تعمیرات و مباحث نرم افزاری
مباحث و آموزش های تعمیرات نرم افزاری گوشیهای برند سامسونگ
3,754 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 1 پاسخ
- 771 بازدید
با سلام وقت بخیر یه سوال از اساتید محترم داشتم من گوشیم galaxy j710f 2016 هست با اندروید 8.1. میخواستم یکسری امکانات بهش اضافه کنم توی نت این لینک بود http://www.gsm-developers.com/enable-hidden-secret-features-and-menus-in-samsung-galaxy-smartphones/ ولی متاسفانه خودم نتونستم کاری بکنم اگه از اساتید محترم کسی اینکار رو میتونه خیلی ممنون میشم انجام بده البته فایل csc رام 4فایل رو ویرایش کنه خیلی ممنون میشم چون اگه این فایل ویرایش بشه میتونم از طریق فلش رام4فایله (البته جایگزین فایل csc ویرایش شده با csc اصلی ) این امکانات اضافه بشه اینم دستوراتی که تو لینک بالا بود ومن میخوام اضاف بشه <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?> -&…
آخرین پاسخ توسط windows, -
- 1 پاسخ
- 660 بازدید
با سلام گوشی سامسونگ g316hu مشتری آورده میگه خودبه خود خاموشی شده بعد از پاور 0.09 جریان میکشه توسط سیستم هم اصلا شناسایی نمیشه.
آخرین پاسخ توسط vahid_max, -
- 1 پاسخ
- 696 بازدید
SBOOT_FRP_SMG930F اینم خدمت دوستان دانلود
آخرین پاسخ توسط aetork, -
- 1 پاسخ
- 558 بازدید
سلام دوستان بدون باکس از چه روشی میتونم frp این مدلو بردارم
آخرین پاسخ توسط DawoodZzz, -
- 1 پاسخ
- 759 بازدید
راهنمایی مسیر تاچ 4x 4x اب خورده هست تاچ و ال سی دی عوض کردم بازم تاچ کار نمیکنه
آخرین پاسخ توسط موبایل الیکا, -
- 1 پاسخ
- 885 بازدید
سلام دوستان فایل Android Dump Tool رو دارین؟
آخرین پاسخ توسط ahmad mazidi, -
- 1 پاسخ
- 970 بازدید
سلام کسی میتونه راهنمایی کنه نحوه فلش کردن این گوشی رو ارم گیر کرده بعد بالا این عدد برنگ قرمز نوشته 18000004
آخرین پاسخ توسط reza_2344, -
- 1 پاسخ
- 690 بازدید
سلام من گوشی سامسونگ j110h خودم را بعد زدن تتنظیمات کارخانه تمام برنامه و بازی هام پاک شد الان وقتی دوباره دانلود میکنم موقع نصب هیچ چی نصب نمیشه لطفا راهنمایی کنید ممنون از سایت خوبتون با تشکر
آخرین پاسخ توسط mahdi2050, -
- 1 پاسخ
- 697 بازدید
سلام دوستان یه j510f مشتری آورده سیمکارت که میندازه، حدود یه دقیقه انتن داره، بعد کم کم آنتن میاد پایین تا زمانی که علامت ورود ممنوع روی آنتن میزنه بدون سیمکارت هم همین شرایط رو داره، تا یکی دو دقیقه آنتن داره، بعد کم کم میره تا زمانی که علامت ورود ممنوع میاد به نظرتون مشکل نرم افزاریه؟ و یه مورد دیگه، تماس که میگیرم در حال تماس هست ولی زنگ نمیخوره در هر دو حالت با سیمکارت و بدون سیمکارت ، تماس اضطراری رو برقرار نمیکنه(112) مشخصه رام: AP :J510FXXU2AQG4 CP :J510FXXU2AQE1 CSC :J510FOJV2AQG3
آخرین پاسخ توسط modern soft, -
- 1 پاسخ
- 668 بازدید
سلام جهت رفع این مشکل با این ورژن G355HXXU0AOE4_G355HODD0AOE2_G355HDDU0AOE2_HOME.tar فلش شود.
