تعمیرات و مباحث نرم افزاری
مباحث و آموزش های تعمیرات نرم افزاری گوشیهای برند سامسونگ
3,754 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 2 پاسخ
- 821 بازدید
با سلام خدمت اساتید.مشتری خودش با ادین فلش زده یه رام بعد فلش روی ارم سامسونگه روی ریکاوری و دانلود مد هم نمیره
آخرین پاسخ توسط dj masud, -
- 2 پاسخ
- 820 بازدید
از دوستان کسی روش ترمیم بوت تبلت t111 با Easy-Jtag از روش Direct EMMC رو بلده یه توضیح بده ممنون میشم
آخرین پاسخ توسط hamed67vi, -
- 0 پاسخ
- 820 بازدید
آنلاک موفقیت آمیز سامسونگ i9105p با دانگل bst
آخرین پاسخ توسط sfri.arash, -
- 4 پاسخ
- 819 بازدید
سلام بر اساتید محترم مشتری یه N5100 آورد برام روی آرم بود فلشش کردم و بعد EFS روش رایت کردم گوشی بالا اومد شماره سریالشم درست کردم الان هیچ مشکلی نداره جز اینکه موقع تماس میزنه not registered on network از روشهایی که تو انجمن بود استفاده کردم اما همچنان مشکل پابرجاست لطفا راهنمایی کنید که باید چکار کنم با 4فایل زدم N5100XXDNH3_2637964_REV01
آخرین پاسخ توسط Hossein92, -
- 2 پاسخ
- 819 بازدید
ی چند وقت پیش سامسونگ s6 واسم اومد که فلش زدم و تاچش برعکس کار می کرد و از چند نفر از اساتید کمک خواستیم که گفتن باید رام رو عوض کنی که بنده بجای رام کرنل رو عوض کردم و اکی شد. کرنل رو عوض کنید...
آخرین پاسخ توسط iman1991, -
- 0 پاسخ
- 819 بازدید
دوستان کسی اموزش ترمیم بوت g531h و انجام میده راهنمایی کنه ممنون میشم
آخرین پاسخ توسط sajjad-ali, -
- 2 پاسخ
- 819 بازدید
سلام تبلت سلمسونگ N8000 دارم رام هم زدم ولب بالا نمیاد روی لوگو می مونه... efs رو هم زدم/.... نشد باید چیکار کرد... با Easy Jtag نمیدونمم چطوری کار کنم...
آخرین پاسخ توسط BAHMAN, -
- 2 پاسخ
- 819 بازدید
سلام خدمت اساتید مشتری این مدل اورد در حین کار کردن با گوشی ریستارت میشه ریکاوری طبق عکسی که میزارم بالا نمیاد روی no command میمونه و بعد ریستارت میشه اخرین بیلد اندروید 7 چهار فایل با پیت زدم ولی باز مشکل پابرجاست در حین کار کردن مشکل ریستارت و اندروید متوقف شد میزنه twrp زدم و بعد هم فلش زدم بازم همین طور از دوستان کسی راه حلی نداره ممنون میشم
آخرین پاسخ توسط mohsen8, -
- 0 پاسخ
- 818 بازدید
فایل روت گوشی سامسونگ A500F http://download.chainfire.eu/654/CF-Root/CF-Auto-Root/CF-Auto-Root-a5lte-a5ltexx-sma500f.zip
آخرین پاسخ توسط J_GSM, -
- 4 پاسخ
- 818 بازدید
سلام خدمت دوستان فایل cwm recovery e5 این مدلو میخواستم و اینکه ایا نیاز هست گوشی روت باشه واسه نصب ریکاوری؟
آخرین پاسخ توسط ramin 68, -
- 2 پاسخ
- 818 بازدید
ENG Modem (A105F-FD-G-M) U3 For Unlock And Repair https://drive.google.com/open?id=1TWVoMcP5Eb_1pcLpOoZcLfcYScioOoIm
آخرین پاسخ توسط masoud, -
- 1 پاسخ
- 818 بازدید
