایگان a510fd باینری u5 - هدیه به دوستان خیلی ها از جمله خودم دنبالش بودم. هدیه من به همه اعضای انجمن. https://mega.nz/#!UKRHFR4B!rSfgACkC00DfKPGnSxcCtlpW_92NnOcsqmCeubYPv5A
آخرین پاسخ توسط mahdi2050, -
- 0 پاسخ
- 548 بازدید
A20s, A30s حل مشکل تماس گوشی های Fix Call A20S A30S.apk
آخرین پاسخ توسط KernelFix, -
- 0 پاسخ
- 992 بازدید
سلام دوستان عزیز برای روت کردن اندروید 5.0.1 گوشی i9500 برنامه های منسب به روت از روت کردت این دستگاه عاجز هستند اموزشی برای دوستان عزیز میذارم امیدوارم کاربدری باشه ابتدا نیاز به نصب ریکاوری روی دستگاه میباشد این ریکاوری http://d-h.st/hOM4 را دانلود کنید ادین 3.07 را اجرا کنید و فایل مربوط به ریکاوری رو در قسمت pda قرار بدید و گوشی را به حالت دانلود ببرید و این فایل را روی گوشی فلش کنید بعد ازنصب ریکاوری نیاز به فایل روت هست این فایل http://download.chainfire.eu/695/SuperSU/UPDATE-SuperSU-v2.45.zip را دانلود کنید فایل روت دانلود شده رو به حالت زیپ به پوشه اصلی مموری کارت کپی میکنیم و گوشی را به حالت ریکاوری میبریم (Volume Up + Home Button + Power Key)…
آخرین پاسخ توسط ei.g.a, -
- 0 پاسخ
- 536 بازدید
فایل cert سامسونگ c115 با لینک مستقیم از جی اس ام دولوپرز خدمت شما
- 0 پاسخ
- 3.5k بازدید
سلام.بعضی از دوستان فایل فلش این گوشی رو داخل سایت قرار داده بودند ولی فلشر و آموزش فلش وجود نداشت. این لینک فایل فلش فارسی :C3592JPML1_OJPML1 - Download - 4shared - Bodey Messi اینم لینک فلشر:دانلود فایل Download flashtool C3592 rar از آپلود آی آر پسورد فلشر : persian-gulf نحوه فلش : وقتی فلشر رو اجرا میکنید نحوه چیدن فایل فلش رو نوشته.
آخرین پاسخ توسط hunterpars, -
- 0 پاسخ
- 525 بازدید
SM-A800I MODEM.rar - Google Drive pass:hamadagsm
آخرین پاسخ توسط siavash sadr, -
- 0 پاسخ
- 2.5k بازدید
یکی دیگر از اپ استورهای رایگان برای ایفون در زمان محدود شدن کاربران ایرانی در app store میتونه کار آمد باشه لــیــنــک دانــلــود برای رفع کرش و خروج ناگهانی از بازی یا نرم افزار روی گوشی اموزش در تصویر موجود هست
- 0 پاسخ
- 675 بازدید
Samsung J2 J200xx Series Root For All Variants SM-J200F, SM-J200M, SM-J200G, SM-J200GU, SM-J200F, SM-J200BT, SM-J200Y Twrp Recovery:Download TWRP for j2lte Supersu:SuperSU Download J2 (SM-J200H only ) Pre-Rooted Firmware J200HXXU0AOIB_5.1.1_Pre_Rooted_firmware_byANDROTECHNOLOG.tar.7z - Google Drive
آخرین پاسخ توسط kia mobile, -
- 0 پاسخ
- 744 بازدید
در اپلیکیشن Tutu : اپلیکیشن؛ دسترسی به اپلیکیشنها در موضوعات مختلف، لیستی غنی، بهترینترینها بازی؛ دسترسی به بازیها در سبکهای مختلف، لیستی غنی، بهترینترینها تصویر پس زمینه؛ موضوعات پر طرفدار، جدیدترین ها، هزاران عکس بر اساس دسته بندیهای متنوع امکان نمایش قیمت هر اپ یا بازی؛ صرفا جهت اطلاع امکان جستجو، و پیدا کردن اپ به کمک اسکن کد QR مدیریت فضای داخلی، مشاهدهی اپهای به روز شده نصب رایگان بازی ها و نرم افزارهای پولی در app stoer به صورت رایگان لــیــنــک دانــلــود