آخرین پاسخ توسط MR.Ali, -
- 1 پاسخ
- 646 بازدید
درخواست راهنمايي براي آنلاك و برداشتن frp a520f bst فقط دارم
آخرین پاسخ توسط mohsen8, -
- 1 پاسخ
- 674 بازدید
گوشی اف ار پی داره در خواست فایل کامبی به این باینری دارم j730fxws3ari7 اندروید 7
آخرین پاسخ توسط wahid26, -
- 1 پاسخ
- 817 بازدید
سلام خسته نباشید ببخشید کسی رام فارسی a720s کسی نداره بذاره ممنون میشم
آخرین پاسخ توسط amirsdn, -
- 1 پاسخ
- 523 بازدید
سلام این گوشی اومده خاموش بود هارد زدم الان روشن هست ولی بیس باند و سریال نداره ممنون میشم راهنمایی کنید با این بیلد فلش کردم G610FDDU1BQJ3 اندروید 7
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 1 پاسخ
- 887 بازدید
من تا حالا اصلا این مدل رو فلش نزدم گوشی خاموش شده احتمال زیاد نیاز به رام داره دوستان کسی هست که راهنمایی کنه
آخرین پاسخ توسط e30-851, -
- 1 پاسخ
- 788 بازدید
با این مشخصه N9005ZHUENB5_N9005ZZHENB5_N9005ZHUENB5_HOME.tar فلش شود.
آخرین پاسخ توسط steve jobs, -
- 1 پاسخ
- 778 بازدید
آموزش حل مشکل coustom binery lock by frp j200h/ds بدون پاک شدن اطلاعات ***************************************************************** بریم سراغ آموزش: گوشی فوق رو با این فایل فلش کنید اینم مشخصات فایل: J200HXXU0AOIB_5.1.1_Pre_Rooted.tar.md5 تمام.ً@*&،632
آخرین پاسخ توسط MR.Majid, -
- 1 پاسخ
- 859 بازدید
Here is the tutorial on how to root Jelly Bean 4.3 Android 4.4.2 on Galaxy Note 3 Neo SM-N7505 Using CF-Auto-Root:[ Prerequisites: Install the USB driver with USB debugging enabled from the Developers Tool Make a necessary backup of any important data. Make sure your device has enough battery juice in it (80%) Step 1: Download and extract the following files: Download: CF-Auto-Root-hllte-hlltexx-smn7505.zip Odin v3.09 You should get a .tar.md5 file within extracted folder. Extract Odin zip file and you will get Odin3 v3.09.exe along with few other files. You could use any extracting software such a WinZip, Winrar or 7zip to extract files. Step 2: Put Yo…
آخرین پاسخ توسط ehsan_zamani_68, -
- 1 پاسخ
- 842 بازدید
انلاک شبکه وروت گوشی سامسونگS8/S8+ (Sprint) برای اولین باردرgsm-developers.com با سلام خدمت دوستان برای انلاک شبکه فعلان هیچ کدوم از باکس ها پشتیبانی نمی کنند ولی بااین روش می تونید گوشیS8/S8+ (Sprint) رو انلاک شبکه وروت کنید [ATTACH=CONFIG]1470[/ATTACH] نحوه کار اول فایل روت رو بستگی به مدل گوشیتون انتخاب کنید وبا فلشODINE کنید تا گوشی روت بشه برای انلاک اماده شه ENG_ROOT_G950U.tar:MEGA Key: !QMhGi1Kj20SFBCueWDDxgtBcUHn_axQlVHgDvNt1oWw ENG_ROOT_G955U.tar:MEGA Key: !vEz_g1taqB43zZPt4jepsFd_k_Y58c0SYnWag9sAx5g بعداز روت وبالان امدنه گوشی به Settings Device Informationرفته و5بار برروی گزینه کلیک کنید تا گزینه developer modeنمایان بش…