دوستان اگه دارید لینک بدید ممنون
آخرین پاسخ توسط e30-851, -
- 0 پاسخ
- 818 بازدید
طریقه فلش فارسیe1200M تست شده با باکس z3x با سلام خدمت تک تک اساتید ها... بدون توضیح اضافی طریقه این فلش از مدل گوشی توسط خودم تست شده میباشد برا اینکار کافیست تو باکس زد تری ایکس مدل را رو تب E1200 قرار بدین وبا فایل 1200M فلش کنید تمام
آخرین پاسخ توسط sfri.arash, -
- 4 پاسخ
- 817 بازدید
سلام آیا کاستوم ریکاوری وکرنل اندروید 6 با 5 فرق داره؟واگر داره لطفا لینک برای اندروید 6 را قرار بدید. تشکر
آخرین پاسخ توسط hamrah1, -
- 0 پاسخ
- 817 بازدید
خدمت دوستان عزیز لینک دانلود
آخرین پاسخ توسط hacker, -
- 1 پاسخ
- 817 بازدید
frp = on j510fxxs3bti2 7.1.1
آخرین پاسخ توسط Mahdi Jalali, -
- 6 پاسخ
- 817 بازدید
با سلام دوستان عزیز این گوشی روی آرم اول هنگام روشن شدن میمونه و خود به خود اینجور شده و هر چی فایل زدم فلش میشه وای راه نیافتاد ..... بازشم کردم برد کاملا تمیزه و آکه .......لطفا تجربه ای دارید در اختیار بزارید ممنون میشم.
آخرین پاسخ توسط mohsen1987, -
- 0 پاسخ
- 816 بازدید
Galaxy Note5 n9208 google account با باکس z3x
آخرین پاسخ توسط peiman.rps, -
- 3 پاسخ
- 816 بازدید
سلام دوستان گوشی سامسونگ اندروید چطوری میشه فایلهاشو ریکاوری کنم با تشکر
آخرین پاسخ توسط steve jobs, -
- 2 پاسخ
- 816 بازدید
درخواست فایل y560-u02_a_v1.0k_2015_10_27-15.50
آخرین پاسخ توسط AmiR-Ali, -
- 2 پاسخ
- 816 بازدید
سلام . آیا راهی هست برای باز کردن قفل بدون پاک شدن اطلاعات z3x دارم ولی نمیزنه ؟؟؟؟
آخرین پاسخ توسط farhadsoftware, -
عدم مطابقت ime
توسط amirsdn- 2 پاسخ
- 816 بازدید
سلام دوستان یه گوشی N7100 هست ime که پشت گوشی قرار داره با ime *#06# فرق داره گوشی سرقتی نیست چون کارتون داره و ime مطابقت دارن چطور میتونم ime اصلی رو به گوشی برگردونم ؟
آخرین پاسخ توسط dr.karimian, -
- 4 پاسخ
- 816 بازدید
سلام اساتید میشه به جای رایت cert بیایم efs بکاپ گرفته یه گوشی دیگه رو رایت کنیم سریال چنج میشه فرق cert با رایت efs یه گوشی دیگه چیه ممنون
آخرین پاسخ توسط mehdi-ghanbarinia, -
- 2 پاسخ
- 815 بازدید
سلام خودم به این مشگل برخوردم گفتم آموزش رو بذارم اگه از دوستان کسی به این مشگل برخورد با سرچ کردن تو سایت زودتر به نتیجه برسه ً@*&،641 خب آموزش 1.گوشی نیازی به روت بودن نداره 2.فعال کردن USB debugging 3.زدن کد #0808#* و انتخاب کردن گزینه DM+MODEM+ADB 4.گوشی رو به سیستم وصل کنید 4.از طریق باکس Z3X PRO رفتن به سربرگ unlock و در قسمت com پورت مورد نظر رو انتخاب و گزینه unlock تمام ممنون از استاد عزیز که کمک کردن تا این مشگل رو بطرف کنم آقای jalilzadeh این چند تا عکس
آخرین پاسخ توسط سجادبیانی, -
- 0 پاسخ
- 815 بازدید
Index of ./Samsung_Flash_Files/
آخرین پاسخ توسط senator,