- 0 پاسخ
- 639 بازدید
آموزش ساخت فایل سامسونگ مخصوص باکس اوکتاپوس توسط باکس اوکتاپوس درود از انجایی که دیده شده کاربران با مشکل فایل مخصوص خود باکس اوکتا مشکل دارن و اونایی که مثل بنده مبتدی هستن بر آن شدیم اموزش رو بصورت تصویری و نحوه تبدیل هر فایلی را به باکس مورد نظر براتون بذاریم امیدوارم مفید بوده باشد... کاملا تصویری خدمت شما با جی اس ام دولوپرز قدرت در دستان شماست موفق باشید =P~=P~=P~
- 0 پاسخ
- 507 بازدید
فایل qcnسامسونگ e250l با لینک مستقیم از جی اس ام دولوپرز خدمت شما
- 0 پاسخ
- 743 بازدید
last version Odin 3.12.3 fix g925f DOWNLOAD
آخرین پاسخ توسط majid.gsm11, -
- 0 پاسخ
- 563 بازدید
با سلام خدمت عزیزان در ورژن جدید z3x این قابلیت جدیدا قرار داده شده که من رو چند مدل با ورژنهای مختلف تست کردم ونتیجه داده باکس z3x رو اجرا کنید ومدل گوشی رو بروی j510h قرار بدین و در نهایت گزینه rest/react/ee رو انتخاب کرده و قفل frp باز خواهد شد امیدوارم این اموزش ساده کارا مد بوده باشه
آخرین پاسخ توسط adib, -
- 0 پاسخ
- 547 بازدید
فایل qcnسامسونگ a370k با لینک مستقیم از جی اس ام دولوپرز خدمت شما
- 0 پاسخ
- 657 بازدید
این مدل گوشی برام اوردن و با اندروید 4.4.2 منتهی با فارسیه n9005 فارسی بود و ازش با cwm بکاپ گرفتم اصل گوشی n900t هست که می میخوام فارسی کنم رام این http://gsm-developers.ir/thread3181.htmlرو هم تست کردم و فول وایپ کردم cwm نصب کردم و رامی هم که خودم اول بکاپ گرفته بودم دوباره ریستور کردم و فول وایپ کردم و رام در هر دو حالت کامل نصب میشه منتهی وقتی میخوای مرحله setup wizard رو تموم کنی خطای متوقف شد میزنه و برمیگرده به مرحله اول و انتخاب زبان کسی میتونه راهنمایی کنه یا بگه کجای کار اشتباس ؟
آخرین پاسخ توسط nokia5800, -
- 0 پاسخ
- 542 بازدید
با عرض سلام علیکم دوستان طبق اموزش پیش برید. 1 : Dev-Host - Root 6.0.1.zip - The Ultimate Free File Hosting / File Sharing Service = FILE ROOT 2 : twrp-3.0.2-1-graceltexx.tar =TWRP 3 : http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=3804544&d=1467772303 = ODIN
آخرین پاسخ توسط K47EH, -
- 0 پاسخ
- 520 بازدید
برای دانلود ریکاوری TWRP از لینک زیر استفاده کنید >http://s1.picofile.com/file/8287673842/TWRP_SM_G355H.rar.html برای برداشتن هر نوع رمزی نیز میتونید فایل زیر رو که خودم درست کردم و تست شده است رو نیز دانلود کنید >http://s9.picofile.com/file/8286184076/RemoveLockscreen.zip.html خودم هم اکنون روی یک گوشی مشتری دو فایل رو تست کردم راحت جواب دادن بدون مشکلی
آخرین پاسخ توسط mohsen8,