آخرین پاسخ توسط rez6, -
- 1 پاسخ
- 1.1k بازدید
فایل ریکاوری پورت شده توسط خودم رو از طریق اودین رایت کنید و ***یوزر رو از طریق ریکاوری نصب کنید > [center]http://www.4shared.com/rar/IxpBd4kXce/s7262_recovery_by_majidgsm11.html[/center] موفق باشید
آخرین پاسخ توسط sanjabak1368, -
- 1 پاسخ
- 1.3k بازدید
[ATTACH=CONFIG]1601[/ATTACH] باسلام و درود خدمت دوستان پس از رونمایی iOS11 توسط اپل و گرایش اکثریت کاربران برای ارتقا ورژن خود به این نسخه از iOS پس از گذشت چند مدت با مشکلی مواجه شدند که تصاویری که با دوربین می گیرند را نمی توانند بروی کامپیوتر مشاهده کنند. اپل در جدیدترین نسخه iOS خود iOS11 بصورت پیش فرض از فرمت جدیدی به نام HEIF با پسوند ( HEIC ) استفاده کرده است که برای نمایش دادن آنها بروی کامپیوتر باید آنها را تبدیل کرد. هدف اصلی اپل برای استفاده از این پسوند اشغال فضای کمتر بدون افت کیفیت در فضای گوشی است و با این کار میتوان مقدار بیشتری عکس را در گوشی ذخیره و یا انتقال داد بدون اینکه از کیفیت آنها کم شود. اما مطلب قابل توجهی در اینجا هست …
آخرین پاسخ توسط Yilia, -
- 1 پاسخ
- 934 بازدید
فایل cert J700F Download
آخرین پاسخ توسط hamed67vi, -
- 1 پاسخ
- 615 بازدید
سلام مشتری این مدل اورده موقعه ی که نت روشن میکنه انتنش قطع میشه همه ی تنظیماتش چک کردم مشکلی نداشت فقط مشکلش این که نت روشن بشه تماس قطع میشه فقط نت کامل کار میده
آخرین پاسخ توسط Merkava, -
- 1 پاسخ
- 1.4k بازدید
ابتدا یک سیم کارت که پین داشته باشه آماده کنید گوشی را روشن کرده و به وایفای متصل کنید بعد سیم کارتو بندازید و گوشی رو ریستارت کنید گوشی که بالا آمد ازتون پین میخاد پاینش تماس اضطراری رو بزنید و با 112 یا 119 تماس بگیرید بعد اینکه تماس وصل شد صفحه تماس رو به سمت چپ یا راست بکشید (با توجه به زبان گوشی) روی مرورگر کلیک کنید (هم کروم هستش هم مرورگر گوشی ولی سعی کنید از مرورگر اصلی تلفن استفاده کنید) حالا از طریق مرورگر به آدرس های زیر رفته و دو فایل زیر رو دانلود کنید bypas - (جلوگیری از متوقف شدن برنامه) bypass Easy FRP Bypass Easy_Frp_Bypass بعد از دانلود فایل های مدنظر به قسمت Bookmarks رفته و History و سپس Download H…
آخرین پاسخ توسط مهدی قلی پور, -
- 1 پاسخ
- 577 بازدید
سلام و خسته نباشید رمز گوشی میخام بردارم با فایل اقاایلیا RvSecuRitY میزنم بعد از رایت گوشی تو حالت دانلودینگ میره با ریکاوری های دیگه هم تست کردم رایت میشه یا نمیبره یا ارور زیر میده البته ریکاوری استوک فقط اوکی میشه توریکاوری خودشم این پیغام میده ایا بدون پاک شدن میشه کاری انجام داد با تشکر
آخرین پاسخ توسط jalilzadeh,